Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Appaloosa

• Please log in to reply
715 válasz a témához

#321 Röf

Röf

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 69 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 4:27

Hi!Nagyon elhalkult ez a Topik!lendületet adok neki http://kep.tar.hu/go...5894/21294297#2 Röf

#322 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 19:12

Nagyon szép!

#323 Röf

Röf

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 69 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 19:31

Appaloosak!Különben a reg az Arab ménnel is ugyan úgy megy mint ha Te lennél a "méntulajdonos"!De a többit majd Mailben!Holnap hozom a következö generáció anyukáját! Ugyan Poco Bueno család, de ez kell nekünk! Cutting A

#324 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 8:07

Sziasztok!Remélem tud nekem segíteni valaki. Nagyon szeretnék egy appaloosa 1 éves csõdõrcsikót, de nem tudom hol lehet venni illetve keresni.Gyönyörûek ezek a lovak:) Már rég szeretnék egyet.

#325 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 15. - 8:13

Sziasztok!Remélem tud nekem segíteni valaki. Nagyon szeretnék egy appaloosa 1 éves csõdõrcsikót, de nem tudom hol lehet venni illetve keresni.Gyönyörûek ezek a lovak:) Már rég szeretnék egyet.

Hozzászólás megtekintése

Mit szólnál ehhez a baloldalihoz? Egy éves csödör ?http://kep.tar.hu/go...5894/21294225#2 :) 250 ezer Ft

#326 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 8:35

papírokkal, tiszta appi?

#327 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 15. - 8:38

papírokkal, tiszta appi?

Hozzászólás megtekintése

Nem csak a Fele, de a papirokat herélés után meg lehet szerezni!Ennyiért fedeztetünk :)

#328 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 15. - 8:42

papírokkal, tiszta appi?

Hozzászólás megtekintése

Ez telipapiros, :) csak még 3 hónapos, és valszinüleg már most Europachampion! :D 250x6 ezer ;)

#329 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 16. - 4:06

Kameleon - megsimogtta a lelkemet a ménes, nagyon szépek és kerekek! Hogy mikor is jutunk le arra, nem tudom, de mindenképpen érinteni szeretném a lóállatokat. Különösképpen jók a képek, bár én tunék így fitózni. Tetszik a neved is, szrt illik hozzád ;)

Hozzászólás megtekintése

èn várok Rátok! Meg a kis "ménesem" is!:)

#330 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 7:44

Hozzászólás megtekintése

Nekem van ilyen ha érdekel !!!És nem 6x250.Írtam neked magánüzit!Ha nem kapnád meg csak szólj!

Edited by fehér bölény, 2006 május 16. - 7:45.

#331 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 16. - 8:09

Tegyél fel képet olyan kiváncsi vagyok!:)Az nem baj ha Nálad másak az árak! Söt jó mert így lefedjük az egész ártartományt!Te alacsonyabb, én közép, mások meg magas áron!Igy jó és ez a szabadság!:))Küldtem fedeztetni hozzád Bozsokról! Volt már?

#332 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 12:35

Majd fényképezek.Kit küldtél?Mit küldtél? Talán a sárga kisbéri kancát Ficánkát?És TE ki vagy?

Edited by fehér bölény, 2006 május 16. - 12:38.

#333 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 16. - 13:23

Szöce és a fórum réme:) az vagyok:))

#334 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 14:17

Üdv álruhás "idegen".

#335 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 május 16. - 19:59

Nincs mit titkolnom! :) Kiírom itt is! Sweet származása nemakármoílyen, és Európában a 2. Dreamfinder fiu!http://www.allbreedp...et dreams jjrkmFedezni 160 ezer Fajtában, fajtán kívül 80 ezer :)

#336 Mesterranch

Mesterranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 18. - 14:20

Amerikai papíros Goldboy quarterhorse mén fedezApa: Crazy Anya.Royal Ti GoldEZen kívül eladóak appaloosa és quarterhorse csikók és tenyészkancák.Bérlovagoltatás és belovagoláswww.mesterranch.gportal.huMesterranch Nagykáta

#337 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 27. - 7:15

Nincs jobb mint az ORIGINÀLSweet Dreams JJRKM legújabb csikójahttp://img.tar.hu/va...e2/22757888.jpgtalán tetszik valakinek :)

Edited by Kameleon, 2006 június 27. - 7:20.

#338 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 27. - 7:18

Fõleg, ha látnánk... :D

#339 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 27. - 7:21

Fõleg, ha látnánk... :D

Hozzászólás megtekintése

Már látható! :D :yeah:Nincs jobb mint az ORIGINÀLSweet Dreams JJRKM legújabb csikójahttp://img.tar.hu/va...e2/22757888.jpgtalán tetszik valakinek

Edited by Kameleon, 2006 június 27. - 7:22.

#340 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 27. - 7:24

õt már láttam...De még mindig tetszik a nagyseggû.Utána néztél már a dolgaimnak?(mest. term., sütés?)

