SOS! SEGÍTSÉGKÉRÉS
Közzétéve 2010 június 5. - 7:09
Közzétéve 2010 június 6. - 19:07
Közzétéve 2010 október 5. - 18:21
Közzétéve 2010 október 6. - 7:52
Közzétéve 2010 október 6. - 19:31
Edited by zsebi0202, 2010 október 6. - 19:33.
Közzétéve 2010 október 8. - 11:02
Maga a kérés:
""Devecser és környékén a vörösiszap okozta katasztrófa következtében az embereknek el kellett hagyniuk házaikat, állataikat. Az állatvédõk kérik a menhelyeket és magánszemélyeket, hogy aki ideiglenesen be tudna fogadni állatokat, jelentkezzen Lakos Györgynél a 30/507-2062-es számon a nap bármely szakában. FONTOS!
Ezek nem kóbor állatok, mindegyiknek megvan a gazdája, csak a kitelepítés miatt nem tudja hol elhelyezni. A sérült kutyák kezelését az állatvédõk vállalják, ez ne riasszon vissza senkit. Kérünk mindenkit, aki tud, segítsen! Köszönjük !""
Közzétéve 2010 október 15. - 9:56
http://www.budaorsia...ratni-menhelyet
Nézzétek meg a póni történetét és a képeket is... Borzasztó, hogy egy ilyen ember szabadlábon lehet és tovább szemétkedhet.
Közzétéve 2010 október 15. - 13:11
Közzétéve 2010 október 15. - 17:05
Ma elmentünk egy lovat megnézni egyik ismerõsünknek Szarvas mellé. Kár volt... A lónak kb annyi köze volt a meghirdetetthez, hogy volt 4 lába meg egy feje. KATASZTROFÁLIS állapotban van!! Az egy dolog, hogy (állítólag a csikója miatt, akit mi már pont nem láthattunk) csontsovány a ló, a körmei szörnyûek, de a hátán is van egy érdekes ív... A jobb hátsója gyárilag sz@r. Egyébként a kanca nyugisnak tûnt, de nagyon megsajnáltam. Tudom, hogy vannak ilyenek, de el kellene onnan hozni valahogy, mert nem tudom mi lesz így a sorsa.
Õ az, de mint mondtam, nagyon nagyon valószínûleg a képen nem õ látható...
Közzétéve 2010 október 15. - 17:54
Sziasztok!
Ma elmentünk egy lovat megnézni egyik ismerõsünknek Szarvas mellé. Kár volt... A lónak kb annyi köze volt a meghirdetetthez, hogy volt 4 lába meg egy feje. KATASZTROFÁLIS állapotban van!! Az egy dolog, hogy (állítólag a csikója miatt, akit mi már pont nem láthattunk) csontsovány a ló, a körmei szörnyûek, de a hátán is van egy érdekes ív... A jobb hátsója gyárilag sz@r. Egyébként a kanca nyugisnak tûnt, de nagyon megsajnáltam. Tudom, hogy vannak ilyenek, de el kellene onnan hozni valahogy, mert nem tudom mi lesz így a sorsa.
Háááát..a képen a húgom látható kb.10 évvel ezelõtt egy angol telivér kancával...úgyhogy ez tuti nem az a ló...de hogy lenyúlják más képét....
Közzétéve 2010 október 15. - 18:24
Kérlek segítsetek, aki tud, akár csak egy tiltakozó levéllel a budaörsi önkormányzatnak, hogy ez ne történhessen meg!
http://www.budaorsia...ratni-menhelyet
Nézzétek meg a póni történetét és a képeket is... Borzasztó, hogy egy ilyen ember szabadlábon lehet és tovább szemétkedhet.
Nekem azt írja,hogy a kért oldal nem található :eek:
Közzétéve 2010 október 15. - 19:02
Nekem bejön az oldal.Nekem azt írja,hogy a kért oldal nem található :eek:
Közzétéve 2010 október 15. - 19:37
Nekem bejön az oldal.
Oké,megtaláltam!
Közzétéve 2010 október 16. - 14:42
Közzétéve 2010 október 16. - 19:49
Közzétéve 2010 október 16. - 20:15
Hogy szóltál a Lovasok.hu-n? Mert Õk azonnal szoktak intézkedni ilyen esetben. Hívd fel telefonon Õket.A húgom felhívta a megadott számot, hogy ugyan már ki ül a lovon, mire azt monda az ürge, hogy a lánya és szüreti felvonuláson készült a kép. Mondta a húgom, hogy ez az õ képe úgyhogy sürgõsen vegye le, de még mindig fent van. A lovasok.hu-n is jelentettem, de õk se vették le...mi ilyenkor a teendõ? (gallery.site-ról vették le, amúgy én fotóztam és egy b1 versenyen...)
