Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#321 fejnélküli lovas

fejnélküli lovas

Csikó

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 26. - 23:22

Helló!A dédnagymamáméknál voltunk amikor a mamám aggódással kezdte mesélni hogy elütötték a macskáját.Állítólag úgy próbálta megmenteni a cicát,hogy mesterséges lélegeztetést adott neki.Leginkább a macsekot sajnáltam!Pussz:fejnélküli lovas

#322 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 július 26. - 23:23

:D Ezt inkább, jobb, ha nem képzelem el.. :D

#323 fejnélküli lovas

fejnélküli lovas

Csikó

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 26. - 23:26

Ne is!

#324 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 12:50

hjuj... :rolleyes: Posted Image

#325 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 13:11

Ez gáz. Szegény cica. Nagyon szerethette a dédid. Túlélték? (a macska az elütést és a lélegeztetést, a dédid azt a traumát, amit az elütött macska látványa okozott)Üdv:Nócy

#326 fejnélküli lovas

fejnélküli lovas

Csikó

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 27. - 14:43

A cica maghalt mert nem hívott állatorvost Posted Image Rövid idõn belül kapott egy kiscicát. :rolleyes:

#327 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 2. - 22:42

Képzeljétek, mi történt velem ma. A barátnõmmel jöttünk haza hozzánk, és éppen a Moszkvatéren másztunk át, amikor is nagy galambtömeg fel és azzal a lendülettel el is szállt. Na most az egyik erõteljesen becélozta a fejemet és nekemjött. Azóta sajog, de erre még rátett, hogy a ló lábát fáslizom be, a drága meg megemelte a lábát. Én meg megfejeltem a térdét. Mind ehez még jó saras borogatást csináltunk neki a kicsiny lábára. mosom ki a vödröt, egyszer csak a fa polcba, ami a csap mellett van, bevágom a fejemet. Tudjátok! Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon! Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 2. - 22:50

Jaaaj istenem, Jucc, ez de rossz... Posted Image Azért annak a galambnak már tehetség kellett ahhoz, hogy neked jöjjön. Nem is adnék neki jogosítványt.

#329 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 2. - 23:08

Én sem! Ügyesa volt, nagyon. Azé vagyok ilyen nem normális már. Posted Image :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 2. - 23:22

Igen :D Bár ezt nem a galamb kezdte Posted Image Na jó, nem, én szeretlek!

#331 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 2. - 23:27

Ennek örülök! de a gtalamb voolt vak, és szállt alacsonyan... Posted Image

#332 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 8. - 14:29

jucuus... nem lehet hogy a fejed túl nagy? Posted Image

#333 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 8. - 15:08

jhaj. amúgymeg ugyebár egy hítig Balcsin voltam, és sikerült beiktatnom az egyik délután programjába egy irtozatosan égõ és ciki eseményt.nem akarom bõ lére ereszteni, az a lényege hogy ebéd közben elkezdett esni az esõ, aztán egy jó nagy 15 perces zuhé után elállt, és minden csuron vizes volt. elindultunk vissza a strandra az étterembõl, és -persze papucsban vtam- sikerült a legnagyobb tömeg környékén (éttermek,bazárok,butikok elõtt) rálépnem a csatornafedõre, aminek kövezkeztében egy jó hárommásodperces egyensúly-ingadozás és "szörfözés" után egy hatalmasat estem. naná hogy térdre azán pedig csak úgy csattantam a vizes betonon ezúttal teljesen hasalva. hát.. elõször gondoltam bevágom a mozdulatlant, de miután mutti meglátta hogy meg se nyikkanok felsikkantott, énmeg miven nem akartam MÉGNAGYOBB fesztivált gyorsan felugrottam és a mûröhögés közben elkezdtem lesöprögetni magamról a ..saras-koszos-földes-kavicsos gányt és trutymót. nem nézett mindenki.. áááá neeeeem dehogyis. csak még egy autó állt meg mellettem lehúzott ablakkal, ahol egy hapsi kiszólt hogy milyen ügyes vagyok. úúgy élveztem! :D :D

