Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#3921 csitra

csitra

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 155 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 26. - 15:05

Sziasztok!
Én Balogh Zsófia vagyok.
Amióta beszélni tudok azóta csak a lovakon jár az agyam. Már gyerek koromban csodáltam õket. Elõször akkor ültem lovon ( még ovis vótam ) amikor lovas kocsival elvitték tõlünk a malacokat. Két ló volt befogva, és megkérdeztem a bácsit hogy fel lehet e ülni rájuk. A jobb oldalon lévõ nagy szürkére fel is rakott a fickó, és a fellegekben jártam. Onnantól kezdve minden lovaskocsit megállítottam, egy kis lovon csücsülésre. :gm:
Aztán visszaköltöztünk a városba. Ott már csak autók mászkáltak inkább az utakon, de a lovak iránti rajongás megmaradt. Így a kutyákon éltem ki állatszeretetemet. :D
Az általános iskola után, lótenyésztõ szakmunkás képzõbe jártam, ahol jobban megismertem a lovakat.
A lovaglástól kissé elment akkor a kedvem, mert kötelezõen vizsgázni kellett belõle, és nagyon erõltetett menet volt számomra. Bár a paci nagyon jó fej volt, mén létére. Egy nagy fekete nóniusz ménen tanultam meg lovagolni ( a ló hátán megmaradni szõrén és nyeregben ).
Majd az iskola kivégzése után, próbáltam elhelyezkedni a szakmában lovász címen ( lószar pucolás ), de a család távol léte miatt nem éreztem jól magam.
Vissza költöztem a családomhoz ( szüleimhez ), és levizsgáztam vagyon õrnek is. Majd miután a nõvérem házassága is becsõdölt, közös döntéssel, egy Pest környékén lévõ két generációs családi házba összeköltöztünk. Így most hatan lakunk egy házban ( én, a szülõk, és nõvérem a két gyerkõccel )
A faluban két lovarda van az egyikben angol telivérek vannak, itt lovagolhatnék ingyen és bérmentve, de sajnos én nem tudok olyan szinten lovagolni. A másikban inkább fogatos lovak vannak és ott volt egy félvér kanca. Rajta lovagoltam ( hobby szinten ) addig amíg el nem adták....
Jelenleg két kis kanárival dolgozok egy telepen, és még mindig keresem azt a közeli helyet ahol hobby szinten pacizhatnék.

Az én gyerkõceim: http://img9.tar.hu/c...e2/38965218.jpg

#3922 bucsi

bucsi

Csikó

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 22:16

nahát akkor énis jelentkeznék.
becses bevem Horváth Alexandra (de mindenkinek csak Bucsi).jelenleg a 13 életévemet töltöm.(nemsokára 14 :gm: )
3éves korom óta életem a tánc.a lovazást is etájt kezdtem de aztán abbamaradt és 8 évesen folytattam.sok lovit bejártam de egyse volt az igazi.így 11 évesen kaptam az elsõ saját pacikat.Aztán õket eladtuk és így került hozzám gyönyörû szemem fénye aki immár 2 éve boldogít. :kir: az õ neve Queeny First.de mindeki csak Queenynek hívja. 98as szval most 11 éves a drága.õegy ATV kanca.éshát nagyonimádom. minden kis hülyeségével 1ütt (: jaés helyileg most a Nimród SLEben lakunk és tervezünk letepedni :D (M5ös ócsai kijárattól pár percre Alsópakony után (: )

Posted Image

#3923 Hehehe

Hehehe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 695 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 2. - 12:21

Hello Bucsi! Szerintem mi ismerjük is egymást személyesen... :D Üdv a fórumon!

#3924 Krisztinke

Krisztinke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 51 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 15:24

Sziasztok! Nyilas Krisztinának hívnak,és Budapesten lakom.Amióta az eszemet tudom lovakkal akartam foglalkozni.A SZAKMÁM, a hobbim,a szenvedélyem az életem a LÓ! Próbálom úgy tartani õket ahogyan nekik a legjobb,és nem nekem.Nincsenek csili-vili istállóink,és nincsenek méregdrága cuccaink,de azért úgy gondolom,hogy a lovaim elégedettek.Sok Célom közül az egyik az,hogy a lovardák között valamiféle szövetséget kötni,hogyha valaki bajban van legyen kire számitania.,és ne a konkurenciát lássa a másikban.(bár ez nagyon nehéz egy feladat.) Röviden ennyi.

