Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Hhhmmm..... :-/ hogyan fogyhatok?

• Please log in to reply
3251 válasz a témához

#3161 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 24. - 10:56

Muffint... :D

#3162 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 24. - 13:02

Erõsen túlsúlyos emberek részére a dietetikus tanácsadást támogatja a TB? Hogy megy ez, tudja valaki?

#3163 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 24. - 13:06

Vagy Egészségpénztár... Ez tán esélyesebb.

#3164 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 24. - 14:10

Erõsen túlsúlyos emberek részére a dietetikus tanácsadást támogatja a TB? Hogy megy ez, tudja valaki?

Túlsúlyos emberek esetében nem tudom, én laktózérzékenységgel voltam gasztroenterológián, és onnan ingyenesen mehettem volna dietetikushoz tanácsadásra.
Úgyhogy talán gasztro-n kéne kezdeni és onnan menni tovább.

Muffint... :D

Azt én szoktam sütni :gm:

#3165 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 24. - 21:43

Két pohár víz is segíthet a fogyásban
"2010. augusztus 24. 13:20

Virginiai szakemberek kutatása szerint, ha a fogyókúrázok a napi három fõétkezés elõtt mindig megisznak két pohár vizet, akkor átlagosan 2,3 kilogramm súlyfeleslegtõl szabadulhatnak meg könnyedén - számolt be a BBC internetes oldala. A kutatók 12 héten át tartó kísérlete bebizonyította, hogy akik rendszeresen ittak vizet a napi étkezések elõtt, nagyjából 7 kilogrammot fogytak, azok pedig, akik csak a kalóriaszegény étrendet követték mindössze 5 kilogramm feleslegtõl váltak meg. A kutatók ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy míg a vízivás valóban a teltség érzetét kelti a gyomorban és nulla kalóriabevitelt jelent, addig túlzott fogyasztása komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.

Brenda Davy, a Virginiai Mûszaki Fõiskola és Állami Egyetem professzora és egyben a tanulmány vezetõ szerzõje elmondta, hogy a mostani volt az elsõ olyan, szúrópróbaszerûen ellenõrzött kísérlet, amely a vízfogyasztás és a fogyókúrás étrend kapcsolatát vizsgálta. Véleménye szerint a vízivás azért bizonyul ilyen hatásos módszernek, mert kalóriamentes és jól megtölti az ember gyomrát.

A szakemberek szerint a diétás, illetve az édesítõszerrel készült italok szintén segíthetnek a kalóriabevitel csökkentésében és a fogyásban. Davy ugyanakkor int mindenkit a cukrozott szénsavas üdítõktõl, amelyekben dobozonként mintegy tíz teáskanálnyi cukor található." (MTI)

#3166 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 14. - 23:09

heló van itt aki aktuálisan fogyózik? vagy csak én küzdök a kilókkal? :)

#3167 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 15. - 9:32

Egy megoldást találtam arra hogy ne hízzak és aránylag jó kondiban legyek: kicsivel kevesebbet eszem (pláne szénhidrátból), és többet mozgok. Hogyan próbálsz fogyni?

#3168 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 15. - 9:56

Nálunk az irodában mindig van valmi közös nassolnivaló: csoki, süti. Az ember észre se veszi, mennyi kalóriát töm magába így, a jártában-keltében bekapott egy-egy falatokkal. Én simán fogytam 1 kilót azzal, hogy rendesen ebédeltem és nem össze-vissza bekapkodott nasikon éltem napközben. Egyébként meg, karácsony elõtt fogyózni? ;)