#334 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 23:46

jéé... már megint egy ciki sztori. nekem legalábbis.Mivan itt csak velem történnek ilyenek??? nem lehetek ekkora lúzer.. :rolleyes: :D TEHÁT:.. szüleim kijöttek megnézni lovazni, mert westernben még soha sem láttak lovagolni, na, gondoltam felülök a kedvenc kis 3 éves heréltemre, (akit mellesleg meg akarok vetetni :D ) és akkor talán sirály lesz minden. meg sem fordult a fejemben hogy itt most produkáljam magam de tényleg. minden sirályul ment, tökre elfeledkeztem hogy nézõközönségem van, mindent úgy csináltam ahogy mindigis csinálom, vagyis a végén levettem a nyerget, hogy lesétáltatom szõrén -ahogy mindig- erre a felmászáshoz "felhasznált" karámfa -mint kiderült egy centi tartotta ugyanis szét volt repedve... hát igen. Zsófikának PONT oda kellett lépni ahol repedezve volt a drágám. Aztán meg csak kamilláztam hogy mi a !%/+("=%-t keresek én a ló hasa alatt, !!!!hanyattt!!!! .. de az én drága Bendegúzom (aki Matyi, csak ilyen idióta lónevet még nem hallottam így aztán én a régi nevén hívom) nem tett egy lépést sem, szerintem õ is meglepõdött, ugyanis simán rámléphetett volna, de nem tette. !egy 3 éves, belovaglás alatt levõ lú! na.. nemhiába akarom én megvetetni.. szóval nem volt ciki... neeem... dehogyis. a Tulaj elé meg majd holnap (se) merek majd elékerülni.... Posted Image jaj de szégyelltem magam vazz.ez van :D [ Augusztus 11, 2004, 23:47: Az üzenetet átszerkesztette: tötõ Zsó ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 23:50

Zsó, olyan ügyes vagy! :D

#336 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 23:54

Mint mindig! :D Ilyenkor csak arra kell vigyázni, hogy nehogy puhára essél. Nehogy túl puhára, mert az gyanús egy lovardában. ;)

#337 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 23:55

Posted Image

#338 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 0:00

Lázas vagy? Posted Image Gõzölgõ hõmérõvel illik már orvoshoz fordulni! (hacsak a háromszínû hajad miatt nem utaltak még be... tongue.gif )

#339 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 0:15

full hanyatt estem, és abszolut nem éreztem semmit! még csak egy roppanást sem hallottam :D hát igen.... a tömény izom megvédett :rolleyes: ;) :D Artinom drágám : Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 0:26

Hm, én amikor utoljára full hanyatt estem, hallottam egy reccsenést és utána nem éreztem semmit - mert eltört a csigolyám ;) Vigyázz magadra!

#341 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 0:30

ÁÁÁÁU!? igenis értettem :D ;)

#342 Alfiolo

Alfiolo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 54 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 10:33

Ilyet én is tudok produkálni! Hoztak egy lovat szintén 3 éves hogy be kell lovagolni. Rám várt ez a megtisztelõ feladat. Csak elfelejtette mondani a gazdája hogy mégsoha senki nem maradt meg a hátán! Szegénynek csikó korában kifolyt az eggyik szeme és e-miatt nagyon félõs. Elõször futószár szokja a környezetet ahogy kell. Eljött a nagy nap fel kell rá ülni. A gazdája hozott nyerget és vadi új kantárt!!!! Futószáron vlt a ló felemeltek a hátára fenn is maradtam kb 2 percig amikor hatalmas csattanás és elszakadt a kantár! Rá estem egy nyers csikó farára és onnan a földre a háta mögé! Mondanom se kelle hogy az életem lepergett a zsemem elõtt! De hála istennek nem rugott fel különben most nem írnám meg nektek! :)