#3925 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 8. - 21:41

Krisztinke ha sikerül csatlakoznék.

#3926 Krisztinke

Krisztinke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 51 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 9. - 9:22

Szia! Örülök neked.Egy az már is több mint a nulla.Délután,vagy este nyitok egy erre vonatkozó topicot.Várok oda minden érdeklõdõt.

Edited by Krisztinke, 2009 november 9. - 9:24.

#3927 sibu

sibu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 788 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 9. - 9:29

szia Bucsi :) isten hozott a pacin ;) Remélem emlékszel rám kabokárol :D a Hehehe-vel együtt :D

#3928 Hehehe

Hehehe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 695 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 16. - 16:56

Szerintem örül, ha elfelejtett minket... :gm:

#3929 bucsi

bucsi

Csikó

• Fórumtag
  • 64 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 18. - 18:37

ne reménykedjetek...:D

#3930 fischer

fischer

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 22. - 17:48

Megfeddett az asszony, hogy friss húsként kihagytam ezt a topicot. :) Igaza van, de nem ismerem még a járást errefelé. Halász Péter vagyok, autóbolond horgász, Hondamániás. A kedvesem által van kapcsolatom lovakkal. Kíváncsiságból tévedtem ide közétek. Üdv! Fischer

#3931 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 22. - 21:53

Szia Fisher! Az asszonynak csak igaza lehet! :D Jó helyre tévedtél, üdv Neked és az összes új tagnak.

#3932 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 22. - 22:06

Szia Peti!!! :yeah: :kocc: :)

#3933 fischer

fischer

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 23. - 11:36

Az asszonynak csak igaza lehet! :D

tipikus nõi mondat... :dev: ;)
harc nélkül nem adom meg magam... :D

Szia Fisher!

Az asszonynak csak igaza lehet! :D
Jó helyre tévedtél, üdv Neked és az összes új tagnak.

Az üdvözlést köszönöm! :)

Szia Peti!!! :yeah: :kocc: :)

Kiskezitcsókolom! ;) :kocc:

Edited by fischer, 2009 november 23. - 11:39.

#3934 Kittty

Kittty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 48 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 29. - 16:24

Akkormár énse maraadnék ki a sorból. :D Kovács Kitti vagyok,nemrég töltöttem be 15.életévemet.7éve vagyok pacik közt,5éve aktívan lovagolok is :) Lószerelmemet Bálintnak hívják,5éve boldogít(mint kedvenc,nem saját :hupp: ) Õ egy lipicai-nóniusz mix,pej,herélt.Senkit nem szeret magán kívül(csak engem :D )lótársait nem szereti,most õ lett a vezér"mén" a csapatba. :D Edzõkém által vagyok most itt.Hála neki. Hát röviden ennyit magamról. Üdv:)

#3935 Lóselvtárs

Lóselvtárs

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 30. - 12:59

Sziazstok Lovastársaim! Szabó Róbert vagyok. Jelenleg Budapesten élek és a lovacskám Kincsesbányán(anyósomék laknak ott, Sz.f.vár mellet) van, ahova elég sokat járok. Pilisszentivánra járok lovagolni, ha nincs idõm lemenni a lovacskámhoz. Én csak 1 éve lovagolok, de elég intenzíven :). Jövõ májusban befejezem a Lovastúra- vezetõ-i tanfolyamot, szeretnék hivatásszerûen is lovakkal foglalkozni és arra a környékre költözni, ahzol a lovacskám van. A Bakonyba és a Vértesbe remek túrákat leht tenni. Üdv. Mindenkinek :)

#3936 lovag2008

lovag2008

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 30. - 14:10

Szia Lóselvtárs! Te voltál elõzõleg serif? Dupla (ff) nélkül? :D ....amikor én még kissrác voltam, az utcánkban havonta minimum egyszer lehetett hallani ezt a kántálás: "Óóóóószeres! Hasznáááált ruhááát, tollat, búúúútort veszeeeeek." Hallgattam, hallgattam, s éreztem: EZ kell nekem! Ha nagy leszek, én is ószeres leszek! :yeah:

#3937 Zuzu

Zuzu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 947 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 30. - 14:45

