Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Versek

• Please log in to reply
2021 válasz a témához

#321 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 12. - 22:58

Tényleg szép, nekem is tetszik. Mellesleg ez olyan "érzés", amit át éltem párszor és tettem mással. Mármint a szemmel való gyilkolást és fenyítést. Nem mindíg direkt.

#322 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 13. - 21:53

Most voltam táborban, és volt trubadúr verseny! Minden fiú húzott egy lányt. Aki engem húzott ezt írta: (persze szerelmesnek "kelett" lennie)BorihozSzívem elsõ gondolatjahozzád száll fel Kedvesem!Te õrítettél meg az éjjel,s maradj ma is énvelem!Téged áldalak és imádlak,Álmom: veled közös lak,Te vagy nekema legszebb alak,s csillagjegyed remélem a bak. (ez nem jött be, mert rák vagyok :D )Édes Bori add szerelmed,legyél velem szûntelen,Hogy egész nap Neked éljek,tiszta szívvel, bûntelen.ANNO DOMINI MCDXII MENS IVLIVS IX.Nekem tettszik.. :D :D :D Posted Image

#323 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 13. - 22:48

Aranyos! Posted Image Jó ötlet volt a táborvezetõktõl ez.Nekem smsekben szokott küldeni a kedvesem cuki verseket, mint pl.:Adjon az Ég jó éjszakát.A csillagok vigyázzanak rád.A Szél hozza szép álmok hadát,Én is vigyáznék rád.Vagy ez, ami rövid, de igen velõs és nagyon jól esett olvasnom.Átölelni most volna jó.Búslelkemnek vígasztaló...

#324 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 0:06

Az én esetemben ez a vers nem igaz.. hát hogy volna.. :D De az embernek jól esik!!!

#325 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 9:12

Tudom jól, hogy a Te esetedben nem igaz. Aranyos és kedves ötlet volt ez a táborvezetõktõl. Gondolom, hogy jól esett. ;)

#326 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 12:12

EgyedülElhagyott könnyeink melengetik merev tested,Rideg hidegségednek vadul vádló válaszamaró kérdésként mered ránk...-az elfelejtett este-mikor halál lett fájó magányod támasza.Nem álltunk akkor melletted,így a búcsúszót feledted,már hiába sírunk feletted,közös álmunk eltemetted!

#327 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 13:57

túrórudi!Most elszomorodtam, de nagyon tetszik.kylie!Szuper a versed.

#328 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 18:12

El nem tudom mennyi idõt töltötök versírással? Én soha nem tudnék ilyen sorokat szülni.. :D Vagy elõsször meg kéne próbálnom? Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 18:58

Vagy még fejben nõnöd kell hozzá egy kicsit ;) Túrórudi, ez nagyon szép!

#330 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 19:27

Köszönöm szépen Szellemlovas és Dé!Borcsa Te pedig olvass nagyon sokat...és hidd el sikerülni fog, nem egy nagy ördöngõség ;)

#331 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 21:08

idézet:
Eredeti szerzõ: túrórudi: Borcsa Te pedig olvass nagyon sokat...és hidd el sikerülni fog, nem egy nagy ördöngõség ;) [/QUOTE]aha.. mostmár el vagyok igazítva, vár a könyvespolc!! :D Nem mintha nem olvastam volna eddig. :rolleyes:

#332 Borcsa

Borcsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 408 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 21:10

idézet:
Eredeti szerzõ: túrórudi: Borcsa Te pedig olvass nagyon sokat...és hidd el sikerülni fog, nem egy nagy ördöngõség ;) [/QUOTE]aha.. mostmár el vagyok igazítva, vár a könyvespolc!! :D Nem mintha nem olvastam volna eddig. :rolleyes:

#333 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 14. - 22:25

Túrórudi! Ez tényleg nagyon szép, és tény, hogy elszomorító. Ez a téma engem is foglalkoztat. Van egy hasonlóm, bár Túrórudiénak még csak a nyomába sem ér!Igen is!, foglalkoztat.Olyan szép, és félelmetes.Gondolatától a hideg kiráz.Fekete.A színe az az ében fekete.Önmagam lelke befeketítése...S mit érek vele?A magától elmúlót magamtól elöbb elmulasztom.Megfosztom magam a jövõtõl!...és ez nekem igen is!, nagyon jó.