#343 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 14. - 23:58

már megint én.... :D de mielõtt az ilyedségtõl szívrohamot kapnátok, megnyugtatok mindenkit hogy ez a történet NEM NEKEM CIKI Posted Image csak szem- és röhögõtanúja voltam.szóval nem nagy szám, ma este/éjjel egy barátnõmmel beszélgettünk a ház elõtt, jókat nevettünk, szal elvoltunk, erre jön két biciklis, elöl egy nõ, hátul egy vén ..%/)+(!.., aki ahogy elment mellettünk, folyamatosan nézett hátrafele, és olyat de olyat szánkózott az árokba mind a huzat. a nõ elõtte elkezdte szidni, valami "úgykellnekedd"-et hallottam csupán belõle, mert természetesen a bnõmmel ahogy illik jól kiröhögtük. szóval vicces volt :D :D

#344 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 8:17

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: jéé... már megint egy ciki sztori. nekem legalábbis.Mivan itt csak velem történnek ilyenek??? nem lehetek ekkora lúzer.. :rolleyes: :D TEHÁT:.. szüleim kijöttek megnézni lovazni, mert westernben még soha sem láttak lovagolni, na, gondoltam felülök a kedvenc kis 3 éves heréltemre, (akit mellesleg meg akarok vetetni :D ) és akkor talán sirály lesz minden. meg sem fordult a fejemben hogy itt most produkáljam magam de tényleg. minden sirályul ment, tökre elfeledkeztem hogy nézõközönségem van, mindent úgy csináltam ahogy mindigis csinálom, vagyis a végén levettem a nyerget, hogy lesétáltatom szõrén -ahogy mindig- erre a felmászáshoz "felhasznált" karámfa -mint kiderült egy centi tartotta ugyanis szét volt repedve... hát igen. Zsófikának PONT oda kellett lépni ahol repedezve volt a drágám. Aztán meg csak kamilláztam hogy mi a !%/+("=%-t keresek én a ló hasa alatt, !!!!hanyattt!!!! .. de az én drága Bendegúzom (aki Matyi, csak ilyen idióta lónevet még nem hallottam így aztán én a régi nevén hívom) nem tett egy lépést sem, szerintem õ is meglepõdött, ugyanis simán rámléphetett volna, de nem tette. !egy 3 éves, belovaglás alatt levõ lú! na.. nemhiába akarom én megvetetni.. szóval nem volt ciki... neeem... dehogyis. a Tulaj elé meg majd holnap (se) merek majd elékerülni.... Posted Image jaj de szégyelltem magam vazz.ez van :D [/QUOTE]Ez szép. Szöszke lehet megtaposott volna kissé. Vagy Carmen.

#345 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 12:09

Ilyesmit én is csináltam egyszer. Felültem a csikóra nagy lazán, addig nem volt egy rossz mozdulata sem. Ahogy beleléptem a jobb kengyelbe, eszébe jutott valami és kiugrott alólam. Váratlanul ért, balra ugrott, jobbra estem, és felakadtam a bal kengyelbe. Na most a lengõtekét ismeritek ugye? Majdnem felborítottam a lovat ahogy bevágódtam a lábai közé Posted Image Szerencsétlen kis ló meg nem tudta mi van, csak hogy nem tetszik neki, és ugrált egy helyben. A második ugrásnál aztán kiakadtam, a ló még ugrott néhányat fölöttem, aztán arrébvágtázott húsz métert. Visszaültem és mentünk tovább.

#346 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 12:17

heh

#347 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 12:22

Barefoot!El tudom képzelni mit érezhettél miközben ott himbilimbiztél a ló lábai között. :( Nem irigyellek! Azért jó, hogy nem lett baj. Posted Image

#348 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 12:28

azért a ló himbilimbijével reméljük nem találkoztál ... Posted Image :D

#349 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 13:49

Az egy másik történet. Posted Image

#350 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 15. - 13:49

Nekem az a tapasztalatom, hogy ilyen helyzetekben nem fél az ember - nincs rá idõ. Nekem is csak annyi gondolatom volt, hogy hogyan keveredek ki ebbõl.Amúgy meg lett baj! Tiszta sár lettem! :D Persze az atombiztos military kobak tiszta maradt Posted Image A franc se figyelte a ló himbilimbijét! Vigyázzon mindenki a magáéra! :D Nem mintha neki sok vigyáznivalója maradt volna.

