Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek bár nem lesz könnyű.
Keresnék két darab lovacskát. Kicsit több mint egy éve adta el őket a tulajdonos párban.
Azonosítójuk ugyan van de nem tudom pontosan azt.
Szóval a szóban forgó két lovacska az egy szürke kanca, Shagya jellegű, nyakon bélyegzett, 10év felett van már, 150cm körüli, kicsit beejtett már a háta. Emberekre sunnyog, de nem rosszindulatú.
Illetve egy sárga jegytelen heréltről lenne szó még. Ő olyan 165-170cm körüli, szitálós, 15 év körül jár. Nyereghelyen bélyegzett fajtatiszta Kisbéri félvér.
Sokáig dolgoztam Velük,nagyon szerettem Őket de a tulajdonos folyamatosan homályosított, hogy hova kinek adta el a lovakat.
Nekem már az is jó lenne ha tudnám,hogy jól vannak.
Helyileg Nógrád, Heves, Borsod megyére tippelnék ...
Képpel viszont szolgálhatok. Együtt kezelhetőek de külön külön már nem igazán vannak meg. Soroksárról kerültek el.
Báró
Sellő-jobb oldalt a vállán van egy nagy szürke folt, szőrhiány, régi sérülésből eredhet, talán ez segíthet egy kicsit.
Ha valaki esetleg látta őket, ismerte őket megköszönném ha jelezne. Elvileg családnak lettek, nagy háznál,saját használatra...de nagyon idillikus szép sztori viszont semmi konkrétumot nem tudok, se nevet,se helyet, minden csak ködös körülöttük. A volt tulajukkal többször beszéltem,hogy hová merre kinek de soha nem jutottam előre,így hát már többször nem próbálom meg.
Remélem sikerrel járok..Köszönöm