Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#321 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 10:22

Sziasztok!Úgy néz ki, hogy szombaton megyek Hédervárra a lovastalálkozóra. Nincs kedve valakinek ebbõl a régióból velem tartani, és megismerkedni a "szomszédokkal"?

#322 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 10:24

Hédervár? Lovastalálkozó? :hu: Mi a manó. És merrefelé lesz?A rokonunk üzemelteti az ottani kastélyt. Gyõnyörû hely.

#323 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 7. - 10:30

Héderváron az iskola elõtti terület. Részletek a gyõri topicban olvashatók.

#324 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 15:06

Helo!Na újabb lovasokat fedeztem fel Tata környékén:) Szomódon lesz szept 30-án lovasíjász verseny és a versenyzõ pacikat és lovasokat látogattam meg szombaton:)

#325 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 17. - 9:43

Tegnap Komáromban voltam a lovas színház 3. elõadásán! :yeah: Ami a Leányvásár címû western operett volt! Zsúfolásig telt lelátókkal és még Debrecenbõl is jöttek érdeklõdõk! És természetesen színvonalas elõadással, amellyet Pintér Tibor és Bordás Barbara neve fémjelzett! Az elõadás 19,00-kor kezdõdött, a bejáratokat 16,15-tõl nyitották meg majd 16,45-tõl nem lehetett jegyet kapni mert egyszerûen elfogyott. Sokan különben nagyon okosan elõvételben vásároltak jegyet. Sok és ügyes lovas statiszta is közremûködött a bemutatón, így az igényesség és az udvariasság nélkül csak néhányat említek: Komáromi Lovas Nemzetõrség állománya, Törvényen kivüliek Társasága, kaszkadõrök, Sziget Színház mûvészei. Volt itt postakocsi kirablástól, leányárveréstõl, lovas (indián-cowboy) csatáig és párbajig minden amit el tudtok képzelni! Egyszóval jó volt! :yeah: A 3 felvonás végeztével pedig éjfélre mindenki hazaérhetett. (Persze nem azok akik Debrecenbõl jöttek) ;) Ha minden jól alakul szeretnék a szervezõk (Pintér Tibor és Márkos Attila) ha ezek az elõadások rendszeresen folytatódnának a tavaszi-nyári-õszi idõszakban. Ha minden jól alakul még novemberben az idén belefér egy produkció. Amelyrõl ha egy mód és lehetõség van rá én sem szeretnék lemaradni! :)

#326 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 24. - 18:23

Haliho!Ma du egy szuper oszi lovaglason voltam:) eloszor lefutoszaraztam Picit, mert nagyon tele volt de utana mar nagyon ugyesen figyelt a tanulo lovasara:) Kesobb en ultam fel es elmentem terepre a Taltosba meglatogatni Degut es az ottani lovasokat. Nagyon ugyesek a csajok:) Szepen osszeszedetten vagtaztak a karamban:0) Gratula! Legkozelebb nekem is el kellene menni egy kicsit edzeni veletek:) Pici pacira is raferne...Amugy szepen sargulnak barnulnak lilulnak a levelek, igazi oszi lovaglas volt , oszi napos:)

#327 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 29. - 10:15

Ciao, keresek egy lányt, aki Pestrõl költözött le Vértestolnára nem rég és írt nekem magánt, de kitöröltem és azóta sajnos nem érem el.Köszi ÁgiJa és van egy pacija is...

#328 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 30. - 8:53

Mustárnak hívták, mi is leveleztünk, de sajnos valami miatt megszakadt :-(De ez már jó régen volt, és akkor még csak tervezték az ideköltözést.

Ciao, keresek egy lányt, aki Pestrõl költözött le Vértestolnára nem rég és írt nekem magánt, de kitöröltem és azóta sajnos nem érem el.Köszi ÁgiJa és van egy pacija is...

#329 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 1. - 21:37

HalihoMa délután szuper terepet mentem Picivel és egy újabb környékbeli lovassal Andrással, pontosabban õ nem új lovas itt csak eddig még nem futottunk, lovagoltunk össze...de éppen akkor találkoztunk, amikor elindultam megkeresni a Lapatári malomnál lévõ lovardát.Megkértem, hogy mutassa meg az oda vezetõ utat, az autópálya alatt.Odafelé az eperföldtõl elindulva hosszút galoppoztunk egészen az autópálya keritéséig a seregély felhõ mellett, alatt akik a kukoricásba jöttek lopkodni.Lovaink bátran viselkedtek a pálya alatt, nem ijedeztek a felettünk elrobogó autóktól és átértünk Tatabánya kertvárosi részébe.Ott beléptettünk a Malomhoz, ahol találkoztunk Zsófiékkal, akikkel pár héttel ezelõtt futottam össze az Öreg tónál, a Falónál és gondoltam ma meglátogatom õket, hátha rá lehetne venni egy jó kis terepre, összeverbuválva a környékbeli lovasokat...Talán jövõ héten összejön egy rövidebb terep a Gerecse erdejeibe...Aztán meglátogattam Andrásék istállóját, majd visszaindultam Tata felé.Úgy hogy jövõ héten LOVASOK NYEREGBE, AKIK TUD AZ CSATLAKOZZON HOZZANK!!!!!

