Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#2441 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 19:19

[miért írsz szögletes zárójelbe?] :DIgen, én vagyok a Tökönlovaglós. :)Viszont én nem tudlak beazonosítani téged :(

#2442 Lovacska1

Lovacska1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 19:36

Nem volt szándékos,eme apró bakikat nézzétek el nekem igyekszem! :( Azt hiszem talán kétszer látuk egymást elég messzirõl.Sanesz mondta,hogy ki vagy. Pénteken megyek le,ha minden összejön ,ha kint vagy talizhatnánk is közelrõl :dev:

#2443 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 19:44

Péntek délelõtt? :rolleyes: :DFolytassuk a Csikókarámban, vagy a Zártkörûben, vagy a Kistarcsa Nagytarcsa topicban ;)

#2444 Blanka

Blanka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 156 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 17:31

Üdv Mindenkinek!Hozzászóltamegy topichoz....rögtön  ide irányítottak:)Mivel is kezdjem...21éves leszel...õsztõl kezdem a lovasoktatóit..jöõre meg majd az edzõit...Anno a Tattersálban kezdtem..ott nõttem fel:)...mind a mai napig szívesen emlékezem vissza....a Bérloviban kezdtem..majdjött az áse párhónapig...utána Honvéd(ott kezdtem a lovastornát azt 2 és fél évig csináltam Páska Ildikónál),majd a Blk-ba felvételiztam..utána egy barÁtnõm lovát lovagolgattam...aztan a fõiskola miatt sajnos nemnagyon tudtam kijárni..így most hogy végeztem..alig várom az új sulit:)Munka közben (T-mobilnál vagyokügyfélszolgálatos),találtam rá erre az oldarra:)

Hozzászólás megtekintése

Nahát, nahát!Én a Pannonnál vagyok ügyfélszolgálatos, és szintén munka közben jártam erre...Amúgy mikor jártál a bérloviba?Bocs az off-ért.

#2445 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:18

Sziasztok!Egyáltalán nem vagyok új tag, engem már itt mindenki ismer 2001 augusztusa óta, mikoris regisztráltam ezen a fórumon.Én vagyok Ken Tacky. Mikor regeltem még minden nagyon új, és furcsa volt, azt hittem ez is csak egy internetes fórum a sok közül, nick név mögé bújkálva akárki akármit írogathat, majd szépen lassan mindenki fölszívódik, esetleg új nevet választ, tehát internetes káosz uralkodik itt. Akkor kezdtem a wescot. Nagyon akartam regelni, de nevet nem tudtam kitalálni, ez nem megy erõltetve, ez vagy jön vagy nem jön. Illetve bocsánat, volt két lehetõség. Vagy marad a keresztnevem, az Anikó-ami foglalt volt-vagy Palomino-ami szintén foglalt volt. Így hát hoppon maradtam. Volt egy country dal, amit akkoriban sokat énekeltem, és ebben a dalban poénosan említenek egy Ken Tackyt, mint személyt, tehát nem Kentucky államot, namondom, ez átmenetileg jó lesz, aztán majd átírom. megdöbbentem viszont mikor élõben is így kezdtek szólongatni, mert nagyon nem tetszett..és aztán rám ragadt. Sokszor gondoltam, átírom, de mindig elfelejtettem, vagy nem szántam rá magam eléggé, és annyiban maradt. Egyre jobban idegesít azonban ha Ken Tackynak szólítanak, akikkel sûrûbben találkozom meg is tiltottam hogy így nevezzenek, Anikó vagyok, vagy max KT, az még úgyahogy elfogadható, de nagyon kérek mindenkit hogy Ken Tackynak ne szólítson mert gyûlölöm, és egyre jobban.Honnan jött a Keszi? Hát az csak úgy jött, ahogyan jönnie kell. Most hogy hagyományörzéssel foglalkozom, a tanyán, ahova kijárok van egy Keszi nevû überló. Igaz, gond az van vele-nem a ló miatt-de amúgy nagyon jó kis lovacska..Lovasíjászatra használják, szép is, aranyos is, okos is, über. Megnéztem, ááá, gondoltam ez a név biztos foglalt. De nem! Jéééé, nagyszerû. Én leszek akkortehát Keszi. Hogy ez férfinév? Tudok róla :gm: NAÉS? Sokan lóról adják maguknak a nicket, kedvenc hátasról, az meg nem mindig azonos nemû velük.. Éééés, hát nekem tökteljesen mindegy, hiszen a ken tacky nevemmel mindenki aki nem ismer személyesen férfiembernek hitt-mi más is lenne a Ken ha nem férfinév? Szóval 8. Tõlem mindegy ki hogy hív, csak a Ken Tackyt felejtsük már el. Mivel nem hinném hogy átírják a nevem, ezért újraregisztráltam, új vendég vagyok most.Minden jót, és üdvözlök minden új tagot-aki tényleg új :gm:

Edited by Keszi, 2005 szeptember 16. - 21:21.

