Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Babázó

• Please log in to reply
6870 válasz a témához

#321 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 8:59

Ez annyira furcsa nekem. Azt hittem, hogy egy perc alatt fogsz találni valakit Vikingre. :(

Nem annyira sok aki felesben keres magának lovagolható lovat. Pedig szerintem azért egy jó megoldás, amíg valaki nem teljesen kész arra, hogy saját lova legyen, akár anyagilag, akár máshogy.
off off :ang:

Én nem szülnék otthon, de miután szülészetbõl 3 évig semmi mást nem tanultunk, csak az esetleges komplikációkat, így ez azt hiszem érthetõ.
Ráadásul, perverz módon, amikor az elsõ babát vártam kikölcsönöztem az orvosi könyvtárból minden szüléssel, szülési komplikációkkal, és fejlõdési rendelenességekkel foglalkozó könyvet :gm: és mindet el is olvastam. Jó volt, mert olyanokat tudtam kérdezni a nõgyógyászomtól, amikre nem tudott válaszolni... :gm: :dev:
Ráadásul, a Péterfy ahol szültem, ilyen szempontból nagyon barátságos hely, kényelmes, szép szülõszobák vannak, lehet szülésznõt választani, akit megismersz a szülés elõtt, és aki bejön, ha hívod, bárki bent lehet a szülésnél, nem csak az Apuka, nincs beöntés, ha nem akarsz, gátvédelemmel, gátmetszés nélkül zajlik a legtöbb szülés, és engem megnyugtatott, hogy, ha kell el tudnak látni engem is, és ami még fontosabb a babát is :ang:

Tényleg perverz vagy a komplikációkkal :D De pont téged kénehogy megnyugtasson a sok normális általad látott szülés ;) Attól, hogy komplikációk is elõfordulnak...
Ami engem visszatart, az a 30 év feletti korom. De az Uzsoki, ahova én fogok menni, hát... mit mondjak. Pl. nehéz lesz 5 napig visszatartani a pisilési ingert, mert hogy ott ne menjek ki klotyóra, az egyelõre sokkal erõsebb inger :mad: :blöá:
Meg ez a mindenhol tapasztalható vagdosási mánia.... Ez elborzaszt. Különben is: nem betegekrõl van szó, mégis mindig mindenhol így emlegetik a kismamákat. Ez meg különösen bosszant.

#322 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 9:32

nehéz lesz 5 napig visszatartani a pisilési ingert, mert hogy ott ne menjek ki klotyóra, az egyelõre sokkal erõsebb inger :mad: :blöá:

Akkor kapsz majd katétert :dev: :dev:

#323 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 10:28

Azzal szoktak fenyegetni, azt már megszoktam :) Akkor viszek majd bio vécét magammal, vagy lejárok a kertbe :D

#324 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 11:34

Akkor a kert a legjobb megoldás :D

#325 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 20:55

Ami engem visszatart, az a 30 év feletti korom. De az Uzsoki, ahova én fogok menni, hát... mit mondjak. Pl. nehéz lesz 5 napig visszatartani a pisilési ingert, mert hogy ott ne menjek ki klotyóra, az egyelõre sokkal erõsebb inger :mad: :blöá:

De hisz még csak 6 éves vagy ;) :kir:
Nem szülhetsz valahol máshol? Muszáj az Uzsokiban?

