Ugrás a tartalmakhoz

Színház

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
412 válasz a témához

#321 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 12:41

:yeah: OPERETT ANGYALAI SHOW!!!!!!!!!! :yeah: Bõvebb információ itt: http://www.szerencsfesztival.hu/ :yeah: :yeah: :yeah:

Edited by Kozifru, 2005 augusztus 1. - 12:42.

#322 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 17:01

Mondjuk megkímélhettél volna egy flashes oldal böngészésétõl... :gm: Aug. 3-án, Szerencs, Rákóczi-vár, este 7 óra: Operett angyalai.

#323 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 20:20

Aniko!Te mész?

#324 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 20:37

Érdekes és meglepõ. Ez jutott eszembe mikor olvastam a beírásokat.A színház egy külön világ.Volt olyan évad mikor majd minden nap mentem színházba.Apám volt a portás vittem neki az ebédet :D :D

#325 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 18:17

Sziasztok!Akit érdekel csere!!!!!Elcserélném cskió szereposztásos Rómeó és Júlia jegyemet egy másik idõpontra.Akit érdekel kérem jelntkezzen magában.

#326 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 12. - 11:09

Nem bírom ki, el kell dicsekednem vele, hogy tegnap este (többek közt) Dolhaival és Bereczki Zolival söröztem Szegeden. :kocc: Jóvót. Heinekkkken. :kir: Kozifru, milyen jegyedet akarod elcserélni? Operettest, szegedit, mikorra szól, mire cserélnéd? (Mondjuk szerintem itt a paci.hu-n nem sok esélyed lesz cserére, de ezek nélkül az adatok nélkül semmi.)Miklós Titánisten Attila meg Silveradóra készül szeptemberben... kíváncsi vagyok, télleg lejön-e. :cool:

#327 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 12:01

JA...Aniko legfõképpen Neked szántam a cserét.Szeptember 11-ére szól, hét órára.Csikó szereposztásos.Cserélnéém Szept. 8,9, 10 este, 11 du-i elõadásra.

#328 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 19. - 14:38

Kozifru, nekem nemigen szokott jegyem lenni a Rómeóra... Szeptember 4-én Budán a Feneketlen tónál:18:30-19:10 Operett Színház fiatal mûvészeinek mûsora(részletek a Rómeó és Júliából).Szintén aznap: Musical Est a Bp. XI. kerületi FMH-ban.Egyszer voltam, iszonyú jó volt! Viszont akit érdekel a gyorsan foglaljon jegyet, mert hamar elkapkodják.

