Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kis színesek

• Please log in to reply
5186 válasz a témához

#3721 Trekk

Trekk

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 9:48

Azért vigyázzatok a nagy sok dícsérettel! Tényleg ki tudja ki volt ott? :confused: Még a végén olyan emberrõl derül ki, hogy : :kir: , hogy az ciki lesz? Hehe... :gm: Persze lehet, hogy nem. Én mindesenetre a kalapom leveszem :kocc:

#3722 eta-lón

eta-lón

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 37 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:00

Trekk! Savanyú a szõlõ? Aki ilyet tesz,igenis KIRÁLY!!!Felkantározta! Nyerget is tett rá! Csak úgy! Ajándékba...Istenem....

#3723 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:03

Na hát azért túlzásokba tényleg nem kell esni! :DAz elején volt egy tippem, de mikor megláttam, hogy "tatteros"... :confused:

#3724 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:23

Az biztos, hogy nem Isten!De SZERETI a lovakat és segít a bajban lévõn így rossz ember már nem lehet!Azt pedig megértem,hogy nem akarja tudjuk kicsoda Õ!

#3725 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:32

Én mindesenetre a kalapom leveszem :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Szerintem ez a lényeg... :) :ang:

Trekk! Savanyú a szõlõ? Aki ilyet tesz,igenis KIRÁLY!!!Felkantározta! Nyerget is tett rá! Csak úgy! Ajándékba...Istenem....

Hozzászólás megtekintése

eta-lón! Hát igen, ismerek néhány lovas embert n is, aki ennek úgy megkérte volna az árát (mondván: üzletben nincs haver!), hogy attul kódútam vóna...Amivel t.képpen nincs is semmi baj, ez érték, pénzre váltható. De X.-nek már a telefonban is mondtam, pillanatnyilag úgy állunk, hogy legfeljebb az útiköltséget tudom kifizetni. Aztán mondta erre: - haggyuk a francba! (Az egy más dolog, hogy persze, nem hagyom annyiban, meg fogom találni a módját a "hálám kifejezésének"!) Közben meg próbáltam rábeszélni, ne apózza el magát, álljon a sarkára, legyen keményebb anyagi ügyekben.

Na hát azért túlzásokba tényleg nem kell esni! :DAz elején volt egy tippem, de mikor megláttam, hogy "tatteros"... :confused:

Hozzászólás megtekintése

Lehet ám, hogy hülyeségeket írtam, nekem ugyanis aki nem westernes, az mind tatteros... amilyen tájékozatlan vagyok ezekben az ügyekben. :guny: :rolleyes: :D

#3726 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:40

Az biztos, hogy nem Isten!De SZERETI a lovakat és segít a bajban lévõn így rossz ember már nem lehet!Azt pedig megértem,hogy nem akarja tudjuk kicsoda Õ!

Hozzászólás megtekintése

Pontosan! Ez vonatkozik arra a fórumos lányra is, ("A") aki ugyanígy állt a dolgokhoz. (Minden egyes alkalommal úgy kellett rátukmálni az utiköltségén kívül egy-két ezrest - mikor mennyi vót :rolleyes: :( - , mert nem a pénzért csinálta, hanem egyszerûen segíteni szeretett volna.) Az egész nyarát végigszáguldozta, oda-vissza 3 órát ücsörgött a buszon, itt meg megállás nélkül dolgozott, mert ki akarta használni azt a kevés idejét... És még õt bántotta, hogy Angyi "félbemaradt"... :rolleyes: :) (Az egy más kérdés, hogy közben barátnõk lettünk, mindig nagyon jól érezte magát itt, egyszer-egyszer a párját is sikerült elcsalnia, legalább addig együtt lehessenek.)Vannak ilyen emberek... :) :ang:

#3727 olaj

olaj

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 421 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:40

Azért ne essük már hasra attól, hogy vannak emberek, akik szakszerûen megoldják egy csikó felkantározását, felnyergelését, esetleg a felülést. Nem akarom a magát negnevezni nem kívánó "tatteros" érdemeit kisebbíteni, de aki hivatásszerûen foglalkozik lovakkal, annak egy ilyen feladat kötelezõ rutin kell(ene), hogy legyen. Még akkor is ha "tatteros", és esetleg nem suttog, hanem hangosan beszél.

