...akkor mi van az ajánlott szelvény kérésemmel??? szeretnéd hogy bemásoljam az összes pü. váltásunkat???
Csomagot csak ajánlva lehet feladni.
Közzétéve 2012 március 9. - 10:37
...akkor mi van az ajánlott szelvény kérésemmel??? szeretnéd hogy bemásoljam az összes pü. váltásunkat???
Közzétéve 2012 március 9. - 12:19
Közzétéve 2012 március 10. - 9:12
Közzétéve 2012 március 10. - 9:22
Csomagot csak ajánlva lehet feladni.
" Félj, de légy bátor! "
www.szolohegyilovastanya.hu
Közzétéve 2012 március 14. - 12:49
LASIODORA
NEM AJÁNLOM
1 hónappal később küldte a vásárolt holmikat, és nem a megfelelő állapotban (koszosan, szakadtan, bolyhosan és nem a hirdetett méretben!)
Elküldeni végül is elküldte, csak nem tudtam használni a méretei és az állapota miatt.
Lasiodora detto Frízlovas. Gondosan, részletesen levelezgetünk, mi kell, mennyiért stb.
Kikötöm: előbb küldje a pénzt, azután postázom a cumót.
Kér számlaszámot. Megírom. Nem tud rá utalni ( egyhét után derül ki!) Nem baj! Kér címet, amire küldheti csekken a lóvét!
....azóta is várom
(lassú a posta, nem holló, CSIGA )
Lasiodora!!!
Vigyázzatok vele. Engem is csőbe húzott. Elküldtem neki, amit kért, de a mai napig nem fizetett érte és nem is elérhető. Akkor volt a forumon is utoljára, amikor a kért holmikat megvette tőlem.
Edited by Lasiodora, 2012 március 14. - 12:50.
Közzétéve 2013 február 20. - 17:36
Bár hamarabb olvastam volna,nagyon fekete hoparduc3: a posta egy hétre rá jött miután az enyém mgérkezett külömbözõ indokokkal,a nyereg vagy nagyon ügyesen lett fótozva,de szerintem nem is az lett elküldve,jelezte,hogy öreg keifer nyereg,de azt nem ,hogy a felén a varrás elengedett és 2 milliméter hézag van a felsõ és alsó részen .43 évesen már megint átvágtak,undorító,gátlástalan emberekkel van tele az ország,a vaterán és a lovasok.hu hirdet , ne vegyetek és ne cseréljetek vele.Az én nyergem hibátlen selene nyereg volt,de kicsi nekem,inkább fogytam volna le,most vihetem ezt a nyerget nyergeshez! :mad:Magánba a nevét és a telefon számát megírom akít érdekel.Igazából nem teljesen fekete, inkább sötétzöld:
hoparduc3:
posta és egyebek esetén teljesen korrekt volt, mondjuk az alig karcos ínvédõ inkább agyonkarcolt kategória, és a kis feslés is egy több centis egérrágás jellegû dolog, a szett tagjai meg különbözõ márkájúak, de tanulság hogy legközelebb kérek közelebbi képet is.
Igazából nem is tudom hogy melyik kategória
Edited by PIPACS, 2013 február 20. - 17:40.