Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Haflingi

• Please log in to reply
1373 válasz a témához

#321 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 19. - 16:38

Haflingerfrida,ne kérj bocsánatot soha csakha te v a hibás . Ha tíz kérdést teszel fel akkor is válaszolok, persze ha tudok .

#322 Guest_Haflingerfrida_*

Guest_Haflingerfrida_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 19. - 16:51

Mindig ilyen vagyok :D Köszönöm a segítség nyújtásodat!!!

#323 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 9:30

tudom hogy csúnya de ezt az úgynevezett "parasztkötõféket" :D nem a legkönnyebb levenni, meg miközben raknám rá a kantárt (és már nincs rajta a kötõfék)Lunát még a fal sem tudná megállítani(nem olyan angyali mint azt képen(néha)) :gm: :D

#324 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 9:32

ja és Ausztriából származik a származási lapját majd délután megkeresem :dev:

#325 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 13:28

Ved ugy le hogy csinálsz egy y alaku vezetöszárat és a két felsö szárát lehessen összekapcsolni ugy egyiken karika a másikon karabiner és az also szárral vezetheted v kötheted bárhová.Vagy cseréld ki akötöféket könnyebben oldhatóra,deez a kikötö akkoris jo.Ja és ezt a nyakára kösd ne a kötöfékre ,semmi baja nem lessz ha jo a méret megszorulni meg nem tud.

#326 Guest_Haflingerfrida_*

Guest_Haflingerfrida_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 30. - 21:08

Nem lesz befedeztettve :( barnabeeszerintem ha ezt így folytatjuk akkor soha :( nagyon eltünt innen mindenki :( nekem is vannak új képeim :yeah: :D http://img.tar.hu/ha...e2/23251742.jpghttp://img.tar.hu/ha...e2/23251743.jpghttp://img.tar.hu/ha...e2/23251646.jpghttp://img.tar.hu/ha...e2/23251564.jpg

#327 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 9:32

nagyon szép kis lo! :kir: a második kép nagyon aranyos tipikus csibész pofija van :dev: miért nem lesz befedeztetve?

#328 Guest_Haflingerfrida_*

Guest_Haflingerfrida_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 1. - 11:22

Köszönöm :D de a tiéd is!!!!!hogy van a pacid? :) néztem a képeidet a te pacid is csibész :) nem?nem igazán értem, hogy miért.válaszképpen azt kaptam hogy most ugy is utazunk és nem lesz rá idõ, de ott van még augusztus is!

#329 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 12:41

ami késik nem mulik :D lesz ott még babaló :) köszi :kir: hjajj de még mekkora az én kis rodeomesterem :dev: jol van amugy éli szabad életét..

#330 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 3. - 13:52

Tomi, a nekem legszebb hafi:http://kep.tar.hu/bo...5028/23372054#2

#331 Guest_Haflingerfrida_*

Guest_Haflingerfrida_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 3. - 20:51

Köszönöm!remélem így lesz!:) rodeomester? :D állandóan rodeoztok? Boka!szép hafi!persze mindenkinek a sajátja a legszebb :)

#332 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 4. - 9:22

nem mindig,viszont ha igen akkor belead apait-anyait :dev: de nem rossz szándékbol,genyobol egyszerüen rájön az örömkitörés ha rég ment egy isteneset :D volt olyan is h bakolgatott szép nagyokat stoppolva én meg kezdtem leborulni és igy alámlépett és megállt azt nézett csodálkozva :cool: szal amugy egy angyal,egy szavam se lehet rá :ang: meg hát nem is jo egy automata robotlo :kocc:

#333 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 7. - 13:12

én fogadni mernék hogy Luna a legravaszabb és a legrosszabb de viszont a legaranyosabb haflingi is :D Nemrég megcsinálta velem hogy lehajolt a lábát megvakargatni(én meg rajta ültem)na jó mondom megvakargatod de nehogy egyél :dev: és vakargatja vkargatja egyszer csak hallom hogy a füvet rágcsálja.Egy hete a kantárt szakította szét a legrosszabb helyen, úgyhogy most lovaskcsi után kötve fog "grandírozni" :D

#334 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 7. - 13:14

http://www.kep.tar.h...3644/22473704#2Ezen a képén viszont egy angyal(nak látszik :gm: )

#335 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 11. - 21:07

Sziasztok!Nagyon tetszenek a hafik és hát lóvásárlás elött állok. Nem szeretném elkapkodni, ezért kérem a segítségeteket. Tudnátok segíteni, tenyésztõt hol -merre találok?elõre is köszönöm

#336 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 11. - 22:08

Pl. Gödön (közvetlenül Dunakeszi határában), dr. Slezsák Istvánt. Gyönyörû lovai vannak. Nála van felállítva pl. a Hoffmanstall nevû fedmén. Úgy tudom, eladó kancája van is. Érdeklõdhetsz esetleg a Póni és Kislótenyésztõk Országos Egyesületénél is.

#337 Brigi.horse

Brigi.horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 247 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 10:52

Képek:Dusika

#338 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 15:59

mi is Hoffmanstallhoz akartuk vinni fedeztetni Lunát :D

#339 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 16:00

Dusi is tök ari westernhafi :dev:

#340 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 20:06

Brigi.horse!Dusikát Csölle Ágitól vetted?

#341 Brigi.horse

Brigi.horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 247 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 20:13

Brigi!Dusikát Csölle Ágitól vetted?

Hozzászólás megtekintése

Nem vettem meg, még mindíg az õ tulajdona!

#342 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 20:19

Aha, értem. :)

#343 Brigi.horse

Brigi.horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 247 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 12. - 21:57

Hozzászólás megtekintése

Miért kérdezted? :ang: Kíváncsi vagyok! :dev:

#344 Nordwind

Nordwind

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 103 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 17. - 20:59

itt egy naaagyon szép 3éves haflinigi mén, lehett hogy enyém lesz :D Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#345 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 20. - 11:18

Hozzászólás megtekintése

Miért kérdezted? :ang: Kíváncsi vagyok! :dev:

Hozzászólás megtekintése

Azt hittem Õ eladta, Te meg megvetted...csak ennyi.

#346 Aggie

Aggie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 20. - 12:18

Azt hittem Õ eladta, Te meg megvetted...csak ennyi.

Hozzászólás megtekintése

A Mûvésznõt eladni??? Na nem! :) Most épp megint vemhes (IC Coco Lena-tól, vagyis quarter-haflingi párosítás várható), és megvan a tavalyi tiszta haflingi csikója is.

#347 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 21. - 21:15

Érdekes párosítás! Kíváncsi leszek, ha megszületik. Mikorra várható?

#348 Aggie

Aggie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 19:19

jövö év áprilisára

#349 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 24. - 18:11

Az akkor még arrébb van... :dev:

#350 Guest_dolly_*

Guest_dolly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 16:24

Nekem mostmár 3 éve van egy hafli kancám! Ausztriából származik és én kezdtem el vele dolgozni 11 évesen!... Vágtázni se volt hajlandó nyereg alatt stb. stb. ... Azóta nagyon nagy fejlõdésen mentünk át mindketten. Tavaly elnyertük a 2005. évi NRHA H Youth Rookie Champion cimet is! :D :yeah: ( ez westernlovas cím mert én western lovagolok) És idén már a lebegõ ugrásváltás is megy! Uh óriásit fejlõdtünk! Nagyon intelligens és okos és emellett egy gyönyörû ki szöszi! :) Van egy eladó 2 éves csõdör csikója! Aki szintén nagyon okos és szép haflingi!Még csak 2 éves de már heti rendszereséggel foglalkozom vele! Imádja az embert és szeret tanulni!Szivbõl mondhatom hogy hatalmas tudásvágya van!!! :) Akit érdekelne Downy Dolt( igy hivják a csõdört) kérem jelezze nekem itt a fórumon vagy e-mailben(dolly_12@freemail.hu) vagy telefonon(70/5714205) UI.: Képet természetesen bárkinek szivesen küldök e-mailben!

#351 hugo

hugo

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 17:28

Sziasztók!Nekem sikerült vennem 3,5 éves hafli kancát,most lovagolták be nekem.Én még kezdõ vagyok,kint voltam vele terepen szépen ment hirtelen megijedt egy kötõl,menekülésre fogta vágta...stb én meg repültem puff.Ha valaki tud tanacsot adni kérek egy számot és hivom.Elõre is köszönöm. :yeah:

#352 Encõke

Encõke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 9. - 17:49

Sziasztók!Nekem sikerült vennem 3,5 éves hafli kancát,most lovagolták be nekem.Én még kezdõ vagyok,kint voltam vele terepen szépen ment hirtelen megijedt egy kötõl,menekülésre fogta vágta...stb én meg repültem puff.Ha valaki tud tanacsot adni kérek egy számot és hivom.Elõre is köszönöm. :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Olyan emberrel lovagoltasd be, aki azt is meg tudja tanítani a lónak, hogy jelzésre álljon meg... :gm: És akkor téged is tanítson meg lovagolni, és ne engedjen ki terepre, ha leesel a lóról vágta közben.. Egyedül meg fõleg ne menj ki terepre... :rolleyes:

#353 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 8:44

Hozzászólás megtekintése

Az ilyen helyzeteket (lófajtától függetlenül) csak a rutin és a lovaglás-tudás oldja meg: ha biztos az ülésed és hozzászoksz az ilyen - egyébként kivédhetetlen - szituációkhoz. Össze is kell szoknod a lóval, egy idõ után megismered a jelzéseid, tudod, mire és hogyan reagál. Ha megijed és beugrik vágtába, az szerintem normális, gond akkor van, ha néhány vágtaugrás után nem tudod megfogni. Ehhez egyrészt a lóval kell foglalkozni, másrészt neked kijárni sokat terepre, lehetõleg egy tapasztalt vezetõvel vagy társsal.

#354 Celtica

Celtica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 10:33

nekünk is hasonlo volt a helyzetünk.mikor mi is megvettük a bumbimat ö még nyerget is mesziröl látott és 5éves volt.az elején adodtak nehézségek de a befektetett energia megérte :ang: neki is voltak gyenge pontjai,nekem is de megszoktuk egymás hülyeségeit is :D és már 3éve vagyunk együtt teljes egyetértésben,szoval sok-sok gyakorlás kérdése szerintem:)

#355 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 11:33

Miért kell egy két éves csikót lovagolni! ?!?:mad: :mad: :mad:

#356 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 11:48

Miért kell egy két éves csikót lovagolni! ?!?:mad:  :mad:  :mad:

Hozzászólás megtekintése

Ezt erre mondod?

Még csak 2 éves de már heti rendszereséggel foglalkozom vele! Imádja az embert és szeret tanulni!

Hozzászólás megtekintése

Mert ebben nem az van, hogy lovagolják, hanem hogy foglalkoznak vele. Azt meg kell a csikóval is ;)

#357 Guest_dolly_*

Guest_dolly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 21:50

Miért kell egy két éves csikót lovagolni! ?!? :mad: :mad: :mad: Erre én is azt tom reagálni h azt irtam h FOGLALKOZOM vele ami nem egyenlõ a lovaglással de valóban volt h felültem rá ! elsõ dolog: olvass figyelmesen 2. dolog: úgy h nem ismered a lovat ne ítélj meg/ el másokat!És foglalkozni kell velük! Gyanitom nem westernlovagolsz...( ezt a 2 éves lovakkal való foglalkozásból állapítottam meg) és köszönöm h értetted és látatlan is kiálltál melletem(Mert ebben nem az van, hogy lovagolják, hanem hogy foglalkoznak vele. Azt meg kell a csikóval is) :)

#358 Guest_Javia_*

Guest_Javia_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 8:20

Sziasztok!3 hónapja vettünk egy Hafit. Hogy kell ápolni a sörényét? Mióta meg van, egy kicsit megritkult, most nem olyan dús mint volt. Használunk sörény ápolót, de lehet hogy jobb úgy hagyni ahogy van..Elõre is köszi!

#359 Guest_dolly_*

Guest_dolly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 9:33

Ha magától hullik neki az nem jó... :( lehet h van vmi élõsködöje vagy ilyesmi,érdemes lenne dokinak megmutatni. Én legalábbis ezt tenném. Nekem hála az égnek( le is kopogom:kopp kopp kopp) ilyen jellegû problémám nem volt vele. Nekem meg az a problémám, h a csikóm kedvenc szokása tördelni a karámfát uh mostanra teljesen leamortizálta a sörényét!Kis punk most! :D Amugy gyönyörû hosszú sörénye volt! :(

#360 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 9:35

1.Baromira idegesít, ha egy 16 éves kiscsaj kioktat. Többek közt azért, mert régebben csinálom, mint ahány éves vagy.2. még inkább idegesít, ha még ráadásul igazam is van-mert ugye ráültél, fénykép is van a csikóról edzés után leizzadva, nyergelve, de biztos nagyon meleg volt.3. nem ez az első eset, most is láttam egy hirdetésben egy 15 hónapos pónit befogva.4. baromira idegesítenek a beképzelt kis pitsák, akik a seggük alatt jobbnál jobb lovakkal megmondják a tutifrankót, mert ugye ők olyat tudnak, amit a profik se jobban, ld szintén a képaláírások.5. ezen kívül ismerem a haflingit, többek közt ezzel is dolgozom, részben ebből élek.pont.bocsánat a fajta kedvelőitől az offért...

Edited by agrobe, 2006 augusztus 16. - 9:58.