#3728 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 10:43

Azért ne essük már hasra attól, hogy vannak emberek, akik szakszerûen megoldják egy csikó felkantározását, felnyergelését, esetleg a felülést. Nem akarom a magát negnevezni nem kívánó "tatteros" érdemeit kisebbíteni, de aki hivatásszerûen foglalkozik lovakkal, annak egy ilyen feladat kötelezõ rutin kell(ene), hogy legyen. Még akkor is ha "tatteros", és esetleg nem suttog, hanem hangosan beszél.

Hozzászólás megtekintése

Itt nem egy egyszerû esetrõl volt szó, olaj, ha olvastad az elõzményeket!Ráadásul Angyi jövõ márciusban betölti az 5. évét. És egy elkényeztetett kis qva, akivel már több olyan szaki lovas próbálkozott, akik már nagyon sok más lovat "eccerûen és szaxerûen", rutin-módon belovagoltak!!!Már bánom marhául, hogy leírtam ezt a szót: tatteros. Ez az én kitalációm. Meg sem kérdeztem egyébként, milyen stílusban lovagol. Csak - mivel láttam egyetlen képet róla, amin angol nyeregben ült - én ezt már tatterosként könyveltem el magamban. :rolleyes: :kv:

Edited by Ágimam, 2005 október 13. - 10:46.

#3729 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:03

Mami, egyszerûbb lenne, ha felfednéd kilétét! :gm: :D

#3730 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:14

Mami, egyszerûbb lenne, ha felfednéd kilétét!

Hozzászólás megtekintése

Annemmegy! Csak õ "fedheti fel magát"... Ez az õ joga. :( Egyébként most kérdeztem rá egy közös ismerõsünkre, aki többet tud róla, mint én, (naná, hogy tõle magától nem volt pofám megkérdezni... :rolleyes: ) hogy akkor X. t.képpen tatteros?Hát nagyon mellényúltam. Annyi köze van a tatterhoz, mint nekem... :rolleyes: :guny: Mondom: számomra kétféle lovas létezik: (a fene a primitív agyamat!) aki wesco nyeregben ül, az a kobboj, és aki angol nyeregben, ammeg a tatteros...A korlátoltságom ilyen téren még határtalan... :guny: :D Már látom szomorú sorsomat, amikor X. este leül a gép elé, és szembetalálja magát azzal, hogy "hálából" le-tatterosoztam... Sztem úgy elküld melegebb éghajlatra... :rolleyes: És tök igaza lesz... :(

#3731 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:23

Ágimam!Nem vagy egyedül, aki angol nyeregben ül az tatteros, aki westernben az veszkós :D (Számomra ez a megkülönböztetés már-már becézés, kedveskedés, kicsit csipkelõdés, de komolyan sosem venném-mondanám :D)A segítõt hagyjuk, ha nem szeretne szerepelni, ne szerepeltesd :)A lényeg, hogy megtört a jég és a lóra kantár-nyereg került!

#3732 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:29

Istenem, tisztára, mint a moziban. És most járni fogtok? Vagy milesz a hepienddel?

#3733 királylány

királylány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:45

Ez a baj velünk emberekkel!ELITÉLJÜK EGYMÁST ANÁLKÜL,HOGY IGAZÁN MEGISMERNÉNK!!!!Hogy jövünk mi ahhoz, hogy véleményt alkossunk egy olyan emberrõl akit nem is ismerünk.Ezért vonulok inkább a lovak világába !!! :hupp: Õk legalább õszinték!Nincs elitélés,hanem rangsor és mély tisztelet!De sajnos az emberek már csak maradnak olyanok amilyenek

#3734 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:52

Elolvastam. Nem estem hasra. Sheriffnél az ilyesmi mindennapos. Igaz, õ nem tatteros. :gm:

#3735 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:52

Ágimam!Nem vagy egyedül, aki angol nyeregben ül az tatteros, aki westernben az veszkós :D (Számomra ez a megkülönböztetés már-már becézés, kedveskedés, kicsit csipkelõdés, de komolyan sosem venném-mondanám :D)A segítõt hagyjuk, ha nem szeretne szerepelni, ne szerepeltesd :)A lényeg, hogy megtört a jég és a lóra kantár-nyereg került!

