Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#321 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 20:55

Mit foglal magában az, hogy környéken, merre felé?

#322 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 7:31

A környék Dunaújváros környékét jelentené. A lovam Rácalmáson van és alkalmanként nagyon jó lenne, ha valaki tudna nekem segíteni a lovam belovaglásában.

#323 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 21. - 10:00

A gyümölcs útcai lovasbolt gazdát cserélt és azt mondják hétfõtõl hihetetlen akciók lesznek. Ha van valami info szivesen olvasnám.Már többször hívtam fórumosokat lovagolni ( térítés nélkül) és beszélgetni, nem jött össze. Gondolom, vagy rosszul csináltam a meghívást, vagy tényleg ilyen kevesen vagyunk a megyébõl?Egyszer összehoztunk, egy fórumos találkozót az szerintem nagyon jó sikerült, lehet kellenne szervezni újra?

#324 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 21. - 10:08

Szombat este? Vagy vasárnap napközben?

Edited by vrony, 2005 október 21. - 10:09.

#325 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 21. - 10:53

Tekintve, hogy ketten olvassuk csak a topicot talán ne kapkodjuk el a találkozó idõpontját, de ha el tudsz jönni hozzánk szivesen látunk.( ahogy nézem elég aktív vagy itt a fórumon, gondolj bele már nem egyedül kellene nyomnod a megyébõl....)A tel.: 20/9 518171

#326 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 21. - 10:55

Hol vagy te pontosan? Fehérvár, ha jól emlékszem.Csutival megyünk szombaton reggeltõl lovagolni, Gödrõl átnézünk a Határranchra, aztán vissza, után meg jövünk le Újvárosba.

#327 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 21. - 13:51

Az istálló ill. tanya (lovasudvar) az Úrhidán van ( Sz_fvár. 8 km), amiket felsoroltál, - hát nem nagyon esek az útvonalba.Nagyon megtisztelnétek a Csutival ha egyszer meglátogatnátok, és természetesen ezt viszonoznám. Pontosan két ellentétes szegletében vagyunk a megyének, de ez lehet érdekes is.

#328 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 12:26

Tekintve, hogy ketten olvassuk csak a topicot talán ne kapkodjuk el a találkozó idõpontját, de ha el tudsz jönni hozzánk szivesen látunk.( ahogy nézem elég aktív vagy itt a fórumon, gondolj bele már nem egyedül kellene nyomnod a megyébõl....)A tel.: 20/9 518171

Hozzászólás megtekintése

Lámpás! Én is elszoktam olvasni!

#329 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 15:45

RidermanNa, mi van veled? Leesett már a hó a bakonyban?Sokat vagyok mostanában Bakonycsernyén, messze van az tõled?

#330 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 2. - 14:58

RidermanNa, mi van veled? Leesett már a hó a bakonyban?Sokat vagyok mostanában Bakonycsernyén, messze van az tõled?

Hozzászólás megtekintése

Olyan ez mint az elitéltek sakk partija, szabadnaponként, nem túl pörgõs.........Hó még nincs, de dér meg minuszok rendesen voltak most a hétvégén, késõ délelöttre felszárad fû és akkor jól lovagolható a terep. Sajnos most is csak két nap tudtunk kimenni bár az idõ végig meseszép volt. Egyébként csernye kb 5 km a dombok között, gyere át egyszer ha van kedved, ló nélkül is jöhetsz...

#331 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 3. - 7:38

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,mogy Martonvásár környékén (Velence,Pákozd,Szf,esetleg Érd) nem tudtok-e jó patkolókovácsot ajánlani. Sajnos az az ember,aki eddig rendezte a lovamat infartust kapott,így sürgõsen új kovács után kell néznem. :hupp: Elõre i köszönöm!

#332 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 18:59

Két kovács is van, mindkettõ patkolja-körmözi az én ill. a bértartóim lovait....és mindkettõ dolgozik rendszeresen éppen Martonvásáron is. Ajánlhatom õket, jól dolgzonak és nem drágán.P.

#333 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 5. - 20:08

Köszönöm Petya!Szerencsére már sikerült kovácsot találnom egy remek szakember személyében (lehet ugynarról beszélünk),aki szerdán gyönyörûen rendbetette a lovamat! :ang:

#334 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 11:51

MEGHÍVÓSok szeretettel és meleg teával, süteménnyel várunk minden lóbarátot a 2005. december 10-én, szombaton 9 órától tartandó jótékonysági bolhapiacra!Helyszín: Aranypatkó lovasbolt Budapest Üllõi út 433.Szinte mindenkinek van otthon megunt, felesleges, de még használható lovasfelszerelése, szobanövénye, könyve, egyéb használati tárgya, vagy házilag készített lekvárja, süteménye, vagy bármi olyanja, amit jótékonysági célra felajánlana. A felajánlott holmik árából befolyt összeg egy olyan összefogás tõkéjét gyarapítaná, amely segítségre szoruló lovak gyógykezelésében, elhelyezésében, szállításában stb. segédkezne.Sok kicsi sokra megy!!!Tehát várunk mindenkit, aki eladni, venni, segíteni szeretne, illetve mindazokat, akik szívesen találkoznának, beszélgetnének lovasokkal egy finom, meleg tea mellett…Információ:Lukácsi Vera 06 70 385 02 72

#335 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 20:16

Szeretném tudni a pátkai Western lovarda telefonszámát.Ha tudja valaki,elõre is köszönöm

#336 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 20:41

Cav,magán ment. ;)

Edited by Zsofisz17, 2005 november 11. - 20:42.

#337 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 15:28

Ez így szerintem küldhetõ:Tisztelt Hölgyem/Uram, Kedves Barátom!Segítséget szeretnék kérni egy nagyszerû magyar lovas teljesítmény ország-világ elé tárásában! Kérem olvassa el az alábbi híradást, s ha nem esik nehezére vagy ellenkezik elveivel, e levelet illetve meghívót e-mail formájában küldje tovább az összes lovas illetve nem lovas, de potenciális érdeklõdõként számba jövõ ismerõsének. (Harcmûvészek, íjászok, katonai hagyományõrzõk, extrém sportok kedvelõi, túrázók, természetjárók, újságírók, webmesterek, tv/rádió mûsorok szerkesztõi, stb.) Üdvös lenne, ha e-mail láncreakció indulna be, s minél több ember értesülne ennek a különleges magyar vállalásnak a sikeres teljesítésérõl, a hazatérõk fogadására szervezett rendezvényen való ingyenes, kötetlen részvétel lehetõségérõl. Hátha kedvet kapnak páran, s eljönnek lovastól vagy anélkül akár csak pár órára, együtt örülni az érkezõknek, együtt örülni az érkezõkkel. Ha lehetséges, akkor a sheriff@cowboy.hu <mailto:sheriff@cowboy.hu> címet is vegyék bele a másolatot kap listába, hogy lássam, ki segített a hírverésben. Alkalom adtán viszonzom majd valahogyan a segítséget.Üdvözlettel:Szalontai ZoltánSilverado Cityseriffje-------------------------------------------------------------------------------------------------------Végvári Vitézek VándorútjaHíradás egy különleges magyar lovas túra sikeres teljesítésérõl.2005. áprilisa óta XV. századbeli magyar végvári vitézek hagyományait õrzõ várpalotai lovasok kicsiny csapata korhû középkori magyar viseletben, fegyverzetben és felszereléssel, lóháton és szamarak által vontatott kordéval Szlovénián, Olaszországon, Franciaországon, Spanyolországon és Portugálián át egészen az Atlanti Óceán partjáig lovagolt, s hosszú portyájáról november 26-án érkezik haza Várpalotára. Útjukon hatalmas sikert aratva képviselték és népszerûsítették Magyarországot, a magyar (lovas) kultúrát. A 7 álló hónapig tartó lovaglás során 6000 km-t tettek meg, lovagoltak esõben, fagyban, kibírhatatlan kánikulában, átkeltek nagyvárosokon, hegyeken, völgyeken, folyókon, az Alpokon, lovaikat tavak, folyók és az Óceán habjaiban is megúsztatták. Miniszterekkel, polgármesterekkel, üzletemberekkel, magas rangú hivatalnokokkal, egyházi vezetõkkel és egyszerû, hétköznapi emberek sokaságával egyaránt megismerkedtek, sokukkal mély, örökre szóló barátságot kötöttek. Példa értékû teljesítményük elismeréseként érkezésük napjára ünnepélyes fogadást szervezünk részükre, melyre szeretettel várjuk az ország minden tájáról a lovas és nem lovas barátokat, ismerõsöket és ismeretlen szimpatizánsokat, Várpalota és a régió lakóit, jeles személyiségeit, a magyar lovas társadalom illetve a média képviselõit!Idõpont: 2005. november 26.Helyszín: Várpalota, Várkert Program: 09:00-12:00 Lovascsapat és szekérkaraván indul az érkezõk elé Nemesvámos felé12:00-15:00 Az érkezõk kíséretükkel a városon át a Várkertbe lovagolnak15:00-15:15 Üdvözlõ beszédek Várpalota Polgármesteri Hivatala és a magyar lovas társadalom képviselõi részérõl15:15-15:45 Interjúk, riportok a média részére15:45-18:00 Beszélgetés és vacsora (forralt bor, forró tea, gulyás)Bízunk érdeklõdésében és megtisztelõ megjelenésében!A Fogadás Szervezõi

Hozzászólás megtekintése

#338 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 18. - 15:31

Igen nagy valószínûséggel ott leszek, ha valakinek probléma az odajutás biztos lesz még hely mellettem.

#339 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 18:21

Szép (havas) napot!!!Mintha pici csend honolna errefelé (is), megzavartam?

#340 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 30. - 18:59

Kedves fórumosok !Nem tudom , hogy Mór ide tartozik-e !Ismeri valaki a móri lovardát ( hétkúti) .

#341 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 9:15

Mi nemolyan régen voltunk Csutival arra. Nagyon szép kis lovarda. Azért mentünk, mert annó Csuti kedvenc lovát és egy másik kancát tõlünk vásárolták meg és kiváncsiak voltunk rájuk.Nem tudom, ki lovagol náluk.Mire lennél kiváncsi?

#342 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 17:20

Az érdekelne , hogy most jól mûködik-e a lovarda ?Azért mert egy lovász azt mondta , hogy miután elküldték onnan hanyatlásnak indult és nincs élet nincs rendes oktató stb .Igaz lehet ?

#343 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:13

Az érdekelne , hogy most jól mûködik-e a lovarda ?Azért mert egy lovász azt mondta , hogy miután elküldték onnan hanyatlásnak indult és nincs élet nincs rendes oktató stb .Igaz lehet ?

Hozzászólás megtekintése

Én ott kezdtem szédítõ lovas karrieremet anno!Nagyon szép létesítmény és jól felszerelt és jó helyen van az árak is korrektek.Néha néha most is benézek. Talán kicsit sok a személycsere, de hol nem? Viszont jó a konyha és az étterem is!

#344 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:17

Ismerted a Schmidt Zsoltot ?

#345 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:20

Ismerted a Schmidt Zsoltot ?

Hozzászólás megtekintése

Az elõdjét is!

#346 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:21

érdekes, egy akkora lovas létesítményben pont az nincsen amirõl azt írtátok, hogy:"élet"Hatalmas közösséget tudna összatartani, ha némi akarat is errefelé mozgatná a szálakat.Mindenki tudja, (vagy nem) hogy milyen célból épült, nem az a rendeltetése, hogy most tömegeket mozgasson a lovas kultúra irányába. Pedig megtehetné, a tárgyi feltételek adottak. De a funkcióját már így is betöltötte. Anno. A konyhája tényleg nagyon jó ;) kibróbálásra érdemes !!!P.

Edited by Petya, 2005 december 1. - 18:28.

#347 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:27

Hát, ja.

#348 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:30

És régebben sem volt élet , amíg más volt a lovarda vezetõje ?

#349 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:34

Közel sem akkora amekkorát elbírna és elvárna egy olyan lovardamert szép és praktikus azt meg kell hagyni

Edited by Petya, 2005 december 1. - 19:20.

#350 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:37

A tulajok nem aggódnak ezen , vagy tényleg igaz hogy nekik nem számít a pénz .

#351 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 18:42

Hozzászólás megtekintése

Én mint kivülálló ezt nem tudom. Bár valamiért biztosan váltogatják az embereket.

#352 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 19:22

valamiért biztosan

Kinek nem számít a pénz ???? Mint a bébipelenka, ott is az a lényeg nem?....... bb szárazabb :guny:

#353 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 21:28

Szasz. Nemrég voltam Csabdin megnézni a lovardát. (tükröspuszta) Tudna nekem valaki valamilyen plussz infot mondani róla? :) Köcc

#354 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 4. - 15:52

Tükröspusztán a Hallósi Petinél, róla tudok pár infót mondani, írj magánban hogy mit írjak.A hangulat és az idõ is télies.

#355 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 17:51

Hajrá Fejér megye !Ma tök jó idõ volt szinte hihetetlen sütött a nap is. Mintha kissé leált volna a pezsgés a topicban.

#356 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 8. - 17:29

Ezt a jó idõt, és a szabit kihasználva kimentem ma délelõtt a lovamhoz.Csak futószáraztam, de nagyon szépen ment. Élveztük a napsütést, munka után pedig jött a megérdemelt jutalom. Kimentünk legelni. :)Csak rajtunk, fejér megyeiken múlik, hogy mennyire pezseg ez a topic. Hajrá, hajrá, gyerünk feléleszteni. :D

#357 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 8. - 17:43

Csabdin megnézni a lovardát. (tükröspuszta)

Deni szerintem téved, CSabdin a Tükröspuszta nem egyenlõ Sárosdon lévõ Tükröspusztával.Hallósy Pety barátom a sárosdi Tükröspusztán él és dolgozik. Többek közt nálam a Keleti Szél Lovasközpontban oktat.Az összes lovamat tõle vagy rajta keresztül vettem.Deni, Te honnan ismered? Tegyél fel légyszi magadról egy képet valahová hátha ismerjük egymást !!! Én is a Petinél kezdtem lovagolni...P.

#358 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 8. - 17:47

Én is ismerek egy Hallósi Petit. Lehet, hogy ugyanarra a srácra gondolunk? Én már nagyon régen láttam, az egyik ismerõsöm tõle vette a heréltjét, Szilajtáncosnak hívják. Azóta is versenyzik vele díjugratásban. Annó ha mindenigaz, akkor lovazott Elõszálláson. Egy kb. 30 év körüli srác, barnahajú.

#359 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 9. - 18:35

Igen Õ az, sose gondoltam volna, hogy a Peti lesz a "nagy" közös ismerõs.Petya mit oktat nálad a Peti és mikortól?

#360 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 12. - 18:07

Ezt a jó idõt, és a szabit kihasználva kimentem ma délelõtt a lovamhoz.Csak futószáraztam, de nagyon szépen ment. Élveztük a napsütést, munka után pedig jött a megérdemelt jutalom. Kimentünk legelni. :)Csak rajtunk, fejér megyeiken múlik, hogy mennyire pezseg ez a topic. Hajrá, hajrá, gyerünk feléleszteni. :D

Hozzászólás megtekintése

Újabb hét kezdõdött, hát szép hetet mindenkinek!Szerencsére vasárnap csodás idõ volt, botorkálással és némi rodeóval kevert poroszkálást adtunk elõ a magunk örömére.