#326 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 10:08

Tegnap frankón rosszul lettem, azt hittem meghalok. Kint voltam a lónál és jól felment bennem a pumpa, mert Beyről leesett két tanítványom egymás után, mert nem igazán úgy ment az ugribugri, ahogy kellett volna. Végül aztán rendeződtek a dolgok és megugrotta az akadályokat úgyy, haogy kell, de izgultam a lányokért, meg ideges is voltam Beyre. Aztán mikor már csak sétáltak én ültem az egyik rúdon és elkezdtem szédülni, de úgy, mint még soha. Megijedtem, hogy Vízipókkal van baj és nem tudotam, hogy mi lesz, olyan tehetetlenség-érzés fogott el. DE egyre rosszabb lett, elsötétült minden, ezért lefeküdtem a pálya közepére a homokba, feltettem a lábam. Amikor éreztem, hogy jön vissza a vér a fejembe, akkor elkezdtem izzadni, zúgott a fülem és fénylő pontok rohangáltak a szemem előtt, de néhány perc után jobb lett. Kértem valami jó cukros üdítőt, meg ettem egy fél almát. DE jól megijedtem, fel is hívtam a védőnénit, aki mondta, hogy van ilyen. Ijesztő volt azért, remélem, hogy pl. vezetés közben nem lesz ilyen. DE ma megyek a boltba és veszek szőlőcukrot, hogy mindig legyen nálam, mert szerintem egyszerre leeshetett a cukrom és a vérnyomásom (alapból mindkettő elég alacsony volt a baba előtt is) A védőnéni meg mondta, hogy minek dolgozom. Jó vicc. Lehet, hogy az időjárásváltozás is okozhatta. Este meg megint surrogott a fülem, azt hittem, hogy gutaütést kapok, mert annyira idegesítő! DE reggelre elmúlt szerencsére. Pókici jól van, most épp virgonckodik, érzem :)

Edited by agrobe, 2007 április 25. - 10:09.

#327 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 10:20

Ez durva lehetett agrobe! még jó, hogy nem ültél lovon éppen. Tegnap délután mindenki fejfájásra panaszkodott a környezetemben, a front miatt a kisebbik fiam is sírós volt. Picikorától észleltem, hogy ha jön az esõ, sírósabb az átlagnál és még most majdnem 5 évesen is frontérzékeny. Remélem egyszer kinövi. A másik fiam nem észleli a frontokat.

#328 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 11:27

mostanában nem ülök fel, nem hiányzik. Elég, ha kint lehetek, az is megfelelő mennyiségű örömet okoz, szerencsére. A lóállat meg nincs elhanyagolva, szétszeretik a lányok :). Így mindenki jól jár. Ha majd megint ingerem lesz felülni, csak akkor ülök fel. mostanában hullafáradt vagyok, pedig elvileg pont most kellene tele lennem energiával. De ezt a szervezetem nem tudja. Mindig csak aludnék.

Edited by agrobe, 2007 április 25. - 11:30.

#329 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 11:45

De hisz még csak 6 éves vagy ;) :kir:
Nem szülhetsz valahol máshol? Muszáj az Uzsokiban?

Jé, hoppá, elfelejtettem visszaállítani 2007-re :D
Nem muszáj ott, szülhetnék Veszprémben is, mint állandó lakcím szerinti hely.
Amúgy megnéztem tegnap, az Uzsokiban van olyan lehetõség, hogy 1 ágyas szobát bérelni. SZinte ingyen van: napi 10e ft :hu: Annak külön fürdõje, és külön wc-je van.
Meg van olyan is, hogy 2-3 ágyas szobák, azoknak valamivel normálisabb áruk van, asszem 6e ft. És azoknak is külön van a wc-jük. A ciki akkor van, ha ép foglaltak.. De ennek még majd pontosabban utána érdeklõdöm.

Agrobe, ez elég meredek lehetett. Nem csodállom, ha megijedtél.
A vérnyomásom nekem is alacsony: legutóbb 90/60 volt. És a tegnapi idõjárást frankón én is megéreztem, ebbõl eredõen persze a környezetem is :dev: (na meg a napok óta tartó nem megfelelõ mennyiségû alvást is... :rolleyes: )

Emeset, szerintem ne reménykedj, hogy kinövi. Idõvel csak rosszabb lesz, max lesz egy kis jó idõszak ;)

De legalább lesz mire fognia :dev: :D

#330 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 13:01

Emeset, szerintem ne reménykedj, hogy kinövi. Idõvel csak rosszabb lesz, max lesz egy kis jó idõszak ;)
De legalább lesz mire fognia :dev: :D

Oké anyósom is az összes baját a frontra és az 'idegre' fogja, de az más tészta.... :dev: :dev: (egy ideig nem is értettem, hogy mi az, hogy az ideg miatt van ez vagy az. Aztán rájöttem, hogy az idegességrõl beszél.)

