Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#321 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 9. - 7:22

Ma jó napom van, mert tegnap este korán le tudtam feküdni aludni, miután egy barátnõnkkel jót lovagoltam, és szokatlan sok idõt engedélyeztem magamnak utána is a karámban a lovakkal. Régen indult ilyen szépen egy új hét. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 9. - 7:32

... Ismét meghallgattam David Hasselhoff-tól a Hooked on a feelinget. :D :D hooked on

:D :D :DMost már nekem is jó lett a napom :gm:PS: nap végére kidőltem, de erőt adott David Hasselhoff. Kb óránként eszembe jutott ez a műremek, és katarzisom átélése közepette sírva felröhögtem (villamoson, szaknyelv órán, fodrásznál), főleg azon a jojózó űrlényen, aki időnként átúszik a kép alján, illetve a halelkapós nüanszon.Köszönöm neked, Sütyi :kv:

Edited by Dé, 2006 október 9. - 17:13.

#323 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 9. - 8:14

:D :D :DMost már nekem is jó lett a napom :gm:

Nincs jó napom, de ez nagyon kész. :D :dev:

#324 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 9. - 12:01

...vettem egy jó kis táskát, de gondolkodom, h megvegyem e a másikat, amit még kinéztem magamnak...?!

...megvettem a másik táskát is :D

#325 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 18:22

... nagyon jót sikerült lovagolnom, ami nagyon régen fordult elõ velem. Ráadásul egyedül! Hát ez igazán feldobott!!!Az én Émi lovam a legfantasztikusabb oktató ló a világon :-)

#326 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 18:35

Jó lett nekik. :) Bár már elég fáradtak. Guszti elnyûhetetlen. :dev:

Nem is figyeltem, Gusztinak van kecskeszakálla?

#327 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 10. - 19:10

Amikor a felnõttek játszanak!! :D Én ma árnyékra vetõdtem! Nem volt nyitva az adóhivatal, így nem kellet ott ülnöm órákat!! :kir:

#328 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 19:30

Ma jó napom van, mert végre eljutottam a Terror Házába. (Rossz napom van mert iszonyatos dolgokkal szembesültem, amirõl eddig is tudtam, most mégis olyan kézzel fogható és egyértelmû volt, hogy egyszerre forrt bennem a düh és sírt mindenem)De ezen kívül is jó napom van, mert a történelem e részének még alaposabb tanulmányozására, kutatására, és még több olvasásra, informálódásra sarkall... hihetetlen volt.

#329 auermonika

auermonika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 115 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 19:40

[quote name='Dé' date='2006.10.09, 08:32' post='404650']:D :D :DMost már nekem is jó lett a napom :gm:Jesszus! Na ettõl nekem is jobb kedvem lett!!!!! :yeah: Naggyon gáz! de annyira hogy jó!

#330 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 21:35

Ma szarul indult a napom, de jól alakult estére. Volt egy kellemes délutánom, este pedig fantörpikusan dolgozott a lovam (a tegnapi na-gyerünk-ki-az-erõsebb mutatvány ellenére). :kir:

#331 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 22:45

... megvattem Ancikám szülinapi ajándékát :) Egy gyönyörû ezüst kis virágocskát, ami ránézésre egy szál kálát ábrázol!Ja, és este randevúm volt... :ang:

#332 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 10. - 22:52

...mert maradéktalanul véghez vittem, amit mára elterveztem. Jó érzés, na.

#333 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 7:24

...mert megajándékozottnak érezhetem magam: bizalommal, szeretettel, játékkal.

#334 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 7:40

Legugoltam a jobb elsõ lába mellé, vele szemben, átöleltem a lábát és csak cirógattam, õ meg hagyta! :ang:

Oszt majd eccer megijed és jól megtapos. Klassz lesz, mehetünk a Jánosba. :mad: Ezt a David Hasselhoffot meg eccerûen nem hiszem el. Ezt tök komolyan csinálta?! :confused:

#335 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 9:15

Oszt majd eccer megijed és jól megtapos. Klassz lesz, mehetünk a Jánosba. :mad:

érte, miatta, rajta bárhová elmegyek :ang:nem is tudom kiért indítottunk mentõ akciót az éccaka kellõs közepén a karámba... :dev:

#336 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 14:07

Hasselhoff rajongók! :dev: Ha akartok még pár katartikus élményt, akkor a youtube.com-on keressetek rá a Looking for freedom-ra is (szerintem az élõ változat a legjobb, vannak benne gyöngyszemek, pl. rúgás, csípõ Kit :D )Aztán még ott a Jump in my car is. ("I know you're a gay :D ")Sok sikert! A sulinkban fogalom... vajon miért. :)

#337 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 14:38

Sipirc innen! Szétoffoljátok a topikomat!!! :hupp:

#338 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 14:41

node titok... van, akinek így lesz jó napja :) ezer éves téma, h a témát csak nyitja vki, nem birtokolja.

#339 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 14:54

érte, miatta, rajta bárhová elmegyek :ang:nem is tudom kiért indítottunk mentő akciót az éccaka kellős közepén a karámba... :dev:

Tulképp a traumatológia 1. emeletén a 3 ágyas külön fürdővel tényleg kényelmes szoba. A nővérkék is kedvesek a dokik hozzáértőek, a park gyönyörű, van vizi torna kedves gyógytornászokkal utókezelésre stb... A folyosókon viszont ne mászkálj, lehangoló! Ha kell doki szólj :dev:ps: természetesen János kh.

