Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#321 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 25. - 17:26

Igen Alsóerdõn voltubk eddig, de oda most kistescot építenek. Ugyhogy most máshova kellett menni. Ez most jo,mert 10 évig tuti a miénk, és utána is nekünk val elõvásárlási, bérlési jogunk. :D Én is retikül méretre hajtok. :D Ha minden igaz nyáron lesz Sheltiem. :D :D

#322 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 25. - 18:12

Igen Alsóerdõn voltubk eddig, de oda most kistescot építenek. Ugyhogy most máshova kellett menni. Ez most jo,mert 10 évig tuti a miénk, és utána is nekünk val elõvásárlási, bérlési jogunk. :D

Én is retikül méretre hajtok. :D Ha minden igaz nyáron lesz Sheltiem. :D :D

Ez akkor jó hír! :D Most elgondoltam, hogy a ZTE mögött, Zala után: vagyis a Suzuki Szántó mögött?Ha jól emlékszem arra jó nagy rétek vannak! :)
Én Border terrierbe, Brüsszeli griffon és Cavalier King spánielbe gondolkodok! :D Most pedig egy németjuhászom van! :gm: Gyanítom ugyanúgy lesz mint eddig: mire odáig jutok megint lesz egy kóbor kutya a faluba! :rolleyes: :D Kb 5 kutyánk volt eddig, de mind kóbor kutya volt! :( A mostani több mint 10 éve van nálunk! :)

#323 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 25. - 21:22

Ez akkor jó hír! :D Most elgondoltam, hogy a ZTE mögött, Zala után: vagyis a Suzuki Szántó mögött?Ha jól emlékszem arra jó nagy rétek vannak! :)
Én Border terrierbe, Brüsszeli griffon és Cavalier King spánielbe gondolkodok! :D Most pedig egy németjuhászom van! :gm: Gyanítom ugyanúgy lesz mint eddig: mire odáig jutok megint lesz egy kóbor kutya a faluba! :rolleyes: :D Kb 5 kutyánk volt eddig, de mind kóbor kutya volt! :( A mostani több mint 10 éve van nálunk! :)

Én is mindig igy járok. Most is négy kutyám van. :D És mind közepes méret. De most elhatároztam magam sheltiere. Bár addig még sok viz folyik le a Zalán.

Igen a Suzuki mellett kell lemenni. És annak az utcának jól a vége felé. :) Jó kis hely lesz!

#324 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 26. - 22:33

Én is mindig igy járok. Most is négy kutyám van. :D És mind közepes méret. De most elhatároztam magam sheltiere. Bár addig még sok viz folyik le a Zalán.

Igen a Suzuki mellett kell lemenni. És annak az utcának jól a vége felé. :) Jó kis hely lesz!

A kutyák hogyan férnek össze?
Az én németjuhászom minden állattal barátságos (fõleg a tyúkokkal :gm: ), még nem volt rá példa, hogy agresszíven viselkedett bármelyikkel is, kivéve akkor, ha a másik kutyánkat be kellett védeni, de akkor is csak fenyegetett! Hát igaz, csak azt tud, mert foga sincs - már! :D :(
A Georgikonon mit mûvelsz lovak terén, vagy úgy egyébként?

#325 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 27. - 8:50

Ellopták?!

Légyszi segítsetek! Egy nagyon kedves család kutyájáról van szó, náluk lakott Maláj lovam egy évig, és tudom hogy szívügyük ez a kutya. :(

#326 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 27. - 9:39

A kutyák hogyan férnek össze?
Az én németjuhászom minden állattal barátságos (fõleg a tyúkokkal :gm: ), még nem volt rá példa, hogy agresszíven viselkedett bármelyikkel is, kivéve akkor, ha a másik kutyánkat be kellett védeni, de akkor is csak fenyegetett! Hát igaz, csak azt tud, mert foga sincs - már! :D :(
A Georgikonon mit mûvelsz lovak terén, vagy úgy egyébként?

