Ópusztaszeri akhal ménest nézted már? Igaz, most ősszel-télen nem játszik a hétköznap időben való kijutás, de hétvégén mindig vannak terepek, illetve van rendes oktatás is.
Csongrád megye
Közzétéve 2018 szeptember 26. - 11:21
Közzétéve 2018 szeptember 27. - 18:49
Ott még nem jártam, köszi a tippet! Te voltál már velük túrázni?
Közzétéve 2018 szeptember 28. - 9:16
Igen, régen nagyon sokat lógtam ott, mostanában sajnos már csak látogatni van idő, de szuper hely, nagyon jó hangulata van, nem mondanám egy átlagos lovardának. Nem nagyon szeretek idegen lovakon lovagolni, ez az egyetlen hely, ahol sosem kérdeztem meg, hogy milyen lovat kapok, mindig jó élmény volt
Ilyenkor ősszel csinálnak szürkemarha hajtást, az pl napos túrával van összekötve, de ha jól tudom, hétvégi kurzusos rendszerben megy az oktatás, ahol visszatérő lovasok vannak, lehet fejlődni folyamatosan.
Közzétéve 2018 október 4. - 20:05
Most egy kis kényszerpihenőn vagyok bordatörés miatt, de egyszer sort kerítek rá, hogy elmenjek hozzájuk.
Közzétéve 2024 május 25. - 12:22
https://www.allatten...4AVLbGm-ofh2w2p
A Furioso-North Star Lótenyésztő Országos Egyesület és a Kucsora család, a Kéktói Ménes Kucsora István emlékére 2024-ben Életmű díjat alapított. Az egyesület elnökségi döntése alapján a díjat azok kaphatják, akik a furioso fajta megőrzésében és népszerűsítésében kiemelkedő munkát alkottak. Az Életmű díjat ez évben Muszkán István kapta, aki több évtizeden keresztül irányította az abádszalóki furioso-north star tenyészetet.