#329 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 20. - 15:50

Rövidke beszámoló az István, a király Cseszneki Nyár keretein belül elõadott tegnap esti szabadtéri elõadásáról:Régi álmom volt, hogy ezt a mûvet egyszer élõben is megnézzem színházban. Mindegy hol, mondegy mikor, csak a lényeg, hogy viszonylag jó szereposztásban. Mikor ráleltem a Cseszneki elõadás hirdetésére, rögtön igyekeztem rá valami társaságot összeszedni. Sikerült. Így történt hogy tegnap délután elindultunk négyesben Jucuussal, Dével és Szellemmel elõször Bakonygyirótra, majd onnanm Csesznekre. Mikor Csesznekhez közeledtünk, kezdett gyanús lenni, hogy mindenki minket követ, illetve mi is mindenkit követünk... :D Magyarul az autók 90 %-a oda igyekezett a környéken. Meg is lett ennek az eredménye, hisz már Csesznek elején tisztes kis dugó alakult ki. Nagy szerencsénkre bevállaltuk, hogy nem megyünk el a színpadig kocsival, így megálltunk a faluban és gyalog folytattuk utunkat. Belépve az elsõ kapun beálltunk egy sor végére, amit aztán gyorsan el is felejtettünk, hisz õk még jegyvételre várakoztak.. hehe, vannak még merész emberek. Nekünk erre nem volt szükségünk, mert én már hónapokkal korábban megvettem elõvételben (olcsóbban) a jegyeket rá. Eddig azt hittük, hogy sokan lesznek, hisz elég sok ember tartott arrafele. Mikor megláttuk a nézõteret és a színpadot, rá kellett döbbennünk, hogy tévedtünk. Rengetegen voltunk... Már mi is azt néztük, hogy van-e még rendes hely, de Csesznek fele még akkor is kilóméteres sor állt mindkét irányból... Óvatos becslések szerint is legalább 3-4000-en voltunk. Hallottam egy olyan számlálást, hogy 75 sor volt és a legkisebben is 60 ember fért el kb. Azért kb mmert szalmabálákon ültünk, így nem attól fügött, hogy mennyien férnek, hogy mennyire vagyunk jó emberek. :) Az elõadás elején már egy kissé rosszul jött ki, hogy a nézõk igencsak kihasználták az utolsó másodperceket is a büfében való sorbanálláshoz, meg úgy az egész elõadás alatt mászkáltak, de evvan. Emellett sajnos vagy rekedt volt néhány elõadó (pl Varga Miklós), vagy a mikrofon volt rosszul beállítva, vagy nem tudom, de nem volt igazán tiszta az énekük. A színpad erõsen behatárolta a mozgásokat és a létszámot, így nekem kissé a monumentalitás hiányzott a darabból, de így is remekül éreztük magunkat (azt hiszem beszélhetek többesszámban :) ) és maga a darab is hozta amit vártunk tõla. A helyünk jó volt, mert bár folyosó volt elõttünk, de legalább nem zavarták az elõttünk ülõk a kilátásunkat.A mû végén én kíváncsian vártam, hogy felállva fog-e tapsolni a közönség, Jucc meg épp kérdezte, hogy vajh lesz-e Himnusz a végén, de mire kimondta már be is állt Varga Miklós elõre középre és rázendített. A közönség azonnal felállt, elcsendesedett a moraj és bekapcsolódott a tömeg is. Eközben elõkerültek a magyar zászlók is a közönség soraiból. A Himnusz után a közönség természetesen már állva maradt és úgy kezdte el tapsolni a felsorakozó színészeket (elõtte fél percnyi tapsot sem hagytak, amint kivonultak jött a Himnusz). Így persze nem tudhattam meg, hogy maguktól felálltak volna-e.Hosszú taps után a rendezõség még egy elég szép és igazán testközeli tüzijátékkal kedveskedett a megjelent emberseregnek.Miután minden elcsendesedett megindult a tömeg kifele. Mi meg jó csordaszellemhez méltóan... maradtunk. :D Maradtunk és inkább kifeküdtünk a bálákból rögtönzött díványainkra egy jó 20-30 percre, míg elszivárgott a tömeg az autókhoz. Nem igazán volt hangulatunk beállni a dugóba, de végûl mi is elindultunk lassan a kocsihoz, mikoris megcsapta orrunkat egy kellemes illat. Ételszag. Vissza is léptünk párat a térben és rövidke kupaktanács után beülltünk az egyébként 8-kor záró, de most még fél 12-kor is bõszen népellátó helyi büfébe, hogy együnk-igyunk valamit. Mire pizzáinkkal és gyümölcsleveinkkel végeztünk már nyoma sem volt a több mint 1 óráig fennálló kilóméteres dugónak. Megtelt hassal, elégedett arccal, fáradtan és üres úton hagytuk el Cseszneket, hogy nyugovóra térjünk Jucuus Nagymamájánál, akinek alig gyõztük köszönni a szíves vendéglátást! :) Ma reggel viszonylag korán keltünk, így még mindig fáradtan, de rövidke barangolás és ébredezés után végûl hazafelé vettük utunkat. Nagyon jó volt, szívesen megismételném.

#330 Sip

Sip

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 462 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 25. - 13:59

Tegnap este megnéztem a Városmajori Szabadtéri Színházban a Valahol Európában-t. Sokan állva tapsoltak a végén, a színészeknek úgy 5-6-szor kellett visszajönniük. Szerintem is nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek :)

#331 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 19:44

Sip, örülök hogy végül nem maradt el az elõadás. :)Akit érdekel: a www.jegyvilag.hu -n még van a Mozartra, a Szépség és a szörnyetegre és a Fantomra jegy!

#332 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 14:45

Ma megyek Rómeó és Júliára,csak sajnos nem a Dóri meg az Attila lesz,hanem a csikók.