Sziasztok. Eddig csak olvasó voltam, de most, hogy már segítséget kértem, úgy gondoltam ideje bemutatkozni. 21 éves lány vagyok, közel 10 éve lovagolok. 2 hete teljesült az álmom, a saját ló! Mátyás, a paci nem ismeretlen, 3 éve én lovaglom, de most már itt legelészik a kertben legnagyobb elégedettségemre. :) Matyi egyénként egy '97-es herélt, és igazi álomló. Nem lagymatag, mindig menne amikor csak lehet, és rétet lát maga elõtt, de nem sedre, és soha nem felejti el a poggyászát, azaz engem.:kir: Már jól összeszokott páros vagyunk. A lovaglást igazán soha nem tanultam, 11-12 lehettem, mikor felraktak egy csõdörre, és uccu neki.Falun lakunk, itt még nem szokatlan egy lovagló ember látványa, még ha ilyen fiatal is. Bedobtak a mély vízbe, amit egyáltalán nem bánok. Igaz, hogy többet bandukoltam az elsõ két évben a ló után hazafelé, mint rajta ültem volna,mégsem lett soha semmi bajom. Biztosan sikítófrászt kapna egy díjlovagló a stílusomtól :) , de legalább teljes biztonságba érzem magam a lovon, és évek óta nem is zakóztam egy isteneset. :gm: (lehet rámférne). Folyton a terepet járjuk, szerencsére semmi ne állja az utunkat. Hát ennyit rólam / rólunk, remélem egyszer majd nem csak én kérdezgetek, hanem segíteni is tudok valakinek.

"Qei me amat, amat et canem meum."

#3938 Manó20

Manó20

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 4. - 19:40

Sziasztok!Nagy nehézségek árán sikerült regisztrálnom! Én 21 éves Budapesti lány vagyok!Nem lovagolok rég óta, mindössze másfél éve. De már kicsi korom óta az volt az álmom hogy lovagolhassak. És sikerült...szerencsére.... van egy saját lovam Augusztus óta, õ életem értelme! Van még mit tanulnom, ezt tudom,de mindíg lesz újdonság...Hát röviden ennyi,örülök hogy itt lehetek!

#3939 Kislovas

Kislovas

Csikó

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 6. - 17:02

Mi is örülünk, h itt vagy Manó! :) Neked is szia Zuzu! És gratula Matyihoz...szeretnénk majd képet látni róla :P

#3940 Manó20

Manó20

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 6. - 20:25

Köszönöm Szépen...

#3941 equestrian

equestrian

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 22. - 23:34

Sziasztok! 16 éves lány vagyok Fótról. Négy éve kezdtem el lovagolni, és elég hamar, másfél év után kaptam lovat is. Õ egy 10 éves magyar sportló herélt, a neve Randi (eredetileg Fáraó, dehát kupectõl vettük, és ott nem sok ló ússza meg névváltoztatás nélkül...) Azóta úgy gondolom, nagyon kevés volt a tudásom egy saját lóhoz, még most se vállalnám, ha újra dönthetnék. De azért egész jól megvagyunk :D A fórumot egy ideje olvasgatom, és úgy gondoltam, végülis miért nem regisztráljak... Ennyi. :)

#3942 maya_dee

maya_dee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 23. - 12:34

Sziasztok. Eddig fõként csak olvasgattam itt,meg volt 1-2 kérdésem,de most vettem az idõt és fáradtságot, hogy írjak magamról. Dórinak hívnak, 20éves vagyok,és kisebb megszakításokkal 10 éves korom óta lovagolok(ami nem nagyon látszik). eleinte futószáron tanultam,majd jött az iskolalovaglás. aztán otthagytam a lovardát.jártam egy új helyre,ami nagyon tetszett,jól is éreztem magam,az oktatás is jó volt,csak a lovakat eladták,a helyet felszámolták.utána ismerõsnél lovagoltam,aféle kocsi után kikötve:D ahol ugye senki nem foglalkozott az ülésemmel,így sok hiba berögzült,amit azóta is nehezen,de javítok. idén nyáron kezdtem el újra komolyabban lovagolni, és a célom,hogy rajtengedélyre felkészüljek,de oda még hosszas út vezet. sok lovardába jártam,és sajnos sok helyen azzal találkoztam,hogy a lovas társadalom egy jó része igencsak sznob,ha nem márkás cuccban lovagolsz,és még saját lovad sincsen,hát úgy ahogy vagy,lenéznek,és ez az oktatás minõségén is meglátszik.azt is utálom,ha új helyre mész,és még nem tudod,mi hogy szokás,az ottaniaknak van egy nagyon jó szokása,h kiröhögnek,lenéznek,h rosszul érezd magad emiatt.hát gratulálok nekik. az edzõkrõl meg ne is beszéljünk...sokuk azt hiszi,ha már van egy lovardájuk meg lovaik,úgy beszélhet az emberrel,mint a ronggyal,és ezért ugye még fizetünk is... most úgy néz ki,az iskola miatt gyõrben folytatom a lovaglást,remélem,jó lesz itt. a következõ cél,végre megtanulni rendesen ülni,meg láb meg ilyenek...aztán a rajtengedély:) további szép napot mindenkinek:)

