Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Számítógép

• Please log in to reply
659 válasz a témához

#321 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 7. - 9:36

Akkor húzd odébb a gépházat! :)
Ebbõl inkább úgy néz ki, hogy a gépben halódik valami. Én az egyik ventillátorra gyanakodnék.
Ha bele mersz nyúlni a gépbe, akkor egyesével húzd ki õket. Fél percet minden kibír nélkülük. Ha nem a táp venti, akkor kiderül a bûnös.

A földön lakik a gép, és a ventillátor is furcsa hangokat produkál már jó ideje,aminek nem tulajdonitottam eddig nagy jelentöséget, de lehet az lesz a hunyó. Kellemetlen lenne,ha veszek egy monitort,és nem az volt a rossz...

#322 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 28. - 16:57

van egy kérdésem és egy problémám. a kérdés az lenne, hogy nem tud-e véletlenül valaki egy olyan progit, amivel sima DVDbõl (lehetõleg egyszerûen) .avit lehet csinálni. találtam pár programot, de egyikkel sem ment valami miatt, hiába töltöttem le hozzá codecet, szóval valami olyan kellene, ami valakinél már bevált és tudna is segíteni, ha mégis valamelyik lépést kihagytam. a problémám pedig, hátha találkozott már valaki ilyennel: a leszedett film .ico kiterjesztéssé állt össze. mégis hozzáadtam a lejátszómhoz, de nem megy. barátnõmnél ugyanez mûködik, ha nyögve is, de lejátssza az .ico file-t. valaki valamit tud esetleg segíteni?

#323 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 28. - 21:41

Program ajánlatom nincs. Keress a neten DVD ripper programokra. Esetleg vedd hozzá a free és download szavakat. :) Az .ico kiterjesztés általában kis ikonkákat jelent. Egy videó elég furcsa így. Ha átnevezed .avi-ra, akkor sem mûködik? Esetleg akkor valamilyen lejátszó program meg tudja mondani, hogy mi van benne.

#324 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 28. - 21:50

sejtettem, h írhattam vna neked is magánt :) köszi mindjárt kipróbálom a kiterjesztés átírását - de elrontottam, ISO a kiterjesztés. mindegy, ez se logikus.

#325 lemezlovas

lemezlovas

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 28. - 22:45

van egy kérdésem és egy problémám.

a kérdés az lenne, hogy nem tud-e véletlenül valaki egy olyan progit, amivel sima DVDbõl (lehetõleg egyszerûen) .avit lehet csinálni. találtam pár programot, de egyikkel sem ment valami miatt, hiába töltöttem le hozzá codecet, szóval valami olyan kellene, ami valakinél már bevált és tudna is segíteni, ha mégis valamelyik lépést kihagytam.

a problémám pedig, hátha találkozott már valaki ilyennel: a leszedett film .ico kiterjesztéssé állt össze. mégis hozzáadtam a lejátszómhoz, de nem megy. barátnõmnél ugyanez mûködik, ha nyögve is, de lejátssza az .ico file-t. valaki valamit tud esetleg segíteni?

Nem muszáj kiírnod.
Nekem is van egy csomó .iso kiterjesztésû filmem a vincsin.
Letöltöd hozzá a daemon tools nevû progit, ami arra jó, hogy pont ezeket az iso fájlokat lehet vele felmountolni egy virtuális dvd-re.
Magyarul elindítod a programot, kijelölöd a megnyitni kívánt iso fájlt, a mountra kattintasz és a sajátgépben megjelenik egy újabb dvd meghajtó, és a film el is indul rögtön, ha van telepítve powerdvd vagy ilyesmi.
Miután megnézted, unmount image és ágyesz-búgyesz.
Én semmit nem írok ki, mind a vinyón van és így nem is kell aviba konvertálni.

Fél percet minden kibír nélkülük.

