Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#281 Packo

Packo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 167 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 15. - 22:02

Az tényleg olyan film, ami olyan hangulathoz illõ, bár én amugy sem rajongok annyira a romantikus filmekért, de azért a Johnny Depp helyes volt, fõleg amikor gitározott... :D A Karib-tenger kalózaiban, szeintem eredeti hangal sokkal jobb mint szinkronnal, ezerszer jobban hangzik az hogy Captian, Captian Jack Sparrow, mint az hogy Kapitány, Dzsek Szepro ( :D ) Kapitány, meg egyébként sem olyan jó a magyar szinkronizáló, olyan herélt hangja van. [ Március 15, 2004, 21:03: Az üzenetet átszerkesztette: Packo ]

#282 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 16. - 21:38

Posted Image Hát ja, érdekes egy szinkronhang. Nem tudod mi a film original, külföldi, hivatalos honlapjának a címe? Vagy honnan lehet képeket szerválni Sparrow komáról? Kéne... Posted Image

#283 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2004 március 16. - 22:05

[url="http://"http://pirates.movies.go.com"]http://pirates.movies.go.com[/url]

#284 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 12:00

Ha valakit érdekel: ma este lesz a tv2-n 21:30-tól az egyik kedvenc filmem az egyik kedvenc színészemmel. Halálsoron Tom Hanks fõszereplésével. Gyenge idegzetûeknek nem javaslom. A többieknek igen, szerintem nagyon király.

#285 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 13:37

GYenge idegzetûeknek tényleg nem az igazi, és szerintem is király. Láttam már kétszer, de lehet, hogy ma is megnézem.Megvan benne az amit én szeretek egy filmben, a filozófiai szál.

#286 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 14:32

Tényleg nem rossz film. Láttam már jó párszor, megvan videon. De azért megnézem. Ha csak meg nem unom az elsõ valóvilágos bejátszásnál a reklám alatt :mad:

#287 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 16:12

Nem fogod, mert a VV az RTL Klub produkciója ;) .Nekem is megvan videón de sajnos csak az utolsó vetítéskor sikerült felvenni ami még anno az HBO-n mindig az eredeti nyelvû változat volt. Persze nem baj, nyelvtanuláshoz jó, de ha este álmosan elkezdem nézni, nem valószínû hogy van kedvem olvasgatni a feliratokat... Posted Image Már megrendeltem DVD-n is de még nemtom mikor jut el hozzám. Én is szeretem a gondolkodós filmeket, de szerintem ez még nem tartozik az "élvezhetõ de baromira elvont" kategóriába. Túl sok mondanivalója nincsen de a sztori érdekes. Tom Hanks meg magáért beszél. Posted Image

#288 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 16:32

Tényleg nem rossz benne, de számomra az egyik másik börtönõr (sajna nem jut eszembe a neve, a magas erõs) alakítása is meghatározó benne.Egy elég baromira elvont film az Spielberg Párbaj-a! Azt is csak erõs idegzetûeknek...

#289 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 19:37

Titok, ha esetleg kell, a Halálsoron megvan DivX-ben, mondjuk nem DVD, de 2CD-s változat. Artin, megvan neked a Párbaj valamilyen formátumban? Kölcsönadod? Posted Image

#290 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 április 4. - 20:21

Ki látta a Passiót?

#291 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 20:56

Kösz de nem vagyok hajlandó cd-rõl filmet nézni. Az snassz. Posted Image

#292 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 21:34

Hmm? Mi a különbség? Ugyanúgy a tévén jelenik meg a kép, nem? :D

#293 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 4. - 22:12

Cav! Ment magán!Titok! Rá kell kötni a tévét a gépre, vagy egyszerûen megkérni Cav-ot hogy írja át VHS-re! :D

#294 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2004 április 5. - 7:45

Aszem a Passióról még hallunk itt-ott vitákat.Azért feltûnt valani. Amikor ilyen realisztikus filmet csináltak a németek belorussziai kegyetlenkedésérõl (Jõjj és láss !) az valahogy senkit nem érdekelt, pedig nem egy emberrrõl szólt és nem csak felnõttekrõl. Mindegy, szóval szerintem amellett, hogy nagyon megrázó, nem foglalkoztatná a tömegeket, ha nem Jézusról szólna.