#2446 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:37

Üdv a fórumon Keszi Tacky!

#2447 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 21:23

Hát, szia Keszi! :)Furcsa lesz ezentúl így gondolni rád, esetleg így szólítani, bár mi elég ritkán találkozunk. Megértelek, én sem tudtam magamnak nevet találni, így aztán maradt ez a fantáziadús. Viszont ez legalább teljesen én vagyok :)

#2448 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 21:34

Oké Anikó! ;) Üdv köztünk! :kir:

#2449 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 9:05

Fura, mert nekem meg a nevem -amit ne kérdezzetek, honnan jött, mert fogalmam sincs- teljesen hozzám nõtt, és szinte már sajnálom, hogy anyakönyvileg nem Almának hívnak :)A Juditra pl. kb második megszólításra hallgatok, mert pl Kati mama (sancho-né) így hív, de nem mindig esik le, hogy rólam van szó :)summa summárum, üdv itt ;)

#2450 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 12:56

Sziasztok én fuszekli vagyok! Jelenleg 7. osztályba járok. 5 éve lovagolok rendszeresen. Most egy Furioso fajtájú lovam van és díjugrató versenyzõ szeretnék lenni. Jövõre fogom letenni a rajtengedélyt. A pacim kanca és 10 éves. A neve Csodaszép. Budapesten lakom a XVIII. kerületben. Sok lovas barátom van, de itt a pacin még új vagyok. Fõleg a lovak érdekelnek, de szeretem a cicákat, kutyákat és minden egyébb állatot. Ha nagy leszek szeretnék állatorvos lenni. Sok lovardában megfordultam már az orszába, de jelenleg Mendére járok és ott van az edzõm is. Ez a hely nem egy nyitott lovarda, hanem egy tenyésztelep. Van ott kb. 60 db. ló és sok kiscsikó. Van a telepnek két csúcs versenyzõje akiket szívesen elkisérek a varsenyekre, mert ott sokat lehet tanulni. A családban vannak egyébb lovaink is, de Õk még fiatalok és nem lehet õket egyellõre terhelni. Az idén részt vettem az Elsõ Gyermek Lovas Találkozón Órfûn ahol beválasztottak a Magyar Lovas Túrisztikai Közhasznú Szövetség gyermek tagozatának az elnökségébe.

#2451 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:45

Szia Fuszekli!Örülök, hogy végre rászántad magad és bemutatkoztál :DÉva

#2452 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:47

Szia, fuszekli! Szépen írsz, ügyesen fogalmazol, szerintem érdemes volt regisztrálnod. Biztosan barátokra találsz itt... :yeah:

#2453 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:48

Szia Fuszekli!Örülök, hogy végre rászántad magad és bemutatkoztál :DÉva

Hozzászólás megtekintése

Szia Éva! Mi ismerjük egymást. Találkoztunk Veresen

Edited by fuszekli, 2005 szeptember 2. - 13:57.

#2454 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:49

Szia, fuszekli! Szépen írsz, ügyesen fogalmazol, szerintem érdemes volt regisztrálnod. Biztosan barátokra találsz itt... :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Csókolom illetve szia Ágimam. Találkoztunk már Halásziba. Ja, és köszönöm szépen a véleményedet. Úgy legyen ;)

Edited by fuszekli, 2005 szeptember 2. - 13:55.

#2455 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:53

Szia fuszekli,üdv a fórumon! :kocc: Velem is találkoztál már? :gm:

#2456 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 13:59

Hozzászólás megtekintése

Hól kellett volna találkoznunk? Te is jársz ilyen helyekre? :eek:

#2457 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 14:07

Szia Fuszekli! Isten hozott a fórumon. :yeah: :kocc: ;)

#2458 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 15:46

Szia fuszekli!Melyik suliba jársz? (én a tizennyolcadik kerületben lakom, csak azért kérdezem ;) )

#2459 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 16:34

Szia fuszekli!Melyik suliba jársz? (én a tizennyolcadik kerületben lakom, csak azért kérdezem ;) )

Hozzászólás megtekintése

A kispesti Waldorfba. Van lovad és hól tartod, ha van?

