Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#321 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 21:55

Szia Leon01!Megnéztem a képeidet, tök jók!Bár én elfogult vagyok Kóborlóval szemben... :D

#322 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 23:04

Több zsák...... :D Rosszul fogtunk hozzá. Az elején felidegesítettük magunkat így a lovat is. Innen már hiába a tutujgatás, táp, erõlködés, megmakacsolta magát és kész akár agyon is csaphattam volna csak rosszabbodott volna a helyzet.A pokróc -habár tartottam tõle- jó ötlet volt, és be is jött.Elgondolkodtam azon hogy vajon azért nem jött elsõre fel utánam a ló mert nem tisztel.... szerintem a bizalma volt törött....az utóbbi idõben nagyon el lett hanyagolva (pl. vizsgaidsz., Atis, meló...) és itt csapódott le.

#323 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 15:53

Szia Leon01!Megnéztem a képeidet, tök jók!Bár én elfogult vagyok Kóborlóval szemben... :D

Hozzászólás megtekintése

Kóbit én is nagyon imádom,imádtam.Rettentesen jó fej ló.Ha végre jövõ hétvégén hazajutok akkor csinálok még képeket a pacikról,de egyenlõre most itt húzom az igát Kaposváron.... :(

#324 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 20:13

Sunny teljesen képben van, tudja hogy van "vetélytársa", és sokal kevesebb idõt fordítasz rá, mint eddig. Miután magasan telivérezett, nagyon érzékeny a társas kapcsolatokra, a Gazdájára. Az én telivérem 15 éve boldogít, minden hangulatát, arckifejezését ismerem. Néha úgy elküld melegebb éghajlatra a szemével...aztán gyõzöm kiengesztelni :D Ha komolyan gondoljátok a mûzlit, akkor tudok rendelni Nektek is, leszállítják az enyémmel 3 havonta kb. Próbáljátok ki elõször, aztán meglátjátok.

#325 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 20:17

Szia Kelly Anyu!Nem volt idõnk beszélgetni szombaton. Büszke lehetsz Magatokra, a nagy istálló nagyon jó, a másikat majd rendbeteszitek, ha jobb idõ lesz.A homok sokat fog segíteni, meg az új karám. Az erdõn át vezetõ út pedig nagyon hangulatos!Szóval tetszettetek!

#326 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 12. - 20:21

Szia Almelita!Tök jó illata van a mûzlinek! Én is etettem müzlit tök imádták, és nagyon jól néztek ki tõle. DE az a mûzli megszûnt és csak drágábbért tudtam volna másikfajtát szerezni,egy kicsit sokalltam. Ez amit Te etetsz mennyibe kerül?Köszike a dícséretet, jól esik!Igyekszünk széppé tenni mindent, majd egyszercsak...

Edited by Kelly anyu, 2006 február 12. - 20:23.

#327 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 7:54

Sziasztok Somogyország lakói, és lovasai. Halgattam az idõjárást, és jön a jó idõ. Lehet mostmár lovagolni, nem kell félni, hogy lefagyunk a loról. :)

#328 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 10:15

Ma megyek Pestre,holnap meghallgatás van az Angliai farmgyakorlattal kapcsolatban...hááát kíváncsi leszek.Persze azért ma még elmegyek Pesten egy jó koncertre... :dev: Mindenkinek jó lovazást,aki lovazhat... :( Kelly Anyu nem is kérdeztem,hogy ez most hogy van.Szarkavár a Te tulajdonod?Kicsit lemaradtam ill. tudatlan vagyok még sok mindenben.Annyi jót hallottam már róla,hogy nekem is kikéne hozzátok látogatnom.Kíváncsivá tettetek... :D

#329 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 11:13

Akkor mostmár nem viríthatok a tuti thermo csimmában? :confused:

#330 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 12:38

Namá ménem?????? :confused: Én ma meg holnap nem leszek kint, de nektek jó lovizást! Aztán szorítsatok ám nékem holnap....rosszabb lesz, mint az államvizsga :( (áááá, csöppet se vagyok ám besz@rva.... :eek: )

#331 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 12:44

Sziasztok Somogyország lakói, és lovasai. Halgattam az idõjárást, és jön a jó idõ. Lehet mostmár lovagolni, nem kell félni, hogy lefagyunk a loról. :)

Hozzászólás megtekintése

szerbusz kata202! a jóidõt már nagyonnnnnn várjuk, szerintem kivétel nélkül, még ha kis idõre Chykinek le is kell tenni az überkirály-thermocsimmáját ;) !Mellesleg te merre lovazol?

