Közzétéve 2007 november 25. - 17:26
Közzétéve 2007 november 25. - 18:12
Ez akkor jó hír!Igen Alsóerdõn voltubk eddig, de oda most kistescot építenek. Ugyhogy most máshova kellett menni. Ez most jo,mert 10 évig tuti a miénk, és utána is nekünk val elõvásárlási, bérlési jogunk.
![]()
Én is retikül méretre hajtok.Ha minden igaz nyáron lesz Sheltiem.
![]()
Közzétéve 2007 november 25. - 21:22
Én is mindig igy járok. Most is négy kutyám van.Ez akkor jó hír!
Most elgondoltam, hogy a ZTE mögött, Zala után: vagyis a Suzuki Szántó mögött?Ha jól emlékszem arra jó nagy rétek vannak!
![]()
Én Border terrierbe, Brüsszeli griffon és Cavalier King spánielbe gondolkodok!Most pedig egy németjuhászom van!
Gyanítom ugyanúgy lesz mint eddig: mire odáig jutok megint lesz egy kóbor kutya a faluba!
![]()
Kb 5 kutyánk volt eddig, de mind kóbor kutya volt! :( A mostani több mint 10 éve van nálunk!
Közzétéve 2007 november 26. - 22:33
A kutyák hogyan férnek össze?Én is mindig igy járok. Most is négy kutyám van.
És mind közepes méret. De most elhatároztam magam sheltiere. Bár addig még sok viz folyik le a Zalán.
Igen a Suzuki mellett kell lemenni. És annak az utcának jól a vége felé.Jó kis hely lesz!
Közzétéve 2007 november 27. - 8:50
Közzétéve 2007 november 27. - 9:39
A kutyák hogyan férnek össze?
Az én németjuhászom minden állattal barátságos (fõleg a tyúkokkal), még nem volt rá példa, hogy agresszíven viselkedett bármelyikkel is, kivéve akkor, ha a másik kutyánkat be kellett védeni, de akkor is csak fenyegetett! Hát igaz, csak azt tud, mert foga sincs - már!
:(
A Georgikonon mit mûvelsz lovak terén, vagy úgy egyébként?
Ellopták?!
Légyszi segítsetek! Egy nagyon kedves család kutyájáról van szó, náluk lakott Maláj lovam egy évig, és tudom hogy szívügyük ez a kutya. :(
Közzétéve 2007 november 27. - 13:03
Edited by Mackó, 2007 november 27. - 13:20.
Közzétéve 2007 november 27. - 14:11
Ellopták?!
Légyszi segítsetek! Egy nagyon kedves család kutyájáról van szó, náluk lakott Maláj lovam egy évig, és tudom hogy szívügyük ez a kutya. :(
Zebrabara!
Honnét tûnt el a kutya? Van valami jellegzetessége? Honnét gondolják, hogy eltûnt? Figyelek én is, de jó lenne helyileg tudni, mert esetleg vannak ismerõseim arra! ;)
Jav.: Honnét gondolják, hogy ellopták?
Közzétéve 2007 november 27. - 16:08
Közzétéve 2007 november 27. - 16:21
Na ez szép...ismerõs lopja a kutyát? :/ Én nem arrafelé lakok, de vannak arra rokonok, õket megkérdezhetem ;)
Közzétéve 2007 november 27. - 19:23
Bocs! figyelmetlen voltam! Sajnos arra nem vagyok ismerõs, de bármit látok, hallok szólok!Mackó,
nyisd meg az "Ellopták?!" linket, ott le van írva minden.
Amúgy Nováról tûnt el, múlt hétfõn. Nagyon valószínû, hogy egy, a kutyát és a családot is jól ismerõ személy vitte el Edisont. :(
Közzétéve 2007 november 29. - 9:34
Közzétéve 2007 november 29. - 13:55
Tud valaki eladó cukorrépát? Nem kell sok, 40-50 darab.
Közzétéve 2007 november 29. - 18:06
Ha jól tudom Zegen a gabonásoknál minden évben lehet venni, de az már nem egész, hanem darált!Tud valaki eladó cukorrépát? Nem kell sok, 40-50 darab.
Közzétéve 2007 november 29. - 19:40
Közzétéve 2007 november 29. - 21:30
Ez szomorú! :( Az a gond a goldenekkel, hogy fene mód egyformák!
Ja, amúgy Edison még mindig nincs meg. :( És semmi új hírt nem is hallottam felõle...
Közzétéve 2007 november 30. - 7:46
Az a gond a goldenekkel, hogy fene mód egyformák!
Közzétéve 2007 november 30. - 11:04
Az állatorvosoknak kéne leadni a kutya leírását, õk elöbb vagy utóbb találkoznak Vele, meg az állatmenhelyekben is rá kéne kérdezni.
Közzétéve 2007 november 30. - 19:07
Közzétéve 2007 december 2. - 22:29
Ha jól tudom Zegen a gabonásoknál minden évben lehet venni, de az már nem egész, hanem darált!
Sajna termelõt nem tudok mondani, de ha ilyen céget felhívsz biztos tudnak mondani termelõt, ha esetleg õk mégsem adnak!
![]()
Ajánlom a bazárt is, mert annak is van zalai, vasi kiadványa!
Csajszika!