#2460 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 2. - 18:44

Hozzászólás megtekintése

Hól kellett volna találkoznunk? Te is jársz ilyen helyekre? :eek:

Hozzászólás megtekintése

Csak azért kérdeztem,mert mindenkivel összefutottál azok közül,akik elõttem köszöntöttek. :) De Halászihoz már volt szerencsém...csak nem épp mostanság.

#2461 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 17:36

Fuszekli, nincs lovam. Nincs egy éve, hogy lovaglok, eléggé kezdõ vagyok még hozzá. :) A Waldorfról még nem hallottam, de te talán már hallottál a Karinthyról, én oda járok.

#2462 Tóbi

Tóbi

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 9:59

Sziasztok!Még új vagyok ezen a fórumon, most találtam rá. Nógrád megyei vagyok :yeah: , de jártam Pest környéki lovardákban is. 1980-ban születtem, szeretem nagyon a lovakat és mindne ami velük kapcsolatos. Sajnos nekem nincs saját lovam :nem: , de sûrûn szoktam lovagolni. Erre nagyon szép a táj, nagy terep lehetõségekkel :kir: l.Ha valami bakit elkövetek,ne haragudjatok, nem igazán tudom még hogy mûködnek a dolgok. Üdv: Tóbi :kocc:

#2463 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 11:08

Szia Tóbi! :)

#2464 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 11:29

Üdv a fórumon, Tóbi! :kocc:

#2465 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 13:43

Fuszekli, nincs lovam. Nincs egy éve, hogy lovaglok, eléggé kezdõ vagyok még hozzá. :) A Waldorfról még nem hallottam, de te talán már hallottál a Karinthyról, én oda járok.

Hozzászólás megtekintése

Szia Arodoet!Igen hallottam a Karinthyról. A Waldorf az egy félig müvészkápzõ suli, én szeretem. :)

#2466 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 14:42

gyakorlaton voltam a gyõri waldorfban, nekem nagyon tetszett. mondjuk vannak nehézségek vele, de sokkal szimpatikusabb rendszer, mint az ún. normális. majd lehet, hogy letámadlak pár kérdéssel, zokni :gm:

#2467 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:39

Sziasztok!Még új vagyok ezen a fórumon, most találtam rá. Nógrád megyei vagyok :yeah: , de jártam Pest környéki lovardákban is. 1980-ban születtem, szeretem nagyon a lovakat és mindne ami velük kapcsolatos. Sajnos nekem nincs saját lovam :nem: , de sûrûn szoktam lovagolni. Erre nagyon szép a táj, nagy terep lehetõségekkel :kir: l.Ha valami bakit elkövetek,ne haragudjatok, nem igazán tudom még hogy mûködnek a dolgok. Üdv: Tóbi  :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Szia Tóbi! Isten hozott a fórumon. Biztos sok barátra találsz itt. Érezd jó magad köztünk. üdv: Don Quihote

Edited by don quihote, 2005 szeptember 4. - 18:40.

#2468 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:42

gyakorlaton voltam a gyõri waldorfban, nekem nagyon tetszett. mondjuk vannak nehézségek vele, de sokkal szimpatikusabb rendszer, mint az ún. normális. majd lehet, hogy letámadlak pár kérdéssel, zokni :gm:

Hozzászólás megtekintése

OK. jöhetnek a kérdések. :yeah:

#2469 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:45

Szia Tóbi, üdv a fórumon!Üdv neked is fuszekli!/enye-benye donqui! Nem találkoztok elégszer! ;) /

#2470 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 4. - 18:48

Szia Tóbi, üdv a fórumon!Üdv neked is fuszekli!/enye-benye donqui! Nem találkoztok elégszer! ;) /

Hozzászólás megtekintése

;) ;) ;)

Edited by don quihote, 2005 szeptember 4. - 18:50.