#351 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 26. - 22:21

Most az elõbb történt a következõ. Anyukám fõzött fasírozottat és rízst. Mivel a fasírozott sós, így a rígy nem az. Gondoltam eszem majonézzel rízst, de a rízst megsózom. Így is akartam tenni. Csak éppen a sótartóban cukor volt. :D Anyukának szóltam, hogy miért van cukor a sótartóban? Erre megijedt, de jót nevetett. Annyira nem keverte össze, hogy a cukortartóban meg só legyen.

#352 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 29. - 14:31

Fenn voltam Pesten, s a következõ eset történt meg velem:Az utolsó pillanatban (hangjelzésnél) ugrottam fel a buszra, s megkapaszkodtam az ajtó melletti vascsõben. Erre az elcsúszott, s jókorát koppant a busz oldalán. Egyensúlyom vesztve épp hogy csak nem estem ki az éppen csukódó ajtón. :rolleyes: Amikor visszanéztem, hogy mi is volt ez, kiderült, hogy egy férfi utazott valahová egy kb. 1,8 m-es vascsõvel. Posted Image Mint kiderült elõttem kb. 6 másodperccel korábban kedvesemnek is sikerült ugyanezt eljátszania, így nem is csodálkoztunk, hogy rajtunk kívûl a csövet szorongató emberke is teli szájjal vigyorog. :D Hogy a közönség mit gondolhatott, azt inkább hagyjuk. ;)

#353 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 9:07

Szellem, ez nagyon aranyos volt! Posted Image Na, nekem tegnap volt egy jó kis sztorim.Rohantam dolgozni a második munkahelyemre, ami elköltözött Óbudára a Bojtár utcába. Voltam már ott, de jónéhány évvel ezelõtt, ráadásul akkor még busszal jártam dolgozni... most autóval vágtam neki. Fél négykor indultam, négyre kellett odaérnem.Egész jól haladtam a rakparton, csak a Hajógyári szigetnél kavarogtam egy kicsit. Akkor már éreztem, hogy olyan furán viselkedik az autó... Átmentem Kaszásdûlõre, kb. 20-szal gurultam a lakótelepi házak között, egyszer csak hopp: elfogyott az áram az autóból. Sehová tovább! Na klassz, gondoltam, kb. 5 perc volt még 4-ig, és 2 km-re voltam a munkahelyemtõl. Máskor nem gáz, ha kések, csak most kezdtünk az új helyen, ilyenkor bármilyen probléma elõfordulhat... (volt is, errõl majd késõbb)Mázlim volt, jött egy pasi és segített félretolni az autót. Hívtam a szerkesztõt, értem jött, odaértem idõben, nekiültem az újságnak.Egyszer csak kiderült, hogy nincs magyar elválasztás a Quarkban!!! Ajjaj!! Ez egy kisebb újságot (12 oldalas) még nem gáz kézzel elválasztani, de a mostani 32 oldalra rúgott, és este 7-re végezni kell vele, korrektúrával, mindennel... Körtelefonok, Helyes-e elküldése CD-n, installálás, szívás (elõször nem ment), aztán az újság befejezése.Na, vissza az autóhoz. Közben beszéltem az autószerelõmmel, mondta, hogy értem jön. Beültem a kocsiba, és volt áram benne!Hohó! Akkor megyünk, ameddig bírja. Elindultam, el is jutottam az Árpád híd lábáig. Ott elfogyott az áram. Na de hol?! A keresztezõdés kellõs közepén!Ajjaj! Egy kis mázlim azért volt, mert el tudtam gurulni az utolsó lendülettel egy olyan járdaszigetig, ahol sem a sínekre, sem az autósok sávjába nem lógott be a kocsi. Ott álltam, és törtem a fejem.Gondoltam, leintek egy taxit - mert mégsem maradhatok a keresztezõdés közepén - és megkérem, hogy húzzon ki onnan. Jött is egy taxis aki megállt. Mondom neki, húzzon ki innen. Azt mondja, nem tud, de toljuk fel az autót a járdaszigetre, mert azt úgy szokták. Hát, kicsit kételkedtem benne, hogy ez így kettõnknek sikerülhet, de nem vitatkoztam (hogy mér nem?!). Naná, hogy nem sikerült! Csak annyit sikerült elérnie az elmebeteg taxisnak, hogy rátoltuk a sínekre az autót, és ott a két járdasziget közé beszorult. Onnan aztán kézi erõvel se elõre, se hátra!Jött egy fiatal srác terepjáróval, kérdezte hogy segíthet-e? Naná, mondtuk. Megpróbálta felrángatni a Ladát a járdaszigetre, de neki sem ment. Az bizony beszorult a sínekre úgy, hogy nem bírtuk kimozdítani.A taxis közben elsunnyogott, látta hogy mekkora baromságot csinált. Ott maradtunk a sráccal és a barátnõjével és vonogattuk a vállunkat. Jött a villamos. Csilingelt, még az Árpád híd alól. Integettem a villamosvezetõnek, hogy ez innen nem fog elmozdulni... Leszállította az utasait, leszállt õ maga is és odasétált. Elmeséltük a szitut. Szerencsére az utasok szerettek volna hazamenni villamossal, így néhány pasi nekiugrott, és hopp!! felemelték a Lada hátulját, mert a hátsó kerék volt igazán beszorulva. Innen már egész könnyû volt fellökni a járdaszigetre. Villamos mehetett tovább, én vártam a szerelõt. Végül megérkezett, akkumulátort cserélt a két autóban, én még elketyegtem a szervizig az övével, õ meg az enyémmel... Ja, a generátor kakilt be.

