Bocs, rosszul gondoltam. Azt hittem, az eredeti LOT idõpontra, annak elmaradása miatt, ahelyett szervezitek.sheriff!
dél-pesti lovastalálkozóként szerepel az esemény és aug. 21-24.-ig lenne megtartva.
Köszönöm a meghívást, de nem valószínû, hogy el tudok menni. Lóval biztosan nem. Nagyon sûrû a programom október végéig. Meg az az igazság, hogy inkább kis csapatra, leginkább magányos lovaglásra vágyom mostanság. Janoval elhalasztottuk a Tarpa-tenkes túránkat családi okok miatt, de meg akarom csinálni szeptemberben. Az 2 hét. Meg tervezek egy erdélyi 5-7 napos túrát is Májkival és Foltos Csikóval, felelevenítendõ a régi idõk lovazásainak emlékét. Lesz még 3 OB forduló is addig, úgyhogy örülök, ha egyáltalán egyben tudok maradni, s nem kell szanaszét szakadni.
Ellendrukker nem vagyok, csak kíváncsi. Kíváncsi arra, hogy másnak sikerül-e, s ha igen,. akkor miért, mitõl? Én "nagy" LOT-ra gondolok ilyenkor, hiszen most a LOT helyett mi is ellovagoltunk tízen Eördögh Bandihoz, s voltunk ott vagy 100-an emberek, lovasok 20-an. Egy 10-15 fõs bulit bárki, bármikor összehoz, de egy 150 fõs LOT azért már más tészta. Most, hogy így összeadom a 10 fõs csapatokat, azt kell gondoljam, hogy Tutuékhoz is összejött volna 50-70 lovas. S nem minden évben volt ennél több. De a LOT nem létszám gondok miatt maradt el, hanem a közösség érzés elillanása miatt.