#334 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 10:13

Jucuus! Ez is szép, a maga módján.Ha már ilyen lehangoltak vagyunk, íme egy tõlem.DeathEgy férfi áll az ablakbanfegyverét halántékához szorítva,úgy, hogy az már szinte eggyé váltvele, vörös karikát égetve bõrébebele bámul csak a ködbe, minthaabból akarná kiolvasni életénekvan-e értelme, vagy véget érjen,s vajon ugorjon-e vagy húzzameg gyorsan a ravaszt,végül ugrik, s innen nincs visszaút,nem láthat már több tavaszt.Ideges, fáradt, s nyugtalan volt szegény,nem is férfi, szinte még legény,az volt még tegnap is,s ma már nem él.1997-09-11

#335 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 10:37

Szellem! A hideg kirázott! Posted Image Azért ha ilyen versikét találnék a gyerekem fiókjában egyszer megijednék, hogy szuicid hajlamai törnek elõ a sorokban! :rolleyes: :D

#336 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 11:51

Jucuus,Szellem Posted Image - lassan megnyithatjuk a depis költõk társaságát Posted Image ja és találtam egy hihetetlen gyönyörû novellát, mindenkinek ajánlom: Maupassant: Bolond vagyok?- sajna az interneten nem találtam rá...tényleg érdemes elolvasni- egy pasiról szól, aki halálosan szerelmes a barátnõjébe és leírja, hogy hogy hidegül el Tõle a lány, majd kiderül, hogy egy ló van a háttérben-de a végét nem lövöm le!!!röviden ennyi, de ahogy Maupassant bánik a szavakkal és mindezt ki tudja fejezni...hát jópárszor átszaladt rajtam a hideg!!! [ Július 15, 2004, 11:53: Az üzenetet átszerkesztette: túrórudi ]

#337 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 13:11

túrórudi!Ha meg tudom szerezni, biztosan elolvasom. Felkeltetted az érdeklõdésem (a novella iránt).Még egy "sötét" hangulatú írás tõlem:HalálvágyHé! Te sötét csuklyás alak, jól tudom, ki vagy.A testem kell?Gyere, vedd el!Azt mondtad, lelkem is kell, hát ne feledd el.Azt is vedd el, nekem már nem kell,hát ne feledd el.Jöjj, jöjj hát még közelebb bátran,ne félj, ellenállni nem fogok.Miért is hordoznám életem terhét, ha már célom nincsen?Jöjj, sötétség fejedelme,lelkem és testem felajánlom neked,ez minden kincsem.1993Most pedig, hogy ne legyen ilyen nyomott a hangulat, egy másik szerzemény:VéletlenVéletlen.Hogy megismertelek,csupán véletlen,mint mikor húst vág az életlenkés,mert önmagának szánalmasárnyéka már csupánésvéletlen,hogy megláttalak, rád néztem,hogy rám néztél,ahogy rám néztél.Véletlen.Amilyen több nincs az életben,mert micsoda véletlen,hogy egy idõben egy helyen jártunk,s egymás szemébe nézve,mily véletlen,ugyanolyan lobogó lángot találtunk.Véletlen ez is,mint mikor a kedvenced,az a kis kínai,kézzel festett tálka,cseréphalommá válik egy pillanat alatt,mert meglöki egy állat,egy macska,ki talán élelmet keres.Ez a véletlen.Ez véletlen lehet,igen,de az nem az,hogy szívem téged szeretszívem.1999-08-09 [ Július 15, 2004, 13:39: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

#338 Paris

Paris

Csikó

• Fórumtag
  • 602 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 13:33

Sziasztok! Mindenkié gyönyörû, nem tudnék választani, hogy kié szebb, de mindenféle verset imádok, úgyhogy KÖSZI!-

#339 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 17:28

Hogy ne nagyon viduljunk fel Posted Image az éjjel alkottam 3 db. verset. Az egyiknek még címe is van, de a többinek nincs.JátszanékJátszanék a halállal,Mint kisgyermek a labdájával.Játszana a halál velem,Minden reggel csókjával ébresztene.Kísérné utam, bárhová megyek.A kezem fogná, sVárná a végítéletet.S utolsó esti csókja:Édes és szenvedélyes,Ezt átélném még százszor,De akkorra már végem...Táncol velem, átölel.Forrón csábít el.Szeme lángol, csõkja éget,Szeme ördög, Érzem már késõ lesz.Ölele az ágyam, Ölele a párnám,Folyt a csókod,Engedj már!Nem értek semmit,Nem érzek semmit,Örökre magadévá tettél, hisz megöétél.A sötétség borította al az agyad!Azt hiszed, hogy okossabb vagy!Tükörbe nézel és elgyengülsz,Karomba omlasz, megerõsödsz.Ki vagy te?Egy démon, vagy egy látomás?Messze nézel, de nem látsz mást.Ha karom nyújtom, fellöksz, Ha szívem adom, megölsz.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 18:58

Jucuus! Posted Image Szellem, elképesztesz!

