A földön lakik a gép, és a ventillátor is furcsa hangokat produkál már jó ideje,aminek nem tulajdonitottam eddig nagy jelentöséget, de lehet az lesz a hunyó. Kellemetlen lenne,ha veszek egy monitort,és nem az volt a rossz...Akkor húzd odébb a gépházat!
Ebbõl inkább úgy néz ki, hogy a gépben halódik valami. Én az egyik ventillátorra gyanakodnék.
Ha bele mersz nyúlni a gépbe, akkor egyesével húzd ki õket. Fél percet minden kibír nélkülük. Ha nem a táp venti, akkor kiderül a bûnös.

Számítógép
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 január 7. - 9:36
Közzétéve 2008 január 28. - 16:57
Közzétéve 2008 január 28. - 21:41

Közzétéve 2008 január 28. - 21:50

Közzétéve 2008 január 28. - 22:45
van egy kérdésem és egy problémám.
a kérdés az lenne, hogy nem tud-e véletlenül valaki egy olyan progit, amivel sima DVDbõl (lehetõleg egyszerûen) .avit lehet csinálni. találtam pár programot, de egyikkel sem ment valami miatt, hiába töltöttem le hozzá codecet, szóval valami olyan kellene, ami valakinél már bevált és tudna is segíteni, ha mégis valamelyik lépést kihagytam.
a problémám pedig, hátha találkozott már valaki ilyennel: a leszedett film .ico kiterjesztéssé állt össze. mégis hozzáadtam a lejátszómhoz, de nem megy. barátnõmnél ugyanez mûködik, ha nyögve is, de lejátssza az .ico file-t. valaki valamit tud esetleg segíteni?
Nem muszáj kiírnod.
Nekem is van egy csomó .iso kiterjesztésû filmem a vincsin.
Letöltöd hozzá a daemon tools nevû progit, ami arra jó, hogy pont ezeket az iso fájlokat lehet vele felmountolni egy virtuális dvd-re.
Magyarul elindítod a programot, kijelölöd a megnyitni kívánt iso fájlt, a mountra kattintasz és a sajátgépben megjelenik egy újabb dvd meghajtó, és a film el is indul rögtön, ha van telepítve powerdvd vagy ilyesmi.
Miután megnézted, unmount image és ágyesz-búgyesz.
Én semmit nem írok ki, mind a vinyón van és így nem is kell aviba konvertálni.
Fél percet minden kibír nélkülük.
Kivéve amd proci

Közzétéve 2008 január 28. - 22:52
Közzétéve 2008 február 20. - 16:25
Guest_boomsly_*
Közzétéve 2008 február 23. - 10:57

Közzétéve 2008 február 23. - 11:34
Járt utat járatlanért csak az.. aki .. szóval felül tud emelkedni apró szõrszálakon. (vagy a háta mögött egy hadsereg áll intésre várva)
Közzétéve 2008 február 23. - 14:16

Guest_boomsly_*
Közzétéve 2008 február 23. - 20:03

Közzétéve 2008 február 23. - 23:14
Meg vagyok én áldva ezzel a kcsg számítógéppel. :mad:
Bekapcsolom ma a Vistat. Elindítom az outlook express-t, majd "A program mûködése leállat" felirat.
Épp meg akartam kérdezni, hogy minek a vista meg az outlook express.

Érdemes vigyázni a frissítgetésekkel, meg az új oprendszerekkel, mert az elsõ szervízpakk elõtt egyáltalán nem használhatók, az xp is kb. a második sp óta használható.
outlook expressel meg az volt a bajom, hogyha újra kellett telepíteni a windowst úgy évente egyszer, akkor a régi levelek elvesztek, mert persze lusta voltam exportálni meg importálni.
levelezõnek szerintem érdemesebb amoozila thunderbirdet, vagy a poppepert használni, azzal, hogy a webfelületen is hagyjon másolatokat a levelekbõl, így ha újra kell húzni a rendszert, akkor sem vesznek el a régi levelek, meg címek.
Közzétéve 2008 február 23. - 23:35
Épp meg akartam kérdezni, hogy minek a vista meg az outlook express.
Érdemes vigyázni a frissítgetésekkel, meg az új oprendszerekkel, mert az elsõ szervízpakk elõtt egyáltalán nem használhatók, az xp is kb. a második sp óta használható.
outlook expressel meg az volt a bajom, hogyha újra kellett telepíteni a windowst úgy évente egyszer, akkor a régi levelek elvesztek, mert persze lusta voltam exportálni meg importálni.
levelezõnek szerintem érdemesebb amoozila thunderbirdet, vagy a poppepert használni, azzal, hogy a webfelületen is hagyjon másolatokat a levelekbõl, így ha újra kell húzni a rendszert, akkor sem vesznek el a régi levelek, meg címek.
Nekem nem kellett volna, de apám feltelepítette a megkérdezésem nélkül. Akkor majdnem felrobbantam.
De most már megszoktam. Ma tökéletes volt. Ha holnap is az lesz, akkor ok.
Az outlook-ot megszoktam. Nincsenek olyan fontos levelek rajta, amiért kár lenne ha elvész. Ami fontos, azt meg úgyis elmentem.
Manapság már többnyire Vista-s leptopokat árulnak, meg gépeket.
Guest_Mongol_*
Közzétéve 2008 március 6. - 16:41
Guest_boomsly_*
Közzétéve 2008 március 6. - 17:30
Guest_Mongol_*
Közzétéve 2008 március 6. - 17:33
Guest_boomsly_*
Közzétéve 2008 március 6. - 17:51
Közzétéve 2008 március 10. - 23:53
Netrádióról való mp3-ba történõ rögzítésre alkalmas progit keresek. A kiguglizottak közül egyik se mûxik.
Régebben a MyMp3-at használtam, de most nem találja a sávot, a beállítófelület meg megszünt.
Nekem a MP3 Stream Editor bejött, regisztráció nélkül is rögzíti mp3-ba a netrádiós cuccokat és tud magyarul is.
Guest_nagydalton_*
Közzétéve 2008 március 12. - 17:42

