Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tájékozódási Tereplovaglás

• Please log in to reply
510 válasz a témához

#321 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 14:21

Hehe, ez vicces, én is most hívtam a Lacit, és nekem azt mondta a kollega h vasárnapig külfölldön van, szal legelõbb hétfõ-kedd magasságában lesz elérhetõ:D Azért ha esetleg tudsz vele beszélni szombaton és van vmi közérdekû infód írd fel ide:)

#322 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 15:15

én tegnap hívtam, a kollégaúr azt mondta, keddig ne hívjam, mert nem lesz. Hát mi is megyünk...a szokásos csapat :) Tomi, én tuti, Hajdár, Luki majd jelez, hogy tudnak-é, Tibi, Gábor szintén jön, Gyõzi meg Takiék is... Szóval a MAG ott lesz ;)

#323 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 25. - 13:52

Sziasztok, Valaki tud szállást a tapolcai verseny környékén? Ildi

#324 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 17:13

Hazaértem! Ááádejóóvolt! Attomvillanáááás!

#325 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 18:14

Én is hazaértem, de még tegnap este...:) Mi volt még tegnap meg ma? Rendben hazalovagoltatok Sümegre? Én most ugy fel vagyok dobódva, h ilyen ügyik voltunk, h mér most nagyon de nagyon várom Sümeget...:) de már csak 4 hét!!!

#326 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 13:36

Sziasztok, Én is hazaértem úgy ahogy terveztem nem volt semmi különös :) Kata szerintem "Kifolyt a liszt!" :D Márti, Egyben visszalovagoltunk Sümegre és sajnálhatjátok, hogy nem maradtatok ott szombat éjszakára, mert nagyon jó volt az esti mûsor :D De ezt majd elmeséljük Sümegen :) Egyébként én olyan fáradt vagyok, hogy kettõig sem látok, de ez a hétvége nagyon jó volt.

#327 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 13:59

HIdd el sajnálom, h nem maradtam ott, de viszont azért nem bántam meg h hazajöttem, mert a vasárnapom is nagyon jó volt! A lovaskulturásokkal kimentünk Tordasra a Lezsák Leventéhez, õ tartott nekünk órát, nagyon érdekes volt, és mivel nagyon de nagyon elfáradtunk a végére, olyan jófej volt, h tartott nekünk délután egy kis bemutatót a zseni lovaival. Hihetetlen, h mire képes velük! Eszméletlen látvány és élmény volt! De Sümegrõl ígérem nem menekülök el:) Na azért egy kis beszámolót rittyentsél légyszi, mert furdalja az oldalamat a kiváncsiság, arról a "mûsorról":) De ha ennyire jó volt, akkor máskor nehogy engedjetek hazamenni, mert végülis most is mehettem volna vasárnap hajnalban haza, és még ugy is kiértem volna Tordasra. Bár az még húzósabb lett volna. Így is baromi fárasztó volt egyedül az út haza. :-S Jut eszembe: Kata: Te jössz Sümegre? Némi logisztikai nehézség miatt kérdezem:D Ja: Mi az a kifolyt a liszt????:D Vagy ez már soha nem tudhatom meg, mert nem maradtam szombat estére?:)

#328 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 14:40

De majd eláruljuk :) Én úgy tudom, hogy Sümegre is jön a Kata, sõt mi még Dörgicsézünk is egyet elõtte való hétvégén :) A lényege a szombat estének az, hogy a Laci beváltotta péntek esti ígéretét és ténylg ivott. Ennek kövtkeztében derültünk nagyokat, mert történt sok érdekes dolog, de ezeket leírni annyira nem tudom, bár szerintem Katának úgyis van írói vénája így felkérném õt, hogy egy kis beszámolót írjon. Egyébként készült videó felvétel is a szombat estérõl, aminek ugyan minõsége nem a legjobb, de azért egy-két mókásabb pillanat el lett kapva.

#329 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 15:05

Na így már kezdem érteni a szombat esti mûsort: ha Laci ivott akkor tényleg mókás lehetett:D

#330 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 10:25

Igen, Sümegre mindenképpen el szeretnék menni! Mi az a logisztikai nehézség?

Hm, hát írói vénámat most a nyári gyakorlatom megírásában kéne kamatoztatnom, meg ezek valóban olyan történetek, amiket inkább szóban érdemes.