Tök jól megvannak szerencsére. Mernének is nem meglenni :D . Egybõl rendezem öket ha látom,hogy kicsit is balhéznak. Nem a csak játékot mondom. Az mehet,de amikor már egymásnak pozolnak meg morognak. Na akkor közéjük szolok. :mad: És akkor tudják mi van. :D

Georgikonon a lovak terén tessi keretében heti egyszer lovagolok. Márha kijutok,mert mostanában nem voltam. Vagy Zh volt, vagy elmaradt vagy valami.
Amugy meg általános agrármérnöknek tanulok. Vagyis vidékfejlesztõ szakirányt szeretnék majd felvenni jövö félévtõl. Mi vagyunk az utolsó 5 éves szak. :D Már csak a 3+2éves képzés van.

Szoval ilyeneket. Héttvégén meg kutyázok kutyázok kutyázok. Ha esetleg jut rá idõm. :D Deakkor nagyon. :)

Ellopták?!

Légyszi segítsetek! Egy nagyon kedves család kutyájáról van szó, náluk lakott Maláj lovam egy évig, és tudom hogy szívügyük ez a kutya. :(

Szegény. Remélem meglesz. Szolj ha igen! Én is majd figyelem. :(

#327 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 27. - 13:03

Zebrabara! Honnét tűnt el a kutya? Van valami jellegzetessége? Honnét gondolják, hogy eltűnt? Figyelek én is, de jó lenne helyileg tudni, mert esetleg vannak ismerőseim arra! ;) Én most jelenleg "főlópucoló" vagyok! :D Amivel ki is vívtam egyikük "szeretetét"! :gm: De mit csináljak, ha csiklandik a hasa és ott a legsárosabb! :rolleyes: Na azért megbeszélgettjük, hogy muszáj! :gm: Az hogy lehet, hogy még a homloka is sáros a lónak? Azon már nem csodálkozom, ha a füle hegyéig az, de fejenállni csak nem tud!! :huh: Jav.: Honnét gondolják, hogy ellopták?

Edited by Mackó, 2007 november 27. - 13:20.

#328 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 27. - 14:11

Ellopták?!

Zebrabara!
Honnét tûnt el a kutya? Van valami jellegzetessége? Honnét gondolják, hogy eltûnt? Figyelek én is, de jó lenne helyileg tudni, mert esetleg vannak ismerõseim arra! ;)
Jav.: Honnét gondolják, hogy ellopták?

Mackó,
nyisd meg az "Ellopták?!" linket, ott le van írva minden.

Amúgy Nováról tûnt el, múlt hétfõn. Nagyon valószínû, hogy egy, a kutyát és a családot is jól ismerõ személy vitte el Edisont. :(

#329 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 27. - 16:08

Na ez szép...ismerõs lopja a kutyát? :/ Én nem arrafelé lakok, de vannak arra rokonok, õket megkérdezhetem ;)

#330 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 27. - 16:21

Na ez szép...ismerõs lopja a kutyát? :/ Én nem arrafelé lakok, de vannak arra rokonok, õket megkérdezhetem ;)

Megköszönném. :)

#331 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 27. - 19:23

Mackó,
nyisd meg az "Ellopták?!" linket, ott le van írva minden.

Amúgy Nováról tûnt el, múlt hétfõn. Nagyon valószínû, hogy egy, a kutyát és a családot is jól ismerõ személy vitte el Edisont. :(

Bocs! figyelmetlen voltam! Sajnos arra nem vagyok ismerõs, de bármit látok, hallok szólok!
Ha meglesz vagy tudsz valamit, szólj Te is!
Milyen szemét emberek vannak! :( Nem is egy akkora összeg egy golden, hogy a becsületébe kerüljön valakinek! :rolleyes:

#332 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 29. - 9:34

Tud valaki eladó cukorrépát? Nem kell sok, 40-50 darab.