Közzétéve 2008 március 18. - 9:58
Kimásolva a kimithallgatból, hátha itt többen járnak.OFF: segítsen valaki! Van hagkártya a gépemen (mint kiderült), csak nincs hozzá szoftver. Honnan tudnék (és tudnék-e egyáltalán?) megfelelõ programot letölteni a netrõl?

Közzétéve 2008 március 18. - 10:38
Én a hangkártya gyártójának (vagy esetleg alaplapba heggesztett hangosítás esetén az alaplap gyártójának) a weboldalán próbálkoznék (Support/Download/ilyesféle menüpontokban)Kimásolva a kimithallgatból, hátha itt többen járnak.
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 április 13. - 11:49

Közzétéve 2008 április 13. - 12:26

Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 május 20. - 12:24
Tud valaki olyasmirõl, vagy létezik olyan, hogy autós töltõ laptophoz??
szerintem nem,de hátha
Közzétéve 2008 május 20. - 12:34
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 május 20. - 13:39
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 június 16. - 19:11
Közzétéve 2008 június 16. - 19:31
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 június 16. - 19:34
Sajna nem ott használom,és én sem találtam.Ha levelezõ programot használsz (Netscape, Thunderbird, stb tehát POP hozzáférés), akkor azokban a fiókbeállításoknál kérhetsz visszaigazolást, webes felületnél meg én sem találom, pedig más szolgáltatóknál ott is szokott lenni.
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 június 20. - 16:20
Közzétéve 2008 június 20. - 16:23
Így lényegében létrejön egy nyomtató, ami nem papírra, hanem pdf-be nyomtat...
Edited by StG, 2008 június 20. - 16:24.
Guest_Zebu_*
Közzétéve 2008 június 20. - 18:20
Közzétéve 2008 július 15. - 9:12
Közzétéve 2008 július 15. - 19:33
Edited by StG, 2008 július 15. - 19:34.
Közzétéve 2008 július 16. - 7:36
Csak arra lennék kíváncsi, milyen módon lehet olyan weblapot kreálni, ami "interaktív", azaz a látogatók regisztrálhatnak és így feltehetik az adataikat. Egy lovas adatbázisról lenne szó, már elkezdtem megcsinálni, a kezdetleges verzió fent is van, de egyelõre én teszem fel az adatokat, amit e-mailben elküldenek nekem, és ezt szeretném megváltoztatni. Csak nem vagyok egy webguru...Attól függ, mire van szükséged...

Közzétéve 2008 július 16. - 8:01
Ja, hogy AZ a projekt...Csak arra lennék kíváncsi, milyen módon lehet olyan weblapot kreálni, ami "interaktív", azaz a látogatók regisztrálhatnak és így feltehetik az adataikat. Egy lovas adatbázisról lenne szó, már elkezdtem megcsinálni, a kezdetleges verzió fent is van, de egyelõre én teszem fel az adatokat, amit e-mailben elküldenek nekem, és ezt szeretném megváltoztatni. Csak nem vagyok egy webguru...

Közzétéve 2008 július 16. - 8:16
Csak arra lennék kíváncsi, milyen módon lehet olyan weblapot kreálni, ami "interaktív", azaz a látogatók regisztrálhatnak és így feltehetik az adataikat. Egy lovas adatbázisról lenne szó, már elkezdtem megcsinálni, a kezdetleges verzió fent is van, de egyelõre én teszem fel az adatokat, amit e-mailben elküldenek nekem, és ezt szeretném megváltoztatni. Csak nem vagyok egy webguru...
Vannak különbözõ portál progik elõre megcsinálva, pl. az extra.hu-ra felregisztrálva fel lehet tölteni, installálni, és használni.
http://www.tutorial....rtal-feluletek/
Ezeket viszonylag egyszerûen fel lehet telepíteni, nem kell programozni hozzá. Nem próbáltam (még) egyiket sem, de pár sörért megcsinálhatom.

Közzétéve 2008 július 16. - 8:46
Közzétéve 2008 július 16. - 9:25
Nem, mert semmi hasznosat nem tudott tenni, csak a rengeteg szöveg...Meguntam,de jó lenne megcsinálni az oldalt.Csak kéne kis segítség, mert ezt az egészet én most tanulom...Ja, hogy AZ a projekt...
Olvasgattam is anno a topikot... Akkor ezek szerint nem szövetkeztél CR-rel?
Szerinetetk hülyeség?

Közzétéve 2008 július 16. - 9:39
Szóval ezt portálrendszerrel lehet megcsinálni?Vannak különbözõ portál progik elõre megcsinálva, pl. az extra.hu-ra felregisztrálva fel lehet tölteni, installálni, és használni.
http://www.tutorial....rtal-feluletek/
Ezeket viszonylag egyszerûen fel lehet telepíteni, nem kell programozni hozzá. Nem próbáltam (még) egyiket sem, de pár sörért megcsinálhatom.
Próbáltam letölteni egy ilyet, de a kicsomagolásnál tovább nem jutottam...hogy lesz ebbõl progi?