A lisztes dolog ha jól tudom az volt, hogy PékLaci késett egy versenyrõl, erre a Taki elköpte: biztos azért késik, mert kifolyt a liszt. Ez most fel lett emlegetve, és Laci csapkodta a térdeit, illetve könnyesre röhögte magát ezen. Mi meg azon dõltünk majd' hanyatt, ahogy ordibálja hogy "Kifolyt a liszt!", és ennyire õszintén kacag magán :D

Áhh de mindenképp jó volt, kár lett volna kihagyni!

...és a KÉPEK...

Sajna az esõ végett többnyire csak telefonos képek, de azért remélem élvezhetõ így is ;)

#331 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 11:05

HÁt ezt a lisztes storyt nem értem, csak annyit belõle, h ti azon röhögtetek ahogy a Laci röhög...:)

Képek jók nagyon, és már azt is tudom, h miért is nem sikerült nektek a jó idõben való beérés....;-) Jól elücsörögtetek a vadászház pincéjében:D

Kata: magán megy;-)

#332 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 11:12

Képek jók nagyon, és már azt is tudom, h miért is nem sikerült nektek a jó idõben való beérés....;-) Jól elücsörögtetek a vadászház pincéjében:D

Hát de azért (is) üldögéltünk ott lenn, mert annyira esett, hogy már elegem volt belõle nekem is, meg a többieknek is, meg basszus a Napóleon pincéje felé azon a jó kis vágtaszakaszon nem haladtak a lovak, olyan szél, meg jégdara volt, szóval szusszantunk egyet, meg bemenekültünk ide az esõ elõl. Nekünk nem is a verseny volt a fontos, hanem a BULI!!!

#333 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 11:14

Már megint nagyon szép helyeken folyt a verseny, ahogy látom. :ang: Az a "borospincés" tájékozódási pont nagyon ötletesnek tûnik. :)

#334 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 1. - 11:15

Jólvan tudom...:)

Minket is a Napoleon pincéje felé menet kapott el az esõ:-S Nemvótjó...

(amugy meg hadd piszálódjak kicsit, most h végre volt egy verseny, amit sikerült szintidõn belül teljesítenünk:D)

#335 Foltos 2

Foltos 2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 115 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 7:47

Hali Tud esetleg valaki a Sümegi verseny idõpontjáról?

#336 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 8:00

A sümegi verseny kiírása: SÜMEG KUPA Lovas Tájékozódási Verseny Veszprém Megyei Lovas Szövetség kiírt bajnoki fordulója 2009. szeptember 26-27. Rendezõ: Capári Lovasiskola Sümeg Tapolcai Honvéd SE Tájékozódási Sportok Szakosztálya, Balatonfelvidéki Radetzky Huszár Egyesület. A verseny a Veszprém Megyei Lovas Szövetség jóváhagyásával, és a 2009 .január 20-án módosított szabályzata alapján történik. Idõpont: 2009. szeptember 26-27. 10: 00 /szombat, vasárnap/ Versenyközpont: Sümeg Váristálló, Vároldal u. 5. Verseny formája: egyéni és páros verseny Terep: tipikus közép-európai terep, többnyire szálerdõ, részlet gazdag finom domborzattal Térkép: 1: 15000 méretarányú 5 m alapszint közzel 2002-ben javított Nevezési határidõ: 2009. szeptember 20. –áig írásban, vagy a helyszínen. Nevezési cím: Capári Róbert 8330 Sümeg, Vároldal u. 5. Tel. /fax: 36-87/550-087 E-mail: varistallo@lovasiskola.axelero.net Nevezési díj_ 4.000 Ft. /fõ /1 nap Kategóriák: -egyéni, -páros (2 fõ együtt teljesíti a pályát) Díjazás: Kétnapi összesítés alapján 1. helyezett lovagló kantár 2. helyezett nyeregalátét 3. helyezett ápolószer csomag Tervezett rajt idõ: 10: 00 /mindkét nap / Egyéb: igénylés szerint, szállás 3.000.-Ft/fõ/éj reggeli/ 500 Ft, ebéd/ 1000 Ft, vacsora 1000 Ft ló szállás 1500- Ft/éj Ló bérlet: (jó lovas tudással rendelkezõknek) Az igények sorrendjében, korlátozott számban lehetséges, 7.500.-Ft/nap a versenyre, Capári Róbertnél a 06/20-439-1846, ill. 87/550-087-es telefonszámokon. A verseny elsõ napján 9.00-kor technikai értekezletet tartunk. A versenyen a szabályzat értelmében állatorvosi kontroll lesz. Kobak használata kötelezõ. Az összes indulni kívánó versenyzõ a saját felelõsségére vesz részt a versenyen, és a rábízott állatért és egyéb felszerelésért teljes anyagi felelõsséget vállal. 1. nap: Térkép alapján a pontok összegyûjtése tetszõleges sorrendben történik! 2. nap: Térkép alapján különféle értékû pontok határozott idõponton belüli összegyûjtése a feladat! A versenyre hozott saját lovak részére az elõirt orvosi könyv kötelezõ, mely igazolja a kötelezõ védõoltásokat és a ló azonosítási adatait. A verseny a 2008. február 22-én elfogadott, és 2009. január 20-án módosított versenyszabályzat alapján kerül megrendezésre. A versenyrõl egyéb információt a nevezési címen Capári Róberttõl lehet kapni. Mindenkit szeretettel várunk: Rendezõség Kérünk értesítsd a versenyrõl minden hasonló érdeklõdésû ismerõsödet!