#295 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 5. - 10:13

Nem vagyok híve ennek az ide-oda-kötésnek, már apám is egy csomószor állt elõ különféle variációkkal a szobámban fellelhetõ gépek csatlakoztatásáról de mindig leállítottam. :D Így is épp elég lent elviselnem hogy minden össze van kötve mindennel. :rolleyes:

#296 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 7. - 23:10

Péntek este lesz a Hét év Tibetben.Szerintem nem rossz film, érdemes megnézni..

#297 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 12. - 18:12

Ma láttam moziban a Gothikát. Halle Berry jól játszik benne nagyon, a sztori érdekes, én néhányszor megijedtem a film közben. A zene is korrekt, csak nagyon sötét tónusú az egész film. Összességében egy 10-es skálán 7-et adnék rá.

#298 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 12. - 18:43

Mi múlt héte a Hideg hegyet éztük meg. Összességée em rossz film, de nem az események gyors egymásutánjáról híres.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 12. - 21:27

Hét év Tibetbent imádom, ez volt az elõs angol filmem, nagyon szeretem Posted Image Gothika engem is érdekel, bár halle Berry-t semmiben nem láttam még jól játszani - lehet, h most összejött neki. Én tegnap Don Juan DeMarco-t néztem szintén angolul - jó volt, aranyos sztori, jó alakítások, bár nem kötött le maximálisan, de amikor untam volna, akkor ott volt Johnny Depp. ;)

#300 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 12. - 21:34

Tegnap néztem nagyot. Nem tudtam, hogy az E.T.-ben Drew Barrymore a kislány! (remélem így írja)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 12. - 22:05

Pedig de! Posted Image Sokáig én sem tudtam. <E.T. telefoniert nach Hauseeeeee...>

#302 Miklász

Miklász

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 16. - 20:40

Azt nem szeretem az átlag amerikai horrorfilmben, hogy van egy séma,ami mindig ismétlõdik az ijesztgetésnél. Nagy csend, sötét, hallani minden apró neszt és akkor hirtelen valami magas hang lecsap 100 decibellel. Persze, hogy megijedsz és felmegy az adrenalinszinted. Olyan kiszámítható és unalmas egy idõ után.Nagyjából ezt követi ugyan, de a vége miatt mindenképp érdemes megnézni a Darkness-t. (Magyarul nem emlékszem pontosan mi volt, talán a Rettegés Háza) Végre nem a szokásos happy end, látszik rajta az európai hatás Posted Image .

#303 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 17. - 12:06

hát, én láttam a darknesst. Szvsz elég nagy marhaság volt, de érdemes megnézni, mert télleg nem hálivúdi horrorrfilm hatása van. Bár én még mindig nem értem, h a halott gyerekek mit akartak a kisfiútól :rolleyes: mmint mit akartak, ami PONT tõle kellett nekik

#304 Miklász

Miklász

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 18. - 13:24

Ennyire azért nem gyakorolt mély hatást rám, hogy hónapok múlva is pontosan emlékezzem a kisfiú motivációira Posted Image

#305 silvanus

silvanus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 484 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 18. - 15:33

Jack Nicholson - Diane Keaton: Minden végzet nehézNicholson öregszik, de még mindig nagyon jó a vásznon. A "Ki nevel a végén"-ben is nagy volt Posted Image

#306 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 18. - 16:57

Tegnap volt egy nagy "horror", az ördögûzõ. Hát én szarrá röhögtem magam rajta. :D Amit az a kiscsaj mûvelt... Posted Image

#307 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 20. - 23:50

Május 2-án, vasárnap lesz az Interjú a vámpírral c. film a Tv2-n 22.35-kor.

#308 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 21. - 0:33

En meg ezt kaptam:"KAPASZKODJATOK MEG JÓL!Ma voltam moziban, Passion, ül mellettünk egy szoke pi.csa, meg a kigyúrt barátja. Elso beszólás, amikor elkapják Jézust:Csaj: ÉS AKKOR FELAKASZTJÁK, vagy MI LESZ?Pasi: Hülye, o a foszereplo, csak nem hal meg.A korbácsolós jelenetnél:Csaj: Ez a torz izé a megvert srác gyereke?Pasi: Máskülönben miért mutatnák?Csaj: És akkor az a no abban a fekete kosztümben?Pasi: A megkínzott pasi félrekúrt, ennyi.Stílszeruen, úristen, ilyen emberek élnek ma?!"

