Nem annyira sok aki felesben keres magának lovagolható lovat. Pedig szerintem azért egy jó megoldás, amíg valaki nem teljesen kész arra, hogy saját lova legyen, akár anyagilag, akár máshogy.Ez annyira furcsa nekem. Azt hittem, hogy egy perc alatt fogsz találni valakit Vikingre. :(
off off

Tényleg perverz vagy a komplikációkkalÉn nem szülnék otthon, de miután szülészetbõl 3 évig semmi mást nem tanultunk, csak az esetleges komplikációkat, így ez azt hiszem érthetõ.
Ráadásul, perverz módon, amikor az elsõ babát vártam kikölcsönöztem az orvosi könyvtárból minden szüléssel, szülési komplikációkkal, és fejlõdési rendelenességekkel foglalkozó könyvetés mindet el is olvastam. Jó volt, mert olyanokat tudtam kérdezni a nõgyógyászomtól, amikre nem tudott válaszolni...
![]()
![]()
Ráadásul, a Péterfy ahol szültem, ilyen szempontból nagyon barátságos hely, kényelmes, szép szülõszobák vannak, lehet szülésznõt választani, akit megismersz a szülés elõtt, és aki bejön, ha hívod, bárki bent lehet a szülésnél, nem csak az Apuka, nincs beöntés, ha nem akarsz, gátvédelemmel, gátmetszés nélkül zajlik a legtöbb szülés, és engem megnyugtatott, hogy, ha kell el tudnak látni engem is, és ami még fontosabb a babát is

Ami engem visszatart, az a 30 év feletti korom. De az Uzsoki, ahova én fogok menni, hát... mit mondjak. Pl. nehéz lesz 5 napig visszatartani a pisilési ingert, mert hogy ott ne menjek ki klotyóra, az egyelõre sokkal erõsebb inger :mad: :blöá:
Meg ez a mindenhol tapasztalható vagdosási mánia.... Ez elborzaszt. Különben is: nem betegekrõl van szó, mégis mindig mindenhol így emlegetik a kismamákat. Ez meg különösen bosszant.