Edited by Eva, 2006 október 11. - 14:55.

#340 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 17:41

Ma jó napom van, mert fejbe rúgott a csikóm, és ezernyi csillagot csodálhattam órahosszat, miközben melegen sütött a Napocska. És jó napom van, mert ha tényleg 350 ft/kg áron veszik a lóhúst, akkor hamarosan igen gazdag leszek!

#341 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 18:41

Ma jó napom van, mert fejbe rúgott a csikóm, és ezernyi csillagot csodálhattam órahosszat, miközben melegen sütött a Napocska. És jó napom van, mert ha tényleg 350 ft/kg áron veszik a lóhúst, akkor hamarosan igen gazdag leszek!

A helyedben nem hinnék abban a 350 forintban. Jó lesz az a csikó még másra is :)

#342 Kikki

Kikki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 102 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 18:48

NatosJó hírem van, vágóáron tudok vevõt a lovadra!

#343 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 19:12

A helyedben nem hinnék abban a 350 forintban. Jó lesz az a csikó még másra is :)

Ne rontsd el ezt a szép napot nekem, Packa! Hallod? Ne merészeld bepiszkítani álmaim!

#344 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 11. - 19:57

Ne rontsd el ezt a szép napot nekem, Packa! Hallod? Ne merészeld bepiszkítani álmaim!

Hogy jönnék én ahhoz? :nem: Van jobb ötletem is. Töltsük be kolbásznak. Reggelre végzünk is. :D

#345 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 15:54

...egész délelõt sms-eztem VELE, és AKAR! :ang:

#346 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 16:24

Sms-ezni?????

#347 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 17:03

...ezek szerint most nem a "Nyunyi"ról van szó... :rolleyes: ;)

#348 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:34

Nem bizony :P Õ a "Kedves" :ang:

#349 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:42

...egész délelõt sms-eztem VELE, és AKAR! :ang:

Mit? :gm:

#350 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:50

MINDENT!!! :rolleyes: Tessék örülni az örömömnek! Jobb lenne, ha még mindig a tudodki után sóvárognék? Naugye! :dev:

#351 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 12. - 19:21

MINDENT!!! :rolleyes: Tessék örülni az örömömnek! Jobb lenne, ha még mindig a tudodki után sóvárognék? Naugye! :dev:

Na ki után? :D

#352 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 19:55

Akinek írtam, tudja!A tarajos sül, az aki, a multkorjában még picike volt a kezedben?

#353 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 14:59

... mert végre itthon vagyok, megint péntek van; mert lesz sok bicske lekvár és mert házilag gyúrt tésztát csinált Mama ebédre.... mert még szerdán olyan nagyot tomboltam, mint már (viszonylag :D )régen, és a zene nagyon jó volt.... mert rájöttem semmi okom a panaszra, megvan mindenem. :)

#354 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 18:29

... mert újra van remény, hogy még földúton biciklizhessek ki a lovardába

#355 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 20:11

...a Nyunyival 2 hét után kijutottam terepre :kir: Az isten-, király-, császárnõ formáját megint hozta!!! És nem mellékesen, asszem szerelmes leszek (lettem) :ang: !!!

#356 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:23

.....mert június óta újra van kocsink. Tatáron ügyintézés közben sz.rrá törtük/törték [szubjektív] a pici Kalost (bár én úgy fogalmazok, hogy ő tört helyettünk), és mostanra lett kész. Hát... vegyes érzelmek kavarogtak bennem. Először is végigsimogattam az én oldalamon minden egyes új elemét (az A oszlop tört ronggyá), de amikor elment mellettünk a jobb oldali sávban egy teherautó, azért összerándult a gyomrom, a szemem meg végig a szélvédő jobb felső sarkán volt. Remélem, ez idővel elmúlik. Minden esetre meglehetősen könnyebben fognak telni a hétköznapjaink, és Ram se fog morogni az állandó BKV-zás miatt, amit utál :kir: Jah, és akkor itt helyesbíteném azt a pletykát, amit Tatáron többször meghallottam: NEM én törtem össze a kocsit. Elvégre jogsim sincsen.

Edited by Apple, 2006 október 13. - 21:24.

#357 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:55

mert, végre csütörtök óra boldogan élem napjaim a nélkül hogy egy könnyet is ejtenék a volt pasim után. :D:D Plusz egyszerûen csak lekötnek a lovak és annyi boldogságot tudnak adni. :D

#358 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:32

... ma egész nap ha nem sms-eztünk, akkor telefonon beszéltünk, most meg msn-ezünk!!! :ang: Azért az elsõszámú Szerelmem még mindig a Nyunyi, bár rohamos gyorsasággal kezdenek el holtversenyt elérni a szívem dobogós helyén!!!!!

#359 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:49

meg majdnem lefeküdtünk!

Az tényleg kezdett hasonlítani a csikósprogramhoz. :D :D... H.H. (szándékosan) otthonhagyta a nyeregtáskáját és így útközben nem kellett a sörivással bajlódni. :D

#360 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:57

Sör: beszólok, hogy ezt nem a beszólok toicban írtad! :)

Há' mer' nem beszólás vót'. :D