#354 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 9:13

Posted Image Anikó! Nem semmi tortúra!A taxisnak tényleg sok esze volt! :mad:

#355 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 15:03

gratu a feladatmegoldókészségedhez :D ;) Hányra értél haza?

#356 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 16:05

Ó, este 9-re már otthon voltam... csak a lovamhoz nem tudtam kimenni... :(

#357 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 16:55

Ma reggel szeretett kiscsikónkat babusgattam a karámban, majd hátatfordítás után láttam egy ferrari emblémára emlékeztetõ árnyékot a porban. Mire visszafordultam adiggra a karjaimba rakta egyik pracliját... Rá kellett döbbenem, hogy ez valami egészen más, mint egy kiscica. Posted Image

#358 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 17:51

Ja, az autóm már délután fél kettõre készen volt! Posted Image

#359 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 20:21

idézet:
Eredeti szerzõ: Anikó:Azt mondja, nem tud, de toljuk fel az autót a járdaszigetre, mert azt úgy szokták.Eredeti szerzõ: Csuti: Posted Image Anikó! Nem semmi tortúra!A taxisnak tényleg sok esze volt! :mad: [/QUOTE]Én is úgy tudom, hogy ez így gyakori megoldás, és sajna nekem is volt már olyan esetem, ahol szükségem volt erre a megoldásra. Én az Örs Vezér terén fulladtam le a piros lámpánál. Kénytelen voltam én is feltolni a szomszédos járdaszigetre, hogy ne zavarjam a közlekedést. Még szerencse, hogy a Skodának könnyû az eleje, így könnyebb feltolni, ami sikerült is néhány nekifutás után.Így nem értem miért volt rossz a taxis ötlete (hacsak nem különösen magas padka volt.Mellesleg többszörösen mázlid volt, mert az autósok nemigen szeretnek megálni segíteni. Én majd egy órát szarakodtam ott, de ezalatt (elég sok piros idõszak van 45-60 percben) csak egy autós kérdezte meg hogy segíthet-e. A többiek csak néztek, és várták a zöldet.Ezért a tortúráért nem irigyellek. (Én ugyanis megúsztam a dolgot és saját erõbõl indult be végül a kocsi, típushiba) Jól csináltad! Posted Image

#360 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 20:23

Artin. Szerinted miért álltak meg Anikónak hamar? Mert nincs olyan himbilimbije a lába között mint (jó esetben Posted Image ) neked ;)