Edited by chestnut, 2006 február 13. - 12:44.

#332 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 16:01

Szia Chestnut, meg mindenki! Most nekem jelenleg nincs lovam, de voltam itt Kaposvár közelében egy lovardában, hogy osa veszek bérletett, de nem tetszet, ezért megnéztem Szarkavárt, ami elnyerte a tetszésemet, és lehet, hogy odaveszek bérletet. De lehet, hogy lovat veszek. Én 1éve lakom Somogyban. Én ahol laktam volt mindig lovam, amikkel turára jártam, és otthon tartottam öket. Leköltöztem ide, hoztam a lovamat is, de mi szeretünk nyaralni, és nem tudtuk kire bizni a lovamat, ezért eladtuk. Szóval, nem tudom mi lesz, ló vagy bérlet. De mióta nincs lovam, megvonási tüneteim vannak. "Lehet ló nélkül élni, de minek" :guny:

#333 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 19:19

Namá ménem??????  :confused: Én ma meg holnap nem leszek kint, de nektek jó lovizást! Aztán szorítsatok ám nékem holnap....rosszabb lesz, mint az államvizsga :(  (áááá, csöppet se vagyok ám besz@rva.... :eek: )

Hozzászólás megtekintése

Szia Chesnut!Mit csinálsz Te holnap, ami rosszabb, mint egy államvizsga?Szorítok nagyon, de jó lenne tudni pontosan miért is??? :dev:

#334 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 19:23

Megérkezett Gömbvillám (lehet, hogy nálunk Gombóc Artúr néven fog karriert befutni :D ), és elsõ benyomásra igen szimpatikus lovacska.Kelly anyu, nem tudom mit szólsz hozzá, szerintem becsületes ábrázata van... :ang:

#335 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 19:28

Hozzászólás megtekintése

Szia Kata202!Ennek a jó hírnek nagyon örülnénk, mert igazán utálok már megfagyni... :hupp: Én most voltam elõször Szarkaváron, nekem elnyerte tetszésemet, szerintem ne tétovázz, látogasd meg a Csajokat!Én se bírnám a ló nélküli életet... :D

#336 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 19:33

Akkor mostmár nem viríthatok a tuti thermo csimmában?  :confused:

Hozzászólás megtekintése

Idefigyelj Chyki!Nem elég, hogy már egy helyen van a 2 sárga szebbnél-szebb lovad, jön a lovagló jóidõ, te pedig menõzni akarsz a tutti csimmádban?!!! :dev: :dev: :dev: Tegyél bele jégkockát!Irgumburgum!!! Jóidõt akarunk!!!

#337 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 20:33

Szia Almelita és Somogyország! Tudtál már lovagolni Szarkaváron, mert én amikor voltam nagyon sár volt, és nem lehetet lovagolni. Amugy Somogyország nagyon szép. Böhönyén lakom. Nem megyünk nyáron túrázni? Én már voltam 3xés nagyon jó volt. :yeah:

#338 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 20:43

Sziasztok!Leon a Szarkavári lovarda nem az enyém,csak béreljük a helyet. Mi:Szarkavár+Rinaldó+Kelly anyu. Örülnénk ha kinéznél hozzánk! Remélem valami jó sül ki az angliai dologból!Almelita a póni tök cuki, nyugisnak nézett ki, nem hiszem hogy gond lenne vele- fõleg Neked! :dev: Megkaptam a magánüzit!Üdv kata202! Szeretettel (na és persze lovakkal) várunk Szarkaváron!

Edited by Kelly anyu, 2006 február 13. - 20:51.

#339 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 20:59

Kicsi csimmám jövõre viszontlátás :( . Bezzeg majd a nyáron 35 fokban, tele böglyökkel visszasírhatom.... :P De egye fene a tavaszt már nagyon várom....Kelly anyu, lehet holnap jönnek ki megnézni Sunnyt ( még nem biztos)

Edited by chyki, 2006 február 13. - 21:15.

#340 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 13. - 21:42

Én ugyan vissza nem sírom a hideget!