#331 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 20:55

Tegnap frankón rosszul lettem, azt hittem meghalok.

Egyik barátnõm rendszeresen elájult a várandósság alatt. Végén már kocsiba ülni sem mert. Az elsõ gyerkkel még viszonylag elviselhetõ is volt a dolog, de az már a legkevésbé sem volt vicces, hogy vitte haza a nagyobbikat az oviból, és elájult az út szélén... Ráadásul Debrecenben laknak, az meg ügye annyira nem kisváros... Forgalom is van bõven. Szerencsére nem lett soha semmi gond, sõt azóta 3. baba is van.
Szóval ilyen sajnos van.
Vigyázz magadra!

A vérnyomásom nekem is alacsony: legutóbb 90/60 volt.

Az én vérnyomásom alapból alacsony, 90/60 körül szokott lenni. Terhesen viszont "felment" egészen 120/80-ig :D Tele is voltam energiával, rendesen.

#332 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:06

Jaa, hogy ezért szeretnél harmadik babát? ;) Egyszerűbb, ha iszol egy jó kávét :D :kocc: :kv: Amúgy mi a véleményetek a terhesség/szoptatás alatti kávézásról?

Edited by BoKa, 2007 április 26. - 21:08.

#333 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:09

Amúgy mi a véleményetek a terhesség/szoptatás alatti kávézásról?

Egy kávéfüggõtõl kérdezed? Én kávéztam, kávézok, és kávézni fogok!
Naponta min. 3-szor: "kis kávé, sok tej, cukor nélkül" :D :yeah: (ha valaki megmondja honnan idézetem, kap egy csokit :))

#334 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:15

Macskafogó :yeah: (CSokiért bármit :D Még guglimestert használni is :D ) Öööö. .. még gondolkodom milyet is kérek :D NAgy tábla svájcit mondjuk? ;)

#335 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:18

Csaló! :P :D :P :D :P :D :P :D Milyen csokit szeretsz?

#336 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:23

Hát akkor stílusosan valami csalós csokit :) (hogy az milyen, azt nem tudom :) )

#337 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:24

Ma jókedvemben vagyok így választhatsz nyugodtan. Hogy mikor és hol azt meg majd kitaláljuk ;)
Max. feladom postán :P :gm:

Pl. ez jó lesz?:

Posted Image

(ha jobban megnézed, egy csokis sör ;) :D)

Edited by lisawica, 2007 április 26. - 21:33.

#338 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 21:29

Akkor mondjuk kávés csalós csoki jó lesz :D
Gyere felvonulni hozzánk elsején, pl akkor.

Áááá!! NEmnemnem, módosítok!!!! Olyan Viking csokiért egyéb galádságokra is képes leszek, ígérem :D :yeah:

Ez úgyis igazi csalós csoki. Remélem nehéz beszerezni :D :dev:

VAgy még inkább ebben a sorrendben kérem őket:
http://www.vikingbre...om/products.htm
:D
Mekkora állatság, te jó ég :rolleyes:

Edited by BoKa, 2007 április 26. - 21:50.

#339 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 7:59

Amúgy mi a véleményetek a terhesség/szoptatás alatti kávézásról?