#341 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 19:33

Na ja. Szellem tud NAGY meglepetéseket okozni. Posted Image

#342 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 20:23

Dé!Mivel?Bocs OFF!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 20:53

Azt, hogy nagy meglepetéseket okozol, nem én írtam ;) Engem elképeszteni elképesztettél azzal, amiket írtál... Persze pozitívan, ám egyszersmind kicsit szorongva olvastam õket, de ez az érzésbõl fakad, amit közvetítenek. Nagyon jók.[elíráshalom] [ Július 15, 2004, 20:55: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]

#344 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 21:04

Köszönöm szépen. Ez jólesett!Egy kicsit érdekes, de talán élvezhetõ a következõ "mûvem":FerrariHa azt hittem megértesz,tévedtem.Ha azt hitted értettél,tévedtél.Ha elmondom, hogy sportautó,hogy Ferrari, s azt is, ha tetszik miért tetszik,még nem kell azonnal enyémnek lennie,elég ha láthatom ahogy kinn az utcánméltósággal gurul, ha lemegy a napláthatom fényszórói izzását, s néha lopvafényezését megérinthetem, hallhatom,amint motorja életre kelve fülembe, vagy másfülébe duruzsol, s csak ha engedi,akkor ülök bele bársonyos, fotelhez hasonlóülésébe, csak akkor fogom kormányát kezembe,de addig elfojtom magamban a vágyat,mintha nem jutna naponta százszor eszembe.Ha azt hittem barátok lehetünk,tévedtem.Ha azt hitted többet akarok tõled,tévedtél. [ Július 15, 2004, 21:06: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 21:20

Valóban érdekes, de jó! Posted Image Szeretem az efféle kontrasztokat.

#346 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 21:34

Jucuus!Neked is elég komorra sikerült ez a három kis versed.Így estefelé, még ideírok egy könnyedebb irományt, hátha jobbat alszik tõle valaki. Posted Image Szeress!Nap nem süt,esõ nem esik,szél sem mozdul a táj felett.Száraz, kiégett pusztaság lett a mezõ,hol nemrég még élet lüktetett.Szívem, mint a kiégett mezõ,napfényt, esõt, életet remél.Csak szeress, más nem kell,hogy számomra mindhárom te légy.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 21:37

Most egy ideig hanyagold a verseket, mert teljes lelki kavarmányba taszítanak! :D Na jó, csak viccõtem, tegyed fel õket, mindet!

#348 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 22:14

Szellem! Ezt én most két szóval megmagyarázom: Kamasz vagyok.Amúgy jók a verseid. Nagyon szeretem a verseket. A tieidet meg különösen. Olyan leírhatatlannak tûnõ érzéseket tudsz leírni. Dével egyetemben én is várom további verseidet. Posted Image

#349 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 22:36

Szellem a Ferraris versed nagyon tetszik-visszaköszön benne egy nem is olyan rég átélt élethelyzetem, ja és ha nem találnád meg a novellát szólj!!!! [ December 23, 2004, 01:05: Az üzenetet átszerkesztette: túrórudi ]

#350 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 22:45

túrórudi!Szép ez a versed. Örülök, hogy jó lett a vége.Jucuus, Dé!Hanyagolom egy kicsit a dolgokat, de visszatérek. Ígérem.