Kivéve amd proci :)

#326 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 28. - 22:52

és akkor találtam egy másik megoldást. jobb egérrel rákatt keresgéltem és nagyon ki akarta tömöríteni az ezért felelõs progi. na most azóta szépen kicsomagolta és megy, de még csak az elõzeteseket nézegettem, az egész konkrét filmet nem. majd így kiírom szépen és hajrá. köszi azért.

#327 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 20. - 16:25

Meg vagyok én áldva ezzel a kcsg számítógéppel. :mad: Bekapcsolom ma a Vistat. Elindítom az outlook express-t, majd "A program mûködése leállat" felirat. Outlook bezáródik. Megnyitom a 32 bites(?) explorert, majd "a program mûködése leállt" felirat. Megnyitom az msn-t, ugyanez. Újraindít. Megint ugyanez. Ujraindít, most az XP-t. Mûkszik az explorer, csak épp a pacin magánüzenetet nem tudok küldeni, pedig fontos lenne. (XP-n rapszódikusan változik, hogy mikor tudok küldeni üzit, e-mailt és mikor mûkszik az msn, mikor nem...) Újraindít, most újra a Vitsa-t. Megint nem mûkszik a 32-es explorer. Az outlook már igen. Aztán rájövök, hogy van nekem 64-es explorerem is. Na az mûkszik. 32-es továbbra sem. Msn messenger sem. :( Most ilyenkor mi van?

#328 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2008 február 23. - 10:57

Puszi!!!!!!!!! :D Köszi az úttörõmunkát a Vistán! Én majd 2 év múlva, majd a sokadik javítás után szerzem be! :kir:

#329 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 23. - 11:34

Biza.[quote name='Méz' Most ilyenkor mi van?[/quote] Azujdonság varázsavan. :yeah:
Járt utat járatlanért csak az.. aki .. szóval felül tud emelkedni apró szõrszálakon. (vagy a háta mögött egy hadsereg áll intésre várva)

#330 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 23. - 14:16

Már tökéletes a VISTA-m bibííí. :P A gondot a NOD32 okozta. Bekettyózott szegény, azért nem indultak el az internettel összefüggésben lévõ dolgok. Lecseréltem másik vírusirtóra, valamint feltelepítettem az SP1-es szervízcsomagot, így már pöcröff indul a VISTA, és a weboldalak is tökölõdés nélkül megnyílnak. Most semmi bajom vele. Kopp-kopp. :)

#331 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2008 február 23. - 20:03

Nyugtával dícsérd a napot! :gm:

#332 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 23. - 23:14

Meg vagyok én áldva ezzel a kcsg számítógéppel. :mad:
Bekapcsolom ma a Vistat. Elindítom az outlook express-t, majd "A program mûködése leállat" felirat.

Épp meg akartam kérdezni, hogy minek a vista meg az outlook express. :)
Érdemes vigyázni a frissítgetésekkel, meg az új oprendszerekkel, mert az elsõ szervízpakk elõtt egyáltalán nem használhatók, az xp is kb. a második sp óta használható.

outlook expressel meg az volt a bajom, hogyha újra kellett telepíteni a windowst úgy évente egyszer, akkor a régi levelek elvesztek, mert persze lusta voltam exportálni meg importálni.
levelezõnek szerintem érdemesebb amoozila thunderbirdet, vagy a poppepert használni, azzal, hogy a webfelületen is hagyjon másolatokat a levelekbõl, így ha újra kell húzni a rendszert, akkor sem vesznek el a régi levelek, meg címek.

#333 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 23. - 23:35

Épp meg akartam kérdezni, hogy minek a vista meg az outlook express. :)
Érdemes vigyázni a frissítgetésekkel, meg az új oprendszerekkel, mert az elsõ szervízpakk elõtt egyáltalán nem használhatók, az xp is kb. a második sp óta használható.

outlook expressel meg az volt a bajom, hogyha újra kellett telepíteni a windowst úgy évente egyszer, akkor a régi levelek elvesztek, mert persze lusta voltam exportálni meg importálni.
levelezõnek szerintem érdemesebb amoozila thunderbirdet, vagy a poppepert használni, azzal, hogy a webfelületen is hagyjon másolatokat a levelekbõl, így ha újra kell húzni a rendszert, akkor sem vesznek el a régi levelek, meg címek.