#341 Orpheus

Orpheus

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 14. - 16:36

Sziasztok somogyiak!Én baranyai vagyok, de Kaposvárra járok suliba. Akivel találkoztam a Cornerban, már egy kicsit megismert. Végre sikerült regisztrálnom. Örülök, hogy a net segítségével egy kicsit összerázódunk, mert nagyon széthúz a magyar lovas társadalom. A jóidõt mi is várjuk, mert a hideg még elmegy, de a kõ kemény talaj ellen nem lehet védekezni.Mindenkinek jó hetet és pacizást kívánok.

#342 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 14. - 16:49

Szia Orpheus, üdv itt a somogy topikban és legközelebb is (el)várunk a cappucino esten... :kocc:

#343 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 10:11

Namá ménem??????  :confused: Én ma meg holnap nem leszek kint, de nektek jó lovizást! Aztán szorítsatok ám nékem holnap....rosszabb lesz, mint az államvizsga :(  (áááá, csöppet se vagyok ám besz@rva.... :eek: )

Hozzászólás megtekintése

Szia Chesnut!Mit csinálsz Te holnap, ami rosszabb, mint egy államvizsga?Szorítok nagyon, de jó lenne tudni pontosan miért is??? :dev:

Hozzászólás megtekintése

Na meggyöttem! A tegnapi tárgyalás miatt voltam úgy betojva, de nem volt ollan vészes, mint számítottam. A jogsim volt a tét, de megmarad, jók voltunk úgy együtt az ügyvéd Úrral :yeah: ! És köszönöm a szurkolást ;) :kocc: Kedves újak, legyetek üdvözölve! Rmlm mihamarabb lesz majd megint kapucsínózás, és akkor találkozhatok veletek!Ma már kint esz majd a fene....

#344 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 11:22

Szuper!! :yeah:

#345 kata202

kata202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 13:02

Szia Chestnut! meg mindenki. Merre leszel kint? Jó már a pálya? Kelly anyu! milyen a pálya Szarkaváron? Lehet már jót lovagolni?

#346 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 17:08

Sziasztok!Nagyon feléledt a topic,és ennek én nagyon örülök,remélem ez így is marad.A meghallgatás sikeres volt,azt mondták,hogy szinte tutti hogy mehetek,jól beszélek angolul,a referenciáim is remekek,(amiket Orpheuséknak köszönhetek),és a lovas képek is elnyerték teccésüket.Tehát egyenlõre minden rendben.Remélem egyre melegebb lesz,és végre újra lehet nálunk edzés,addig is szombaton fene nagy terepet akarok menni..... :D

#347 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 19:45

Szia Chestnut! meg mindenki. Merre leszel kint? Jó már a pálya? Kelly anyu! milyen a pálya Szarkaváron? Lehet már jót lovagolni?

Hozzászólás megtekintése

Szarkaváron voltam kint, ott lakik a pacim. A pálya olyna-amilyen, de azért mindig lehet jót lovagolni ;) vagy ki kell menniterepre, sárvédõvel felszerelkezve....

Sziasztok!Nagyon feléledt a topic,és ennek én nagyon örülök,remélem ez így is marad.A meghallgatás sikeres volt,azt mondták,hogy szinte tutti hogy mehetek,jól beszélek angolul,a referenciáim is remekek,(amiket Orpheuséknak köszönhetek),és a lovas képek is elnyerték teccésüket.Tehát egyenlõre minden rendben.Remélem egyre melegebb lesz,és végre újra lehet nálunk edzés,addig is szombaton fene nagy terepet akarok menni..... :D

Hozzászólás megtekintése

akkor gratula :kocc: azért ha kimégy külhonba, onnan is pacihu, ugye? És akkor ez mikor lesz esedékes?Vilma! (ha erretévednél.... :dev: ) mikor lesznek fent az új képek a honlapon?

#348 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 20:36

Hát a pálya egyre sárosabb ahogy enged, de azért lehet rajta lovagolni (ügetni+lépni). Reméljük nem szakad ránk az ég és akkor sokkal rosszabb nem lesz!Üdv Orpheusz!

Edited by Kelly anyu, 2006 február 15. - 20:37.