Hozzászólás megtekintése

Ez a lényeg szerintem is. Meg aztán nem is akármilyen lóra... Szerintem - bármennyit is írtam róla - nem tudjátok igazán elképzelni, milyen "furcsa kis ló" Angyi. (X. szerint pedig a három közül - lehet - a leg okosabb... :D) Azért a négy év lovazás óta annyi csak ragadt rám, hogy el tudom dönteni: Angyi egyértelmûen - és nem kicsit - problémás ló!Õ biztat, hogy nekem is menne, ha "helyesen állnék az egészhez". Nem átallotta szépen sorban leírni nekem, mit csináljak vele, hogyan csináljam... Beszéltem neki az Angyis problémákról, de szerintem õ nem olvassa el a hosszú írásokat. Egyszerûen közelíti meg a dolgokat: Nyugalom - céltudatosság - határozottság. Csak azt felejti el, hogy ezeket nem lehet venni a bótban... :rolleyes: :hupp: Most kimegyek Angyihoz, és megpróbálok mindent úgy csinálni, ahogy magyarázta... :rolleyes:

#3736 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:53

Elolvastam. Nem estem hasra. Sheriffnél az ilyesmi mindennapos. Igaz, õ nem tatteros. :gm:

#3737 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 11:59

Hozzászólás megtekintése

Anikó, az Istenálgyon megmá... Ne szelektíven olvassál! :

Egyébként most kérdeztem rá egy közös ismerõsünkre, aki többet tud róla, mint én, (naná, hogy tõle magától nem volt pofám megkérdezni... :rolleyes: ) hogy akkor X. t.képpen tatteros?Hát nagyon mellényúltam. Annyi köze van a tatterhoz, mint nekem... :rolleyes:  :guny: Mondom: számomra kétféle lovas létezik: (a fene a primitív agyamat!) aki wesco nyeregben ül, az a kobboj, és aki angol nyeregben, ammeg a tatteros...A korlátoltságom ilyen téren még határtalan... :guny:  :D Már látom szomorú sorsomat, amikor X. este leül a gép elé, és szembetalálja magát azzal, hogy "hálából" le-tatterosoztam... Sztem úgy elküld melegebb éghajlatra... :rolleyes:   És tök igaza lesz...

Hozzászólás megtekintése

Istenem, tisztára, mint a moziban. És most járni fogtok? Vagy milesz a hepienddel?

Hozzászólás megtekintése

Natos, légyszives neizléstelenkeggyé! :mad: Királylány! Nálad az igazság!

Edited by Ágimam, 2005 október 13. - 12:32.

#3738 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 12:10

[quote name='Natos' date='2005.10.13, 12:29']Istenem, tisztára, mint a moziban. És most járni fogtok? Vagy milesz a hepienddel?

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Natos, légyszives leizléstelenkeggyé! :mad: [/quote]Akkor is követelem a hepiendet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#3739 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 12:24

Királylánynál az igazság, nagyon örülök, Ágimam, hogy találkoztál ezzel az "X"-szel! :yeah: (És az avarszagláson úgyis rájövök, ki az... :gm: :ang: :D :kocc: )

#3740 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 12:29

Királylánynál az igazság, nagyon örülök, Ágimam, hogy találkoztál ezzel az "X"-szel!  :yeah: (És az avarszagláson úgyis rájövök, ki az...  :gm:  :ang:  :D  :kocc: )

Hozzászólás megtekintése

Najó. Majd megborotválkozom addig, Filly. Hogy tessek neked (is). Hozzd a lovad, elintézem azt is.

#3741 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 12:30

(Viszem, de õ intéz el téged, ha nem leszel résen! :gm:)

#3742 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 12:58

Filly, vigyazz, a Natos nem viccel. Konyortelen. Belefullasztja egy nagy piros almaba a lovad, oszt' nezhetsz. Az ilyen az nem koszon... Egybol üt... :gm:

#3743 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 17:12

Tényleg ki tudja ki volt ott?  :confused:

Hozzászólás megtekintése

Tippelni lehet, Ágimam? :)

#3744 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 17:29

ÁÁááá, te voltál, HH! Tuttam én! :dev:

#3745 Mr. X

Mr. X

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 13. - 17:44

De jó lehetett ezzel az emberrel találkozni! Hát még látni hogy mit mûvel a lóval... :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Semmiség volt.