Nekem nem kellett volna, de apám feltelepítette a megkérdezésem nélkül. Akkor majdnem felrobbantam.
De most már megszoktam. Ma tökéletes volt. Ha holnap is az lesz, akkor ok.
Az outlook-ot megszoktam. Nincsenek olyan fontos levelek rajta, amiért kár lenne ha elvész. Ami fontos, azt meg úgyis elmentem.
Manapság már többnyire Vista-s leptopokat árulnak, meg gépeket.

#334 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 6. - 16:41

Netrádióról való mp3-ba történõ rögzítésre alkalmas progit keresek. A kiguglizottak közül egyik se mûxik. Régebben a MyMp3-at használtam, de most nem találja a sávot, a beállítófelület meg megszünt.

#335 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 6. - 17:30

Kemény dió, miután a nagy lemezcégek kiverték a hisztit. Ha torrentezel, akkor régebbi full winamp-et ajánlom!

#336 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 6. - 17:33

Thx. Hátha.

#337 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 6. - 17:51

DE a fullost! Ne a freeweart! Azt le lehet tölteni bárhonnan! Abban korlátozva van ez a funkció!

#338 C'Lear király

C'Lear király

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 287 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 10. - 23:53

Netrádióról való mp3-ba történõ rögzítésre alkalmas progit keresek. A kiguglizottak közül egyik se mûxik.
Régebben a MyMp3-at használtam, de most nem találja a sávot, a beállítófelület meg megszünt.

Nekem a MP3 Stream Editor bejött, regisztráció nélkül is rögzíti mp3-ba a netrádiós cuccokat és tud magyarul is.

#339 Guest_nagydalton_*

Guest_nagydalton_*
  • Guests

Közzétéve 2008 március 12. - 17:42

Én az iRadio-t használtam jó sokáig. :kir: Az is egész jó volt, bár egyáltalán :nem: "tudott" magyarul.

#340 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 9:58

OFF: segítsen valaki! Van hagkártya a gépemen (mint kiderült), csak nincs hozzá szoftver. Honnan tudnék (és tudnék-e egyáltalán?) megfelelõ programot letölteni a netrõl?

Kimásolva a kimithallgatból, hátha itt többen járnak. :)

#341 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 10:38

Kimásolva a kimithallgatból, hátha itt többen járnak. :)

Én a hangkártya gyártójának (vagy esetleg alaplapba heggesztett hangosítás esetén az alaplap gyártójának) a weboldalán próbálkoznék (Support/Download/ilyesféle menüpontokban)

#342 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 április 13. - 11:49

"A fórum elfáradt. Kérlek várj legalább 20 másodpercet, mielõtt újra próbálod." :D ezt írta ki a paciponthu:D

#343 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 április 13. - 12:26

a fórum is csak ember... :)

#344 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 20. - 12:24

Halihó!

Tud valaki olyasmirõl, vagy létezik olyan, hogy autós töltõ laptophoz??
szerintem nem,de hátha

#345 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 12:34

Létezik! Gyakorlatilag bármely boltban kéne tudni adniuk, de neten is rengeteg féle fellelhetõ.

#346 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 20. - 13:39

Wow,ez jó hír! Köszi

#347 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 16. - 19:11

A gmailben lehet kérni visszaigazolást az emailrõl,és azt hogy kell?

#348 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 16. - 19:31

Ha levelezõ programot használsz (Netscape, Thunderbird, stb tehát POP hozzáférés), akkor azokban a fiókbeállításoknál kérhetsz visszaigazolást, webes felületnél meg én sem találom, pedig más szolgáltatóknál ott is szokott lenni.