#349 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 22:08

Hali mindenkinek és köszöntöm az újakat!Leon , milyen munkára leltél Angliában? Mikor derül ki az eredmény,remélem hogy sikerelülni fog!Orpheus nagyon örülök neked is, én is csak ismételni tudom a többieket hogy remélem a következö :kv: ismét találkozni tudunk,ha csak addig ki nem tévedsz Szarkavárra!Kata202,téged is üdvözölek it a Somogy topikba, ma voltam kint Szarkaváron a talaj türhetõ,csak két kis részen csúszik egy kicsit,de el megy,más szóval ha nem változik az idõ gyere ki hozzánk,szerintem senkinek nem lesz ellenére! És talán még lóra is ülhetnél :D Kelly Anyu holnap ki tudnád vinni a Sunnyt egy kicsit futószárra,A Chyki szekrényében van fut.heveder,az enyémben meg az a kikötõ,amiröl beszéltünk! Nagyon megköszönném!

Edited by omar, 2006 február 15. - 22:10.

#350 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 22:31

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok!Lecsitultak a kedélyek Benned? Menni-maradni???Nem egyszerû, de lehet, hogy nem lesz lehetõséged a jövõben kipróbálni Magad külföldöni...én nagyon megbántam volna, ha nem töltök fél évet Angliában! :kir:

#351 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 15. - 22:42

Szia Almelita és Somogyország! Tudtál már lovagolni Szarkaváron, mert én amikor voltam nagyon sár volt, és nem lehetet lovagolni. Amugy Somogyország nagyon szép. Böhönyén lakom.  Nem megyünk nyáron túrázni? Én már voltam 3xés nagyon jó volt. :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Szia Kata202!Én nem Szarkaváron lovagolok, de meglátogattam Kelly Anyu+Szarkavár birodalmát. Szerintem vedd a nyúlcipõt, és tedd ezt Te is! :yeah:

#352 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 8:07

Megválaszolva saját kérdésem (hamár Vilma nem volt képes erre), fent vannak a képek, bizony ;) itt: Szarkavár

#353 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 11:14

Klasszak....és Atis is fenn van.... :D

#354 Orpheus

Orpheus

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 18:39

Sziasztok!Meggyógyult a pacim lába, úgyhogy Leonnal lovizunk a 7végén, mivel a pálya nem mondható a legmegfelelõbbnek, terepre megyünk.Lesz még bõven feladatom, mert a Hadfit, 1 csõdi csikót és 2 kancacsikót kell lefutószáraznom. Remélem nem fog esni, mert nem szeretnék sza...rá ázni.Jó idõt kívánok és jó lovizást.Orpheus

#355 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 20:07

Megválaszolva saját kérdésem (hamár Vilma nem volt képes erre), fent vannak a képek, bizony  ;) itt: Szarkavár

Hozzászólás megtekintése

Ok, hogy a képek fent vannak, de hogy lehet megnyitni a weboldalt?Hiába kattintok a belépésre, nem csinál semmit...segítsetek! :hupp:

#356 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 20:07

Kelly anyu! Tökjól éreztem ám magam a mai lovi során, amin magam is meglapõdök. Nem lesz egyszerû leszoktatni Cherryt errõl a hisztirõl, de nem reménytelen. :dev: Majd belejövünk mindketten...nekem is van mit tanulni! ;)

#357 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 20:08

Sziasztok!Meggyógyult a pacim lába, úgyhogy Leonnal lovizunk a 7végén, mivel a pálya nem mondható a legmegfelelõbbnek, terepre megyünk.Lesz még bõven feladatom, mert a Hadfit, 1 csõdi csikót és 2 kancacsikót kell lefutószáraznom. Remélem nem fog esni, mert nem szeretnék sza...rá ázni.Jó idõt kívánok és jó lovizást.Orpheus

Hozzászólás megtekintése

Jó idõt, és jó terepeket Nektek a hétvégére! :yeah:

#358 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 20:09

Megválaszolva saját kérdésem (hamár Vilma nem volt képes erre), fent vannak a képek, bizony  ;) itt: Szarkavár

Hozzászólás megtekintése

Ok, hogy a képek fent vannak, de hogy lehet megnyitni a weboldalt?Hiába kattintok a belépésre, nem csinál semmit...segítsetek! :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Ilyet nekem is csinált a rencer. Explorerrel próbálsz belépni?

#359 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 16. - 21:28

Chestnut! Örülök hogy tetszett a lovaglás, jöhetsz bármikor, segítünk amiben tudunk! Cherryke kicsit hisztis, de kitartás, ne add fel- alakulni fog!Almelita a honlapot internet exploreren keresztül tudod megnyitni! -www.szarkavarilovasklub.fw.huLehet hogy a hétvégén kiérünk a müzliért,mindenképpen csörgök!

#360 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 10:12

Cucu! ebben a galériában vannak a te képeid is.