#351 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 15. - 22:48

Van egy zenekar, akiknek van egy olyan számuk, amiben egy verset mondanak el. Leírtam a verset, remélem nem sértõ senkire nézve. A választásokat nem tudom, mert csak úgy írtam, ahogy hallottam a CD - rõl.MagyarországTéli szél a targajjakat fújja,Mint az Isten égre tartott ujja.Mint megcsúfolt, kikacagott álom állunk egyedül a nagyvilágon.Elvették, s most véle nagyra vannak,Törött, véres kardját a magyarnak!De míg minden nép a sírját ássa, Van szava, hogy viággá kiáltsa.Csak mi, csak mi neverjük kebelünk,Csak mi, csak mi emeljük fel fejünk!Tiporhatják szûztiszta igazunk,Csak mi, csak mi nehagyjuk el magunk!De hírdessük gúsbakötött kézzel, sebes ajakkal, lázadó vérrel,Idézve meny, pokol hatalmait,Hogy béke nincs, hogy béke nincsen itt!Kezünk bár nem pihen a kardvason, A szíveinkben nem lesz nyugalom.Jöhetnek jövõszázadok, s megintcsak felszakadnak régi sebeink.E sebek és e fájdalom örök, ettõl vonaglik minden magyar rög.Ettõl vérez, ki majd nyomunkba hág!Ettõl nem gyógyulnak az unokák!Tátraerdõk ettõl zúgnak - búgnak, ettõl reszket lelke minden zugnak.Puha szívek kõvé ettõl válnak, kemény kövek élõ szívként fájnak. Amíg élünk, ettõl fájunk, égünk!Sírban ettõl nem lesz pihenésünk.Ettõl szorul a kezünk ökölbe, ettõl sír a gyermek anyaölbe!Fenyõmadár behavazott fákon,Száraz haraszt téli pusztaságon.A folyók, fák, a füvek szelleme, minden süvít. Mi nemnyugszunk bele!Most Lomnic ormán rakjunk nagy tüzet,Weirsáig lobogjon az üzenet,Hogy megtört bár karunk ereje,Mi nem nyugszunk bele,Nem nyugszunk bele!!Ha valami gáz van vele töröljétek ki, please!

#352 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 8:37

Szellemlovag, szépek ezek a versek, (gondolom) lelked titkait tükrözik (nekem is volt ilyen idõszak az életemben, amikor sokat foglalkoztatott ez a téma, fõleg a Ferraris :D ). S bárki elõtt kijelentem, ez az ember tényleg szív-lélek ember, akibe csak úgy belehasít a költészet (akár autóvezetés közben, akár a bicikli (weszkós)nyergében ;) ). Várjuk a folytatást Szellem-es-lovas-költõ Posted Image Jucuus: a TE verseid is elgondolkodtatóak, stílusosak. Posted Image

#353 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 9:22

Köszönöm.

#354 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 11:10

Éhun vagyok é! Má mögin. :D Ez az iromány az elsõk közül való, melyek fennmaradtak (sajnos ifjúkorom zsengéi fölött elszállt az idõ vasfoga Posted Image ), s nagyon büszke vagyok rá.SzeretnékÓh, hogy szeretnék szék lenni, melyen ülsz,szeretnék talaj lenni, melyen jársz.Fésû lennék, mely kibontja hajad,s tükör melyben csodálod magad.Az lennék mindig, mi hozzád van közel,meleg otthon, hová megérkezel.Toll lennék, mivel írsz,s zsebkendõ, hogyha sírsz.Ital lennék, mi szomjadat oltja,tanár, ki a leckét feladja.Köpeny, mit magadra veszel,kés, villa, ha étkezel.Ez, mit szeretnék én:Örökké látni, érezni téged,jót, s rosszat megosztani véled.Együtt sétálnánk, ha leszáll az éj,ez az, mit én szeretnék.1989-10-19

#355 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 13:04

Szellem! Benned valamelyik költõnk újászületett! ;) Nagyon szép. Adassunk ki egy Paci.hu verseskötetet! ;)

#356 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 13:13

Köszönöm Jucuus.Már más is mondta, hogy egy költõ veszett el bennem (sajnos nyomtalanul). :D Ez a verseskötet nem is rossz ötlet. Számos színvonalas verset találhatunk ezeken az oldalakon. Kivételesen nem magamat ajnározom, tényleg szuper írásokat tettetek fel. Így tovább.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 19:03

túrórudi, ismét l a kalappal!Szellem, nincs hozzáfûzni valóm - ennek így kellett megíródnia ;) Nem is veszett el olyan mélyen az a költõ... Különben kialudtam magam, úgyhogy nyomhatod újra :D Mostmár nem maradhatok adós én sem, pár talált versemet begépeltem, keletkezésük kora vegyes, íme egy:RózsákKiszárítom a rózsákat.Halott szépségük megigéz.Megannyi törékeny múmia,mely régi tavaszt idéz.Csokorba szedem õket.Fakó halotti csokor ez,élet már nincs bennük rég,de tövisük még mindig sebez.Gyönyörködöm bennük.Olyanok, mint egy halott test,melyben bennragadt a lélek,s érzem, menekvést keres.Megérintem õket.Durvák és kemények,nyoma sincs bársony szirmoknak.Halottak, tompák és hidegek.

