Zuzu, mutass képet a bakról!
Mi vettünk egyet felesbe egy ismerőssel. Hát, ahogy unokatesóm mondta rá, egy ŐSÁLLAT. Nagyon komoly. A szagát amúgy én pl megszoktam, pár napig zavart csak. De iszonyat ütős, az egész tanya bűzlik tőle. Vigasztal a remény, hogy ivarzási időn kívül kicsit visszavesznek a szagból. 
Jó lenne ha valaki hozzáértő megtippelné a korát. 3 évesnek mondta a néni akitől hoztuk, de olyan furán vannak lekopva a fogai, hogy akár 10 éves is lehet...
Ő is jó fej, almát, szilvát kizárólag kézből eszik, szereti ha az orrát vakargatjuk, de volt már vele egy igen komoly meccsem, amit ugyan én nyertem, de utána kezem-lábam remegett és napokig nem mertem bemenni hozzá. Most lenyugodtak a kedélyek, újra jóban vagyunk, remélem, ez így is marad.
Én a januári csajszit nem fedeztetem még most be vele, max majd télen, ha egyáltalán megivarzik. Úgy tervezzük, hogy december-január körül hazahozzuk a kiscsajt (addig egy ismerősnél van három másik anyával, hogy addig se legyen egyedül), aztán kiderül, kezdenek-e egymással valamit. Ő olyan későn érő fajta, az anyukája is olyan volt, viszont jó nagyra nő és gyönyörűen tejel, úgyhogy azért sem akarom elkapkodni.
Ő LuciFerkó: hosszú mint a vonatfütty, hús nincs rajta, csak a nagy szőr, a szarv meg a csontok...