#3943 Takhi

Takhi

Új vendég

• Fórumtag
  • 27 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 13. - 16:38

Sziasztok! Még csak egy pár napja olvasgatom a fórumot, szóval egészen új vagyok itt. Áginak hívnak, 20 éves vagyok, kisújszállási lakos, bár már félig-meddig debreceni is, merthogy ide járok az egyetemre, biológia szakra. 3 éves lehettem, amikor megláttam életemben az 1. lovat és hát természetesen mindenképpen fel akartam ülni rá. Azóta tart ez a lószeretet. Bár a lószeretet szó elég enyhe kifejezés nálam... :) 7 éves koromban volt elõször lehetõségem arra, h komolyabban is elkezdjem a lovaglást és szerencsére azóta megszakítás nélkül volt/van lehetõségem lovagolni és lovak közelében lenni. Kisújszállás környékén több helyen is lovaztam, az egyik helyen megtanultam az iskolalovaglás alapvetõ dolgait, a másik helyen pedig beleszerettem a lovasíjászatba, lovas hagyományõrzésbe. 13 éves voltam amikor teljesült az álmom: megkaptam életem elsõ lovait. ÕK voltak Trojka és Bátor. Trojka (magyar félvér,pej herélt) 23 éves volt, Bátor (welsh póni, pej herélt) 15 amikor megkaptam. Majdnem 5 évig voltak meg nekem és hát imádtam õket, nagyon sok emlékezetes dolgot éltem meg velük. De mivel már nem voltak fiatalok, 18 éves koromra mindkettõjüket elveszítettem...Hiányoznak. Egyszer szeretnék egy tanyán élni ami tele van lovakkal és persze mindenféle más állattal is. És persze azt szeretném, ha ez a saját tanyám lenne :) Nagy rajongója vagyok a huculnak, a przewalski-lónak és az ahal-tekének. Hát...röviden ennyit tudok írni hirtelen az eddigi lovas pályafutásomról és magamról. Üdvözlet Mindenkinek!

#3944 Tinafreya

Tinafreya

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 13:21

Sziasztok, A polgári nevem Csík Orsolya, 36 éves vagyok, és kisebb - nagyobb megszakításokkal 10 éves korom óta lovagolok. Két saját lovam van, Tüncó ( Faustina Freya ), 7,5 éves, mslt kanca, õ 5 éve van velem, most kezdtük a díjlovaglást, és Vinyó ( Vincent ), 3 éves félvér csõdörke, õ pedig 2 éve van velem, és belovaglás elõtt áll. A kereskedelemben dolgozom, itt igyekszem annyi pénzt összeszedni, hogy õk legyenek ( meg a jópár macsek, illetve a 2 törpemalac, akiknek szintén büszke gazdájuk vagyok ). Sziasztok, Orsi

#3945 Pucca

Pucca

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 13:24

Szia Orsi! :D ;)

#3946 Tinafreya

Tinafreya

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 14. - 16:35

Hali! Rég láttalak errefelé! :) Mi a helyzet?