#358 Berni

Berni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 19:15

Nincsen alku…Menekülés emlékek összeomló kártyavára tornyszobában kõvévált hercegnõÉn vagyokBoltívek csúcsáról kötélhágcsó lecsüngõ inga utánam szól összedõl egyetlen szaváraS egyre csak hullnak a nyerõ lapokNe nézz vissza – mondja – ne nézz rám saját szemeddel, nálad volt minden,Kértem, ne vedd el,Ördöglakattal bíbelõdtél, míg ujjaimat lefejtetted magadról tulajdonKét hazug kezeddel.Öleltél – csak magadat szeretted, eladtál – forró tenyeredbe hûvösen hulltakEzüstdénár-könnyek,Rejtõzködõn, lopva pillantottál körbe, mennybolt-kaftán alatt titkon szemvillanás,Senki sem jött,De nem néztél magad mögé – ot állok, ezüstkönnyeket sírok – irigykedsz,Látva, nekem van töb!Honnan vehettél észre – tûnõdöm – hisz dénárjaim csörrenetlen érnek a homokra,Egymást érintõ néma könnyek,Nincsen alku – nem vihetsz többet – kétségbeesve nyúlsz az éj leple alá,Mibõl gondolod, nekem könnyebb?!Emlékek után kutatsz a finom szövet ráncaiban, megtalálod, emlékek,Rajtuk még bõröd illata,Mind a miénk volt, lassan, egyenként elém tárod, nézz vissza, húnyd be,Árnykép, a múlt szava…Behunyom – nagyon fáj! Nem kell, lesöpröm, megnyúlik arcod, nem kérem vissza,Nekem is van!Ez nem kell! Ez sem… Ez aztán végképp! Ez szörnyû volt! Itt még sírtam, emlékszel,Akkor érted sírtam…Az szép volt, s jó – túlságosan… Amaz mézédes – elteltem vele! Az nagy csalódás…Valami újat! Más nincs?Elfogy a múltunk, reszketõ kézzel kutatsz, nem maradt, titkolod hallgatag, Gyáva vagy mondani – nincsen már kincs…Halvány, áttetszõ ujjaid között kártyalap, ni’, az én váramból való ez, elfújta valaki,Látod?Ugyan már’! – mondhatod – s én mondom, nézz hátra, jeltelen szûzfehér lapokA homokban – várrom?!Tépkedni kezded csillagaid, lábaim elé szórod, kaftánod végtelen feketeség –Gyászba öltöztél – hát nem te halsz meg?!Riaszt. Nem nézek már szemedbe, hátat fordítok, nem kell már semmi sem tõled,könnyed sem, csillagod sem!Távolodva tõled elszórom emlékeim a homokba, hogy ráncaidba rejthesd,S ha rám már nem találsz – eladhasd másnak,Nevetséges– gondolom – azt hittem mindenem nálad… Most futok elõled – S háttal a halálnak! Nem nézek vissza s te lassan elindulsz, nem érzem, magamtól ezüstdénár-könnyeketSírok érted,Követsz majd, sorban felszeded, lepledre tûzöd mind, helyébe csillagos egednek – Végleg…Soha nem elég – nyomomban jársz, gyötörsz majd, el ne apadjak, vándora a Múlt Sivatagának,Selymedbe burkolva fáradtan elalszom örökre, mert hittem a szemedbe mélyülõcsillagos éjszakának

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 19:21

Hûha! Fájdalmas és nagyon jó!!! Bár belefáradtam, mire végigolvastam - lehet, hogy a szerkezet tette, nem tudom... De nagyon szép, fantasztikusak a képeid!..

#360 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 20:19

Berni!Elsõ olvasatra furcsa, másodszorra jobban tetszett. Tudsz valamit.Dé!Ezek a rózsák örökre megmaradnak bennem.Gyönyörûen játszol a szavakkal. Gratula.