#309 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 21. - 7:53

Cav :D :D Posted Image Posted Image :D :D

#310 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 21. - 18:39

A Passió-ról ...Nekem nagyon tetszett a film. Véleményem szerint a hívõknek megerõsítést adhat, az útkeresõknek pedig utat mutathat ...
idézet:
Eredeti szerzõ: Mongol: szóval szerintem amellett, hogy nagyon megrázó, nem foglalkoztatná a tömegeket, ha nem Jézusról szólna. [/QUOTE]Természetesen pont azért foglalkoztatja az embereket, mert Jézusról szól! Akit a Teremtõ fiának hiszünk ...Ez önmagában viszont nem azt jelenti, hogy ha más valakirõl szólna egy rettenetes film, az nem foglakoztatná az embereket! Ez túlzott kisarkítás!Cav!Ez nagyon durva!!! Hihetetlen!

#311 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 21. - 19:18

Igen, történt a történelem folyamán sok olyan véres esemény, amirõl szintén lehetne filmet csinálni, de még nem csinált senki. Meg van olyan is, amirõl már ezer filmet csináltak, könyvet írtak, múzeumot avattak, stb. Van aminek több valóságalapja van, van aminek kevesebb. Még nem láttam sajnos ezt a filmet, de érdekel. Simán elhihetõ egyébként amit a srác hallott, amikor a Kill Bill-en voltam, ami szintén jó véres, ott is voltak hasonló egyedek. Biztos a vérre mentek, nem számítottak arra, hogy olyan film amihez agy is kéne, hogy felfogják... Posted Image

#312 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2004 április 23. - 7:22

Spongyabob Posted Image A kedvencem. És Csigusz is. Posted Image

#313 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 május 17. - 9:03

Helló!Megnéztem a Kontrollt. Tetszett, fõleg az eleje, amikor még a karaktereket mutatja be. A csukjás srácos részek nagyon rémisztõk! Ha tudom, hogy van benne ilyen, akkor lehet hogy meg sem nézem. Nekem nem szabad horrort, thrillert néznem, mert utána rosszat álmodok.Meg tegnap megnéztük a Tróját. Ahhoz képest, hogy nem akartam megnézni tetszett! De lehet hogy csak azért, mert romantikus részek is vannak benne. :D Vajon minden korhû volt benne? Lovasfelszerelés, épületek, páncélok? És a sztori is csontra ugyanez a mitológia szerint? Bocs, már nem emlékszem rá pontosan. :rolleyes:

#314 Miklász

Miklász

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 11. - 19:20

Két, talán lovas szempontból is érdekes filmre bukkantam.1.[url="http://"http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3610"]Fegyvertársak (Open Range)[/url] , Kevin Costner féle western. Lassú, hömpölygõs mint rendesen, de állítólag nagyon jók benne a karakterek. Már megy a mozikban.2.[url="http://"http://alexanderthemovie.com"]Alexander[/url] Nagy Sándor feldolgozás Oliver Stone rendezésében. Novemberre ígérik, gyönyörû lovakkal, válogatott szereplõgárdával: Colin Farrel (Különvélemény, A fülke), Angelina Jolie, Val Kilmer, Anthony Hopkins. Érdekesség, hogy Jolie játssza Farrel (Nagy Sándor) anyját! A két színész kb. azonos korú, kicsit fura lesz. (Mellesleg nagyon szépek Alexandrosz leomló szõke fürjei, kár, hogy ott van fekete szemöldöke és borostája Posted Image ) Posted Image Posted Image

#315 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 11. - 19:38

Mostanában elég sokat járkálok moziba,pedig régen nem szerettem annyira(de valszeg azért mert akkor legtöbbször anyámékkal mentem).Láttam a Tróját,jajj,nagyon-nagyon jó volt!!!Majdnem 3 órás,de tarthatott volna tovább is. Posted Image Nehéz volt eldöntenem,hogy Orli vagy Brad Pitt tetszett benne jobban. Posted Image Tegnap meg a Harry Potter3-at láttam,nagyon tetszett!Piton a kedvencem! :cool: A Van Helsinget kétszer néztem meg,az elején tökre ledermedtem,hogy ezt nem fogom birni végignézni,de aztán meg már tetszett nagyon. Posted Image A Shrek2-öt,meg a Pókember2-öt is meg fogom nézni.

#316 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 13. - 20:58

Sziasztok!Tudok ajánlani egy számomra jó filmet mind azoknak, akik szeretik az elvont filmeket. A film címe: Donee Darko. Ez egy 2 órás film és nekem nagyon tetszik.

#317 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 17. - 16:35

A Tróját én is láttam, de lehetett volna jobb is. Brad Pitt nem semmi benne (jól kigyúrta magát vagy nemtom miket evett hogy ekkora karjai voltak). De Colin Farrell szõkén?? Brrr.

#318 kisbambee

kisbambee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 658 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 17. - 19:56

Hello mindenki!Én is láttam a tróját, persze töritanárral kiséretben Posted Image és beszélgettem vele a film után hazafelé, és egy csomó midnent elmondott hogy eggyáltalán nem ugy van benne,pl: a trójaiak királya meghal, (érdekes módon az Odüsszeiában a királyal még beszél odüsszeusz kisfia...de nembiztos, valamelyik királlyal/vezérrel)a hajók(tanárom elmondása szeint)soha az életben nem tudtak volna igy kijönni a partra, mert meredek az aljuk és nem áltak volna meg... Nemrégen megnéztem az Ígykészült a Trója-t és abban egy csomó dolgot meglehetett tudni, mintpéldául hogy csak 20ezer emberrel dolgoztak és számitógéppel csinálták meg hogy 200ezer legyen belõlük... meg rengeteg kulisszatitkot elmondtak...de többet nem irok, ha valakit érdekel nézze meg az Ígykészült a Trója-t, sok midnen érdekes van benne....(amugy a görögökben nagy felháborodást keltett a film mert nagyon sok eltérés volt az eredeti történettõl...)

#319 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 18. - 22:30

A tróját én is láttam, szintén sulival, csak az ofõm kíséretében. A bátyám úgy indított útnak, hogy szõke görög. Aki járt már Görögországban, az tudja, hogy csak azóta vannak szõke görögök, mióta van hajfesték, és a kkszemet is manapság max színes kontaklencsével lehet elintézni. Ami azt illeti,, nem csodálom, hogy a görögökben felháborodást keltett. Különben jó és tetszik. Csak a szarvas szépséghibák...

#320 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 június 24. - 22:35

Sziasztok!Minden itthonmaradottnak szeretnék ajánlani egy nagyon jó filmet!Dirty Dancing - Piszkos táncRTL Klub Online2004-06-22 14:00:51 A film, amely meghódította a világot! Ne nézze ölbe tett kézzel! A fõszerepben Patrick Swayze, Jennifer Grey és a Flashdance-bõl Cynthia Rhodes. Valami, aminek nem lehet parancsolni... Eredeti cím: Dirty DancingAmerikai film (1987 - 97')Rendezte: Emile Ardolinojúnius 25., péntek, 20:45Fõszereplõk:Jennifer Grey - Frances (Baby) Houseman Patrick Swayze - Johnny Castle Jerry Orbach - Jake Houseman Cynthia Rhodes - Penny Johnson A filmben fantasztikus táncjelenetek láthatók Patrick Swayze-nek és a kitûnõ zenének köszönhetõen. Az utóbbit végül Oscar-díjjal jutalmazták.1963 nyarán egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját Baby, egy tizenhétéves lány, akinek életében a táncé a döntõ szerep. Megismerkedik Johnyval, a jóképû tánctanárral, akibe hamarosan fülig szerelmes lesz. Amikor Johnyt faképnél hagyja táncpartnere egy nagy verseny elõtt, Baby veszi át a helyét, s kiderül, hogy remek kettõst alkotnak. Ám Baby szülei nem nézik jó szemmel a turbékoló párost, és a lány apja mindent megtesz, hogy a fiatalokat szétválassza.12 éven aluliak számára a film megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.Sajna a képet nem tudtam bemásolni! NAgyon tuti, aki tudja nézze meg!