#2471 Surda

Surda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 16:20

Sziasztok!Már rég óta olvasgatom a fórumot, de most rászántam magam, regisztráltam.Szakács Károly vagyok. Elõször kb 3 éve mentem be a lovardába. a kisfiammal, terápiás lovaglás céljából. Persze a nagyobbikat se lehetett otthon hagyni. Nagyon tetszett nekik, ezért minden hétvégén kimentünk. Engem is bíztattak, hogy próbáljam ki. Végül megadtam magam, úgy másfél éve ültem föl elõször. És akkor elkapott a gépszíj. (Bár lehet hogy már elõtte, csak addig nem hagytam magam) Odáig fajult a dolog, hogy idén kora tavasszal megvettük a lovarda kedvenc bérlovát, a SURDÁT! Azóta szinte minden hétvégén szombat vasárnap kint vagyunk.A Surda nagyon kedves paci, mindenki szereti. Sapkája nincs neki. de a munkakedve a pályán gyakran hasonLÓ a sorozathõséhez :dev: . Aktakupacok és kávé :kv: azért nem kell neki. Viszont nagyon szeret kocsit húzni, és terepen is nagyon rendesen viselkedik :ang: Nem vaLÓszínû, hogy sokat fogok irkálni, de az okosokat eddig is, ezután is szívesen olvasom, szívom magamba a tudást. Vagy amit írtok. :kocc:Köszönöm: SzKSurda (ezt még szoknom kell... :rolleyes: )

#2472 Surda

Surda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 35 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 16:30

Sziasztok én fuszekli vagyok! Jelenleg 7. osztályba járok. 5 éve lovagolok rendszeresen. Most egy Furioso fajtájú lovam van és díjugrató versenyzõ szeretnék lenni. Jövõre fogom letenni a rajtengedélyt. A pacim kanca és 10 éves. A neve Csodaszép. Budapesten lakom a XVIII. kerületben. Sok lovas barátom van, de itt a pacin még új vagyok. Fõleg a lovak érdekelnek, de szeretem a cicákat, kutyákat és minden egyébb állatot. Ha nagy leszek szeretnék állatorvos lenni. Sok lovardában megfordultam már az orszába, de jelenleg Mendére járok és ott van az edzõm is. Ez a hely nem egy nyitott lovarda, hanem egy tenyésztelep. Van ott kb. 60 db. ló és sok kiscsikó. Van a telepnek két csúcs versenyzõje akiket szívesen elkisérek a varsenyekre, mert ott sokat lehet tanulni. A családban vannak egyébb lovaink is, de Õk még fiatalok és nem lehet õket egyellõre terhelni. Az idén részt vettem az Elsõ Gyermek Lovas Találkozón Órfûn ahol beválasztottak a Magyar Lovas Túrisztikai Közhasznú Szövetség gyermek tagozatának az elnökségébe.

Hozzászólás megtekintése

Szia Fuszekli! Mi már találkoztunk ugye?

#2473 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 16:36

Szia Surda! Üdv a fórumon.

#2474 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 16:41

Szia Surda! Üdv a pacin.Persze találkoztunk, amikor a szülinapi ajándékodat vásároltátok. fuszekli

#2475 Aszti

Aszti

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:07

Sziasztok! Asztalos Gábor vagyok, a barátaim csak Asztinak szólítanak ezért is regisztráltam így. Gerjenben lakom egy Paks melletti kis faluban. Mint általában a falus kölykök én is nagyon szeretem a Lovakat, de sajna eddig nem lehetett sajátom mert az õseim nem tartottak elég felnötnek egy Ló tartásához. Most jött el az idõ, hogy 24 évesen a saját pénzembõl megvettem elsõ lovamat. A neve Maja, Májusban volt két éves. Nekem kell mindent megtanítanom neki mert eddig senki nem foglakozott vele. Biztosan rengeteg kérdésem lesz hozzátok és remélem jó tanácsokat kapok majd. Üdv Aszti..

#2476 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:09

Szia Aszti, üdv itt, érezd jól magad, és gratulálok az paccodhoz :ang: ;)Nincs képed róla?

#2477 Aszti

Aszti

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 21:32

Bocsi a bemutatkozásban elkövetett hibákért. Hulla vagyok mert este 9 -ig csináltam a helyét a Majának. Képem még sajna nincs, de én is gondoltam már rá.Holnap ha lesz idõm elmegyek hozzá és csinálok párat. Aszti

#2478 fuszekli

fuszekli

Csikó

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 13:13

Szia Aszti üdv a fórumon! :kocc: :)

Edited by fuszekli, 2005 szeptember 6. - 18:35.

#2479 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 13:35

Üdv mindenk új tagnak! :)

#2480 Aszti

Aszti

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 6. - 15:39

Szia Aszti, üdv itt, érezd jól magad, és gratulálok az paccodhoz :ang: ;)Nincs képed róla?

Hozzászólás megtekintése

Maja!http://www.golf4.tuti.hu/keret.cgi?/