#333 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 29. - 13:55

Megkérdezem. Hátha. Ha van szolok.
Nekem meg széna bála kéne Páka, Lenti, Nova környékérõl .Nem tudtok? 1-2db. :)

#334 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 29. - 18:06

Ha jól tudom Zegen a gabonásoknál minden évben lehet venni, de az már nem egész, hanem darált! :rolleyes: Sajna termelõt nem tudok mondani, de ha ilyen céget felhívsz biztos tudnak mondani termelõt, ha esetleg õk mégsem adnak! :)
Ajánlom a bazárt is, mert annak is van zalai, vasi kiadványa!
Csajszika!
Csak nem lovad lesz/van? :D

Ha tudok répát vagy szénát szólok! ;)

#335 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 29. - 19:40

Köszönöm, a zalai termelõket nagyrészt ismerem, a Lenti környékieket fõleg ;) , de nekik az idén már nem volt répájuk. Egész kellene, nem szelet, mert az gyorsan romlik. Nagykanizsán tudok egy termelõt, csak az nekünk messze van - innen Lövõtõl vagy 80 km, hacsak valaki nem hozná el jártában-keltében Egerszegig mondjuk... :D Csajszika, kérdezd meg a Konkolyt Lentiben, neki biztos van pár "felesleges" bálája, vagy Lentiszombathelyen a "Szokoli" Pistát. Ha kell, magánban átküldöm a számukat. Sõt, Sabjanicsnak Pákán, vagy Sabjánnak Csömödérben is lehet. 1-2 biztosan. Ja, amúgy Edison még mindig nincs meg. :( És semmi új hírt nem is hallottam felõle...

#336 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 29. - 21:30

Ja, amúgy Edison még mindig nincs meg. :( És semmi új hírt nem is hallottam felõle...

Ez szomorú! :( Az a gond a goldenekkel, hogy fene mód egyformák! :rolleyes: Mármint a gazdájának persze nem, de így idegennek, pl nekem nem biztos, hogy feltûnne! Lehet csak az alapján lehet megtalálni, ha valakinek feltûnik hírtelen egy kutya a szomszédba! :rolleyes:
K***ög emberek vannak! Én a nyakát vágnám el az ilyennek! :mad:

#337 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 30. - 7:46

Az a gond a goldenekkel, hogy fene mód egyformák! :rolleyes:

Edison szerencsére a régi típusba tartozik, nem a most divatos majdnem fehér színû, hanem az a valódi arany, sõt, a háta majdnem vörös. Az ilyenbõl manapság kevesebb van, inkább az öreg kutyáknál jelenik meg ez a szín, a fiataloknál, mint õ, nem nagyon.

Ez viszont, úgy tûnik, egyelõre nem segített rajta... :(

#338 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 30. - 11:04

Az állatorvosoknak kéne leadni a kutya leírását, õk elöbb vagy utóbb találkoznak Vele, meg az állatmenhelyekben is rá kéne kérdezni.

Megtörtént. ;) Rögtön másnap, a környék összes dokijának szóltak. A neten is fent van, a retriever mentõk honlapján, meg több ilyen-olyan hasonló kutyás helyen.

#339 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 30. - 19:07

Remélem meglesz a kutya! :( Mi van a társával? Azt írták, hogy nem is eszik!

#340 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 22:29

Ha jól tudom Zegen a gabonásoknál minden évben lehet venni, de az már nem egész, hanem darált! :rolleyes: Sajna termelõt nem tudok mondani, de ha ilyen céget felhívsz biztos tudnak mondani termelõt, ha esetleg õk mégsem adnak! :)
Ajánlom a bazárt is, mert annak is van zalai, vasi kiadványa!
Csajszika!
Csak nem lovad lesz/van? :D

Ha tudok répát vagy szénát szólok! ;)

Kukoricát már tudtam szerezni köszi! :) Nem sajna nem paci ügyben. Pedig tudnám értékelni. Csak egyetem mellett kicsit nehéz lenne. :D

Köszönöm, a zalai termelõket nagyrészt ismerem, a Lenti környékieket fõleg ;) , de nekik az idén már nem volt répájuk. Egész kellene, nem szelet, mert az gyorsan romlik.
Nagykanizsán tudok egy termelõt, csak az nekünk messze van - innen Lövõtõl vagy 80 km, hacsak valaki nem hozná el jártában-keltében Egerszegig mondjuk... :D

Csajszika, kérdezd meg a Konkolyt Lentiben, neki biztos van pár "felesleges" bálája, vagy Lentiszombathelyen a "Szokoli" Pistát. Ha kell, magánban átküldöm a számukat. Sõt, Sabjanicsnak Pákán, vagy Sabjánnak Csömödérben is lehet. 1-2 biztosan.