#337 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 10:10

Kata! Dörgicsérõl is jó lenne valami infó, mert oda nagy valószínûséggel jönne a Karcsi is. De sajnos az idõponton kívül szept. 19. más információt nem tudtam neki adni. Ha megszületett a versenykiírás beírod ide is? Köszi Ildi

#338 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 4. - 16:57

Kérés/kérdés elküldve az egyik illetékesnek ;)

#339 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 5. - 16:01

Azt tudjuk esetleg, hogy a pécselyi verseny mikor lesz? Valahogy október végén szokott lenni. Csak nem tudom megnyitni a honlapjukat, mert vírusosnak jelzi az Avast...

#340 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 5. - 22:00

Október 24!

#341 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 6. - 6:42

Köszi. :)

#342 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 12. - 19:47

Dörgicse sajna elmarad, új helyre költöztek a szervezõk, és ott nem tudnák elszállásolni a spaccerokat, azaz nem lenne víz és áram.... Úgyhogy majd jövõre... Akit érdekel helyette, Sümegen 3 napos lovastúra lesz ugyanazon a hétvégén - 18-19-20-án! Mi ott leszünk ;)

#343 Fehérló fia

Fehérló fia

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 14. - 14:44

Üdv Mindenkinek!
V.A.D.!!!
Szóval a tervek szerint 2009 október 10 - én azaz szombaton 9 órai indulással, kerül sor az õszi fordulóra Bükkösd - Szentdomjánban. Három fõs csapatok jelentkezését várjuk, de ha valaki egyedül jön, az sem gond, keresünk neki társakat.....-A részletek itt +találhatóak:
http://www.paci.hu/f...p...532&st=8960
Zsike.

#344 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 20:32

A hétvégi sümegi túránk, ha valakit érdekel:

http://gallery.site....sumeg2009szept/

#345 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 21:17

Kisrécsei díjugri-bugri (végre eljutottam odáig, hogy feltudtam tölteni... ) hát azt megmondom, hogy az utóbbi hetekben nem sok idõm van gép elõtt ülni :D

http://gallery.site....dijugratas2009/

#346 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 23. - 17:01

Verseny kiírás:
Lovas tájékozódási terepverseny

Rendezõ: Comenius Gazdasági Szakközépiskola és az Úrhidai Lovas Egyesület
Idõpont: 2009. október 10.(szombat) esõnap okttóber 11.(vasárnap)
Versenyközpont: Úrhida Pirosalma út 28 hrsz.
Verseny formája: egyéni és páros verseny
Terep: tipikus közép-európai terep, részlet gazdag finom domborzattal
Térkép: 1: 15000 méretarányú
Nevezési határidõ: 2009. október 10 –én 9: 00-ig emailban vagy a helyszínen.
Nevezési cím: Úrhidai Lovas Egyesület
Tel.: 20/ 9 518-171 /fax: 22/500-095
E-mail: vigvari.gyorgy@vigvari.hu
Nevezési díj: 3.000 Ft. /fõ

Kategóriák:
-egyéni,
-páros (2-5 fõ együtt teljesíti a pályát)

Tervezett rajt idõ: 9:30 óra

Egyéb:
szállás igény esetén kollégiumban megoldható
ebédet a nevezési díj tartalmazza
Ló bérlet: (jó lovas tudással rendelkezõknek) Az igények sorrendjében, korlátozott számban lehetséges, 6.000.-Ft a versenyre.