Edited by agrobe, 2006 június 27. - 7:25.

#341 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 27. - 7:33

A legújabb hírek szerint, az Appaloosa fajta is bent lesz a köztenyésztésben, tehát csak idö kérdése, a törvény nem, csak néhány bürökrata van ez ellen :)

#342 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 27. - 7:36

És vajon mennyi idõ?Gondolom majd csakj övõre. Már amúgy is a fed. idény végén járunk.Akkor jövõre sem lesz pöttyös lovam... :( Addigra lesz mesterséges termékenyítés is nálatok?

#343 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 27. - 7:42

Már most is lehetne, mrt "csak" átviszem Sweetet 25 km Austriába és ott senkinek nincs beleszólása aztán akkor hozhatod az " import" spermát! :D ilyen egyszerü ez :guny:

#344 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 27. - 17:41

Gyönyörû ez a kiscsikó!Gratula hozzá! :kocc:

#345 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 június 27. - 17:48

Hát igen egy Dreamfinder név az kötelez!Köszike :)

#346 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 16. - 10:18

Appaloosa fiuk, születési sorrendbenelöl 15hónapos , középen 18 hónapos, és hátul 34 hónapos csikónk :D http://img.tar.hu/va...e2/23766458.jpg

#347 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 22. - 5:35

Mindhárom elkelt!:) :yeah:

#348 memphisgirl

memphisgirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 24. - 10:13

Nagyon gyönyörûek. :)

#349 Mesterranch

Mesterranch

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 24. - 17:53

Appaloosa csikók eladók már 850ezer forintos kezdõáron. Amerikai papírokkal és kiválló õsökkel rendelkeznek.Érdeklõdni lehet:Mester RanchNagykáta06205988375www.mesterranch.gportal.humesterranch@hotmail.com

#350 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 28. - 15:39

Egy 4 õsi soros appaloosa csikó kb mennyibe kerülhet, ill mennyit érhet???

#351 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 28. - 20:04

Azt százalékban mérik, rajta van a törzsklapján, szerintem 300 ezerért kamu az egész, ha itt van Europaban 5-6 ezer € az ára. Az egyik bértartónk idöhiány miatt eladja a 96 % Fundation Appaloosa Kancáját 1700,000 Ft ér sweet csikó van benne és Leopard....

#352 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 29. - 0:25

Ki kell,hogy abranditsalak,nem kamu.Az F4 jelentese:4 generaciora visszamenoleg tisztaveru (nem keresztezett sem Quarter horse-szal,sem teliverrel) Appaloosa osokkel rendelkezik.Quintet Mighty Doll (javaslom a www.allbreedpedigree.com oldal megtekinteteset,ahol barki barmikor megnezheti a lo szarmazasat,de keresre el is faxolja a tulaj) f4-es kancacsiko,barmily hihetetlen is szamodra,es 1500 kanadai dollart er.Azert,mert nem talalkoztal meg ilyennel,nem jelenti azt,hogy nincs is.Kanadaban a Qh,az Appaloosa es a Paint horse olyan gyakori,mint Magyarorszagon a felver lo.Eppen ezert itt ennyit er,viszont kepesek millio forintokat kiadni egy holland felver-teliver keresztezesert,amit angol stilusban lovagoltak.Ha valaki megveszi itt,pont ugyanannyiert fogja aztan eladni otthon,mint a bertartod...

#353 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 29. - 6:56

Nem tudsz kiábrándítani, mert ismerem az árakat, az Appaloosákét meg különösen! Egyszer már kitárgyaltuk egy másik topikban, a szállítás, a Quarantene, és a vám többe kerül mint a vételára :) 300 ezer vételár meg 400 ezer vám és szállítás és a lovadat a képröl meg az internetröl vetted! Nem tudsz róla semmit! De nehogy azt hidd hogy irigykedem... mint ítam a mi lovunk is Fundatiun appaloosa, meg a csikója is, ezen kívül meg még 2 kancánk is van aki 90% fölött van :) Fundation (Telipapirosak, de az 5 generációban Quarte Horse van bennük)A kamut meg azért írtam, mert hogy 3 napon keresztül próbálkozom elérni a tulajt, és nem lehet, és az ára lehet hogy annyi, de hogy végül is többe fog kerülni az biztos :guny:

#354 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 29. - 7:17

Az igaz,hogy Canadába lehet ennyiért lovat venni de a szállítási költség kb1mill./ló. Ha csak nem tud repülni.

#355 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 29. - 7:33

Hát erröl beszéltem Barátom :kocc:

#356 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 29. - 8:34

Fogalmam sincs.Biztos azért mert szereti a lovakat.