#333 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 10:47

PESTI BROADWAY FESZTIVÁL A Budapesti Operettszínház évadköszöntõ szabadtéri programja2005. szeptember 23., 24.2005. SZEPTEMBER 23. PÉNTEK16.00 Operett-Musical "mozaik"részletek az Operettszínház nagysikerû musical és operett elõadásaiból a színpad mögött felállított kivetítõn16.30 Majorette csoport16.45 Operett Quintetta színház zenekarából alakult kisegyüttes koncertje Moharos Katalin csellista vezetésével17.00 Musical sztárok operett szerepben I. részJanza Kata, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Mészáros Árpád Zsolt, Szinetár Dóra, Csengeri Ottilia, Siménfalvy Ágota, Dolhai Attila közremûködésével17.15 Ünnepélyes megnyitóa fesztivált megnyitja Dr. Somogyi Zoltán a Magyar Turisztikai Hivatal Elnöke és Kerényi Miklós Gábor a Budapesti Operettszínház igazgatója17.25 Musical sztárok operett szerepben II. rész18.00 Dr. Mûvészek - mûvész doktorokjogász végzettségû mûvészek, ismert fiskálisok szócsatája egy kalandos kvízjáték keretében18.30 Johann Strauss: Dr. Bõregér premiergálaünnepélyes hintós bevonulás, az esti elõadás fõszereplõi: Kalocsai Zsuzsa, Nyári Zoltán, Fischl Mónika, Oszvald Marika, Földes Tamás, Vadász Zsolt, Faragó András, Peller Károly, Dézsy Szabó Gábor, Fila Balázs, Langer Soma részvételével,ezt követõen a színpadon gálamûsor a premier tiszteletére Geszthy Veronika, Bucsi Annamária, Vásári Mónika, Vadász Dániel, Szabó Dávid elõadásában, a mûvészeket Kerényi Miklós Gábor, a színház igazgatója köszönti és mutatja be a közönségnek19.05 Johann Strauss: Dr. Bõregér rendezte: Kerényi Miklós Gábora premier elõadás kivetítése a színpad mögött felállított kivetítõre2005. SZEPTEMBER 24. SZOMBAT11.00 Operett-Musical "mozaik"részletek az Operettszínház nagysikerû musical és operett elõadásaiból a színpad mögött felállított kivetítõn11.30 Broadway Big Band koncertjea színház zenekarából alakult együttes fellépése Bíró Péter zongorista vezetésével12.00 Musical improvizációkLõrincz Ádám kétszeres Guiness-rekorder zeneszerzõ-zongorista mûsora, vendég Esze Jenõ zongoramûvész12.30 Lakner Bácsi Gyermekszínháza13.00 Szünet14.00 Jávori F. - Miklós T.: Menyasszonytánc zenei ízelítõ a készülõ új klezmer-musicalbõl a Budapest Klezmer Band elõadásában14.30 Operett Akadémiaa színház akadémistáinak operett koncertje Bódi Barbara, Geszthy Veronika, Kerényi Miklós Máté, Langer Soma, Lukács Anita, Pohly Boglárka, Sas Éva, Szabó Dávid, Zábrádi Annamária elõadásában, mûvészeti vezetõ: Kéringer László15.00 "Mindhalálig musical"a színház musical együttesének mûsora, együttes vezetõ: Rogács László15.45 "Musical csikók"a színház legifjabb generációja, a csikók koncertje Vágó Bernadett, Bálint Ádám, Szabó Dávid, Benedekffy Kató és mások közremûködésével16.30 Operett AngyalaiJanza Kata, Kékkovács Mara, Siménfalvy Ágota, Szinetár Dóra17.00 "Musical extrém"Szabó P. Szilveszter, Náray Erika, Bereczki Zoltán meglepetései17.30 Broadway Fesztivál Musical GálaBereczki Zoltán, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Kékkovács Mara, Siménfalvy Ágota, Szabó P. Szilveszter, Szinetár Dóra, Polyák Lilla elõadásában18.30 Broadway Fesztivál Operett GálaKalocsai Zsuzsa, Fischl Mónika, Oszvald Marika, Nyári Zoltán, Peller Károly, Lehoczky Zsuzsa, Mednyánszky Ági, Jantyik Csaba, Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi közremûködésével, Froschként érkezik Mészáros Árpád Zsolt!!19.30 Huszka Jenõ: Lili bárónõ rendezte: Béres Attilaa raktárszínházi elõadás kivetítése a színpad mögött felállított kivetítõreMûsorvezetõk: Siménfalvy Ágota, Csonka AndrásZenei vezetõk: Makláry László, Silló István, Kéringer LászlóKoreográfusok: Lõcsei Jenõ, Duda Éva, Rogács László, Bodor JohannaMûvészeti vezetõ: Kerényi Miklós GáborA rendezvény ingyenesen látogatható!A SZÍNHÁZ A MÛSORVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!Nekem ott a helyem! :kocc:

#334 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 13. - 19:33

Ki jön?Én csak 23-án tudok menni.Anikó te ott leszel?