A verseny elsõ napján 9.00-kor technikai értekezletet tartunk.
Kobak használata kötelezõ.
Az összes indulni kívánó versenyzõ a saját felelõsségére vesz részt a versenyen, és a rábízott állatért és egyéb felszerelésért teljes anyagi felelõsséget vállal.
A versenyre hozott saját lovak részére az elõirt orvosi könyv kötelezõ, mely igazolja a kötelezõ védõoltásokat és a ló azonosítási adatait.
Mindenkit szeretettel várunk!
Rendezõség

#347 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 24. - 8:25

Jaajj a béna fejemet... Most vettem csak észre h tettél fel képeket Kata! Köszi!! Nagyon jók:) Végre vannak képeim (már ha nem baj h néhányat lementegetek:)) a kisrécsei versenyrõl! A sümegis túra meg bizti nagyon jó lehetett. Majd mesélsz a hétvégén;-) Ez a verseny meg, amit most tett fel Lámpás? Valaki nem akar jönni? Nekem olyan nagyon közel van, hogy ha valaki eljönne velem, és nagyon szívesen mennék!!;-) Ildi?? Kata?? M.

#348 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 24. - 9:14

Hát jó lenne, jó lenne, csakhogy eléggé mínuszban leszek Sümeg után... úgyhogy sajna ez most kimarad :S Képeket nyugodtan szedegesd, azért van ;)

#349 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 24. - 12:00

Lámpáséknál azt hiszem, én elindulok, lévén, hogy a szomszéd falu. :)

#350 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 24. - 13:15

Úgy néz ki, hogy én is megyek :)

#351 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 28. - 21:05

Sümegi képek

#352 remitenda

remitenda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 188 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 29. - 18:59

Sziasztok, tapasztalt versenyzõk ! Mindig irigykedve olvasgattam ezt a topikot, hogy milyen jó versenyeken indultok ! Na, most a mi környékünkön is lesz ilyen verseny! Játszadozom a gondolattal, hogy elindulunk párban a testvérkémmel, saját lovakkal. Csakhogy, még sosem voltunk ilyen versenyen. Tudnának a tapasztaltak pár tanácsot adni,mit kell tudni, hogyan is érdemes nekiállni, mire kell figyelni, mennyi idõvel elõbb érdemes érkezni , ilyesmik stb....

#353 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 10:47

Mi általában a verseny elõtti napon érkezünk 4 és 9 óra között :) Takiék például általában 6-7 óra közt érkeznek meg, aztán ha vannak ismeretlen új arcok, azok megismerésével, és egy kis "elsõ esti bulival" kezdünk neki a hétvégének.... Azért is jó egy nappal elõbb ott lenni, mert akkor reggel nincs rohanás, hogy odaérj idõben a 9 órakor kezdõdõ megbeszélésre, majd a 10-es startra... A verseny maga az olyan, hogy ki kell próbálni, ezzel kapcsolatban így nem hiszem, hogy lehetne kielégítõ tanácsot adni.... legyen nálad iránytû, hacsak nincs olyan extra képességed, hogy bármilyen helyzetben megállapítod a helyes irányt :P A verseny utáni estén meg ismétcsak érdemes maradni, akkor jönnek elõ az anekdoták, a verseny megbeszélése, kinek mi tetszett, mi nem - ez segít a rendezõknek is pl., hogy legközelebb milyen esetleges hiányosságokra figyeljenek oda... Hát részemrõl most "röviden" ennyi :) Remélem tudtam hasznos infóval szolgálni ;)

#354 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 11:07

Gondosan atneztem a fotoitokat. Az egyiken egy sümegi verseny terkepe lathato. Ez a terkep (ha jol lattam) 1:15.000-es. Az abrazolt terület nagyon kicsi. Mekkora területen, hany kilometer palyahosszal, hany ponttal szoktatok versenyt rendezni? (A terkepet egy regi kedves, hajdani tajekozodasi futo sporttarsam keszitette es javitotta.. Söter)

#355 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 11:44

Jó lesz az 1:10 000-nek is :) Amúgy kb. 20-25 km egy haladó pálya, bár a most szombati az volt 30-35 km is szerintem... Elég húzós volt, 3 órás szintidõvel, ez alatt alig jöttek be páran. Átlagosan 4-5 órát voltak kinn a versenyzõk, de 7 órás idõ is akadt! :) Szombaton 16, vasárnap 18 pontot raktak ki. A szombati volt a "hagyományos tájfutós" verseny - szedd össze mindet (bár a sorrend nem volt fontos, nem is voltak összekötve)... A csapatversenyben minden pont begyûjtése 12-bõl mindössze 5 csapatnak sikerült, egyéniben (a 4 indulóból) talán 3-nak? (Dóri pontjai nem tudom, meglettek-e.) Vasárnap mint már említettem, 18 bóját kellett megkeresni, ezek mindegyike pontot ért. Az volt a feladat, hogy minél több pontot gyûjts - ergo ha nem fogtál meg minden pontot, akkor is lehettél elsõ. No mi is így jártunk :) Ennek a hossza kb 20 km volt...