Csak nem lovad lesz/van?![]()
Ha tudok répát vagy szénát szólok! ;)
Köszönöm, a zalai termelõket nagyrészt ismerem, a Lenti környékieket fõleg ;) , de nekik az idén már nem volt répájuk. Egész kellene, nem szelet, mert az gyorsan romlik.
Nagykanizsán tudok egy termelõt, csak az nekünk messze van - innen Lövõtõl vagy 80 km, hacsak valaki nem hozná el jártában-keltében Egerszegig mondjuk...![]()
Csajszika, kérdezd meg a Konkolyt Lentiben, neki biztos van pár "felesleges" bálája, vagy Lentiszombathelyen a "Szokoli" Pistát. Ha kell, magánban átküldöm a számukat. Sõt, Sabjanicsnak Pákán, vagy Sabjánnak Csömödérben is lehet. 1-2 biztosan.
Ja, amúgy Edison még mindig nincs meg. :( És semmi új hírt nem is hallottam felõle...
Közzétéve 2007 december 2. - 22:30
Nehéz a jó pillanatot elkapni!Kukoricát már tudtam szerezni köszi!
Nem sajna nem paci ügyben. Pedig tudnám értékelni. Csak egyetem mellett kicsit nehéz lenne.
Közzétéve 2007 december 2. - 22:34
Én is remélem,hogy meglesz szegényke. Láttam még a könyvtárban is kint van a hirdetését. :(Remélem meglesz a kutya! :( Mi van a társával? Azt írták, hogy nem is eszik!
Nehéz a jó pillanatot elkapni!
Mármint, ha nem is pénz kérdése lenne a dolog, hanem mérlegelni azt, hogy akkor belefér-e a jelen életvitelbe vagy sem a ló!
![]()
Nehéz dolog!
Edited by csajszika13, 2007 december 2. - 22:32.
Közzétéve 2007 december 2. - 22:43
Sajna most pénz is. Mégha otthon tartanám olcsobban kijönne. De egy bértartást nem bir el az ösztöndíjam. Bele beleférne. Akkor oda járnák többet délutánonként. Azt a részét megoldanám, csak lenne ki fizeti.
Közzétéve 2007 december 2. - 22:48
Az még oké, hogy betakarja az ösztöndíj, de a suli után, ha egy jó pár hónapig nem lenne állás, akkor vegetáltok a lóval?
![]()
Nem tudja vélelenül valaki a lottó nyerõszámait?
Persze a jövõ hetire gondolok!
Akkor meggondolom, és kaphatsz egy lovat!
Közzétéve 2007 december 2. - 23:09
Nem, nem!Hát igen. Sajna nehéz azu egyetemisták élete. Föleg ha még lovat is szeretne.
Kecsegtetõ. De ahoz mit szolsz ha én nyerek és te kapsz lovat?![]()
Közzétéve 2007 december 3. - 8:38
Nem, nem!
Maradjunk az elsõ változatnál!
De azért ha valami csoda folytán Te nyernél és nem én - ami kizárt -, egye fene elfogadom!
Közzétéve 2007 december 3. - 9:18
Remélem meglesz a kutya! :( Mi van a társával? Azt írták, hogy nem is eszik!
Én is remélem,hogy meglesz szegényke. Láttam még a könyvtárban is kint van a hirdetését. :(
Közzétéve 2007 december 3. - 12:07
Állítólag Egerszegen Landorhegyen látott valaki egy hasonló kutyát kóborolni, most azt próbálják megtalálni, beazonosítani.
Dorka, az öreg kuvasz alig tud már járni, nem eszik, depressziós.
Közzétéve 2007 december 3. - 12:42
Jaj szegényke! Szolok egyik barátnõmnek aki landorhegyen lakik. Hátha! :(
Közzétéve 2007 december 3. - 13:18
Én a landorhegyen nõttem fel.Vannak ott ismerõseim és mozgósítom õket.Na, az szuper lenne!
Közzétéve 2007 december 3. - 13:26
Én a landorhegyen nõttem fel.Vannak ott ismerõseim és mozgósítom õket.
Sok szerencsét!
Közzétéve 2007 december 3. - 18:59
Közzétéve 2007 december 3. - 21:44
Küldtem egypár mailt!
Csak mert olyan béna vagyok!
Közzétéve 2007 december 3. - 22:20
Én már kitaláltam mit fogok küldeni!Én is jelentkeztem ám.
Közzétéve 2007 december 4. - 10:06
Én már kitaláltam mit fogok küldeni!
Az biztos, hogy jól ég a tûzön!
![]()
Szerintem én ki sem bírom, hogy ne nyissam ki 24-ig!
Közzétéve 2007 december 4. - 18:35
Majd szólj, ha nem kapnád meg idén sem!Én kibirom. Csak legyen mivel várni. Mert tavaly sajna nem ért ide. :(
Akkor nekem küldheted a tüzifát. Jó hasznát vesszük a kályhákban.
Közzétéve 2007 december 6. - 21:20
Majd szólj, ha nem kapnád meg idén sem!
Küldök egypár kuglit!
Közzétéve 2007 december 6. - 22:16
Természetesen utánvéttel menne!Rendben. Csak nehogy sok legyen a postaköltséged.
![]()
Már csak 1-2 nap és jön a név.
Közzétéve 2007 december 7. - 8:00
A kutyusról még nem tud senki semmit? :(