#3746 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 14:02

De jó lehetett ezzel az emberrel találkozni! Hát még látni hogy mit mûvel a lóval... :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Semmiség volt.

Hozzászólás megtekintése

Éppen azért :cool:

#3747 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 14:34

Kedves Mister X.!Ugye azt tudod, hogy kétszer regisztrálni nem divat...? :gm:

#3748 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 14:37

Ugyan már!Mister X legalább stílusos volt :D(ha még nem derült ki ki õ, el nem mondjátok, én még filózok :D)

#3749 Hóka

Hóka

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 15:05

És most már azt is tudjuk, hogy Mr. :D

Edited by Hóka, 2005 október 14. - 15:06.

#3750 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 16:05

Én már meg sem merek szólalni... :eek: :o :kv: :D De most meg már bánom, hogy ekkora "találgatás" lett belõle. Jobb lett volna azt írnom, hogy egy "nem fórumos" követte el a varázslást... :rolleyes:

#3751 smoft

smoft

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.811 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 17:43

Késõ bánat, Ágimam... :dev:

#3752 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 14:06

"Leharapta fülét a ló"

#3753 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 14:21

Juj ez morbid történet! MOst akkor tartsak a lovaktól ezek után!? :confused:

Edited by Szilaj, 2005 október 17. - 14:21.

#3754 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:21

Szilaj!Ez ne rettentsen azért vissza ;),azt hallotáttok h fejbe rúgta a kisgyereket a ló?Nem is értem,h miért nem lehet elmagyarázni egy 3-4 éves gyereknek,h idegen állatokhoz nem megyünk oda,ha ott a gazdája persze megkell kérdezni,de ha nincs akkor meg nem megyünk be!És a szülök senkit nem hibáztatnak..még jó.

#3755 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:27

Hasufel, olyan emberekkel is történik baleset akik tökéletesen tisztában vannak azzal hogy a ló rúghat-haraphat is. Hát még egy ekkora gyerekkel.

#3756 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:28

fejbe rúgta a kisgyereket a lóNem is értem,h miért nem lehet elmagyarázni egy 3-4 éves gyereknek,h idegen állatokhoz nem megyünk oda,ha ott a gazdája persze megkell kérdezni,de ha nincs akkor meg nem megyünk be!És a szülök senkit nem hibáztatnak..még jó.

Hozzászólás megtekintése

A gyerekek mi baja lett? :confused: :( De azért szerintem a ló is nyugisab lehetett volna! :o

Edited by Szilaj, 2005 október 17. - 16:29.

#3757 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:32

Szilaj!Semmi csak vérzett neki.A ló megilyedt!Ami szerintem érthetõ..Most csak úgy be ugrasz a karámba,sõt kis pici gyerek,akármit csinálhat,a ló megijedt és kész baj.Én nem a gyereket meg a lovat hanem inkább a szülõket nem értem.

Edited by Hasufel, 2005 október 17. - 18:08.

#3758 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:34

Szerintem a 3-4 éves gyereknek a lovardában az anyja, apja vagy felügyelõje fogja a kezét. Szerintem a megijedt pontos JÉ.

#3759 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 16:46

Kék fény bocs, ha már volt

#3760 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 17:59

Nem tudom, hova irjak, de muszaj valahova irnom. Ma ultem ujra-eloszor Lidercen. Mar lassan egy hete huztam-halasztottam, ilyen-olyan okokra hivatkozva a felulest, feltem attol, hogy mas lesz, mint az emlek, amit 3 eve dedelgetek magamban, csalodni fogok, nem lesz olyan Liderces.Tevedtem. Az elejen meg vissza birtam magam fogni, de az elso vagta elso par meteren, tul a szokasos, kicsit vinnyogos, fejrazasos bakolason, ahogy neztem magam elott az elore figyelo nagy fuleket, az utemesen hullamzo sorenyt, es megcsapta az orrom az elfeledett-jol ismert, jellegzetes, csipos loszag, en ugy elbogtem magam, mint egy taknyos kolyok. Asszem en vagyok a vilag legszerencsesebb embere.ps.: 3 ev kihagyas az 3 ev kihagyas. Asszem holnap nem fogok tudni jarni.

Edited by meggyes, 2005 október 17. - 18:00.