#330 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 18:38

HalihoMa délután szuper terepet mentem Picivel és egy újabb környékbeli lovassal Andrással, pontosabban õ nem új lovas itt csak eddig még nem futottunk, lovagoltunk össze...de éppen akkor találkoztunk, amikor elindultam megkeresni a Lapatári malomnál lévõ lovardát.Megkértem, hogy mutassa meg az oda vezetõ utat, az autópálya alatt.Odafelé az eperföldtõl elindulva hosszút galoppoztunk egészen az autópálya keritéséig a seregély felhõ mellett, alatt akik a kukoricásba jöttek lopkodni.Lovaink bátran viselkedtek a pálya alatt, nem ijedeztek a felettünk elrobogó autóktól és átértünk Tatabánya kertvárosi részébe.Ott beléptettünk a Malomhoz, ahol találkoztunk Zsófiékkal, akikkel pár héttel ezelõtt futottam össze az Öreg tónál, a Falónál és gondoltam ma meglátogatom õket, hátha rá lehetne venni egy jó kis terepre, összeverbuválva a környékbeli lovasokat...Talán jövõ héten összejön egy rövidebb terep a Gerecse erdejeibe...Aztán meglátogattam Andrásék istállóját, majd visszaindultam Tata felé.Úgy hogy jövõ héten LOVASOK NYEREGBE, AKIK TUD AZ CSATLAKOZZON HOZZANK!!!!!

Kedves Csavargó! Én is azt mondom GÓ GÓ (azaz hogy gyerünk, gyerünk)! :D Nem fejtenéd ki részletesebben ( akedvemért léccci)Miröl is van itt nagyba szervezés? :D Várom az infót :yeah:

#331 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 19:02

Helo, vegul is abban egyeztunk meg, hogy talalkozunk vasarnap 3kor a tatai Derito tonal, ott ahol a pacik kinn legelnek ez mar a Vertesszoloshoz kozeli reszen van, a Kiskacsas to mellett...Kb kepbe vagy? Szoktal errefele lovazni? S felmennenk Vertesszolos fele a hegyekbe vagy az Oreg to korul egy kort...

#332 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 19:05

Helo, vegul is abban egyeztunk meg, hogy talalkozunk vasarnap 3kor a tatai Derito tonal, ott ahol a pacik kinn legelnek ez mar a Vertesszoloshoz kozeli reszen van, a Kiskacsas to mellett...Kb kepbe vagy? Szoktal errefele lovazni? S felmennenk Vertesszolos fele a hegyekbe vagy az Oreg to korul egy kort...

Megnézem a nyomtatott tudományt és képbe hozom magam!Addig is köszi! :kocc:

#333 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 4. - 18:44

Csavargó!Remélem, egyszer majd együtt (is) fogunk csavarogni azon a részen. :kocc: Sajna, hozzánk egy erõs napi menetre esik a "cél". Tehát aznap már nem is tudnánk visszajönni, min két napra kéne menni, ezt pedig jelenleg nem tudjuk megoldani.Lovazzatok nélkülünk, egyszer majd csak oda érünk mi is. :yeah: Persze lehet hogy csak jövõre, ki tudja meddig tart még a nyári õsz.

#334 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 21:59

A hétvégén falunapok lesznek Héregen, lovasmûsorokkal tûzdelve. Tavaly is szép sokadalom volt.

#335 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 21:56

áá én idén is bebuktam Héreget, ugyanúgy mint tavaly :(nem hiszem el :'(aki volt ossza meg a képeket plizzzzBábolna millitarys képek (10.17)itt ---> http://fototar.t-onl...p?album=1787912

#336 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 15:16

Sajna én sem tudtam ott lenni, mert dolgoztam mindkét nap.Viszont egy kedves ismerõsöm készített fotókat, kaptam néhányat.Idõt kérek, hogy feltehessem...

#337 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 27. - 19:18

Várjuk szeretettel mielõbbCsavargó veled mia helyzet? nagy a csend

#338 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 19:14

Sajnos eladjak a pacit akit lovagoltam...

#339 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 21:54

Ez szomorú! De miért?

#340 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 2. - 12:24

Sziasztok!Van itt valaki Sikvölgyrõl?

#341 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 19:27

Szia!Nekünk kertünk van ott. Sajnos a lovasokat nem ismerem, pedig szívesen járnék oda lovagolni.Te ismerõs vagy ott?

#342 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 23:41

Mi a helyzet Olasz Janinál? Hány ló van?A lakul még egy hely Szárligeten. Gwendolin merre csavarog?