#3169 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 15. - 17:16

Na hát erõt vettem magamon, mert nagyon nagyon sokat mutatott már a mérleg, így múlt hét szerdától kezdtem neki a tortúrának. A Forever Livinges Clean 9 turmixport választottam, 2 hétre ütemezve és mostanra beállt az ideális adagolás. Azért volt nehéz dolgom, mert muszáj sósat ennem, bármit, akár pár falatot is, mert anélkül nem bírok meglenni. Nassolásból is az a típus vagyok, aki inkább megeszik egy szelet szalámit, ha más nincs otthon, mint egy tábla csokit :) Szóval most így néz ki egy napom: -reggeli: 1 müzliszelet, 1 turmix (3 dl-bõl fele-fele víz ill. tej), 1 mandarin - ez a jutifali, hogy megiszom azt a sz@rt :D -ebéd: változó, eddigi variációk: kis tányér zöldségleves/kis adag kukoricás rizs/poharas kínai leves - lényeg hogy sós legyen :) -vacsora: 1 turmix a fentebb írt arányokkal, és 1 mandarin Nap közben Jana ízesített vizet iszom, esetenként 1 pohár gyümölcslevet vagy colát, a fogyi ideje óta 1x egy 3in1 nescafét, egyszer ittam már zöld teát üresen is, szörnyû volt :D Úgyhogy ennyi. Néha bûnözöm: 1 szaloncukor/1 Tuc keksz/1 marék tökmag még becsusszan a napba. Õszinte vallomásomat hallottátok, 1 hét alatt 3,5 kiló lement :) még 1 hét, aztán kis szünet múlva még egy ilyen kúrát szeretnék csinálni. Még 7 kilótól szeretnék megválni. :ang: juice: muszáj volt... amúgy karácsonykor se fogok zabálni, a sütik amúgy se vonzanak, a fõételekbõl pedig keveset fogok enni - a gyomrom már így is nagyon összeszûkült, csak vigyázni kell :) Bocs hogy regényt írtam, csak gondoltam a részletekkel többet segítek, ha valaki esetleg hasonló módszerekhez nyúlna. Amúgy azt gondolom, a Forever és a Turbó Diéta porok között nincs számottevõ különbség. Próbáltátok Ti ezeket?

#3170 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 17. - 19:04

Ez is egy jó megoldás Posted Image

#3171 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 17. - 19:29

Ez tök jó. Csak kenyeret nem szabad hozzá enni. :kir:

#3172 Vigasz

Vigasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 712 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 17. - 19:34

fogyni lehet a fenti képen látható diétás módszerrel. Komolyan
szalonnát kell enni, kolbászt, húst, viszont kenyeret csak pirítva, édesség, péksüti nulla. Akinek ez szimpi, nézze meg az alábbi linket

#3173 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 18. - 8:27

Heti egy lénap az egészségnek is jót tesz és a körméretnek is.

#3174 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 16:27

Új csodaszer.

#3175 Terézanyu

Terézanyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 19:43

Aki nem fogyott le az eddig piacra dobott 30-40 csodaszartól, az gyorsan rndelje meg most! Ettõl sem fog. :gm:

#3176 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 19:49

Ezzel a netes névvel nem kéne ilyen pesszimistának lenni. :D

#3177 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 20:13

Heti egy lénap az egészségnek is jót tesz és a körméretnek is.

Én most azt próbálom, hogy tíz naponként két mononapot tartok. Közte szénhidrátban, cukorban és zsírban szegény kiegyensúlyozott diéta. Egész jó. :) A mononapokat utálom, de két napot ki lehet bírni.

#3178 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 20:41

Magántanyámon fogyókúrás tábort szervezek,õsi fogyókúrás módszerekkel.Az egy hetes tábor alatt a kg-ban,és cm-ben való fogyás garantált. Ha a hét végére nincs mérhetõ fogyás,akkor a tábor díját 100%-ban visszatérítem.Orvosi ellenõrzés igény szerint biztosítva. ;)

#3179 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 20:45

Bálapakolás? :kir:

#3180 Zebrabara

Zebrabara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 20:46

Magántanyámon fogyókúrás tábort szervezek,õsi fogyókúrás módszerekkel.Az egy hetes tábor alatt a kg-ban,és cm-ben való fogyás garantált.
Ha a hét végére nincs mérhetõ fogyás,akkor a tábor díját 100%-ban visszatérítem.Orvosi ellenõrzés igény szerint biztosítva.
;)

Ilyet én is tartok, jó az ötlet. :kocc: A pajtában kb két IFA-ra való lótrágya vár kihordásra, és kb 10 m3 tûzifa felvágásra, hasogatásra. Kit érdekel a fitnesszprogram? :D

#3181 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 20:48

Bálapakolás? :kir:

Nem,nem vagyok olyan brutális :rolleyes:
Jelentkezni itt,kellõ számú jelentkezõ esetén az elsõ turnus április 25.-én kezdhet :)

#3182 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 22:44

Egy ilyen táborban drágáér' nem adsz enni? :D

#3183 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 1. - 23:06

Egy ilyen táborban drágáér' nem adsz enni? :D

Nem puhatolózni,jelentkezni ;) kaja,ital van.Az õsök is kibírták,csak nem voltak túlsúlyosak(többnyire) :D
Nem olyan drága az,ha fogyik az ember lánya,fia :gm:

#3184 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 18:49

A pirítós miért jobb mint simán a kenyér? Nem ugyanazt eszem? A másik a kétszersültek. Azok is kenyérbõl vannak végül is és lisztbõl, miért jó az? Vagy mitõl jobb?

