Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Hannoveri

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
831 válasz a témához

#321 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 8:18

Ügyes voltál Merénylõ, köszi szépen :yeah: Annyi azért böki a csõrõm, hogy Pátkai lova, Nápoly, akivel az ifi EB.-n indult, nem mén volt, hanem herélt. Jól ismertem azt a csapatot akkoriban :kir: :D Ennyi hibával viszont a zongora is szól... Kár, hogy megszûnt a hannoveri-tenyésztés Békáson, ugye, Franke? :gm: Olyan szép sárgák...

#322 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 8:40

Ügyes voltál Merénylõ, köszi szépen :yeah:
Annyi azért böki a csõrõm, hogy Pátkai lova, Nápoly, akivel az ifi EB.-n indult, nem mén volt, hanem herélt. Jól ismertem azt a csapatot akkoriban :kir: :D Ennyi hibával viszont a zongora is szól...
Kár, hogy megszûnt a hannoveri-tenyésztés Békáson, ugye, Franke? :gm: Olyan szép sárgák...

Igen, nem is nagyon tudok aludni azóta.... :gm: :dev:

#323 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 10:15

Igen, nem is nagyon tudok aludni azóta.... :gm: :dev:

Micsoda táskák lehetnek a szemed alatt... :rolleyes: :gm:

#324 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 11:36

Aha, már többen összetévesztenek a Fenyõ Mikivel. :D :D

#325 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 13:50

Már annyira? :huh: Autogrammot is kértek? :D

#326 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 14:09

igen, és mindenkinek elmondom, hogy az új lemezem a bólyi sárgákról fog szólni :D

#327 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 14:33

Az jóóó, a lemezbemutatón pedig Merénylõvel kézenfogva, a sárga bólyi lovaink hátáról csápolunk Neked :yeah: :kir: :yeah:

#328 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 16:34

Jutalmul megérdemelsz 1 Celle-i ménkatalógust (ideit még nem kaptam, de a tavalyit odaadom :D )

Igazán nagylelkû vagy... :gm: :D ;) *szívecske*

Az jóóó, a lemezbemutatón pedig Merénylõvel kézenfogva, a sárga bólyi lovaink hátáról csápolunk Neked :yeah: :kir: :yeah:

Még szép! Addig Sudárt megtanítom ágaskodi, h jobban láss minket... :kir: :gm:

Edited by Merénylõ, 2008 február 15. - 16:55.

#329 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 15. - 16:56

Habár a sárga hannoverit nem nehéz észrevenni! :dev:

#330 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 8:25

Habár a sárga hannoverit nem nehéz észrevenni! :dev:

Fõleg, ha valaki ki van rá hegyezve :gm: :D

#331 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 9:45

:D Fõleg...

#332 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 10:52

A szememben most a sárga ló értéke csak gyarapodott, a hétvége óta... Nagyon jól ment minden nap... :cool: :)

#333 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 11:22

Az én szememben meg a hétvégi sárga nap, ami gyarapodik. :dev: :D :D

#334 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 12:18

Miért, nálatok gyarapodik??? Nekem befagyott minden létezõ és nem létezõ testnyílásom a hét végén... De remélem, ez volt az utolsó ilyen rohadt fagyos, szeles, hideg, gusztustalan napsütés idén :mad:

#335 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 12:25

:) Én is merem ezt remélni. :) Amúgy egy jólsikerült hétvége volt a rossz idõ ellenére...

#336 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 12:38

Amúgy nekem is, csak máshogy... :rolleyes: most inkább a tánc-részét helyeztük elõtérbe a western-feelingnek a hétvégén, lévén azt zárt térben is lehet ûzni, és meghívásunk volt Dunakömlõdre :yeah: :kocc: Megvallom õszintén, hogy egész télen hõsiesen álltam a sarat, havat, metszõ szeleket, ha arról volt szó, akkor ott kucorogtam a lovam hátán 4-6 órákat, és meg sem fagytam közben, sõõõt, még élveztem is, de valahogy ez most nem ment a hét végén :nem: Azért volt kis üstökvakargatás, orrösszedugás, de nem tudtam magam rászánni, hogy nyeregbe pattanjak. Ha komoly edzéstervem dõlt volna dugába, hát szégyellném a pofámat, de így csak az jut eszembe, hogy lehet, hogy Mátka hálás érte, hogy most csak spontán volt szeretve, és nem követeltem tõle semmiféle ellenszolgáltatást ;) :kir:

#337 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 12:50

Hát én kénytelen voltam nyeregbe szállni, bármennyire is az idõ ellenünk dolgozott (mmint az idõjárkálás')... De minden teljesen jól sült el. Sudár vasárnap és pénteken nagyon nyugodt volt, viszont szombaton mindent megfigyelt a nagy szélnek köszönhetõen. :) De így is jólsikerültek a dolgok. Te meg táncikáltál? Hát az tök jó! :kir: Hát igen... Mátka lehet, h kint táncikált volna ilyen szélben... ;) Úgyhogy, lehet , h jól tetted! :)

#338 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 13:02

Mátkát nem zavarja a szél, elvégre ridegben van tartva, hozzá is szokhatott, de tényleg, nem zizzen be tõle ;) Egyszer nézett hülyén, amikor egy lucernás hözepén kapott el minket nyáron a nyári zivatart megelõzõ szélvihar...fél kézzel a kalapomat fogtam, másikkal a szárakat, és nem mertem lenézni, mert a kaszálásra érett lucerna úgy hullámzott, hogy tengeri beteg lettem :gm: Na akkor besz@rtak a lovak is, de csak egy pár pillanatra, mert gyorsan beálltunk egy nagyjából esõvédett helyre. A bugyiig elázást azonban nem kerülhettem el, meg az utána következõ "cinkelést" sem. Így jár, aki pasikkal jár lovagolni, akik végül bevallották, hogy direkt mentünk elébe az esõfelhõnek... :rolleyes:

#339 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 13:16

:D A kis gonoszak... Hát a pasiknak nem szabad hinni az esetek nagyrészében... :gm: ;) De vannak kisrészek' is ! :dev: Sudár se zizi, Õ inkább a csúnya szürke, borongós napokon hisztisebb a kelleténél. :) Már ezt kitapasztaltam. Amikor süt a nap és nincs kánikula, akkor viszont egy igazi :ang: .

#340 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 13:38

:D A kis gonoszak... Hát a pasiknak nem szabad hinni az esetek nagyrészében... :gm: ;)

Mondja mindezt a saját maga 16 évével..... :dev:
De mit fogsz mondani 20 év múlva, jééézusmária!!! :kir: :D

Amúgy nagyon korrekt a képen a Surda eleje, tanítani való ahogy hasbaszúrja magát a patáival! :yeah: :kir:

#341 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 14:10

Amúgy nagyon korrekt a képen a Surda eleje, tanítani való ahogy hasbaszúrja magát a patáival! :yeah: :kir:

Én már abban a korban vagyok, hogy mindent elhiszek a pasiknak, még akkor is, ha tudom, hogy vetítenek :gm: :D

Anyja lánya sálálááá... :yeah: :kir:

#342 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 14:41

Én már abban a korban vagyok, hogy mindent elhiszek a pasiknak, még akkor is, ha tudom, hogy vetítenek :gm: :D

:kir: :kir: :D :D Látod, csak ki kell várni az idejét. :yeah:

#343 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:30

Várta a rosseb, de hát ez van :D

#344 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:38

Ahhoz képest,hogy amikor elõszõr láttam nem gondoltam volna,hogy ilyet is tud! Szééép... :yeah: :D

#345 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:39

Légy türelmes, lesz ez még rosszabb is. :dev:

#346 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:44

Jéééézusmária... :gm: :)

Lesz ez még így se ! :) Sõõõt... ;)

#347 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 15:59

Ahhoz képest,hogy amikor elõszõr láttam nem gondoltam volna,hogy ilyet is tud! Szééép... :yeah: :D

Légy türelmes, lesz ez még rosszabb is. :dev:

Na már miért? :hupp: Remélem csak jobb... ;)

#348 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 16:07

Na már miért? :hupp: Remélem csak jobb... ;)

Ne hagyd magad húzni :D Gyönyörûen ugrik Sudár, akármilyen sárga is... ;) :yeah: :kir:

#349 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 16:31

;) Igyekszem ellenállni... :gm: :D Azért szeretem... :D Kéépzeeeeld... Western kantárban is lefotóztuk a Sudárt... :D Majd megmutatom ! Nagyon jól állt neki a kantár is és a stílus is, meg a barna szín is! :yeah:

#350 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 18. - 20:07

Bemutató következik... A vasárnapból... :gm:

A két Tündérvirágszál :D
szintén ;)
vigyorognak :D
napsütés ezerrel
nevetek magamon :D
Western kantárral... ügetünk :D
lazán :D vágta
Az ÉRTELEM képünk
portré
tágra zárt szemek :D
Szeretlek! :)
Jojo.. De ennyire?

Kicsit sok lett... De olyan szépen sütött a nap... :yeah:

#351 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 8:17

Szépek vagytok, tényleg jól áll neki ez a kantár :yeah: Épp azt néztem, hogy Sudárnak ugyanolyan "ritka szép" üstöke van, mint a kedves maminak :kir:

#352 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 9:53

Kicsit sok lett...

ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogyis! :dev: :gm: :D
(nekem a kesztyû teccik a legjobban :) )

#353 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:29

Igen-igen. Ez Sudárnak lassabban, de nõ! Azt nemfogom soha többet levágni, csak ha már a szemébe lóg... :gm: Aminek elég kicsi az esélye! :D De a sörénye így csini, az marad. :) Igen az a kesztyû is az én favourite-om ! Orsi már beígérte, h hozat nekem a testvéréékkel Angliából... Remélem sikerül ilyet szerezniük.. :yeah:

#354 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:36

Valahogy Mátkának is jobban áll, ha nem hosszabb a sörénye 8-10 centinél. Az üstöke viszont katasztrófális :huh: Errõl jut eszembe...tegnap volt egy éve, hogy Mátka az én lovam!!! :yeah: :kir: :ang:
Na szóval: az üstöke az istennek nem akar nõni, illetve dúsabbá válni, pedig esküszöm, hogy hozzá sem nyúlok kefével, ollóval...Az ujjaimmal szoktam kimorzsolgatni belõle a sarat, meg szétbontani a csimbókokat...Bezzeg a farka, az gyönyörû, dús, és már leér a földig. :kir: :yeah:

#355 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:39

Wow! Tök szép lehet. :) Sudárnak fele ennyi farka volt, most én sem panaszkodom, rengeteget nõtt meg dúsult... :) Örülök neki. Az üstöke meg így aranyos! És kész... ;) Gratula Nektek az 1 éves fordulótokhoz! :yeah: :ang:

#356 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:44

Majd csinálok képeket róla, csak mindig az a baj, hogy ha viszek gépet, akkor mindenkit fotózok, engem meg senki :( De majd csinálok pár jobb képet a csajsziról. Gratulát köszi! :yeah: :kir:

#357 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:48

:) Hát nincs mit... Ez ilyen! :D Rendben! Várom a képeket! :yeah:

#358 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 10:56

Jajj Nyanya hogy elment ez az év basszus.... :huh: hihetetlen :kir:
Egyébként én egyszer levágtam neki az üstökét ,mert minden volt ott csak sörény nem :D hogy szebb legyen, meg a farkija is visszanõtt móki rágcsija után :gm: akkor ezekszerint....

Csoda szépek ezek a Mátka kölykök ;) mutatok én is Mókiról képet már nyereggel...
Posted Image

és nagyon ügyi a kis komisz... viszont rettentõen érzékeny ló :ang: ami nem hátrány sztem...bár nem is elõny ;)

#359 Merénylõ

Merénylõ

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.964 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 19. - 11:03

Nagyon szép ló! :yeah:

#360 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás