Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Eger és környéke

• Please log in to reply
1565 válasz a témához

#321 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 22:19

Szóljál, ha meglesznek a képek, meg ide is toljál fel belõlük! Nekem meg természetesen mindet a toldacuccottal. :gm: Most úgy néz ki, én megyek szombaton du. 13.00 órára, hogy pontos legyek, de nem akarom elkiabálni, mert olyankor közbetámolyog valami. Anyagim, az nekem se nagyon van, a karácsony gondolata egyenesen pánikrohamot okoz nálam, de a lovaglás az elsõ, minden más csak utána várja ki a sorát.

#322 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 11. - 12:06

na, megvannak a képek. :) tegnap kiengedtük õket, volt nagy kakaskodás, meg rugdosódás... :D majd felrakom nyetre. lett sok selejt is, de egyelõre annyira odavagyok tõlük, hogy semmit nem akarok törölni... :$ :) estefelé felteszem, nem túl késõn már fenn lesz, mer holnap malac szétszerelés, és korán kell kelni...

#323 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 11. - 20:08

http://picasaweb.goo...rElsoNapAMezon#

nyah, itt a link a képekhez, ide meg egy kedvcsináló: :D
Posted Image
jól leizzadtak az első fél órában, hiába törölgettem át utána őket, carnak a pofon... :D ez látszik a képeken is, de én csurom csatakosan is csipázom őket... :ang: ma reggel még mindig ide-oda rohangászás volt az öreglányok után, Liza meg ment a tesókája mögött, mint egy intéző, de látszott rajta, hogy már nagyon unja a lányok terelgetését. :D amit az istállóban felszedtek, azt hopp most le is adták, a többiekről is eltűnt egy kis zsír :D remélem azért holnap már többet fognak enni, mint szaladgálni...

karácsony? hehe, nálam már megvolt, a többieknek meg majd előadom, hogy egyetemista vagyok, ne várjanak tőlem sokat :D majd a kis keresztfiamnak veszek vmi okosságot, aztán ennyi. Ha mész holnap pacizni, kérdezd már meg Petit, hogy tetszettek-e neki a képek, mer én nem merem... nem azért, mert olyan rosszak lennének, csak ilyen vagyok... :$

és írjatok, mer rossz így egyedül itt!!! :(

Edited by Timsili, 2009 december 11. - 20:10.

#324 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 15:43

Hát képzeld el, hogy nagyon tetszettek neki a képeid, lelkesen kibeszéltük, hogy milyen jó fotós vagy, mondtam neki, hogy én azt hittem a képeid láttán, hogy tanultál fényképészetet. :) Én nem mondok ám ilyet mindenkinek, na meg õ is ezt mondta. Ennél is többet jelent, hogy felhasználta a képeidet a honlapján:
Karap tanya fotóalbum

Nagyon szépek a lip pacik! A színük ilyen marad? Tetszenek! Biztos jól érzik magukat. :)

Én meg most jöttem haza a lovaglásból, megint Pajkos volt a delikvensem, hát most elõadta nekem is, hogy õ még egy kiscsikó, aki azt csinál, amit akar, és ezt vegyem tudomásul, ha le kell hozzá raknia, akkor is. Persze annyira nem gondolta komolyan, hogy meg is tegye, csak megmutatta, hogy csinálná. :D Aztán többször beijesztgetett vele. Be is paráztam, szóltam Petinek, hogy nem bírok vele, felült rá kicsit, aztán meg elõrementem és én vezettem a sort, és mintha kicserélték volna, belassult meg minden.

Jövõ szombaton is mennék, mondtam, hogy ha itthon lesztek, esetleg ti is jöhetnétek-e. Lehet róla szó?

#325 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 16:20

Hát tényleg gyönyörû minden, engem meg itt esz meg a penész. Eljutni sehogy sem megy. Vagy valamelyik gyerkõccel szaladok a dokihoz, vagy a faluban tüsténkedem. Pénteken készültem, akkorra beharangozták a bábuk helyreállítását a betlehemesben. Hétfõn az óvodásoknak-iskolásoknak sütöm a mézest, amit kidíszítenek a délutáni foglalkozáson. Bátor fiam már biztos nem megy oviba az idén betegségbõl kifolyólag, 18-án a nagylányom Ancsa gombavatója, etc. etc... Hát még karácsony elõtt jó lenne kicsit kinyújtani öreg csontjaimat egy lovon. Terveim szerint már a második bérletemet kellene fogyasztanom, és még az elsõ is ott vigyorog. Na nem gond, az ötévesbe még belefér :)

#326 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 17:03

Hát igen, kisgyerekkel nehezebb. Van egy lány, pardon, fiatalasszony, aki úgy jár lovagolni rendszeresen, hogy a kisbabáját a férje fogja végig, míg õ lovagol. :) Tudom, nem mindenhol lehetséges ez... Remélem, veled is eljutunk együtt lovagolni! Egyeztessünk idõpontot. :)

#327 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 18:12

hát, megkérdem Levit, az õ költségvetése hogy áll, én személy szerint nagyon szívesen mennék... majd kiügyeskedem vhogy. Ezeket a képeket nem is láttam még! (mármint a honlapján :)) dejódejó! :) úgy örülök! :) már volt miért élni... de most tényleg! :) lippek: ma már ettek is a reggel. legalábbis nem rohangáltak folyamatosan :D nagyon sajnálom, hogy holnap itt kell hagynom õket, szívesen végigkövetném a beilleszkedésüket... de hát ez van, örülök, hogy jó helyen vannak, és akkora területük van szaladgálni, amekkorát ló csak kívánhat. :) egyébként ilyen marad a színük. nyári feketék mindketten, de a csõdi sötét, csak akkor barnás picit, ha rásüt a nap, Liza meg most olyan szép sötét kakaó, nyáron meg barna. Nekem nagyon bejön, olyan meleg barna az egész paci. :) üröm az örömben, hogy nem kifejezetten embercentrikus, nade készül már a körkarám... :) Zsebi! csak sikerül kijutni lovazni karácsony elõtt, ha másért nem, a család csak ad neked egy ajándék napot erre! :) én szurkolok neked! ilyenkor olyan rosszul érzem magam, hogy link egyetemistaként van idõm szaladgálni meg levegõzni... adnék neked szívesen belõle... (f)

#328 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 20:40

Ó, valahogy csak megoldom. Keddtõl csütörtökig még egyenlõre nincs program. Hétvégén Peti van nagyon betáblázva, meg nekem a hétközben de. jobb az ovi miatt. Így csak egy gyereket legeltet a párom. :)
Timsili ne nagyon sajnálj, itthon is van három ló, vagyis kettõ meg egy csikó, úgyhogy szavam sem lehet. De én ilyen beszarós egyedül nem megyek ki vagyok, meg röhely, de még idõm sem igazán lenne. Mire lefutózom hogy használható legyen az én semmicske tudásomhoz, már jöhetek is be. Bár már elméletben nagyon jól kitaláltam, hogy fogok dolgozni a lovacskámmal napközben földrõl, aztán pár hét után csak feljutok a hátára is.
Jelenleg ezerrel kutyákat mentek, ezt intézgetem, és szánom bánom, de két kutya megpattant tõlem, így míg nem atombiztos a terep, láncra van kötve szegénykém a sok kiskutyához. Ezért amennyi pici szabadidõm van, azt a kutyuskával töltöm, sétálgatunk, nevelgetem. Nagyon édes, vemhesen kidobták a faluk közé, aztán ide fialt egy oduba, mi meg hazahoztuk. Jelenleg nyolc kutya boldog tulajdonosa vagyok, ebbõl öt gazdit keres. Aztán még egy kölyök van csavargóban, amit hozni kéne. Úgyhogy lécike, ha valakit érdekelnek édi-bédi kiskutyák, esetleg egy tündéri anyakutyus, akkor nálam lehet érdeklõdni. Egyébként mondhatni megnyitottam kis magán menhelyemet, már intézem a hivatalos részeit. Így bárki bármiben tud segíteni nagyon szívesen elfogadom.
itt a kutyamami:
http://gallery.site....utyusok_059.jpg

#329 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 23:39

Kukucs emberek mi miújság felétek?????:D hát lippes fotok nagyon jók,megnéztem õket,képzeljétek nálunk is igy hasonlok a lovakegy hete,de csak azért,mert jött egy csikó ahol lovagolok és nem akarják befogadni,aztán megy csete paté egész napXD Na kommentáljatokki mit csinál,Repülõrajt kérem a további lovas beszámolokat jó õket olvasgatni....Timsili te mijót csinálsz??????:P:P:P:P

#330 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 12:48

tyü, nem lehet semmi ennyi kutyussal. nekem is vannak ilyen hajlamaim, a párom már elõre retteg, mi lesz, ha végre a sajátunkban lehetünk... :dev: körbeküldtem pár ismerõsnek, hátha akar vki örökbefogadni, a kölyköket talán egyszerûbb lesz... egyébként nem csodálom, hogy nem akaródzik egyedül terepre menned, elvégre is nem egy biciklin ülsz... átérzem amúgy, milyen, ha nem ülhetsz egybõl lóra, a két lipp is nyers még, hónapokba fog telni, mire rá merek ülni akármelyikre is... :D pedig már nagyon várom... :)

#331 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 15:43

Nagyon kedves vagy Timsili, ha lesz segítségem, csinálok szép fotókat a picikrõl, sajnos most nem megy, ahogy megérzik hogy a közelben vagyok támadnak ezerrel, ugranak a tányérba, úgyhogy az összes kiskutya nyakig trutyis. Meg én is. Épp most jöttem tõlük, egy vacak ronggyal legalább a csizmám lepucoltam, úgy megyünk sétálni mintha valami lepukkant hajléktalan lennék. Gondoltam viszek át egy rossz kabátot meg csizmát, aztán ha átöltözöm akkor etetek. Most az én házamban laknak, a mi németjuhászunk nem tolerálja az idegen kutyákat, csak a hajtó Fürgénket ismeri el, még a Bogi ezeréves törpeuszimat is nézegeti ferde szemmel néha, pedig már egy éve átköltöztünk ide a páromékhoz. Így jövök-megyek mindig. Gyönyörûek a lovaid, én most kaptam egy arabmixet a páromtól, nagyon figyelmes ember, minden vágyam egy hidegvérû. :mad: Még a nyergem is nagy szegényre olyan vékonyka. De nagyon kedves lovacska, és a páromon látom hogy imádattal néz rá. (nahát kinek is vehette?) Úgyhogy evvan.

#332 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 17:45

hehe, trutykutyák. :) mi most vittünk a tanyára egy kis mudit, aki mindent összerágicsált, meg összehuzkodta a köteleket. és amikor belépett vki, egybõl nekiesett a gatyájának. ezzel nem is lett volna gond, csak néha ráléptünk, és olyankor nyüszögve tartotta a lábát, mutatva, hogy ott neki fáj. persze, ha kapott egy kis kaját, egybõl elmúlt neki minden baja... :D Pároméknál vannak hidegvérûek, max majd elcsereberéljük a jövõben õket ;P szépek bizony a lippek, még mosz sem nagyon akaródzik elhinni, hogy a miénk lettek, de asszem gyorsan meg fogom szokni... :D ti merre laktok amúgy?

#333 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 18:47

Balaton község. Elõször beírtam a községnevet. Mindenki kérdezte a Balatonon hol lovazok. Aztán beírtam hozzá a megyét. Még mindig azt kérdezték hol lovazok a Balatonnál. Így maradt az Eger és környéke. :kir: Egyébként itthon csak simizek, etetek, futózok és okoskodok. Lovazni a Karap tanyán lovazok, lovaznék. Sok-sok tanulnivalóm van még. Öt évet tippeltem, kb mire oda eljutok ahová indultam. Már csak a szerdám szabad. :( Jelenleg 3 állásos istállóban 3 ló áll, és az egyik vemhes. Ezért döntöttünk úgy hogy eladjuk az egyik lovat. A történetét a lovam van-topicban megtalálod. A pónimama helyett van a mix-ló. Ott vagyunk ahol elindultunk. Most azon okoskodunk, pénz nélkül hova lehet tenni helyileg a lovakat. Az istálló bõvítés az drága mulatság nekünk, válságos idõket élünk.

#334 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 19:32

Balaton. én még nem jutottam el a faluig, de legalább tudom, hogy hol van. egyik ismerõsöm mesélte (benzinkutas), hogy vhonnan nyugatról jöttek emberek. megkérdezték tõlük, hogy messze van-e még a balcsi. merhogy õk beírták a gps-be... na, okosak. :D hmhm... jó kérdés ez az elhelyezés. mondjuk én ridegtartásos példákat láttam, és tök jól beváltak azok is: kinn simán a mezõn (karámban), mindig legyen iható víz (nem jeges, de ha befagy, akkor felolvasztják az orrukkal- saját szememmel láttam), széna, meg egy szélfogó, ahová beállhatnak, és ennyi. és nem csak hidegvérûeket láttam így kinn télen, hanem melegvérûeket is, sztem nem gáz nekik az erõs mínusz sem, max olyankor istállóba az öregek, meg a picis mamák. amúgy tök jól elvannak... és hová indultál amúgy?

#335 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 20:20

Loptak már el nem egyet, nem kettõt a környékrõl. Ez nem írható a ridegtartás számlájára.Szinte látástól vakulásig kint vannak, akármilyen az idõ, van szép karám meg a kert az övék lekerítve, ez sem kicsi. Ide tervezzük a beállót. Meg a szomszéd domboldal van kinézõben, ezt villanyozzuk, lehet már csak tavasszal, a sok esõ miatt elmaradt ez a projekt. Ide mennének a csikók fickándozni. Ha csõdi lesz, lehet nem heréltetem egyenlõre a picipónimat. Rettentõ bamba lélek, amíg futózzuk a mixet, addig ahelyett hogy futkározna a nagy területen, legelészik. Nagyon nyugis, nem csipked, szépen lehet pucolni a lábait, addig álldogál. Imádom. Amilyen kis egérszürkének született, olyan szép fekete most. Remélem nem nyárifekete lesz. Na, õt szánom magamnak lovazni, a munkához meg egy hidegvérû kellene.

http://gallery.site....fa_019.jpg.html

#336 Kiki

Kiki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 636 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 21:15

szia Zsebi0202 ,tom nem valõszinû,hogy ismersz,de én tudnák átmenetileg helyet miskolcon esetleg,csak tom nektek az nem túl jó,mert nem túl közel van hozzátok.De gondoltam megemlitem,ha kellene.De most már látom hülye ötlet.XXDXXDDDDD Ám szépek a paccik:P

Edited by mustang40, 2009 december 14. - 21:16.

#337 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 23:21

Szia! Nagyon kedves vagy, de innen nem adjuk ki a lovakat, akkor nem lennének. Már csak a csikó van meg sajna, a mama igazi utazó szegénykém, mi is egy nagylóért kaptuk, és a természete is ehhez igazodott. Itt a makacsságán kívül egy rossz mozdulata nem volt, a kupecnél meg már másnap összerugdosta a Jenõ alkoholista kisegítõt. Nagyon helyesen tette. :gm: Timsili, szeretnék biztos lenni magamban egy lovon, és megoldani a problémás helyzeteket. És végre már szeretnék én irányítani. Csak ennyi az elvárásom magammal szemben.

#338 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 11:21

Hüha, ez asszem a legnehezebb, ami csak lehet, ahogy tapasztaltam, mindennek az alapja... amúgy ezen sztem egy nyugodt paci simán tud segíteni. mondjuk így, hogy mindig sokáig kell futóznod, és keveset tudsz ráülni, tényleg elég hosszú lesz a folyamat... :( ez a legrosszabb amúgy, én is mindig ezt éreztem, hogy mindig van, ami miatt nem lehet, nem mehetnek a dolgok rendes kerékvágásban, és az embert ez úgy fel tudja bosszantani.... én azért szorítok neked! :) lassan talán átalakul olyanná a világ, hogy az embernek arra is lesz ideje, amire szeretné, hogy legyen. na nem ömlengek tovább. ha sikerült a kis trutykutyikról képet készítened, azért told fel vhova, és akkor szétküldözgetem megint õket! :)

#339 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 19:27

Afffene, elfelejtettem, hogy szombat munkanap :( Lovaglás így hát nem lesz...
Na, jól hozzászóltam a rendes komoly beszélgetéshez, bocs...

(Majd én is kifejtem a véleményem ezekrõl amúgy, csak most nincs idõm.)

#340 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 19:40

óÓÓÓ! Igaz, kb éjfélre érek haza pénteken, de lehet akkor haza sem jövök, megyek lovazni egyet egyenesen. Na ezt Petivel egyeztetem!

#341 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 19:48

hajnali órákat is vállal? :D na jó, ez gonosz volt.... :ang: zsebi! nem vmi olyasmit mondtál, hogy a szerda az egyszem szabadnapod? mi lenne, ha szerdán mennénk?

#342 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 19:55

Ja, volt eddig. Ma állatvédelmis nap helyett megjött a kõmûves. Az építkezzünk topicban láthatóak az eredmények. Aztán jön holnap is. Csütörtök gyerekorvos, péntek gombavató, szombat lovagolok? vasárnap meg jótékonysági vásározok. Hát változnak a dolgok rendesen. A mi lovainkat meg csak hallom bentrõl ahogy ordítoznak egymásnak amíg párom kocsikázik, futózik. :( Na nem panaszkodom, másnak ennyi sem jut. Ma ismét bejelentettek két kutyust. Egy puli-mudi keveréket 4 éves ivartalanított kislány a tacsi barátjával. Hát, erõsen gondolkodom fogadjam-e õket. Egyébként altatás lenne.

#343 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 20:06

olyan ez mint a narkotikumok: nem lehet egykönnyen abbahagyni. nekem a legnagyobb józanító erõm az anyukám, akivel még jelenleg élek... :D a jövõ hét szerdára gondoltam. vagy max Reprajtot megfûzöm, és kiugrunk hozzátok, jól megfutózzuk az összes ordítósat... ;P

#344 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 20:39

Reprajtot már régóta fûzöm, jöjjön lovagolni. Azóta már eladtuk a másik nagylovat, ez a mix meg nagyon új. De ha van kedved, itt van zárt terület ahol a hátát is ki lehet próbálni. A nagylovunkat Anikó lovagolta be aki Petinél dolgozott sokáig. Szeretettel várok mindenkit. Jövõ hét szerda még szabad! De én nagyon kezdõ vagyok. Bár terepre jártam, saját kérésre a nulláról kezdtük. Szóval még futószáron tornáztatom elgémberedett izmaimat, és gyakorlom a tanügetést. :D

#345 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 15. - 21:21

no, akkor ezt még pontosítjuk, hogy hogy is legyen. amúgy én absz kezdõk vagyok, de emiatt nagyon bátor is. igazából földrõl jóval többet dolgoztam lóval, mint amennyit lovon ültem... talán ezért is vagyok még tök kezdõ. :D a lényeg a lószag. a többi mellékes. na menek aludni, a többit még pontosítsuk sztem akkor, ha már reprajt is jelen lesz testben és lélekben is! :)

#346 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 20:17

Jövõ hét szerda volt említve, elméletileg nekem jó lehet, gyorsan jelezzetek vissza mindketten, és már hívom is Petit!

#347 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 20:33

nekem okés a szerda. zsebi?

#348 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 21:55

szerdán mikor ? de vagy du?

#349 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 21:57

nekem teljesen mindegy.

#350 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 22:08

Nekem is, csak buszhoz vagyok kötve. na akkor pontosabban. délelõtt kb fél 10-re érek oda felsõtárkányba, akkor a félnyócassal kell elindulnom. ez azt jelenti hogy párom ötkor kel etetni, utánna övé a két gyerkõc kettõig, mert azt a buszt érem el visszafelé- tehát de 10 óra jó nekem. Délután 12,12:30 14:50 ezek a buszok vannak. Erre számolni kell egy órát kb mert ennyi az út innen. És ez még csak Eger. Innen kell kimennem még Felsõtárkányba. A visszaút nem érdekes, Petinél van a bicóm, ha nincs sötét azzal hazatekerek apukámhoz Egerben és úgy jövök haza. Csak szóljatok elõre, mert ha du megyek bébiszityó kell amíg GYulám behordja a mihasznákat megy körbeetet, körbezár. Hát ennyi.

#351 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 22:11

hát max kiugrunk érted. :P :) mikor akarsz? :) hmhm. ha mondjuk 9re kinn vagyunk érted, akkor 10tõl lovazás, tart 11ig, dél-fél1 felé otthon vagy. no? :)

#352 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 22:15

Nekem nagyon jó, de ha Egerbõl kicipoltok az is tökély. A visszát meg majd meglátjuk. Hazafele már óránként megy. Nyócötvenkor van egy buszom az kb háromnegyedkor vagy elõbb ott van a bervai elágazónál. Ha úgy megfelel, találkozhatunk ottan is, vagy a lidinél, ott is van megállónk. :ang:

#353 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 22:17

Én meg alkalmazkodom. De a végén úgyis Peti mondja meg a frankót. :P

#354 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 22:39

Minél elõbb szólni kell, mert szerdán már lehet nem sokan dolgoznak :) És lehet így délelõttre már foglalt lenne. Ráadásul én külön egy embert igénylek, nem tudok még lovazni többekkel a futó miatt. Bár majd Peti megmondja kapok-e engedélyt a futószárelhagyásra így második alkalommal? :D Na holnap megkukkantom, de nekem szerdán bármikor jó, engedélyt kaptam a kimenõre. :)

#355 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 8:27

Timi, Levi jönne-e? Zsebi, ha futószáron leszel, akkor valószínû nem egyszerre leszünk, mert a fedelesben nem férünk be futószárastól-iskolástól... Esetleg terepbiztosnak érzed magad?

#356 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 11:46

Terepre még biztos nem megyek, esetleg valaki háta mögött a lovon. :D Hát igencsak meglepõdtem mennyit felejtett a testem amikor legutóbb a csikó megugrott alattam. De nekem tökéletes ha külön leszünk is, elgyönyörködök én bennetek. A lovakat órákig képes lennék elnézegetni. Hát még ha tanulok is közben!

#357 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 12:40

Zsebi, nem találom a telefonszámodat! :( Légyszi írd meg nekem (még egyszer, tudom, hanyag vagyok...) Szerdán 10 órára megyünk, és Zsebi, kösd fel a gatyát, mert terepre! :) Elvileg. Aztán ha ellenvetés van, majd ott megbeszéljük, de külön nem tudunk lenni, mert az két óra lenne, és már nincs annyi Petinél! Így is másokat ütöttünk ki a nyeregbõl (szó szerint), ugyanis 10 órára már voltak beírva, és miattunk átrakta õket. Lóelosztás majd akkor lesz, de szerintem te Tornádóval jössz, mi meg majd osztozunk Timivel Kobrán meg Grácián. :)

#358 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 19:18

Na, beszéltem Petivel, állítólag tudok lovagolni úgyhogy ok a dolog. Legfeljebb potyogok párat. Nem gond. Úgyhogy nyeregbe föl! ja 36/816-241

#359 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 19:22

Tornádóról nem hiszem, hogy lepotyogsz. nem egy ágaskodós ;) Levi amúgy nem jön, mert otthon lesz. ott lovazik... :) akkor kilencre ott vagyunk nálad Balatonban! :)

#360 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 17. - 19:30

Komi lyányok! Ez nagyszerû! Tornádót ismerem, balatoni származék. :cool: Remélem is, hogy nem lesz semmi, mert este 6-kor már énekelgetek a faluban a rögtönzött kórusunkkal. De még gipszben is mennék :)