Közzétéve 2010 október 16. - 20:24
Közzétéve 2010 október 17. - 13:08
Töröltettem a hirdetést.A húgom felhívta a megadott számot, hogy ugyan már ki ül a lovon, mire azt monda az ürge, hogy a lánya és szüreti felvonuláson készült a kép. Mondta a húgom, hogy ez az õ képe úgyhogy sürgõsen vegye le, de még mindig fent van. A lovasok.hu-n is jelentettem, de õk se vették le...mi ilyenkor a teendõ? (gallery.site-ról vették le, amúgy én fotóztam és egy b1 versenyen...)
Közzétéve 2010 október 17. - 15:04
Közzétéve 2010 október 18. - 20:20
Sziasztok!
Bocsi hogy utólag térek ide vissza de kíváncsi lettem ez miatt!!! Én is Szarvas mellett voltam lovakat nézni max egy hónapja és annál az illetõnél is borzasztó állapotban voltak a lovak!! A hely neve valami SIRATÓ volt (nemtudom hogy utca név-e vagy valami mini falu mert kb egy útból állt az egész és kb 1-2km-re Szarvastól van az Orosházi úton) és egy dõledezõ házba volt beszorítva kb 10 ló (szobánként 3-4 ló)!!! A hirdetésben egy nagyon szép, Szépség nevû, piros díszes ló volt amin épp lovagoltak. Magyar Sportló ként volt hirdetve minden papírjával, állítása szerint hibátlan láb és pataszerkezetû és rendszeresen oltott, körmölt. Ár 200.000Ft volt. Mikor megnéztük ledöbbentünk ugyanis egy elég gebe, már nem fénylõ szõrû elég csúnya patájú (pl:jobb hátsó telitalpas) lovat próbált ránk sózni külömbözõ mesékkel hogy benne meg lehet bízni mert nem akarja rontani a "hír"nevét. Õ is szállította volna de nem is kérdeztem mennyiért. Volt nála még jópár ló amik hasonló állapotban voltak. Késõbb az a hirdetése eltünt és felkerült egy másik ahol már SÁBA néven és más képekkel volt!! Utólag kiderült hogy az a hirdetés ugyan az a ló csak más néven de a hirdetõ ugyan az volt!! Ja és már az is fura volt hogy Kunszentmárton volt helyszínnek írva és csak telefonon keresztül mondta hogy hol is van pontosan. Ha jól emlékszem valami Ifj Kiss Sándor volt a hirdetõ!! Lehet köze a kettõnek egymáshoz?? (A megadott linket már nem lehet megnézni)
Közzétéve 2010 október 19. - 13:24
Közzétéve 2010 október 19. - 13:56
Közzétéve 2010 október 25. - 19:33
Közzétéve 2010 október 28. - 9:29
Sziasztok
Igaz, ez nem lovas, de azért segítségét kérnék itt is. :(
A pontos történetet nem tudom, csak annyit hogy jelenleg 5 db cane corso kiskutya keresi gazdáját.
Ingyen elvihetõk, azt még nem tudom milyen színûek, ill. nemûek, holnap megyek megnézni õket.
A volt gazdi ( egy újabb felelõtlen állattartó ) úgy döntött hogy neki nem kellenek a kölykök így elaltatja õket, egy ismerõsöm úgy döntött inkább befogadja õket és gazdát keres nekik.
Szívem szerint én is haza hozznék egyett, de hát az udvarunkát már kettõ is birtokli.
Igen jó fajta, mi imádjuk õket, rendkívûl inteligensek és jó házõrzõk.
A kutyusok holnaptól már Mosonmagyaróváron lesznek és délután valószínûleg már én is többet tudok majd róluk. Szóval ha valaki úgy döntene hogy szeretne egyett, nálam jelentkezhet. Természetesen csak szeretõ gazdikat várunk.
Ha bárki tud segíteni, azt köszönjük!
Tel: 0670/3880697
Köszönöm a segítségeket.
Az elsõdleges befogadó elajándékozata már õket. Reméljük jó helyre kerültek.