#343 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 5. - 20:55

HeloNemreg turazni voltam a Bukk fensikon es a Nagymezore is ellatogattunk, meglesve a lipicai csikoneveldet, ime nehany kepwww.csavargo.blogspot.com

#344 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 23:04

http://kep.tar.hu/degulo/50390829#2Itt vannak a héregi képek. Nem valami sok :-(

#345 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 7. - 14:32

Sok ló van Síkvölgyön,van nagy lovaspálya,nagy karámok,legelõ...Új istálló készül.Szárligeten egyszer voltam lovagolni és felajánlották,hogy mehetek versenyre is.,de nagyon sok idõ lenne csak az idomítás.Lejt a pálya és télen valószinû nehéz oda kijutni.

#346 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 10:40

Szia Tiga!Te ki vagy? Hol lovagolsz? Merre laksz? Meg nem talakoztunk itt a forumon, ha jol latom uj vagy itt.Udv a forumon!!Agi

#347 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 18:05

Van itt valaki a kornyekrol, aki ki tudna menni Nagyegyhazara fotozni?

#348 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 21:23

Tiga, csatlakozom az elõttem szólókhoz, üdv a maroknyi csapatban ;)Csavardg képzeld minket nem engedtek be a csikótelepre a nyáron, úgy elhajtottak mint a pinty :Smeggyes, én pedig nem találom ezt a települést égen-földön :S

#349 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 21:46

Ehun van e :)Posted Image

#350 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 18:39

Haliho, ismet itt... Ma delutan egy ujabb lovas helyet mentem el felfedezni, mivel Picit, a pacit akit eddig lovagoltam eladta a gazdaja:(Környebányán talaltam egy terepes helyet, a Vértes lábánál, nagyon szép környezetben. 1 órás terepet mentünk a tulajjal, Judittal és egy vendég lovassal. Én egy szürke pacit kaptam, aranyos kis mokány pacit, nagyon jó kondiban vannak alovak, volt is kedvük menni rendesen:) Bár esett reggel az esõ, benn az erdõben szuper vágtázó helyek voltak, volt ahol szuper mély homok volt:) Gyönyörû az erdõ, fantasztikus színek vannak még mindig, bár a legtöbb levél már a földön van, de volt lila, vörös, barna és néhol haragos zöld fû is...:) Néha kisütött a nap is, egész jó idõnk volt.Legközelebb majd fotózok is, de remélem akkor már méteres hóban lovazunk:)

#351 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 21:58

A csajszit én is ismerem látásból, voltunk már kint nála lovat nézni, meg ismerõsök venni. Meseszép a Vértes, nekem nem kell ragozni :kocc:

#352 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 22. - 16:16

Sziasztok!Sikvölgyön lovagolok,én is ismerem Juditot és a terepet a Vértes lábánál.Tatabányán lakom.Nemrég Bánhidán is lett egy fedeles. A környéken talán az egyetlen.Mi újság Szárligeten?

#353 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 27. - 15:20

Heloka!Tegnap egy újabb pacit próbáltam ki a Táltosban van egy szép 4 éves sötétsárga kanca, Zarándok:) S úgy néz ki most õt lovagolhatom. Elõször 1 órán keresztül futószáraztam, egészen jó fej paci volt és utána kimerészkedtem vele terepre a többi lovassal. Ugyan fiatal még összevissza csámpázott és nem bírt egyenes vonalon menni azért nagyon aranyos volt, óvatosan ijedezett csak:)Majd rakok fel róla képeket is. Még sokat kell tanulnia, és más mint Pici paci volt, de majd remélem vele is mehetek jó kis terepeket.

#354 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 28. - 12:35

Sziasztok!Jó,hogy így jártok felfedezni lovardákat,lovasokat.

#355 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 28. - 21:08

Bánhidán merre? Szárligeten elkezdõdott valami.A kicsit "túlpihent" lovak most már legalább hétvégeken át lettek mozgatva. Van 4 csikó amiken ki lehet (kell) próbálni a belovaglás szépségeit is.Továbbá van 7 vadi új box bértartásra, elletõ méretû is. Várják a lovakat, lovasokat! A tulaj, Vona László szépen fejlesztgeti a gazdaságát, jó hely nagy lehetõségekkel.meggyes, elmentem az említett helyre, sajnos a lovak éppen nem voltak ott, azokat nem láttam. Tényleg szûk, sáros az udvar.

Edited by Fec, 2006 november 28. - 21:18.

#356 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 29. - 21:01

Fec, a kepek alapjan tenyleg jo kis helynek tunik, nagyon szepek a pacik, egyiknek masiknak olyan szep hokaja van:)Terepre is mennek?

#357 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 30. - 0:33

Egyenlõre egyenként vittem távolabb õket a tanyától. A cél az, hogy félnapos, napos túrák is legyenek.

#358 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 17:18

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#359 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 15. - 17:53

Sziasztok!Tavaly Sikvölgyön megrendeztuk az elsõ Hubertusz lovaglást.Sajnos az idei õszi elmaradt,de a nagy érdeklõdes miatt szeretném most tavasszal megrendezni.Várom azok Tatabánya környékbeli lovasok jelentkezését,akik szeretnének résztvenni.

#360 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 16. - 10:48

Engem érdekel. Egyébként mizujs Síkvölgyön? (Ki kéne látogatni már)