Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3287 válasz a témához

#3281 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2024 augusztus 29. - 23:49

Eljutottunk ide is, 23 év után, hogy már nincs lovam, egy se. Mirage nincs már pár éve, Marvin se pár hete. Nem is lesz már, úgy néz ki, nem akarom, nem tudom még egyszer (újra és újra) végignézni, hogy betegek lesznek és elfogynak. Aztán méltatlanul elviszi egy dögszállító autó, vagy beletoljuk egy gödörbe. A kutyák is öregednek, Égisz is elment idén tavasszal, a többieken is már látszik a kor. Nem tudom, más hogy bírja ezt, én egyre kevésbé, leginkább sehogyse. Meg lehet próbálni valahogy eltávolodni tőlük, csak baromira nem fog sikerülni, hiába tűnik úgy pillanatnyilag. 
A másik fura meg az, hogy az is vagy tíz éve elmúlt, hogy a fórumra írjam ki az ilyeneket akkor, amikor megtörténnek. Mindegy, remélem már jó helyen vannak, felhőkön vágtatnak vagy az univerzumba ágyazódva boldog energiacsomagokként együtt rezegnek, az biztos, hogy nem nyom nélkül hagyták itt ezt a világot. 

Attached File  112.jpg   50,35KB   1 downloads

#3282 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2024 augusztus 30. - 5:59

Nálam ez valahogy úgy van, hogy amikor elmegy valaki a velem élők közül, akkor bennem keletkezik egy nagy vagy mégnagyobb lyuk. Aztán inkább hosszabb, mint rövidebb idővel ez elkezd összehúzódni de sohasem tűnik el. A mellkasom már olyan, mint egy ementáli sajt, tele kisebb-nagyobb lyukakkal. Ha fájó is, jó ezekbe bele nézni. Aztán egyszer csak összeér az összes és én is csak egy lyuk leszek.

Mikor dönteni kell (új jószág, betegség... ) esetén, akkor a lent és a fent küzd egymással. A remény és a ráció. Végül a fent győz, de a lent nagyon makacsul küzd.

Most két új nagy lyukra tettem szert. Három hét alatt két kutyát vesztettem. Küzd bennem a lent a fenttel. Most fog tüzelni a szuka. 8 éves, még egy almot szeretnék tőle, de csak jövőre. A nagy kérdés, hogy tartsak-e meg magam egy szukát a későbbi pótlásra vagy ők már kiszolgálnak engem?

A növekvő korral egyre érzékenyebbek vagyunk, nehezebb "megújulni. Én is elmúltam 17, de a nagykorúság egyik kritériumának még nem felelek meg. Még nem nőtt be a fejem lágya (legalább is a családom és sok más szerint). Szerencsére. Így még lehetnek terveim, reményeim.

• Cavalier és N.C. kedveli

#3283 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2024 szeptember 14. - 15:14

Egy fogadásnak köszönhetjük a világhírű indiánregényeket

• N.C. kedvelte

#3284 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2024 szeptember 22. - 19:43

Így élnek a szabadság igazi vándorai

barny-2023-june-33.jpg

#3285 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2024 november 18. - 7:38

1731591878-temp-fCJJDN_cikktorzs-komplex

#3286 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2024 november 18. - 8:01

Régi idők pusztuló tanyái a Jászságban

#3287 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2025 január 25. - 10:00

Matula bácsi világ életében öreg volt, mégis rosszul öregedett

89IQSMy26qliFUBcs.jpeg

#3288 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.703 hozzászólás

Közzétéve 2025 február 1. - 14:36

"Kevéssé ismert, hogy a városnak tömegesen lettek az ostrom alatt új, addig nem látott lakói. A magyar hadsereg ellátó oszlopai fogatoltak voltak, és a gyűrűbe szorult két német SS-lovashadosztály szintén rengeteg lovat tartott állományban. A városba az ostrom során így legalább 40 ezer ló került, és az ő sorsuk is rendkívül tragikusan alakult."