#3947 Remedy

Remedy

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 16. - 19:55

Sziasztok! 22 éves vagyok, szõke, de cseppet sem cicababás csaj, gyerekként hiperaktivitásom ledolgozása célján a nagyszüleim elvittek Gödre az akkori Nemeskéri Kiss Miklós lovardába, ahol életem legjobb tanára okított lovagolni, mivel 7 éves voltam ekkor, és hiper-szuper-eleven, rosszaság, nem sok sikerrel tanultam a dolgokat,de hála Éva néninek sikerült annyira megszeretnem a lovaglást, és magukat a lovakat, hogy azóta sem szerelmesedtem ki belõle(párom is ezzel húz, hogy jobban szeretek lovakon lovagolni, de bocsi...) Az akkori lelkes kis 7 évesbõl pedig mára egy sokat tapasztalt lovassá, oktatóvá, trénerré érettem, tanultam küzdöttem, és tanultam! Teszem hozzá sok sikerrel, belekóstoltam a westernbe, és az angol stílus rejtelmeibe, kicsit foglalkoztam a természetes ló kiképzés csodatévõ módszereivel(hûségem mai napig õrzöm!) és még sok más, szerelmem a lovakban nem enyhült, most Keszthelyen ténykedem, hátha összejön, de ez már a jövõ zenéje. Ennyit rólam!

#3948 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 17. - 10:44

Szia Remedy!

#3949 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 23. - 19:49

Húúú... Elég régóta vagyok itt, írogatok is, viszont ez a topic elkerülte a figyelmem. :hupp:
Szóóval. A becsületes nevem Miklós Kinga Diána és Zala megye közepén, Baktüttösön éldegélek. Ebben az évben töltöm be a 18-at. A lovak már kiskorom óta életem részei voltak, amióta az eszemet tudom, lóbolond vagyok. Minden lovas dolog kellett, minden közelbe kerülõ pónit és lovat meg kell simogatni :)
Hobbiim közé tartozik a fotózás, egyelõre eléggé amatõr szinten ( http://myrcus.deviantart.com/ ) és természetesen a lovazás :)
Zalaegerszegre, a Báthory István Kereskedelmi & Vendéglátóipari SZKI-ba járok, a 11. Déé osztályba, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakra.
Maximalista és optimista vagyok (habár ez régebben nem így volt, de optimistán jobb élni, mégha közben egyszer-egyszer pofára is esek :gm: ), nehezen nyílok meg más emberek elõtt, inkább olyan magamnak való vagyok, szeretek egyedül lenni :) Viszont akinek megnyílok, õket nagyon tisztelem és szeretem.
Szeretek bulizgatni és szeretem az elektronikus zenét.
A lovaglást körülbelül 8 éve ûzöm kezdetben rendszertelenül, aztán pár év múlva rendszeresen. Rádiházán kezdtem, majd egy magánlovardában és Bagodon is megfordultam. Most viszont több mint fél éve itthon, saját lovacskámmal lovagolgatok.
A lovamról annyit, hogy õ egy lassan 7 éves haflingi, Neno. A Lófajták/Haflingi topicban fellelhetõk vagyunk, a profilképemen is õ meg én található :)
Rólam kép a Deviantartos oldalamon található, rögtön az elsõ kép, ha esetleg valaki kiváncsi rám x)
Talán úgy összességében ennyi. :D

#3950 Enkara

Enkara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 19:22

Sziasztok! A polgári nevem Gyurics Nikoletta. Már egészen kisgyermek koromtól kezdve nagy állatbolond vagyok, a lovakhoz komolyabban 10 évesen kerültem közel, mikor a mosonmagyaróvári lovasiskolában elkezdtem lovagolni tanulni. Pár éven belül több lovardában is megfordultam, de a lehetõségekhez mérten mindig igyekeztem lóközelben maradni. Fõiskolára Sopronba jöttem, aztán diploma után itt is ragadtam :D Jelenleg lovászként dolgozom (egyébként szociálpedagógus lennék...) egy lovastanyán, ahova 2 és fél éve keveredtem ki, márciusban lesz 1 éve, hogy a munkám is ide köt. Nagyon élvezem:-) Õsz óta dolgozom egy csikóval, aki elvesztette a bizalmát az emberekben, de úgy tûnik, szépen lassan egyre jobban kötõdunk egymáshoz. Most ránk férne egy kis drukkolás, mert patatályog miatt jelenleg "csak" a szeretgetés jöhet szóba. Remélem hamar rendbe jön, szeretném miél hamarabb újra egészségesnek tudni. Amíg várom a gyógyulást egy másik csikó tanításával foglalkozom, aki nálunk nõtt fel, bízik az emberekben és hatalmas munkakedve van, penge aggyal :) Jó fej a kissrác, nem egy nehéz eset. A késõbbiekben szeretnék lovasterápiával (ezen belül lovas pszichoterápiával) foglalkozni. Egyébként hagyományos angol iskolalovasból lettem elõször hobbilovas angol nyeregben, most a "hagyományõrzõ lovaglást ûzöm", ebben találtam meg amit kerestem :) Röviden ennyit rólam... Üdv mindenkinek

