Közzétéve 2003 február 10. - 17:48
Közzétéve 2003 február 10. - 18:24
Közzétéve 2003 február 10. - 20:41
Közzétéve 2003 február 10. - 20:49
Közzétéve 2003 február 11. - 12:01
Közzétéve 2003 február 11. - 13:34
Közzétéve 2003 február 11. - 16:30
Közzétéve 2003 február 11. - 16:33
Közzétéve 2003 február 11. - 17:19
idézet:
Eredeti szerzõ: Cavalier:Az emberek idióták. Cav[/QUOTE]Aki mondja másra, az mondja magára, te mondtad magadra.... tongue.gif
Közzétéve 2003 február 11. - 17:40
idézet:
Eredeti szerzõ: Cavalier:A parasztbácsik, akik most lazán 90 év felett vannak hol hallottak az "egészséges életmódról"? Reggel felkelt, kiment kapálni, vetni, szántani, megette a szalonnát, kolbászt ebédre, ivott rá egy jó pohár vörösbort, visszament szántani, otthon várta az asszony, énekeltek néha, meg táncoltak, morzsolták a kukoricát, nem ám a bigbroderen nyáladzottak. Cav[/QUOTE]Sajnos napjainkban elég kevés ember foglalkozik, azzal, hogy mennyit mozog, és ha napi 12 órát ült a munkahelyén, utána be a kocsiba, haza, majd a tévéelé lehuppanni. Szerintem ilyen életmód mellett nem a legjobb a szalonna pacalpörkölttel, szalonnával mög kolbásszal. Magánvélemény. Élnék szívesen úgy, mint a parasztbácsika, de ez nem lehetséges, nõnemû vagyok.![]()
Közzétéve 2003 február 11. - 17:44
Közzétéve 2003 február 11. - 18:32
Közzétéve 2003 február 11. - 19:24
Közzétéve 2003 február 11. - 22:14
idézet:
Eredeti szerzõ: Nood Lee:Sajnos napjainkban elég kevés ember foglalkozik, azzal, hogy mennyit mozog, és ha napi 12 órát ült a munkahelyén, utána be a kocsiba, haza, majd a tévéelé lehuppanni. Szerintem ilyen életmód mellett nem a legjobb a szalonna pacalpörkölttel, szalonnával mög kolbásszal.[/QUOTE]Ilyen életmód mellett, ha még stresszes is a napja, tökmindegy mit eszik, úgyis beledöglik...Baromira nincs ez így jól. Anyukák a széltõl is óvják a kiskölköket, aztán persze, hogy mindentõl betegek lesznek, nincs esélye az immunrendszernek "megtanulni", hogy mi ellen hogy kell védekezni. Aztán ami ellen nem kell az ellen védekezik, lásd allergia. :-/Cav
Közzétéve 2003 február 11. - 22:16
idézet:
Eredeti szerzõ: zapolya:idézet:[/QUOTE]Nem mondtam, hogy én nem vagyok idióta.
Eredeti szerzõ: Cavalier:Az emberek idióták. Cav[/QUOTE]Aki mondja másra, az mondja magára, te mondtad magadra.... tongue.gifDe neked mentséged, hogy szõke vagy.
tongue.gif Cav
Közzétéve 2003 február 13. - 13:07
Közzétéve 2003 február 13. - 13:26
Közzétéve 2003 február 15. - 9:48
Közzétéve 2003 február 15. - 10:51
Közzétéve 2003 február 16. - 7:21
Közzétéve 2003 február 16. - 11:22
idézet:
Eredeti szerzõ: zapolya:Mindenki egyen amit akar, szerintem. Ez most miért téma? Inkább, aki tud, írjon vegetáriánus recepteket ide![/QUOTE]Nem biztos, hogy jó, ha mindenki azt eszik amit akar. Nem vagyok a vega táplálkozás ellen, sõt. Csak azt mondom, hogy ésszel kell, alaposan utánajárva, ha valaki ezt választja. De gondolom neked ezt nem kell magyarázni, mert már egy ideje így csinálod.Az ellen próbáltam szólni, ha valaki divatból elkezdi, megvesz mindent amire "egéységes" meg "bio" van írva, és abból zabál be. Kicsit utánanéztem a neten, mindjárt bemásolom amit találtam.Cav
Közzétéve 2003 február 16. - 11:53
Közzétéve 2003 február 16. - 14:45
Közzétéve 2003 február 16. - 14:57
idézet:
Eredeti szerzõ: piaffe:Valóban akkor tud erõsödni az immunrendszer, ha van mitõl megerõsödni. De én nem hiszem, hogy attól nekünk erõsebb lenne, mert megesszük az agyonpermetezett paradicsomot és zöldségtársait. A vegyszerek felgyülemlenek bennünk és maguktól nem is igen ürülnek ki. Ezért is kell(ene) néha méregteleníteni.Én személy szerint egyébként jobban félek a plussz kilóktól, mint a táplálkozásom egészségtelen voltától.![]()
[/QUOTE]Hja, a nõk meg a kilók...