Napi 1-2 nem árthat meg szerintem. Persze nem 1-2 literre gondoltam..... :D

#340 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 18:45

Remélem nehéz beszerezni :D :dev:

Á, dehogy :D : csak decemberben kapható, és csak Minesota és Wisconsin államokban...
Gyerekjáték lesz :yeah:

#341 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 21:48

Á, dehogy :D : csak decemberben kapható, és csak Minesota és Wisconsin államokban...
Gyerekjáték lesz :yeah:

Na helyes, így jár aki könnyelmû ígéretek után még meg is találja a másik félnek az igazi választást :D :D :dev: :yeah:

Kávé téma: az a furi, hogy a tesóm, aki erõsen kávé függõ volt (ha nem ivott reggel, fejgörcs, és társai kísérték a napját), a terhessége alatt egyik napról a másikra megundorodott tõle, és nem is ivott többet, egészen a szoptatás végéig. Akkor újra ugyanúgy visszaállt rá.
Én sose voltam kávéfüggõ, szerencsére , és most se lettem az :)

#342 Guest_lóherba_*

Guest_lóherba_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 28. - 10:52

Helló kis- és nem kismamák, hónapok óta keseregtem, hogy miért nem tudok én lovas anyukákkal és kismamákkal konzultálni, erre tegnap látom, hogy épp csak a szememet nem szúrta ki ez a topic. Tipikus én... Nagyon jó kis tippeket olvastam tõletek, de van azért néhány hajmeresztõ dolog itt. Az igaz, hogy én "parázós" vagyok, azaz nagyon féltem a babát elejétõl fogva, de én a terhességem kezdete óta nem ültem lovon. Igaz, ez kínzásnak is beválna, már rég nem vagyok önmagam, de inkább óvatos vagyok. (Volt már néhány rémálmom, mikor kiizzadva ébredtem... durva) Egyet kérdeznék: aki szülés után lovagol, az hogyan oldja meg a gyerekvigyázást a lovaglás alatt? Ott van veletek a baba, amíg lovagoltok, és leugrotok a lóról, amikor szükség van rá, vagy .....???? Mert ugye a babának gondolom nem tenne jót a por a pálya mellett... Vagy tévedek? Amúgy június közepén szülök, ha mindegy jól megy... Sziasztok, Zsófi

#343 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 15:59

Egyet kérdeznék: aki szülés után lovagol, az hogyan oldja meg a gyerekvigyázást a lovaglás alatt? Ott van veletek a baba, amíg lovagoltok, és leugrotok a lóról, amikor szükség van rá, vagy .....????
Mert ugye a babának gondolom nem tenne jót a por a pálya mellett... Vagy tévedek?

Jajj Zsófi, ne tudd meg hogy örülök ennek a kérdésednek :D (meg annak, hogy ide találtál ;)
Hát úgy oldják meg, hogy összefognak a lovardában lévõ kismamák, és hol ez vigyáz a porontyokra, amíg a másik lovagol, hol az, hol meg a harmadik :D :D
Ezt elsején majd még pontosabban megérted :D :kocc:

#344 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 20:10

Egyet kérdeznék: aki szülés után lovagol, az hogyan oldja meg a gyerekvigyázást a lovaglás alatt? Ott van veletek a baba, amíg lovagoltok, és leugrotok a lóról, amikor szükség van rá, vagy .....????

Hát, amíg kicsi volt a "nagy" (és csak egy volt belõle :gm:) addig könnyû volt: vagy kitoltam a babakocsiban a karám mellé, és ott aludt, vagy bent aludt a lakásban és én az ablak alatt lovagoltam, ha pedig terepre akartam menni akkor maradt a szombat, vasárnap, amikor az apja tudott rá vigyázni :D
Amióta nem alszik délután a nagy (aki 2 és fél éves) azóta sajnos sehogy :( csak, ha van aki vigyázz rá, mert egy másodperc alatt ront be a karámba a "maradék" két ló + egy szamár lába alá... Félelemérzet = nulla, engem meg kiver a víz.

