Hhhmmm..... :-/ hogyan fogyhatok?
Közzétéve 2011 november 8. - 14:38

Közzétéve 2011 november 8. - 17:15
Közzétéve 2011 november 8. - 17:18
csalok
hoodia-val
használ? nem lesz tõle étvágyad vagy mi?
Közzétéve 2011 november 8. - 18:24
Közzétéve 2011 november 8. - 18:28

Közzétéve 2011 november 8. - 18:31
Közzétéve 2011 november 10. - 18:27
Étekzés elõtt, naponta kétszer!
Közzétéve 2011 november 30. - 9:29
Közzétéve 2013 március 31. - 8:24

Közzétéve 2013 március 31. - 9:19
Közzétéve 2013 március 31. - 10:30

Közzétéve 2013 március 31. - 13:19

Közzétéve 2013 március 31. - 14:08
Ami azt illeti én is meglepõdtem a heti kb 1kg-on. De igyekszem tartani magam az intelmedhez.
Mindenesetre akkoris jobban érzem magam és sokkal energikusabb vagyok, habár többnyire igy is dinamit a természetem, most gondolod el
Elõször is, dobd ki a mérleget a francba.

Ugyanis, ha izmosodni akarsz, akkor a súlyod nem fog jelentõsen csökkenni, csak éppen az eltûnt zsírpárnácskák helyett izmok lesznek, így ugye nem bújik el a zsír mögött az izom.
A mozgás viszont kell, napi egy órát rá kéne szánni, a speedfittnesst én biztos nem csinálnám, tudodmikó aggassanak rám elektródákat. Most az van, hogy kicsit futok az erdõn-mezõn, aztán itthon egy kis TRX. (csináltam magamnak olcsón) A kaján is változtattam, de nem koplalok, lehetõleg a gluténtartalmú ételeket csökkenteni kell, kevesebb kenyér, cukor, több saláta, sajt, tojás, hús, zsír is mehet.. Kollégámnak a teljesen paleo étrend is bejött, kilóra, centire is csomót leadott, nekem mondjuk annyi önuralmam nincs, se idõm, hogy fõzzek, se pénzem, hogy paleo kaját rendeljek napi 3x.

Ha meg most megjön a jó idõ, akkor görkorizni meg biciklizni is fogok, attól remélek még egy kis extra eredményt, de a pocakból már így is lement csomó.

Közzétéve 2013 március 31. - 18:28

Közzétéve 2013 március 31. - 20:46

Közzétéve 2013 március 31. - 21:11

Edited by chyki, 2013 március 31. - 21:16.
Közzétéve 2013 május 5. - 15:54

Közzétéve 2013 május 5. - 19:43
Sziasztok, én is beszállok a témába, ha lehet
Nemrég ajánlottak egy hölgyeményt, és a módszerét, ebbe kezdtem bele kemény 3 napja komolyabbanAz étkezési tervét nem hiszem, hogy 100%-ra betartom, de ha másnem észben tartom.
A hölgy neve Tracy Anderson, valamelyik csoda bulvár magazinban volt róla cikk, ha jól emlékszem az ajánló szavaira - tán a Joy-ban, de végtére lényegtelen is. Idén elhatároztam magam, hogy nem mehet tovább az amit (nem) csinálok, laza 20-de inkább 25 kilónak szeretnék búcsút mondani. Igyekszem havi 1-2 körüli értékkel kiegyezni. Csupán azért is írok ide, hogy legyen még egy húzó erõ, ami miatt talán most nem fulladok kudarcba.
Majd írsz a tapasztalataidról? Én is Tracy Andersont néztem otthonra õsztõl, de elég vegyeseket olvastam a videóiról.
'Everything that is done for us, without us, is not ours.'
Közzétéve 2013 május 6. - 9:57

Közzétéve 2013 május 8. - 9:33

Másfél hónapja én is beléptem a kalóriaszámolók körébe, amit mindig is oltári nagy baromságnak tartottam, de kiderült, hogy mûködik. Itt be lehet írni az adatokat, beállítani egy célt, és vezetni, hogy mennyit ettél és mozogtál. Persze nincs új a nap alatt, csak annyi a sztori megint, hogy több kalóriát kell elégetni és kevesebbet bevinni. Meglepõdtem, hogy amint elkezdtem kitöltögetni egy táblázatot, erõsebb késztetést éreztem arra, hogy kisebb kalóriatartalmú ételeket egyek, és beírhassak a nap végén egy kis testmozgást. Motivációnak jó.

