Közzétéve 2012 július 10. - 22:55
Közzétéve 2012 július 11. - 9:19
vagy visszatérõ táppénz-vadásznak néznek a dokik, vagy képzelõdök, vagy hasonlók
Közzétéve 2012 július 11. - 9:44
(Koca, valószínûleg valami galiba támadt a begyûjtés rendszerében, hogy "nem fussa" már egészségre és tudásra...)
Közzétéve 2012 július 11. - 11:30
A fájdalom felesleges, életminõséget rontó, káros érzés....Ja, és csak úgy ne szedjél fájdalom-csillapítót, mert a fájdalomnak oka van, azt kell megtalálni és megszüntetni. A gyógyszertõl csak nem érzed, hozzászoksz + tönkreteszi a gyomrodat is. Azért fáj, hogy tudjad, hogy kimélni kell!
Közzétéve 2012 július 11. - 16:52
Nem minden esetben, a balesetem után pölö nyomták a fájdalomcsillapítót, mert mozogni kell. Sokan a fájdalomtól elfekszenek, mint a döglött õz (bocsi, nem személyeskedés
Ja, és csak úgy ne szedjél fájdalom-csillapítót, mert a fájdalomnak oka van, azt kell megtalálni és megszüntetni. A gyógyszertõl csak nem érzed, hozzászoksz + tönkreteszi a gyomrodat is. Azért fáj, hogy tudjad, hogy kimélni kell!
Közzétéve 2012 július 12. - 0:07
Már írom is Õz!
Kétir C gerinc felv:
A nyaki lordosis íve kiegyenesedett, C-lV-Vl között enyhe kyphoticus ívbe megy át. C-Vl ventrocaudalis peremszéle megnyúlt. A corposuk és discusok magassága megtartott. Csontos nyaki borda nincs.
ÖH váll felv:
Szerkezeti eltérés nem látható. Lágyrészmeszesedés nem ábrázolódik
Sportorvos tényleg a legjobb ötlet, sajna ilyen ismerõs nincs (sincs), illetve nem is igazán tudom hol érdemes. Izland is írta, hogy valamelyik közeli nagyváros esetleg, csak mégis melyik, ez az ország hetedik legnagyobb városa... - mi lehet a többiben?
Meg hát na, kb fél tyúktojásnyi púp egy kulcscsonton ha nem fájna, sem lenne normális szerintem. Próbálom felidézni üthettem e meg, eshettem e rá, úgy konkrétan nem rémlik, de estem sokszor csúnyán, meg borultam is lóval.
Ha kipróbáltátok a koktélt és jó akkor elkezdek én is turmixolni. És köszi, hogy írtokkezdtem úgy érezni, hogy kicsit stikkes vagyok, vagy visszatérõ táppénz-vadásznak néznek a dokik, vagy képzelõdök, vagy hasonlók
Ez igaz, de...Ja, és csak úgy ne szedjél fájdalom-csillapítót, mert a fájdalomnak oka van, azt kell megtalálni és megszüntetni. A gyógyszertõl csak nem érzed, hozzászoksz + tönkreteszi a gyomrodat is. Azért fáj, hogy tudjad, hogy kimélni kell!
... ez is teljesen megalapozott. Tartós fájdalom = tartós stressz.A fájdalom felesleges, életminõséget rontó, káros érzés.
Igaz, ezt az állatvédõk mondják.
És pont erre találták ki a gyógytornász meg a gyógytorna intézményét, ami egy kiváló dologNem minden esetben, a balesetem után pölö nyomták a fájdalomcsillapítót, mert mozogni kell. Sokan a fájdalomtól elfekszenek, mint a döglött õz (bocsi, nem személyeskedés
), aki ortopéd orvossal találkoztam, mind azt mondta, mozogni, mert lemerevedik az izom, izület, mittudomén, és akkor már senki nem javítja meg. Minden mûtétest két nap múlva tornáztattak, felállítottak- ha kellett, fájdalomcsillapítással. Igaz, akkor már volt diagnózis.
Persze a vállad lehet más ... de kíméletes mozgatás nem árt.
Gondolom ha nem sikerül eltalálnia, kivel mit lehet, akkor sûrûn kéri a bocsánatokat. A humor nélküli embereknél kevés borzalmasabb van a világon :(*Egyébként nagyon jó fej doki, csak mindig azt gondolom, a sok mísz pcsa nem veszi a lapot, akkor mit tesz? Vagy van radarja, amivel rájön, kivel lehet viccelni?
Közzétéve 2012 július 12. - 7:06
Ja, és csak úgy ne szedjél fájdalom-csillapítót, mert a fájdalomnak oka van, azt kell megtalálni és megszüntetni. A gyógyszertõl csak nem érzed, hozzászoksz + tönkreteszi a gyomrodat is. Azért fáj, hogy tudjad, hogy kimélni kell!
Közzétéve 2012 július 12. - 7:47
Közzétéve 2012 július 12. - 11:08
Edited by Lótuszvirág, 2012 július 12. - 11:09.