Mondjuk nekem itthon vannak a lovak, aminek van elõnye is (tudtam lovazni akkor is, ha csak másfél órát aludt délután, csak a szoptatásokhoz kellett igazodni) és van hátránya is (nincs "társkismama" akivel be lehetne osztani a gyerekvigyázást)

Terhesen én sem lovagoltam :)

#345 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 2. - 12:47

Én terhesen lovagoltam 8, ill. 6 hónapig :D Aztán a szülés utáni 6. héttõl kezdve újra lovagoltam: kimentünk a férjemmel a lovunkhoz, megszoptattam a bébit, kimentem terepre, addig apuka, néha anyós ringatta a babakocsiban az alvó picit. Lenyergelés után ismét szopi. Onnantól volt gond, mikor már rohangált a kisfiam, mert nem akartam sem a ganédombból kihúzni, sem a lovak lába alól. Ilyenkor is inkább igyekeztünk a délutáni alvásidõben kijutni. Aztán a második születésekor már nem volt ilyen gondom, mert eladtuk a pacit :(

#346 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 13:01

Na ma megkérdeztem a dokibácsit akihez járok, hogy neki mi a véleménye a lovaglásról (eddig nem mertem megkérdezni, hátha lebeszél. De mivel már úgyse nagyon ülök fel, már meg lehetett :D ). Na azt az arcot, amit erre vágot, hát azt nem fogom elfelejteni, sokáig :D :yeah: Szerintem úgy volt vele, hogy "eddig azt hittem ez a nõ normális" :D Az arca elég volt ahhoz, hogy elkezdjek magyarázkodni, hogy nem, már nem ülök fel, már vagy két hónapja nem, csak kérdeztem :D Gyakorlatilag szigorúan tiltotta. Azt mondta, válasszak bármilyen másik sportot, bármelyik másik jobb, csak a lovaglást ne.

#347 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 13:08

Na ma megkérdeztem a dokibácsit akihez járok, hogy neki mi a véleménye a lovaglásról
Azt mondta, válasszak bármilyen másik sportot, bármelyik másik jobb, csak a lovaglást ne.

Mit szólnál az ejtõernyõzéshez? Bázisugráshoz? Kickboxhoz? Pankráció? Nem tetszik? Na jó, az orosz rulettet lehet ülve is, ha lusta vagy mozogni...

#348 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 13:20

Á, nekem a nyelvemen a síelés megkérdezése volt, de aztán inkább jókislány maradtam :ang: :D

#349 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 13:32

Az enyém leordította volna a hajamat a fejemrõl, ha megkérdezem.... Már azért meg akart ölni a szemével, mikor megkérdeztem elsõ terhességemnél, hogy az általa felírt vastabletták mellett szedhetem-e TOVÁBB a terhességi vitaminokat. Kiabált, hogy ki mondta nekem, hogy ilyeneket szedjek, óriásbébit akarok szülni??? Mondtam, hogy terhesség elõtt 2 hónappal kezdtem szedni a velõcsõzáródási rendellenesség elkerülése végett. Ekkor meg nézett, hogy mit is mondjon egy ilyen 'túlokos' kismamának :D Aztán már nem kérdeztem tõle soha semmit. Csak császár után 6 héttel, hogy lovagolhatok-e végre, mert már kb 10 hete nem ültem lovon és nagyon hiányzik. Azt hiszem nõtt pár õsz hajszála hírtelen. :dev: :dev:

#350 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 13:40

A terhességi vitaminokat én is kérdeztem, az enyém azt mondta, hogy szerinte felesleges, mert a kiegyensúlyozott tápálkozás tartalmaz mindent, amit kell. Igaz, azt is mondta, hogy a vérképem viszonylag nagyon jó ( :D ) , de azért felírt vasat. Amit pont ma kérdezett, hogy van-e még :D Hát... öööö... izé :D Noná, hogy van még belõle, igazából nem fektetek túl nagy súlyt a beszedésére... Mondhatni többnyire elfelejtem...