#3951 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 21:24

Üdv az újaknak, legyen ez második otthonotok. (Otthon meg kell takarítani, fát vágni, stb :) )

#3952 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 22:33

udvozlet az exremeteletbol. Ujra itt vagyok es ezt az amerikai billentyuzetet felrugom. Aki nem ismer, ay majd megismer....

#3953 offi

offi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 241 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 19:05

udvozlet az exremeteletbol. Ujra itt vagyok es ezt az amerikai billentyuzetet felrugom. Aki nem ismer, ay majd megismer....

az tuti hogy én örülök az egyik legjobban :) üdv az egyik tanítvány :) pusziiii

#3954 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 18. - 14:44

Üdv mindenkinek! :) Bánki Andrásné Tünde vagyok. 1975-ben születtem, és Debrecenben élek. Egy pénzügyi cég vezetõjeként dolgozom, pedig soha nem készültem tudatosan pénzügyi pályára! A debreceni Tóth Árpás Gimnázium emelt biológia tagozatán tanultam, az orvosi egyetemrõl 1,2%-al maradtam le. Érettségi elõtt megcsináltam a lovasoktatói szakképesítést, majd 6 évvel késõbb a lovasedzõit is, bár csak 2 évig dolgoztam edzõi mivoltomban, és úgy tûnik, hogy nem is fogok. Az orvosi csalódásom után találkoztam a jelenlegi pénzügyi vezetõmmel, felvételiztem nála, elmondta mit csinálnak, hogyan és milyen lehetõségek vannak és én azonnal beleszerettem! Végül is pénzügyi orvos lettem, aki az emberek pénzügyi problémáit orvosolja. Imádom! Életemben mindig is meghatározó szerepet töltöttek be a lovak! Fantasztikusak! "A ló erénye tenger, s a bölcsnek is ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré tesz a ló" Jókai Mór Jelenleg több vállalkozásomat is vezetem, méghozzá sikeresen. Az egyik egy lovas tanya (amibõl 2014-ben egy Európai szintû fogalmazzunk úgy, nem magyar elveken alapuló kiképzõközpontot alakítok ki.) Errõl még fogtok hallani jócskán, meg is unjátok majd! Fontosnak tartom leírni azt, hogy annyit keresek, és olyan dolgokkal foglalkozom, ami sok ember számára lehetetlennek tûnik, és légvárépítésnek fogjátok titulálni. Nem baj. Nem vagyok kezdõ egyik szakmámban sem, a pénzügyi céges havi fizetésem a két-diplomás édesanyáménak az 5-öse. Mivel nem csak lovas vagyok, hanem pénzügyi-gazdasági szakember is, sokat számolok, és agyalok azon mit hogy lehet a megfelelõ /tehát nem magyar/ módon, ésszel megcsinálni. Fizetésem ellenére nem vagyok cukorból! A tanyámon is pl nincs olyan munka, amit ne tudnék elvégezni, vagy ne tudnám hogyan kell. Értsd: palázás, tetõfedés, almozás, heggesztés, traktor és markolóval való munkák elvégzése, betonozás stb.... Számomra nem büdös a munka. Szeretek munka közben kiskosztümben ülni és tárgyalni az irodámban, de nagyon szeretek koszos lenni is. Azt hiszem ez igencsak hosszúra sikerült. A frízes topicban vagyok most eleinte igencsak aktív, ha többet szeretnétek tudni rólam, ott megtaláltok. Köszönöm, hogy itt lehetek! :guny: Kellemes Napot Kívánok mindenkinek!