Közzétéve 2013 május 8. - 17:47

Ma eddig kemény 1163 kalóriányi dolgot ettem, tiszta büszke vagyok magamra. Ja és mellesleg ami a legfontosabb, nem vagyok éhes

A tornából ma úgy, ahogy, de pihenőnapot tartottam (jó azért kb 10 percet csak ugráltam), de az első 5 napon túl vagyok, és még nem unom. Na hát ez azért nagy szó nálam

na jó, hogy meglegyen a minimum 1200 kalória, még megiszok egy pohár bort ;)
Edited by skatya, 2013 május 8. - 18:08.
Közzétéve 2013 május 8. - 19:42

Edited by Annie90, 2013 május 8. - 19:42.
Közzétéve 2013 május 13. - 12:29

Ma volt a 9. nap torna tracy-vel, no a kajálásba inkább a lassú víz partot mos tételt állítottam fel, nem akarok hipp-hopp csodát, lassan is jött föl, meg tudom, ha hirtelen ugrok bele, olyan hamar abba is hagyom.
Szóval...igazából január óta nekiálltam komolyabban mozogni, Rubint Réka, Norbi, hastánc, Péntek Enikõ, heti 2-3 futás, csak mellette ugyanúgy ettem. Ez arra azért jó volt, hogy 5 kiló fixen lement az 5 hónap alatt. De hogy mibõl, azt nem tudom, mert a körméretek változatlanok maradtak. A 9. tracy után látványos javulás mutatkozik váll és csípõ közt, plusz felkarban. Nem fél centik, hanem 1-2 sõt néhol 3! Holnap jön a 10. ami egyben az utolsó az elsõ fázisból. Az utóbbi két napban az elsõ 30 perces kardio részt lecseréltem ERRE , mert valljuk be, plusz 20-30 kilóval óvatosan kell bánni az ugrálással. Még nem éreztem, hogy gond lenne ízületileg, de nem is akarok addig elmenni

Közzétéve 2013 május 13. - 13:55
Látod-látod, az ellentétek vonzzák egymást
Ma volt a 9. nap torna tracy-vel, no a kajálásba inkább a lassú víz partot mos tételt állítottam fel, nem akarok hipp-hopp csodát, lassan is jött föl, meg tudom, ha hirtelen ugrok bele, olyan hamar abba is hagyom.
Melyik Tracy Anderson videóra tornázol, illetve ismersz-e jó hastánc fitnesz videót? Nekem csak egy francia nyelvû van ami kezdõtõl tanít, de elég sok a magyarázat benne, szóval nem egy óra mozgás jellegû, inkább egy videotanfolyamra hasonlít.
Közzétéve 2013 május 13. - 15:03

Közzétéve 2013 május 13. - 23:26
Közzétéve 2013 május 14. - 7:11

Közzétéve 2013 május 14. - 7:49

Na azért a 11km-s futástól még messze vagyok, Péntek Enikõ oldalán lévõ, kezdõknek összeállított táblázatnak kezdtünk neki párommal, és szép fokozatosan haladunk. Most a 2,5 perc futás, 2,5 perc sétánál tartunk, ez 4x-5x ismételve, de lassan váltunk már a 3perc futás-2perc sétára

A tracy-s étrend részemrõl tarthatatlan, mert utálok koplalni.

koleszos net hajaaj de hiányzik, jó volt az nagyon, csak úgy suhantak le a letölteni-valók (amúgy a torrentezés se egy bonyolult dolog, ha egyszer rájön az ember, hogy mi miért van ;) )
Naszóval a youtube-ról leszedõs progi az a dvdvideosoft névre hallgat.
Google-ba beírod, elsõ helyen fel is dobja. Van a butított verzió : "Free YouTube to MP3 Converter" itt csak mp3-ba szeded le a youtube videókat, illetve van a teljes: "Free studio" - ezzel a filmket is le tudod szedni.
Lilu, most nézem, Csikaszéknál lovagolsz? A profilképed vízjele "sántít"

Közzétéve 2013 május 14. - 11:41
A tracy-s étrend részemrõl tarthatatlan, mert utálok koplalni.
![]()
koleszos net hajaaj de hiányzik, jó volt az nagyon, csak úgy suhantak le a letölteni-valók (amúgy a torrentezés se egy bonyolult dolog, ha egyszer rájön az ember, hogy mi miért van ;) )
Naszóval a youtube-ról leszedõs progi az a dvdvideosoft névre hallgat.
Google-ba beírod, elsõ helyen fel is dobja. Van a butított verzió : "Free YouTube to MP3 Converter" itt csak mp3-ba szeded le a youtube videókat, illetve van a teljes: "Free studio" - ezzel a filmket is le tudod szedni.
Köszi szépen a programot, le is szedtem a hastáncos lányokat. Az étrendbõl nekem a délig green juice vagy gyümölcs van meg, a többi nem az én világom, maradok a River Cottage Veg stílusú kajáknál. Meg õ is detoxról ír, ami a halálom, mert ahogy õ elképzeli, nem létezik.
Nekem is érzékeny a térdem (porckopás), a barátnõm megtanított powerwalkozni, így én azt csinálom futás helyett.
Jó lovastúrázást!
Közzétéve 2013 május 14. - 13:34

Közzétéve 2013 május 23. - 13:12
Detox? ajaj, lehet, nem olvastam elég figyelmesen, de tény, nem vagyok toppon angolból, épp az iskolapadot nyomom 2b szinten a British Council-nál
![]()
Az a power walking hogy mûködik? Nem mindig van kedvem a futáshoz, amit a sötétbõrû bige a youtube-on gagyogott abból annyit értettem, hogy nagyon kell hadonássz gyaloglás közben
Hát úgy, hogy hasizmokat feszesen tart, hátat feszesen tart, tenyerek felfelé néznek (nekem van kis, csuklóra csatolt súlyzó is) térdek enyhén rogyasztva vannak végig, és a kar a törzs mellett mozog, azaz pontosan úgy, ahogy a csajszi magyarázza, baromira kell hadonásznod.

Tegyél egy órás kört, esetleg iktass be kisebb dombot is, szerintem fogod érezni.

Közzétéve 2013 május 24. - 15:43
Egy iõben azt lehetett olvasni, hogy az elsõ 5 kilogramm még nem fogyás, hanem a mozgás hatására az izmok víztartalmának csökkenése....Ez arra azért jó volt, hogy 5 kiló fixen lement az 5 hónap alatt.
Közzétéve 2013 május 24. - 17:19

Közzétéve 2013 június 13. - 11:20
Közzétéve 2013 július 25. - 16:18
Hogy állsz?Köszi a bíztatást
...egyéb iránt most értünk vissza egy laza 200 km-s lovastúráról, ami alatt ettünk, ittunk, nem keveset, (rengeteg folyadék is lecsurgott, nem csak pálinka), és egy deka se jött vissza, nekem ez elég kecsegtetõ. Igaz, lejjebb se ment, mert azért fogyott a kenyér meg a pityóka
(Uhh, az utolsó négy hozzászólás az enyém a satöbbiben, és emlékszem rá, mikor Feribácsi ilyent tett, és egyesek leírták, hogy hogy tele van a tökük az ilyen buzgósággal... 2 nap önkritikát gyakorlok, viszlát vasárnap)
Edited by Ernest, 2013 július 25. - 16:21.
Közzétéve 2013 augusztus 23. - 15:33
:guny: :guny: :guny:
Edited by froclee, 2013 augusztus 23. - 15:34.
Közzétéve 2013 október 8. - 13:22
Hú, de sokat kihagytam, de a nyaralás után nem mutatott többet a mérleg, ez nekem eredmény Múlt héten álltam neki újra, a mérleg bedöglött, így azt nem tudom, mi változott. Szigorú étrend az nincs, de igyekszem a paleo közeli étrenddel egyeztetni - az egészség végett is jobb a csomagolt mérgeket elkerülni
Azt tudni kell, apartnamban lakunk 2 éve, így olykor lakik itt velünk "idegen". Mióta nem írtam, ez állt fenn, így a tornák totál kimaradtak. Én azt "meghitten", egyedül tudom csak csinálni. De most megint enyém az egész kecó, úgyhogy folyt köv
Közzétéve 2013 október 8. - 13:33
Az elmúlt nyolc hónap alatt elértem a 75 kilót. Nem csoda a rendszeres bőséges kaja, a három vacsora...
Viszont nem tudom hova szedtem fel mert hasam nem lett nagyobb, hájam vajmi kevés. No nem is érdekelne ha hiznék, már kéne valami tekintélyféle. Haverok szerint az arcom lett kicsit nagyobb. Tehát megvan hová ment.
Közzétéve 2013 október 8. - 14:22
Az nem feltétlenül a kajától nő meg