#351 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 19:37

Aztán a szülés utáni 6. héttõl kezdve újra lovagoltam: kimentünk a férjemmel a lovunkhoz, megszoptattam a bébit, kimentem terepre, addig apuka, néha anyós ringatta a babakocsiban az alvó picit.

Jó annak akinek ilyen ráérõs férje van :) az enyém reggel elmegy itthonról, és este 9-10 elõtt nem igen ér haza. :( Én meg egész nap egyedül vagyok a két gyerekkel, hiába a három ló...
Max. a gyerkõcöt szamaragoltatom :D

A terhességi vitaminokat én is kérdeztem, az enyém azt mondta, hogy szerinte felesleges, mert a kiegyensúlyozott tápálkozás tartalmaz mindent, amit kell. Igaz, azt is mondta, hogy a vérképem viszonylag nagyon jó ( :D ) , de azért felírt vasat. Amit pont ma kérdezett, hogy van-e még :D Hát... öööö... izé :D Noná, hogy van még belõle, igazából nem fektetek túl nagy súlyt a beszedésére... Mondhatni többnyire elfelejtem...

Én sem szedtem semmi vitamint, sõt még a vasat is rendszeresen elfelejtettem, mégis szültem egy 4 kilós és egy 4,5 kilós gyereket :gm: Rossz belegondolni, hogy mi lett volna ha... :eek: :dev: :D :D

#352 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 20:24

Én is rendszeresen elfelejtem. Annyira rendszeresen, hogy azt hiszem, még az elsõ levél se fogyott el :D Viszont tudjátok mi a furcsa? Hogy pár hónapja rendszeresen elpirulok, minden szartól, hirtelen :eek: Régebben meg nem voltam ilyen pirulós, egyáltalán. Remélem elmúlik azért...

#353 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 8:47

A vassal úgy jártam, hogy az egyik fajta szorulást, a másik pont az ellenkezõjét okozta.... Szerintem nekem is van még pár levéllel otthon. A magzatvédõt végig szedtem az elsõnél: 4000gr lett a csöppségem, a másodiknál kb. az elsõ felében szedtem csak, így csupán 3600 gr lett a kicsi.

#354 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 10:06

Én is rendszeresen elfelejtem. Annyira rendszeresen, hogy azt hiszem, még az elsõ levél se fogyott el :D
Viszont tudjátok mi a furcsa? Hogy pár hónapja rendszeresen elpirulok, minden szartól, hirtelen :eek:

Azért ezt nem hiszem el... Vagy nagyon-nagyon ordenáré dolgokat mondhatnak neked, ha mégis igaz.

#355 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 10:27

Hát most mondd! Veled is beszéltem azóta :( (:dev: ) De tényleg, most komolyan. Ez mitõl lehet? Mármint nem az, hogy ordenáré dolgokat mondanak, hanem hogy pirulós lettem :)

#356 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 10:31

[quote name='BoKa' date='2007.05.04, 11:27' post='479046'dev: )

De tényleg, most komolyan. Ez mitõl lehet? Mármint nem az, hogy ordenáré dolgokat mondanak, hanem hogy pirulós lettem :)
[/quote]

Leestek a szeplõid biztos. Attól a sok Angyali Üdvözlettõl lehet. Vagy Szûz Mária szindrómában szenvedsz.

#357 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 10:38

Anyám tehet róla, hogy szûz vagyok, nem én :D Irígykedsz, mi? Te már soha többé nem lehetsz szûz :P

#358 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 21:44

Most van a Születés Hete :)

#359 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 11. - 8:17

... és lehet örömködni , jövendõ anyukák! :)

#360 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 11. - 9:48

A "színész lesz belõle" c. valahol biztos fellelhetõ videót úgyse lehet lekörözni :yeah: Jön valaki ilyen születéshetés rendezvényre ma Pesten? Konkrétan a TB-s tanácsadásosra gondoltam..