#3185 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 5. - 19:49

Már elfelejtettem az ideológiát, könnyebben emészthetõ valami miatt. De már a múltkor akartam kérdezni, tán puffasztott rizsrõl beszéltél, hogy mire számítasz ezekkel? Szerintem ezek másra nem jók, csak a kilók gyarapítására. Már persze, ha sokat ezsel belõlük.

#3186 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 9. - 21:25

Hm köszi, olyat úgyse szoktam enni. Csak olvastam, hogy minden kenyeret amit eszünk meg kéne pirítani és már azzal is könnyebben emészthetõ de miért? Végül is mindegy..

#3187 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 10. - 0:47

Hát azért, mert a sok pirítóstól meg majd rákot kapsz... Egyszerû ez :D

#3188 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 10. - 8:51

Nem kell azt a pirítóst szénné égetni! :D

#3189 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 10. - 11:24

...de miért? Végül is mindegy...

Ugyan én megírtam a választ, mert valami felbomlik vagy megszûnik benne a hõkezeléstõl. Hogy mi az a valami, azt ugyan elfelejtettem. :D De mondjuk ez itt vagy igaz, vagy nem: When bread is toasted, the highly complex starches get converted to easy digestible carbohydrates... Vagy: the starch being partly converted into dextrin in the process. The additional caramel or flavour and dryness acquired lessen the time of digestion...

Hm köszi, olyat úgyse szoktam enni.

No, az lehet, hogy nem eszed, de hogy tervbe vetted, az biztos:

A puffasztott rizs korong tényleg jó? Mindig mindenki azt eszi...

#3190 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 10. - 17:28

Hát csak elgondolkodtam rajta :) Mert ha jó akkor eszem, ha nem akkor nem :D De igazából jobb szeretem az ilyen kétszersült izéket mint a pufit. :) Szóval még jó is.

#3191 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 10. - 15:53

nem tudom melyik topikban volt szó a futásról. lehet, hogy ebben, ezért írom ide.
heti 3 alkalommal szoktam futni, eddig 4-5 km-t futottam, ezen a héten már 6,5-7 között volt. az idõm pedig 42-45 perc körül alakul. nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. jól esik, de valahogy olyan kényelmetlen. utólag kevésnek tûnik, de múltkor lerajzoltam a térképre, mennyi volt és akkor meg sok. az idõ meg szerintem gyalázatos, de gyorsabban futni kocogni meg lusta vagyok.
valaki tud mondani normált értékeket, hogy egy közepes kondiban és élete teljében levõ fehérnépnek mennyit illik futnia hetente? csak, hogy legyen valami célom is, mert egyre kevesebb a motivációm.

#3192 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 10. - 22:14

Én a 6 km-t akkor futottam 40 perc alatt, mikor egyedül voltam. Ha fiúkkal mentem, akkor "húztak", megvolt 30 perc alatt is. Ami motivációs ötleteket tudok adni: - stopperrel (telefonnal) pontosan mérd az idõd, és vezesd egy papíron/naptárban. Így mindig új célod, motivációd lesz: az elõzõ idõ megdöntése. - ha megszokott útvonalad van, közben is nézz az órára, hogy tudd, hol jársz az egyéni rekordod megdöntésében. - döntsd meg a 30 percet 1 hónapon belül! - ha tényleg nem akaródzik a saját rekord döntögetése (pedig jó érzés az), akkor esetleg iktass be rövid, gyorsabb szakaszokat, hogy egy kicsit felpörgesd a vérkeringésed és anyagcseréd. (Persze bagoly mondja, én már egy éve nem futok rendszeresen de helyette azért tornázgatok.)

#3193 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2011 június 11. - 15:46

nyáhá! gondoltam kisebb távon kipróbálom mit tudok magamból kituszkolni. 4500 m 22:50. :yeah: büszke vagyok magamra. a 6:40 /km-es átlag helyett ez 5:04/km. :kir: mehetek vissza szakdogát írni.

#3194 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 24. - 9:32

Komolyan: egészséges és boldog??? Nem hiszem.

#3195 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 24. - 10:21

És mégis mibõl él ez a nõ? :rolleyes: Napi 6-8 órát vásárol, gondolom az evés is nemkevés idõt igényel. Ilyen jól fizetnének a mínuszos hírek?

#3196 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 14. - 19:21

http://www.youtube.c...player_embedded
:kir: :kir: :kir:

#3197 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 26. - 9:49

juppijééé, -4kg-20-ig meg se állok, remélem

Edited by agrobe, 2011 október 26. - 9:50.

#3198 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 október 27. - 14:57

Szurkolok! :)

#3199 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás