Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Balaton-felvidék

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
467 válasz a témához

#321 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 8:44

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#322 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 23. - 20:54

Sokszor meglepõdök a lovak tettein. Mit miért csinálnak, és hogy jut eszükbe. Most beszéltem a lóápolóval.A ménes egyik délután nem hazafelé indult el, hanem elmentek kirándulni. (Ez mondjuk anyira nem kirívó eset.) De kezdett érdekellni, mégis merre mentek.Erre mondta Józsi bácsi az útvonalat. Az útvonalból lejött, hogy már megint ki volt az értelmi szerzõje a kirándulásnak: Tina. :rolleyes:Tina egy az egyben arra vitte a csapatot, amerre legutóbbi két alkalommal lovagoltam vele. :eek: :D És ez már nem az elsõ eset. Vajon hogy jut eszébe ilyesmi? Tetszett neki az útvonal és kedve szottyant kirándulni? :confused:Érdekes állatok ez a lovak. :) Kellemes ünnepeket és békés karácsonyozást kívánok Nektek!

#323 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 27. - 9:59

Méz!!!Éljen a Noszlopy kilátó!!! :yeah:

#324 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 27. - 10:09

Csak nem arra jártál? :D

#325 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 27. - 13:34

De bizony! :D tegnap nyargalásztunk egyet arrafelé.csak kár,h nem volt olyan tiszta idõ,csak Tihanyig lehetett ellátni( a kis telhetetlen) :ang:

#326 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 27. - 13:48

Sziasztok! Így a két ünnep között is boldogot, kellemeset Mindannyiótoknak (most már az Új Esztendõre is!), és jó lovazásokat.A mi igazi karácsonyi ajándékunk tegnap érkezett meg, egyszerre két télapó hozta :D, Mongol és Bare. :)Készülök egy nagobb-eresztékû beszámolóra (a Kis szinesek-be, v. valahova), a képeken még délután dolgozom. Itt, most csak annyi, hogy nem jött be a mostanában egyre jobban aggasztó rémálmom: mármint hogy a két fiatal lovunk több hónapi "használaton-kívüliség" után majd jól fityiszt mutat nekünk, hogy: " - Feladat? Még mit nem!?... Szóval Herceg szerdán bizonyította, hogy emlékszik mindenre, amit a tanítója a "fejébe vert" :D, tegnap pedig Angyi mutatkozott be, mint "öreg harcos"... :ang: A Tamus-féle õsmagyar nyereg fantasztikus, gyönyörû, (a hevederszíj rövid lett, de már a doktorbácsinál van, meghosszabbítás céljábul).Képek, beszámoló kicsit késõbb. Katica431! Nincs kedvetek a napokban átruccanni? :kv:

#327 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 13:29

BUÉK mindenkinek!!!nem zárulhatott volna jobban az óév és hezdõdhetett volna az újév: lovaglással!!! :yeah:

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:41.

#328 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 20:36

Kivárom, Dettikém, azon ne múljon! :yeah: Ha sikerül, hogy tényleg készen legyen az Angyi-nyereg hevederje, már abban parádézhatsz a kis fíreggel... :ang:

#329 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 9:52

..

Edited by Katica431, 2007 március 20. - 14:41.

#330 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 20:36

És megint újra Balatonszõlõs!Másodszor voltam lovastúrázni ott a hétvégén. Fantasztikusat lovagoltunk Mézzel a csodálatos idõben. Kõrbejártuk a hegyet. Megnéztük a kilátót hidegkúton, ahol elsõ osztályú panoráma kínálkozik Tihanyra és a hegyekre. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, ha kikapcsolódásra vágyik.

#331 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 22:11

Örülök, hogy tetszett a terep! Gyere máskor is! :)

#332 O.Éva

O.Éva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 30 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 21. - 21:53

Nekünk van egy nyaralónk Kõvágóörs-Pálkövén(Révfülöp mellett),és mióta nagy lóimádó vagyok,voltunk a Káli Ranchon,és szerintem az szuperjó volt!Nagyon édi volt a Mandy!!! :yeah: :yeah:

#333 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 23. - 15:26

aki nagyon ráér,és szereti a szép képeket,az kukk ide: www.archivboiselle.comde csak tényleg,ha nagyon ráér,mert abbahagyni nem lehet :gm:

#334 dukelady

dukelady

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 14. - 16:35

...

Edited by dukelady, 2007 február 28. - 9:01.

#335 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 27. - 15:50

Üdvözlet Mindenkinek !Segítség kellene, szeretnék egy kis lovastúrát szervezni magamnak és szálláslehetõségek érdekelnéneka Káli medence északi részén,illetve Bakonybél, Csehbánya környékén.Extra igény nincs.Tudom, hogy ez nem teljesen Balaton -felvidék, de közelebbi régiót nem találtam.Elõre is köszönet.

#336 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 28. - 9:22

Üdvözlet Mindenkinek !Segítség kellene, szeretnék egy kis lovastúrát szervezni magamnak és szálláslehetõségek érdekelnéneka Káli medence északi részén,illetve Bakonybél, Csehbánya környékén.Extra igény nincs.Tudom, hogy ez nem teljesen Balaton -felvidék, de közelebbi régiót nem találtam.Elõre is köszönet.

http://www.vendegvaro.hu/36-4675www.gyulavezer.huhttp://www.belfoldiszallasok.hu/Csehbányától max hány km-ig lehet eltérni?

#337 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 28. - 14:10

Köszönöm a segítséget.Keszthelyen lakó barátomat szeretném meglátogatni. Rábaszentmiklósról indulva kb. Csehbányáig érek el egy nap alatt.Pénzesgyõr jó lenne,(voltam már ott, jól éreztem magam) de ehhez a túrához nyugatabbra kellene szállás.

#338 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 7:10

Igor! :) Bár ez kissé kiesik az útvonaladból, de nagyon szívesen fogadnálak Hajmáskéren (családi ház, karám, stb), vagy Pécsely mellett ( szõlõ, présház). Az utóbbi helyen nincs karám és fedett szállást is csak a kétlábúaknak tudok biztosítani, de ha valamelyik megfelel szívesen látlak. Abrak, széna, vacsora, sör, stb. megoldható!Jó túrázást! Üdv: PéterPs: anyagiak -természetesen- kizárva!

#339 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 3. - 16:48

Ezt kaptam tegnap mailben :) :Meghívó a VI. Pécselyi Tájékozódási Lovas TerepversenyreElõreláthatólag tervezi valaki, hogy indul a versenyen?

#340 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 11:03

Ezt kaptam tegnap mailben :) :Meghívó a VI. Pécselyi Tájékozódási Lovas TerepversenyreElõreláthatólag tervezi valaki, hogy indul a versenyen?

ÉN tervezi, csak lova nincs:)

#341 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 12:26

ÉN tervezi, csak lova nincs:)

Szerezhetünk... ;) Ha megyek, valszeg én is bérelni fogok Pécselyrõl.

#342 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 13:02

megbeszéljük....magán vagy msn mindenképp....

#343 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 13:32

Nekem vannak lovaim, csak társam nincs. Nem akar valaki az egyikkel indulni. Csak elötte nap le kéne vinni õket Pécselyre.

#344 Coachman

Coachman

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 198 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 21:36

Kissé csendes ez a topik mostanság... :( Nem tudom, volt-e valaki Pécselyen (rajtam kívül :)), de ha nem, igen nagyot mulasztott! Elõször is: gyönyörû idõ volt (bár ezzel gondolom nem mondok újat)! Másodszor: SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT! 3 óra 16 perc alatt meglett az összes pont! Na jó, volt egy kis "hátszelünk" az elején, mert ugyanarra indult, mint tavaly tavasszal (így rémlett valamelyest), az egyik - elég jól eldugott - pontnál pedig pont az orrunk elõtt jött ki a sûrûbõl a KLK autója, de a többit tök önállóan és - viszonylag - gyorsan megtaláltuk. :yeah: Tehát a lényeg: tizenegy-két csapatból 7.-ek lettünk! (Igaz, hogy a mögöttünk végzetteket kizárták idõtúllépés, vagy ponthiány miatt, de kit érdekel... :D ) Ismét Montival voltam (pedig õsszel állítólag már eladták valami hollandusnak, de szerencsére nem jött össze a biznisz), aki hozta a "szokásos" formáját: méla egykedvûséggel tûrte, hogy bénázok rajta és közben még a térképet is hozzáértõ arcot vágva lobogtatom. Felavattam a (merínói) birkabõr nyeregbundámat (nem kis derültséget keltve a lovászokban), ami igen hasznosnak bizonyult lovaglástól igencsak elszokott alfelem számára (így csak egy napig esett nehezemre az ülés :D ) Fénykép nem túl sok készült, de ami van, hamarosan felrakom valahová... Ha érdekel valakit... CM

#345 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 21:40

Gratuláció a meglelt pontokhoz! És természetesen jöhetnek a képek. Rossz kérdés volt! :D Kevesebb versenyzõ volt az eddigiekhez képest?

#346 Coachman

Coachman

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 198 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 21:53

Gratuláció a meglelt pontokhoz!
És természetesen jöhetnek a képek. Rossz kérdés volt! :D
Kevesebb versenyzõ volt az eddigiekhez képest?

Gratula bezsebelve - máj hízik! :)

Nem igérem, hogy még ma... De a 7végén legkésõbb.

Szerintem igen. Ha jól rémlik õsszel közel hatvanan voltunk, most alig több, mint harmincan. Talán kicsit késõn döntötték el a végsõ idõpontot, talán a hosszú 7vége máshová csábította az embereket... Nem tudom. Azt viszont igen, hogy én õsszel sem hagyom ki! :):)

#347 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 22:04

Sejtettem hogy kevesebben indultatok, mert Szõlõsrõl sem kértek most lovat. Én is akartam indulni, de pár dolog közbe jött. Majd talán õsszel... Szerintem sokaknak nem éri már meg az ára miatt. Egy serlegért sok az a pénz, ha valaki onnan bérel lovat, ott alszik két éjjel, és a megemelt nevezési díj is...

#348 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 22:06

Mi is voltunk, ugyan csak kezdõben indultunk, de és 4. lettünk:) és õsszel is megyünk.

#349 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 10:49

Én is gratulálok az indulóknak. Az idõpont annyiban volt szerencsétlen, hogy egybeesett a nomotor rally-val. Szerintem nem én voltam az egyetlen aki inkább azt választotta.

#350 Coachman

Coachman

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 198 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 5. - 10:57

És természetesen jöhetnek a képek.

A KLK-s képek már megtekinthetõk Itt.

Kérdésem volna: ismeri valaki Gyulakeszin a "Gyula Vezér Lovasbirodalma" nevû helyet? Ha igen, jól jönne egy kis "beszámoló", vélemény...

Köszi elõre is!!! :)

#351 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 5. - 17:36

A KLK-s képek már megtekinthetõk

Jópár kedves ismerõst véltem felfedezni a képeken. :) És az a táj... Tiszta nosztalgia. :ang:
Várjuk a Te képeidet is. ;)

#352 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 11:31

Kérdésem volna: ismeri valaki Gyulakeszin a "Gyula Vezér Lovasbirodalma" nevû helyet? Ha igen, jól jönne egy kis "beszámoló", vélemény...

Köszi elõre is!!! :)

én ismerem....ott lovagoltam 8 évig:D

#353 Coachman

Coachman

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 198 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 22:07

én ismerem....ott lovagoltam 8 évig:D

Köszi! Az évek számából úgy sejtem, hogy remek hely! :)

#354 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 13. - 13:44

kicsit meg van halva a topic,vagy ezt csak én érzem így? :D

#355 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 13. - 13:58

Ja, meg van halva. De bizti mindenki a parton sütteti a hasát. :dev: 25 fokos a Balcsi. Hétvégén zsúfolásig voltak a strandok. Mintha csak július közepi dömpinget láttunk volna. :eek: Olyan szezon lesz, hogy csak! Apám most csinált egy elképesztõ hülyeséget, szóval kétes a pénteki lejutás Füredre (vagy Tihanyba). Mondjuk amúgy is elment a kedvem tegnap az egész leruccanástól. Na majd meglássuk. :rolleyes:

#356 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 13. - 14:02

én jövõ 7en kipróbálom a Balcsi vizét:D de már megint nem lóról fog szólni a hét.....

#357 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 13. - 14:08

Ha lemennék, nekem se arról szólna. Pláne most, hogy Szõkét számûzték a világ végére.

#358 mókuska

mókuska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 186 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 8:05

Méz! Mi van Szõkével? Tihanyban nem tudjátok mikor lesz fogathajtó verseny?

Edited by mókuska, 2007 június 19. - 8:06.

#359 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 14:56

Tihanyban július elején szokott lenni a fogahtajtás. Konkrét idõpontot nem tudok sajnos. Szõkét elvitték másik 3 társával együtt egy Sümeg melletti faluba. Meglátogattam ott, jó helye van. Csak ippeg megbeszéltük, hogy 1-2 hónapig még nem lesz sehova elvive, mert ugye már "kialkudtuk" rá az árat, meg nagyságrendileg az idõpontot, amikor majd el tudom vinni. Dehát szép suttyomban a hátam mögött elvitték jó messzire. Nahát ez van. Aztán hogy eztán mi lesz, azt már egyre kevésbé tudom.

#360 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 19. - 15:34

Majd küldünk Szõkének õrzõ :ang: :ang: -kat!
Ezdejó! :yeah: (Bele tudnám fúrni az arcomat abba a kócos, szélfútta, gyönyörû, szõke sörényébe! :) )
Ennek meg lehetne az a címe, hogy KAPCSOLAT. :)