#349 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 16. - 19:34

Ha levelezõ programot használsz (Netscape, Thunderbird, stb tehát POP hozzáférés), akkor azokban a fiókbeállításoknál kérhetsz visszaigazolást, webes felületnél meg én sem találom, pedig más szolgáltatóknál ott is szokott lenni.

Sajna nem ott használom,és én sem találtam.

#350 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 20. - 16:20

Hogy kell wordot pdf-be átrakni?

#351 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 20. - 16:23

Talán a legegyszerűbb ingyenes és jogtiszta megoldás, ha telepíted ezt: http://www.primopdf.com/
Így lényegében létrejön egy nyomtató, ami nem papírra, hanem pdf-be nyomtat...

Edited by StG, 2008 június 20. - 16:24.

#352 Guest_Zebu_*

Guest_Zebu_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 20. - 18:20

Ok!Köszi! Annyira szeretem ezt a fórumot,itt mindig van aki tud segíteni a tudatlanokon! :yeah:

#353 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 15. - 9:12

Van itt valaki, aki vágja a honlapszerkesztést? :eek:

#354 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 15. - 19:33

Attól függ, mire van szükséged...

Edited by StG, 2008 július 15. - 19:34.

#355 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 7:36

Attól függ, mire van szükséged...

Csak arra lennék kíváncsi, milyen módon lehet olyan weblapot kreálni, ami "interaktív", azaz a látogatók regisztrálhatnak és így feltehetik az adataikat. Egy lovas adatbázisról lenne szó, már elkezdtem megcsinálni, a kezdetleges verzió fent is van, de egyelõre én teszem fel az adatokat, amit e-mailben elküldenek nekem, és ezt szeretném megváltoztatni. Csak nem vagyok egy webguru... :D

#356 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 8:01

Csak arra lennék kíváncsi, milyen módon lehet olyan weblapot kreálni, ami "interaktív", azaz a látogatók regisztrálhatnak és így feltehetik az adataikat. Egy lovas adatbázisról lenne szó, már elkezdtem megcsinálni, a kezdetleges verzió fent is van, de egyelõre én teszem fel az adatokat, amit e-mailben elküldenek nekem, és ezt szeretném megváltoztatni. Csak nem vagyok egy webguru... :D

Ja, hogy AZ a projekt... :D Olvasgattam is anno a topikot... Akkor ezek szerint nem szövetkeztél CR-rel?

#357 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 8:16

Vannak különbözõ portál progik elõre megcsinálva, pl. az extra.hu-ra felregisztrálva fel lehet tölteni, installálni, és használni.
http://www.tutorial....rtal-feluletek/
Ezeket viszonylag egyszerûen fel lehet telepíteni, nem kell programozni hozzá. Nem próbáltam (még) egyiket sem, de pár sörért megcsinálhatom. :D

#358 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 8:46

Pl. a Joomla! ezen moduljával (vagy valami hasonlóval) nem is volna talán akkor nagy fejlesztés...

#359 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 9:25

Ja, hogy AZ a projekt... :D Olvasgattam is anno a topikot... Akkor ezek szerint nem szövetkeztél CR-rel?

Nem, mert semmi hasznosat nem tudott tenni, csak a rengeteg szöveg...Meguntam,de jó lenne megcsinálni az oldalt.Csak kéne kis segítség, mert ezt az egészet én most tanulom...
Szerinetetk hülyeség? :D

#360 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 16. - 9:39

Vannak különbözõ portál progik elõre megcsinálva, pl. az extra.hu-ra felregisztrálva fel lehet tölteni, installálni, és használni.
http://www.tutorial....rtal-feluletek/
Ezeket viszonylag egyszerûen fel lehet telepíteni, nem kell programozni hozzá. Nem próbáltam (még) egyiket sem, de pár sörért megcsinálhatom. :D

Szóval ezt portálrendszerrel lehet megcsinálni?
Próbáltam letölteni egy ilyet, de a kicsomagolásnál tovább nem jutottam...hogy lesz ebbõl progi? :D