Az immunrendszer erõsítését úgy gondoltam, hogy igenis engedjük ki a gyereket játszani, ha úgy vannak, hogy kimennek, szednek egy kis epret, megeszik mosatlanul, na bumm. A permetezés egy más kérdés, mivel az nem baktérium, hanem sima mérgezés. A természetes kosz az egészséges! Ha hozzá van szokva az ember. Ha steril környezetben nõ fel, egy kis baci is ledönti a lábáról.. A permetezett zöldségbõl a méreg meg a májban gyûlik össze, és magától nem is jön ki. Egészséges táplálkozás, mozgás kell minimum. A súlygyarapodáshoz: valamelyik linken írta, talán a vérnyomással foglalkozón. Alapvetõ tévhitek vannak. Ha valahol lerakódik a zsír, nem ott kell mozgatni, az maximum a zsír alatti izmokat növeli. Azt ajánlják, hogy egy általános vérpezsdítõ mozgást kell végezni, olyat ami hosszabb ideig tart, és hagyják levegõzni az embert. Nem ilyen a súlyemelés, felülések, stb. Heti 3-szor 20-30 perc kocogás sokkal többet ér, ui. a lerakódott zsír nem helyileg ég el, hanem a vér szállítja. Azt is írta, hogy a mozgás olyan kell, hogy legyen, hogy legalább 20-30 percre aktivizálja a szívet, tehát megfelelõ pulzussal járjon addig. (180-életkor) tehát egy 20 éves embernek 160... A kilók lassan jönnek össze, minden nap egy kis csoki, kis süti, ez-az, éppen egy picivel több mint kéne. Érdemes elolvasni, okosakat írnak!Cav
Közzétéve 2003 február 16. - 16:20
Közzétéve 2003 február 16. - 17:53
Közzétéve 2003 február 17. - 7:56
Közzétéve 2003 február 17. - 11:08
Közzétéve 2003 február 17. - 11:17
Közzétéve 2003 február 17. - 14:52
Közzétéve 2003 február 17. - 14:53
Közzétéve 2003 február 17. - 16:08
Közzétéve 2003 február 17. - 16:10
Közzétéve 2003 február 17. - 16:25
Közzétéve 2003 február 17. - 17:39
idézet:
Eredeti szerzõ: Karesz:Nood, szerintem a krumplit ne iktasd ki az étrendedbõl, maximum a sült krumplit. A fõtt burgonya egészséges és azon kevés ételek egyike melynek lúgos a kémhatása.[/QUOTE]Nem iktattam ki, csak hús mellé nem eszem![]()
Közzétéve 2003 február 17. - 22:18
Közzétéve 2003 február 18. - 1:51
idézet:
Eredeti szerzõ: Cav:Viszont ez a 2,5 liter hülyeség. Mármint az, hogy decire pontosan meg kell lennie. A kajával is jut folyadék a szervezetbe, illetve ha nem melegedsz ki, akkor kevesebb párolog. Fõleg így télen.[/QUOTE]Persze hogy nem kell meglennie decire pontosan. De azért úgy napi 2 liter már erõsen ajánlott. Csakhogy nálam az is ritkaságszámba megy, ha napi 1 liter víz bejut a szervezetembe. És ez baj.Viszont ha úgy nézzük, hogy a kajával is jut be folyadék a szervezetünkbe, akkor vannak napok, amikor összejön nekem is a 2,5 liter, például néhány tányér levessel.(Vagy nyáron, ha például lovagolok a legnagyobb melegben, mert akkor nagyon sokat tudok utána inni.) De én mindig úgy tudtam, hogy a 2,5 liternek tiszta víznek kell lennie. Ezt úgy kell elképzelni, mint a mosást. A ruháinkat is vízzel mossuk, különben nem lesz tiszta. Az a bizonyos mennyiségû vízszükséglet pedig elsõsorban a szervezetünk tisztítása miatt kellene.Karesz!Mért jó az, ha csak napi kétszeri alkalommal étkezel? Én úgy tudtam, hogy az a jó, ha minél többször és minél kevesebbet eszel. Persze nekem mondhat bárki bármit, nem nagyon megy az étrend változtatás, pedig egyre jobban szükségem lenne rá. De most nagyon gondolkodom ezen a böjt kúrán... (Nem fogyókúra céljából, mielõtt valaki félreértené.)
idézet:
Eredeti szerzõ: Karesz:Ha elmentek egy bioboltba meglepodve fogjatok tapasztalni, hogy milyen felvagottakat tudnak mar gabonakbol kesziteni, meg finomak is. Vagy libazsirt palmazsirbol stb. Igen szeles a valasztek.[/QUOTE]Nekem van ismerõsöm, aki pont hasonló termékekkel foglalkozik, rendelésre még házhoz is szállítja. De ezeknek a termékeknek az ára nem igazán az én pénztárcámhoz van szabva... :( Pedig kóstoltam ilyen finom biopástétomot és nagyon finom volt. Milyen fogyókúrát ajánlanátok nekem, aki még soha nem tartott be semmilyet sem?(Vagy inkább: :( ?)
Közzétéve 2003 február 18. - 10:45
Közzétéve 2003 február 18. - 11:09
Közzétéve 2003 február 18. - 12:19