Ja, amúgy Edison még mindig nincs meg. :( És semmi új hírt nem is hallottam felõle...

Köszi a tippeket! A Konkolynak nincsen. Mindig töle hoztam eddig. :D De sajna most abbahagyott mindent. Csak 2 lova van. De az is kitudja meddig.
A Lentiszombathelyit nem ismerem. A Pákai, csömödérit ismerem. Most egy helyen lehet lesz. Ha mégse akkor majd igényelek telószámot töled! :D :D

#341 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 22:30

Kukoricát már tudtam szerezni köszi! :) Nem sajna nem paci ügyben. Pedig tudnám értékelni. Csak egyetem mellett kicsit nehéz lenne. :D

Nehéz a jó pillanatot elkapni! :D Mármint, ha nem is pénz kérdése lenne a dolog, hanem mérlegelni azt, hogy akkor belefér-e a jelen életvitelbe vagy sem a ló! :rolleyes: :D Nehéz dolog!

#342 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 22:34

Én is remélem,hogy meglesz szegényke. Láttam még a könyvtárban is kint van a hirdetését. :(

Nehéz a jó pillanatot elkapni! :D Mármint, ha nem is pénz kérdése lenne a dolog, hanem mérlegelni azt, hogy akkor belefér-e a jelen életvitelbe vagy sem a ló! :rolleyes: :D Nehéz dolog!

Sajna most pénz is. Mégha otthon tartanám olcsobban kijönne. De egy bértartást nem bir el az ösztöndíjam. Bele beleférne. Akkor oda járnák többet délutánonként. Azt a részét megoldanám, csak lenne ki fizeti. :D

Edited by csajszika13, 2007 december 2. - 22:32.

#343 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 22:43

Sajna most pénz is. Mégha otthon tartanám olcsobban kijönne. De egy bértartást nem bir el az ösztöndíjam. Bele beleférne. Akkor oda járnák többet délutánonként. Azt a részét megoldanám, csak lenne ki fizeti. :D

:D Az még oké, hogy betakarja az ösztöndíj, de a suli után, ha egy jó pár hónapig nem lenne állás, akkor vegetáltok a lóval? :gm: :D Nem tudja vélelenül valaki a lottó nyerõszámait? :dev: Persze a jövõ hetire gondolok! :gm: Akkor meggondolom, és kaphatsz egy lovat! :kir:

#344 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 22:48

:D Az még oké, hogy betakarja az ösztöndíj, de a suli után, ha egy jó pár hónapig nem lenne állás, akkor vegetáltok a lóval? :gm: :D Nem tudja vélelenül valaki a lottó nyerõszámait? :dev: Persze a jövõ hetire gondolok! :gm: Akkor meggondolom, és kaphatsz egy lovat! :kir:

Hát igen. Sajna nehéz azu egyetemisták élete. Föleg ha még lovat is szeretne.
Kecsegtetõ. De ahoz mit szolsz ha én nyerek és te kapsz lovat? :D :ang:

#345 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 2. - 23:09

Hát igen. Sajna nehéz azu egyetemisták élete. Föleg ha még lovat is szeretne.
Kecsegtetõ. De ahoz mit szolsz ha én nyerek és te kapsz lovat? :D :ang:

Nem, nem! :D Maradjunk az elsõ változatnál! :gm: De azért ha valami csoda folytán Te nyernél és nem én - ami kizárt -, egye fene elfogadom! :D

#346 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 8:38

Nem, nem! :D Maradjunk az elsõ változatnál! :gm: De azért ha valami csoda folytán Te nyernél és nem én - ami kizárt -, egye fene elfogadom! :D

És mi lenne ha feleznénk. Te is megjátszod a számokat meg én. Aztán fele-fele. Ló is lesz meg pénz is. :D

#347 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 3. - 9:18

Én is remélem,hogy meglesz szegényke. Láttam még a könyvtárban is kint van a hirdetését. :(

Állítólag Egerszegen Landorhegyen látott valaki egy hasonló kutyát kóborolni, most azt próbálják megtalálni, beazonosítani.
Dorka, az öreg kuvasz alig tud már járni, nem eszik, depressziós. :hupp:

#348 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 12:07

Állítólag Egerszegen Landorhegyen látott valaki egy hasonló kutyát kóborolni, most azt próbálják megtalálni, beazonosítani.
Dorka, az öreg kuvasz alig tud már járni, nem eszik, depressziós. :hupp:

Jaj szegényke! Szolok egyik barátnõmnek aki landorhegyen lakik. Hátha! :( :)

#349 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 3. - 12:42

Jaj szegényke! Szolok egyik barátnõmnek aki landorhegyen lakik. Hátha! :( :)

Na, az szuper lenne! :ang:

#350 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 3. - 13:18

Na, az szuper lenne! :ang:

Én a landorhegyen nõttem fel.Vannak ott ismerõseim és mozgósítom õket.
Sok szerencsét!

#351 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 3. - 13:26

Én a landorhegyen nõttem fel.Vannak ott ismerõseim és mozgósítom õket.
Sok szerencsét!

Köszi Ford!

Ma reggel beszéltem Edison gazdájával, állítólag a landorhegyen szóltak a kutyasétáltatóknak is, hátha valóban Õ az. De jó lenne...

#352 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 18:17

Még lehet jelentkezni. :)

#353 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 18:59

Még lehet jelentkezni. :)

Küldtem egypár mailt! :gm: Csak mert olyan béna vagyok! :D

#354 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 21:44

Küldtem egypár mailt! :gm: Csak mert olyan béna vagyok! :D

Én is jelentkeztem ám. :D

#355 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 3. - 22:20

Én is jelentkeztem ám. :D

Én már kitaláltam mit fogok küldeni! :D Az biztos, hogy jól ég a tûzön! :dev: :kir: Szerintem én ki sem bírom, hogy ne nyissam ki 24-ig! :gm:

#356 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 4. - 10:06

Én már kitaláltam mit fogok küldeni! :D Az biztos, hogy jól ég a tûzön! :dev: :kir: Szerintem én ki sem bírom, hogy ne nyissam ki 24-ig! :gm:

Én kibirom. Csak legyen mivel várni. Mert tavaly sajna nem ért ide. :(

Akkor nekem küldheted a tüzifát. Jó hasznát vesszük a kályhákban. :D

#357 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 4. - 18:35

Én kibirom. Csak legyen mivel várni. Mert tavaly sajna nem ért ide. :(

Akkor nekem küldheted a tüzifát. Jó hasznát vesszük a kályhákban. :D

Majd szólj, ha nem kapnád meg idén sem! :D Küldök egypár kuglit! :gm:

#358 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 21:20

Majd szólj, ha nem kapnád meg idén sem! :D Küldök egypár kuglit! :gm:

Rendben. Csak nehogy sok legyen a postaköltséged. :D :gm: Már csak 1-2 nap és jön a név. :)

#359 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 22:16

Rendben. Csak nehogy sok legyen a postaköltséged. :D :gm: Már csak 1-2 nap és jön a név. :)

Természetesen utánvéttel menne! :gm: Nagyon izgalmas lesz a csomagküldés! :ang: Kiváncsi vagyok hogy alakul! :D
Készültök az agility versenyre?

A kutyusról még nem tud senki semmit? :(

#360 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 december 7. - 8:00

A kutyusról még nem tud senki semmit? :(

A landorhegyi kutya nem õ volt, de azt sikerült megfofni és visszajuttatni a gazdihoz.
Edisonról továbbra sincs hír, a rendõrségen megtették a feljelentést... :(