#357 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 29. - 16:10

Batran kerdezd meg arykat is,az elso mondatom az volt,hogy itt vannak kint,ergo szamoljon hozza szallitasi koltseget.Sosem titkolta a tulaj sem,hogy innen azert meg el kell oket reptetni Magyarorszagiga,mi koltseges.Nem ertem miert gondolod,hogy most valami ujat mondtal ezzel.Te csak fikazol orokke mindenkit,nalad okosabb a foldon nincs,ne csodalkozz,hogy gyakorlatilag utalnak itt.En elhiszem ,hogy te mindent tudsz az Appaloosakrol,neked van a legtokeletesebb fedmened egesz Europaban,nekem nincs semmim,es nem is ertek hozza.A tulaj kert meg,hogy segitsek neki,es latom a lovat minden nap.Nekem ennyi eleg,nincs szuksegem a te beleegyezesedre,hogy ez jo,szep lo,vagy sem.Interneten veszunk ruhat,interneten tartjuk a kapcsolatot a csaladtagjainkkal,interneten eljuk az eletunk.Igen,interneten veszunk lovat is olykor.Milyen tulajt hivtal?Itt a szama,ha beszelsz angolul,hivd barmikor,keszseggel elmagyarazza neked,hogy nem kamu.1 306 825 0353Azt kerte mondjam meg neked,hogy a piac telitve van lovakkal,es nem tudjak eladni oket,ezert ennyi az aruk.Javasolja az equine.com oldal megtekinteset,ahol 26 oldalon keresztul nezhetsz elado lovakat...A kutyanak nem kellenek itt az Appaloosak.Talan ide kene jonnod neked is egy kis tanyermosasra.

#358 Guest_Kameleon_*

Guest_Kameleon_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 29. - 19:36

`n mostam már Austriában elég tányért :D nem kell hogy canadában is meggazdagodjak :yeah: Angolul nem tudok, de ha a tulaj velem akar beszélni akkor Te azt megoldod ugye, pld Francia Te gondolom úgy jól tudsz! ;) Nem hinném hogy az amerikai piac tele lenne eladhatatlan Dreamfinder csikókkalés ha Te meg a tulaj ilyet tudtok mutatni 300 ezer Ftért akkor szólj!Nem mindenki utál engem csak azok akik kioktatnak, úgy hogy nálam alacsonyabb a tudásuk. Okosabbtól mindig elfogadom a bölcsességet :P Leány a nagy Canadában! Te szóltál be nekem, aztán ezek után rosszul esik Neked a lepattanó labda?Amúgy meg szép napot és sok jó eladhatatlan lovat Canadának (mert a hülye magyarnak majd jó lesz mi?)

#359 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 30. - 6:04

En nem mondtam,hogy buta.Azt mondtad,kamu az egesz.Ami szamomra azt jelenti,hogy lehazugoztal egy szamodra teljesen ismeretlen embert.Es itt kezdodott immaron a sokadik vitank.Nem vagyok mar kislany,de ha tovabbra is annak szolitasz,vegtere is en is hivhatlak pappernek,ugye? :P Nem tamadtam,hanem megvedtem valakit,akit jogtalanul sertegettel.Sajnalom,ha te ezt tamadasnak veled.Nincsenek raszorulva a magyarokra,tulajdonkeppen en ajanlottam fel,hogy felteszem erre a forumra a lovaikat,aminek ok orultek,de ettol se jobb,se rosszabb nekik.Kicsit beleronditottak a piacodba,ez teny,de ennyi.Az ilyet hamar fel lehet dolgozni.Ha nem magyar veszi meg a lovukat,nem fognak sirva fakadni.A tulaj nem akar veled beszelni,te akartal beszelni a tulajjal."(A kamut meg azért írtam, mert hogy 3 napon keresztül próbálkozom elérni a tulajt, és nem lehet, és az ára lehet hogy annyi, de hogy végül is többe fog kerülni az biztos )"Es ha million alul nem ussza meg senki,akkor million alul nem ussza meg senki.Aki innen veszi a lovat,az tisztaban van a szallitasi koltsegekkel.A lovak nem eladhatatlanok,nem ezert tettuk fel oket erre a forumra.Te miert hirdetsz vagy reklamozod a csikokat ezen a forumon?Mert el akarod adni a lovaidat.Vannak olyan jok,mint akar a tieid.Szerinted otthon miert lehet felver lovat venni olcson?Nem azert,mert eladhatatlan,vagy mert szar.Azert,mert boven van belole,es lehetoseged van valogatni.Igen,nem Dreamfinder csikok.Biztosan ezert kerulnek csak ennyibe.Nem tudom. :gm: (a tudasodat elismerem,hogy tobb,jobban ertesz az Appaloosakhoz.Es itt le is zartam ezt a valamit,amit en inkabb b***ogatasnak hivok,mint vitanak.Nincsenek ervek.Milyen uzletember az olyan,aki lehazugoz egy ismeretlen embert,csak mert ugyanazt a termeket akarja eladni?...)Tovabbi szep napot kivanok.

#360 fehér bölény

fehér bölény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 690 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 31. - 7:20

Azért jól elvagytok!!!!Legalább folyik az élet!