#335 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 14. - 15:41

Kozifru, ha semmi nem jön közbe, ott leszek, valószínûleg Fakó is.

#336 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 12:50

Ma és holnap Broadway-fesztivál! :yeah:

#337 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 23. - 19:48

Voltam ma a Broadwayen!!!!Nagyon király volt. :yeah:Ott áltunk ahol álltak a színészek a lépcsõnél.Csináltam egy csomó képet és végre találkoztam Dórival. :pCsináltam Neki ajándékot és puszit is kaptam meg aláírást.Tök jó. :P :DVirul a fejem.

#338 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 28. - 15:17

Megnéztem a Szépség és a szörnyeteget :)

#339 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 28. - 15:46

Noés? Hogyteccett?

Edited by StG, 2005 október 28. - 15:47.

#340 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 30. - 14:19

Teccett :ang:

#341 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 30. - 14:20

Hozzászólás megtekintése

Kivel láttad?Sztem is tök jó. :yeah:

#342 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 30. - 18:28

A Szinetár Dóráddal :)

#343 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 20:50

A Szinetár Dóráddal :)

Hozzászólás megtekintése

Kis mákos!!!De jó Neked. :kir: :énisakarom:Bár én most 13-án megyek Mozart!-ra. 2. sor.Szülinapomra kapom. :ang:

#344 Keszi

Keszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 258 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 21:43

Hú, én azt tavasszal láttam. :)És abban is szerepel?(télleg nemtom)

#345 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 7:55

Hozzászólás megtekintése

Akkorjó... :DEgyébként én is láttam (szintén Szinetár Dórával ;)) és összességében tetszett - bár 1-2 helyen talán túlzottan árasztotta a Walt Disney feelinget (mondjuk ez nem véletlen)

#346 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 4. - 17:19

A Mozart!-ban két szereposztás van.Az egyikben Dóri és Dolhai játszák a fõbb szerepeket.Aztán van MÁZs és Siménffalvy.Náray Erika meg Polyák Lilla.Aztán Németh Attila meg Szabó P. Szilveszter.Molnár Piroska, Csuha LAjo..Meg még egy csomóan.. ;)

#347 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 14:24

Aki még nem tudja, hogy hol szilveszterezzen az klikkeljen ide!Én ott leszek. :kocc:

#348 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 22. - 19:16

Én tudnám,de csöppet drága. :S

#349 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 23. - 12:21

Jó kis szilveszteri ötlet, de lehet, h melózom :)

#350 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 12:20

Hûûû, újra játsszák a Rocky Horrort!Kálloy Molnár Péter hatalmasat alakított benne! Aki csak teheti, nézze meg!(Az alábbi levélrészlet a színházjegy szervezõnktõl jött, nála még van jegy...)BELVÁROSI SZÍNHÁZ VII. Károly krt. 3/a / volt Filmmúzeum / Dec. 1. és 8. csütörtök R. O'Brian's: ROCKY HORROR SHOW 4400.-/db 1-9. sor érk. szerint 3600.-/db 10-14. sor érk. szerintRendezõ: Kálloy Molnár PéterSzereplõk: Kishonti Ildikó, Gerendás Péter, tunyogi Bernadett, Jantyik Csba, Nagy Anikó, Nagy Edmond, Regõs Róbert, Kálloy Molnár Péter....

#351 Hókusz

Hókusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 102 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 20. - 18:03

Aki úgy érzi, hogy holnap (jan 21) szívesen elmenne a délután 14 órakor kezdõdõ musical estre, annak van két db 12. soros jegyem eladó. Fellépnek: Szinetár Dóra, Mészáros Árpi, Homonnay Zsolt, Nagy Sanyi, Nádasi Veronika, Szabó P. Szilveszter.Érd: 062033-74-993http://www.musicalest.hu

#352 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 19:53

Sziasztok!Február 19-én MUsical est 16.Délután: Szinetár Dóri, Janza Kata, Bereczki Zoli, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Németh AttilaAz estit nem tudom,mert én délután megyek. :ang:Bõvebb info: www.musicalest.hu

Edited by Kozifru, 2006 február 10. - 9:49.