Közzétéve 2012 július 12. - 11:42
Közzétéve 2012 július 12. - 14:37
Ezzel mélységesen egyetértek :yeah: Idegbaj kerülget az összes olyan fájdalomcsillapító-reklámtól, amikor azt nyomatják hogy Mári néni túlerõltette a kezét/derekát/bármijét, de sebaj, mert csak be kell kapja a bogyót és erõltetheti tovább ugyanúgy :mad:Lehet, hogy rosszul fogalmaztam: azt akartam volna írni, hogy az nem megoldás, ha csak a fájdalomcsillapítót szedi valaki, és nem megy utána a fájdalom okának, mert ha valami mozgó alkatrész nem jól van, de a gyógyszer elnyomja a jelzést és ezért csak ugyanúgy használják, mintha nem fájna, akkor - szerintem - még több kárt okoz(hat).
Közzétéve 2012 július 13. - 23:36
Közzétéve 2012 szeptember 3. - 23:48
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 9:23
Ezt is kár volt írnom Kistáltosnak, pedig volt egy kollégám, a Márkus-por úgy helyrehozta, hogy a kollégám visszacsinálta a csontritkulásos leszázalékolást, és örömmel dolgozott még 12 évig, míg a nyugdíjat el nem érte - és akkor is csak a leépítések és átszervezések miatt ment el.Gerinckopás? Bármi kopás, Márkus-por.
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 14:03
Közzétéve 2012 szeptember 5. - 16:55
Közzétéve 2012 szeptember 6. - 11:56
Közzétéve 2012 szeptember 9. - 7:45
Már értem, miért bakolnak a hátfájós lovak.
Közzétéve 2012 szeptember 12. - 15:47
Közzétéve 2012 november 17. - 22:43
Na, most már azért érdekelne, kollégád csinált/szedett még valamit a Márkus por mellett? Speciális torna, masszás, vitamin, kuruzslótablette, bármi?Ezt is kár volt írnom Kistáltosnak, pedig volt egy kollégám, a Márkus-por úgy helyrehozta, hogy a kollégám visszacsinálta a csontritkulásos leszázalékolást, és örömmel dolgozott még 12 évig, míg a nyugdíjat el nem érte - és akkor is csak a leépítések és átszervezések miatt ment el.
Közzétéve 2012 november 17. - 22:55
Közzétéve 2012 november 17. - 23:46
Közzétéve 2012 november 18. - 11:32
Milyen vitaminokkal? D3-at mondtak hozzá, de azt meg azért nem vettem, mert a porcerõsítõ egyéb vacakokban van az is, másodsorban egész napom Napon töltöm, gondoltam, csak elég, harmadszor és nem utolsósorban egy fél bértartást költök havonta bogyókra...Semmit, de a Márkus-port az elõírás szerint. Te is úgy eszed? Vitaminokkal?
Közzétéve 2012 november 18. - 20:36
Közzétéve 2012 november 19. - 9:47
Edited by Ernest, 2012 november 19. - 9:53.
Közzétéve 2012 november 19. - 10:11
Ebben kételkednék, saját tapasztalataimat alapul véve. Ami engem helyrehozott, azt egy csontkovács (és követõi) tudják, más meg nem tudja. Igaz, én csak hármat próbáltam ki "más"-t. Valamint egy negyedik fogásgyûjtemény-leírásában sincs benne....Azért elég sok manuál terápiás eljárást tanulmányoztam az elmúlt néhány évben. Megállapítható,hogy "nincs új a Nap alatt". Gyakorlatilag a mûfogások hasonlóak,hanem ugyanolyanok. A különbség a terapeuta felkészültségében van.
Hát igen, csak én nem errõl írtam. Én azt írtam, hogy: "No, el kell, hogy keserítselek, ami nyújtással helyrehozható, ahhoz nem kell csontkovács, és vice versa, amihez csontkovács kell, az meg nyújtással nem jön helyre. Utóbbi esetben a nyújtás csak elfedi a problémákat." ami annyit jelent, hogy ha a beavatkozás egyszerû nyújtás, és nem pedig azt, hogy ha nyújtás nincs jelen bevezetõként.Ez így ebben a formában nem teljesen így van.
A kezelés menete: masszírozás-nyújtás vagy közelítés( direkt v indirekt technika)-ritmikus mobilizáció- ízület manipulációja.
Az,hogy a "csontkovácsok" rögtön a manipulációval kezdenek, az "erõszakos nemi közösülés" kategóriába sorolható.
Közzétéve 2012 november 19. - 21:51
Közzétéve 2012 november 20. - 10:01
Edited by Ernest, 2012 november 20. - 10:02.
Közzétéve 2012 november 20. - 19:33
Közzétéve 2012 november 21. - 10:11
Közzétéve 2012 december 16. - 14:29
Közzétéve 2012 december 16. - 14:35
Közzétéve 2012 december 16. - 14:37
Erre már én is próbáltam itt választ kapni......
Közzétéve 2012 december 16. - 14:38
Közzétéve 2012 december 16. - 21:43
Közzétéve 2013 január 17. - 16:15
Közzétéve 2013 január 17. - 16:45
Közzétéve 2013 január 20. - 14:47
Nem hasonítható össze a két ízérzés.Csoki ellen én is használom akkor majd.
![]()
Közzétéve 2013 február 5. - 13:07
Közzétéve 2013 február 5. - 13:39