#356 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 11:49

Peter13: a táv nagyban függ az adott versenytõl, általában 15-20 km szokott lenni, de nagy eltétrsek vannak még a helysuínek között. Pl. idén a Kõvágóörsi forduló also hangon is 25-30 kilcsi volt (természetesen ha nem tévedtél el nagyon:)), viszont a tapolcai max 15 km volt. Nekem (nekünk a párocskámmal) jobban fekszenek a rövidebbek, de ez leginkább abból adódik, hogy mi saját lovat viszünk, és õket még kevésbé hajtjuk meg. De egy az, hogy átlagosan 20 kilóméter egy verseny simán kijön. remitenda: Ha nem "helyben" van a verseny nektek, akkor sztm, akár futóval akár lábon hozzátok a lovakat érdemes elõzõ nap menni. Mi valszleg megyünk amugy majd Úrhidára, és mivel az elég kövel lesz hozzánk (Érd) valszleg csak a verseny napján megyünk majd futóval. (Mivel én már ismerem h hogy megy általában a dolog most elõször megkockáztatok majd egy reggeli érkezést:)) A versenyen a tájoló nemárt;-), a térképen jó ha már az elején be tudod tájolni magad, h hol vagy, merre fogsz menni, merre kell nagyjából tartani, ilyesmik. Plusz ami nagyon fontos, hogy a méretarány alapján belõdd, h mondjuk a 2 cm az kb hány 100 méter a valóságban, mert az alapján fogsz tudni tájékozódni. Ja, és ha valami eltérés adódik a térkép és a valóság között muszáj túllépni, és újraértelmezni a dolgokat. Mert ez is elõfordul sajna. Ja és néha nem teljesen pontosan vannak berajzolva a pontok, így elképzelhetõ, h a valóságban nem 50, hanem 100 méter mélyen kell bemenned az erdõbe, h megtaláld. Ja és az is jó, ha mindig figyelsz arra, hogy mit is keresel. Pl ha az van a papíron, h "gödör alja" logikus, h valszleg nem fogod messzirõl meglátni a bólyát, hanem a feltételezett helyen minden egyes gödröcskét körbe kell nézned:) Még valami jutott eszembe: Mindig nézni kell a térképet! hiába van elõtted egy jókis mezõ, amin igen jól végig lehetne vágtázni, mielõtt végigvágtázol rajta ellenõrizd, h tuti arra kell-e menni;-) Asszem ennyi:) Jó felkészülést, aztán ha minden jól megy a versenyen talizunk (már ha a rendezõtõl fogunk tudni lovatbérelni:-S) M.

#357 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 12:09

Tetszik ez a verseny. A Zemplén felé nem rendeznek? Se lószállítóm, se kocsim ami húzza. :( De ha helybe jönne, szívesen résztvennék rajta. :D :ang:

#358 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 12:16

Ez mindössze annyin múlik, hogy van-e egy lovarda a környékben, ami felvállalja a rendezést! Tanácsokkal tud szolgálni bármelyik Veszprém megyei rendezõ, de kiemelten Capári Robit ajánlom, illetve Tinus-t a Csikós lovasudvar vezetõjét - biztosan szívesen segítenek bármiben!

#359 remitenda

remitenda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 188 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 19:14

Köszönöm a válaszokat ! Az előző napi érkezést semmiképpen nem tudjuk megoldani, úgyhogy marad az aznap reggel. Asszem beszerzek addig egy tájolót, mert momentán az éppen nincs itthon, bár Lámpás azt mondja, adnak iránytűt..... Milli, felkészülés alatt mit értesz konkrétan ? Ti hogyan szoktatok felkészülni , van valami külön tipped ? Természetesen a lovak kondija megvan ehhez... Nagyon remélem, hogy találkozunk, Lámpás biztosan tud lovat adni, beszéld meg vele minél előbb ! Ui. Még ilyen kis apróságok érdekelnének, hogy az etetés-itatást hogyan szoktátok megoldani ?

Edited by remitenda, 2009 szeptember 30. - 19:18.

#360 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 4. - 21:13

Egy kis hétvégi kép-kavalkád :) Pécselyre pedig várjuk a videókat is!!! ;)

Vadászlovaglás - Kisrécse