#3955 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 18. - 14:52

Szia! ELárulod, merre található a leendõ nemmagyarszínvonalú kiképzõközpont? Jó, hogy leírtad a karriered történetét, akik az idén lemaradnak az egyetemrõl, biztosan erõt merítenek majd belõle. :D egydebreceni

#3956 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 18. - 15:08

Szia ori! A tanyám Debrecentõl 16km-re van Vámospércs irányába. Ez így elég tág fogalom :D , de mivel egy Termál fürdõ rész miatt átalakításban vagyunk, azt szeretném, ha akkor látnák a vendégek, ha már nem úgy nézünk ki, mint egy háborús övezet! :D Valóban nem lett belõlem orvos dr, pedig 6 éves korom óta annak készültem, de soha nem unatkozok, és nagyon boldog vagyok!

#3957 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 18. - 15:20

A tanyám Debrecentõl 16km-re van Vámospércs irányába. Ez így elég tág fogalom :D , de mivel egy Termál fürdõ rész miatt átalakításban vagyunk, azt szeretném, ha akkor látnák a vendégek, ha már nem úgy nézünk ki, mint egy háborús övezet! :D

Úgyis megtalállak. :D De én nem vagyok vendég. Majd ha arra baktatunk, beköszönök a milliomos trágyázós-tetõfedõnek.
Szerintem jobban jártál...

#3958 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 18. - 21:23

OK, tegyél próbát! :yeah:

#3959 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 19. - 19:25

Üdv itt közöttünk Tünde!

#3960 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 23. - 16:02

Üdv mindenkinek! :)

Bánki Andrásné Tünde vagyok. 1975-ben születtem, és Debrecenben élek. Egy pénzügyi cég vezetõjeként dolgozom, pedig soha nem készültem tudatosan pénzügyi pályára! A debreceni Tóth Árpás Gimnázium emelt biológia tagozatán tanultam, az orvosi egyetemrõl 1,2%-al maradtam le. Érettségi elõtt megcsináltam a lovasoktatói szakképesítést, majd 6 évvel késõbb a lovasedzõit is, bár csak 2 évig dolgoztam edzõi mivoltomban, és úgy tûnik, hogy nem is fogok. Az orvosi csalódásom után találkoztam a jelenlegi pénzügyi vezetõmmel, felvételiztem nála, elmondta mit csinálnak, hogyan és milyen lehetõségek vannak és én azonnal beleszerettem! Végül is pénzügyi orvos lettem, aki az emberek pénzügyi problémáit orvosolja. Imádom!
Életemben mindig is meghatározó szerepet töltöttek be a lovak! Fantasztikusak!

"A ló erénye tenger,
s a bölcsnek is ló való,
mert lóvá tesz az ember,
s emberré tesz a ló"
Jókai Mór

Jelenleg több vállalkozásomat is vezetem, méghozzá sikeresen. Az egyik egy lovas tanya (amibõl 2014-ben egy Európai szintû fogalmazzunk úgy, nem magyar elveken alapuló kiképzõközpontot alakítok ki.)
Errõl még fogtok hallani jócskán, meg is unjátok majd!
Fontosnak tartom leírni azt, hogy annyit keresek, és olyan dolgokkal foglalkozom, ami sok ember számára lehetetlennek tûnik, és légvárépítésnek fogjátok titulálni. Nem baj.
Nem vagyok kezdõ egyik szakmámban sem, a pénzügyi céges havi fizetésem a két-diplomás édesanyáménak az 5-öse. Mivel nem csak lovas vagyok, hanem pénzügyi-gazdasági szakember is, sokat számolok, és agyalok azon mit hogy lehet a megfelelõ /tehát nem magyar/ módon, ésszel megcsinálni.
Fizetésem ellenére nem vagyok cukorból! A tanyámon is pl nincs olyan munka, amit ne tudnék elvégezni, vagy ne tudnám hogyan kell. Értsd: palázás, tetõfedés, almozás, heggesztés, traktor és markolóval való munkák elvégzése, betonozás stb.... Számomra nem büdös a munka. Szeretek munka közben kiskosztümben ülni és tárgyalni az irodámban, de nagyon szeretek koszos lenni is.
Azt hiszem ez igencsak hosszúra sikerült.
A frízes topicban vagyok most eleinte igencsak aktív, ha többet szeretnétek tudni rólam, ott megtaláltok.

Köszönöm, hogy itt lehetek! :guny:
Kellemes Napot Kívánok mindenkinek!

A vércsoportod, könyörgöm a vércsoportod nehogy kihagyd. :gm: ;)
Amúgyszijaitten. ;)