#353 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 18:41

Ismét Musical Est!Részletek itt! http://www.musicalest.hu :yeah:

#354 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 31. - 10:28

Rudolf, Rudolf, Rudolf! :)Most jöttem Szegedrõl, a Dóm-térrõl. Újabb Keró rendezés, slágergyanús nagy nóták, ötletgazdag koreográfia, megszokottan monumentális látványelemek a kedvenc sztárok elõadásában.Kerényinek meg kéne újulnia. Nagyon jó az elõadás, és én hiába vagyok elfogult az Operett színház mûvészeivel, akkor is látom a megszokott és ezerszer ismételt megoldásokat. Ez a rajongóknak bejön, de szerintem többször nem lehet elsütni.Talán túl sokszor láttam már minden elõadást. ;) Újra és újra ugyanazok a mozdulatok... Ettõl függetlenül ez nem egy negatív kritika! Dolhai, Mészáros, Szabó P., Janza, Vágó Zsuzsi és Detti, Földes Tamás, Homonnay, Polyák Lilla, Bereczki, Németh Attila - mind odatették a szívüket-lelküket a nézõk kezébe. Csodálatos az elõadás! :yeah:

#355 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 2. - 9:36

En is nagyon szeretem az Operett Szinhäz szineszeit...Mindenfelekeppen meg szeretnem nezni a Rudolph-ot, de az Operett Szinhäzben legközelebb csak szeptemberben lesz elöadäs...

#356 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 7:53

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 10:09.

#357 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 17. - 9:51

Tegnap Komáromban voltam a lovas színház 3. elõadásán! :yeah: Ami a Leányvásár címû western operett volt! Zsúfolásig telt lelátókkal és még Debrecenbõl is jöttek érdeklõdõk! És természetesen színvonalas elõadással, amellyet Pintér Tibor és Bordás Barbara neve fémjelzett! Az elõadás 19,00-kor kezdõdött, a bejáratokat 16,15-tõl nyitották meg majd 16,45-tõl nem lehetett jegyet kapni mert egyszerûen elfogyott. Sokan különben nagyon okosan elõvételben vásároltak jegyet. Sok és ügyes lovas statiszta is közremûködött a bemutatón, így az igényesség és az udvariasság nélkül csak néhányat említek: Komáromi Lovas Nemzetõrség állománya, Törvényen kivüliek Társasága, kaszkadõrök, Sziget Színház mûvészei. Volt itt postakocsi kirablástól, leányárveréstõl, lovas (indián-cowboy) csatáig és párbajig minden amit el tudtok képzelni! Egyszóval jó volt! :yeah: A 3 felvonás végeztével pedig éjfélre mindenki hazaérhetett. (Persze nem azok akik Debrecenbõl jöttek) ;) Ha minden jól alakul szeretnék a szervezõk (Pintér Tibor és Márkos Attila) ha ezek az elõadások rendszeresen folytatódnának a tavaszi-nyári-õszi idõszakban. Ha minden jól alakul még novemberben az idén belefér egy produkció. Amelyrõl ha egy mód és lehetõség van rá én sem szeretnék lemaradni! :)

#358 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 21. - 10:08

Figyelem musical (Operettszínház) rajongók!Pénteken és szombaton (szept. 22-23-án) újra Broadway fesztivál lesz! Pénteken inkább az operett, szombaton inkább a musical lesz a fõszereplõ..Részletes program itt!A teljesség igénye nélkül egy kis kedvcsináló: Menyasszonytánc, Elisabeth-gála, Muzsika hangja, Valahol Európában és operett, operett, operett. :) Szombaton ott szeretnék lenni, pénteken lapzárta. :(

#359 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 21. - 11:40

Szombaton ott leszek!!!Lehet, hogy péntek este is :)

#360 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 21. - 11:41

Szombaton ott leszek!!!Lehet, hogy péntek este is :)

Mégsem lesz a "helyzet" miatt... :( :( :( :(