Közzétéve 2010 november 12. - 12:17
Közzétéve 2010 december 7. - 19:41
Ha megtehetitek, csak egy kattintás. Akinek nincs szíve választottja, légyszi az egri Állatokat Védjük Együtt alapítványt támogassa.
Ezer köszönet.
Közzétéve 2010 december 9. - 23:04
Autóból rakhatták ki, az út közepén álldogált, magától nem kerülhetett oda, hisz teljesen vak és a hallani sem nagyon hall. Jelenlegi befogadójánál 2 napig maradhat. Kérem, aki tud segítsen. Érd: 06-20-462-1868
Közzétéve 2011 január 4. - 9:35
Közzétéve 2011 január 13. - 18:23
Közzétéve 2011 január 20. - 19:51
Újra kezdődik a kutyagyilkosság a tanyánkon! Úgy néz ki, a tavaly tavaszi mérgezések idén folytatódnak! Most az egyik kedves kis tacskóm az áldozat, akinek annyi bűne volt csak, hogy nagyon jól patkányozik és ezért átment a szomszédba is, ahol rengeteg szemét van és egy alkesz gazda, akiől feltételezem, hogy tavaly 4 kutyámat tette el láb alól!!!
A tacsi életéért jelenleg még küzdünk, de kisértetiesen hasonlítanak a tünetek a tavalyihoz... :( :( :(
Akiben egy pici szikra is felmerült, hogy esetleg egy kutyát venne magához, kérem, segítsen. A nyár végén talált kutyusokról van szó. Nem szeretném, ha már megmenekültek az autók általi haláltól, most a szomszéd mérgezze meg őket. Addig is egy kis ketrecben kell élniük, amit az eddigi szabadság után nagyon nehezen viselnek. félek, igy sem biztonságos, ez az elmebeteg nem fog megállni.
A feljelentést holnap megteszem, nagyon bánom, hogy tavaly nem tettem meg, talán most nem lenne ez.
Kiváncsi vagyok, az impotens szervek mit fognak tenni az ügyben. :mad: :mad: :mad:
A kiskutyák fotói itt. Kb 10-15 kilósak lesznek felnőtten, oltva, féreghajtva, bolhairtózva vannak, gyönörű fényes szőrük, nyugodt természetük van.
Szukák mindannyian, a dokim féláron ivartalanitja őket.
Kérlek, segítsetek!!!!!!!!!!!!
Tel: 06209516324, Budapest mellett.
Edited by Kistáltos, 2011 január 20. - 19:52.
Közzétéve 2011 március 8. - 11:18
Közzétéve 2011 március 8. - 14:15
Sziasztok!
Nagyszénáson van egy nagyon rossz körülmények között lévõ felnõtt dobermann kutya. Lenne gazdája itt Vas megyében, csak a fuvarral nem boldogulunk. Nem tudtok valakit, aki az Alföldrõl, esetleg Nagyszénás környékérõl hajlandó lenne elfuvarozni az uraságot legalább Budapestig?
Onnan már talán boldogulnánk, felmennénk érte. A volt gazdának nincs autója, modta sajnos nem segíthet, de igyekezzünk, mert nemsokára Spanyolországba utazik (A kutya meg csupa felfekvés, csont sovány és még háza sincs...)
Úgy néz ki, meg van oldva
Közzétéve 2011 március 8. - 15:36
Közzétéve 2011 március 13. - 21:24
Közzétéve 2011 március 31. - 7:52
http://www.netboard....php?topic=18812
Itt lehet képeket látni a gyönyörûségekrõl és információt kérni. Vagy nálam is kérdezõsködhettek, felajánlásokat tehettek itt magánban.
Köszönöm: Lepres Erika
Közzétéve 2011 március 31. - 12:05
Segítsetek megtalálni, kérlek! Bárhol lehet az országban, hiszen Balatonboglár ü...dülõfaluként kész átjáróház...
:(
ELVESZETT!!!
Március 30-án délelõtt a Kápolna utcából eltûnt a képen látható csontsovány, terrier-jellegû, nagyméretû, cservörös-fekete, borzas szõrû kan kutya. Az állat nagyon rossz állapotban van, menhelyrõl hoztuk ki egy nappal korábban, még nem volt ideje megszokni a helyét. Különös ismertetõjele, hogy az orra teteje teljesen kopasz. A kutya egyedi azonosítójellel ellátott – chipezett. Nyakában piros-fekete, csontmintás nyakörv volt!
Visszavárjuk!!!
30/260-4680
Közzétéve 2011 április 7. - 20:04
Közzétéve 2011 április 20. - 15:24