Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tájékozódási Tereplovaglás

• Please log in to reply
510 válasz a témához

#281 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 23. - 13:41

Na én már szállást is foglaltam egy panzióban, bár nem a szervezõ által. Találtam még az interneten egy 6 fõs apartman házat ha esetleg valakit érdekel akkor ezen a linken elérhetõ: 6 fõs apartman Kõvágóörsön
valamint ez a panzió ahol mi foglaltunk szállást a hugommal:
Itt leszünk mi

Azért indul csak versenyen kívül, mert nem tud térképet olvasni én viszont egyéni bajnokságban szeretnék menni, de így majd versenyen kívül jön velem aztán lehet, hogy rákap :)

Edited by beild, 2009 június 23. - 13:43.

#282 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 25. - 8:18

Márti, Én még mindig várom azt a képet...

#283 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 25. - 21:10

Bocsibocsi, hogy beharagoztam a képet és még mindig nem mutattam meg, de egyszerüen nem birom felkínlódni a netre... Dolgozom rajta, csak kicsit sokat kell buliznom az államvizsga miatt, így kevés az idõm a nettel való harcra:))

#284 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 26. - 6:14

No kérem szépen:
A következõ kép a nyugalom megzavarására alkalmas, kérjük, csak kellõ idegrendszerrel tekintsétek meg!!:)))

Posted Image

Képmagyarázat: Szívesen meghallgatnék néhány verziót azoktól akik nem látták élõben, hogy vajnon mi is folyik a képen, de mivel nem leszek itthon 3 napig, elárulom, hogy a Gyõzõ ki szerette volna próbálni a nyergemet, mert még soha nem ült ilyen szintetikus nyeregben, és nem bírta kivárni míg felnyergelem a Dollit, h felüljön kipróálni... Itt éppen az Attila a "ló hátsó fele", aki épp bakkol :kir: :kir:

#285 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 26. - 8:14

Ez tényleg nagyon jó kép :) Ezek a fiúk pedig nem százasok, bár ezt eddig is tudtam róluk. De hogy az Attila és a Feri képes egy lovat eljátszani... :huh:

#286 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 26. - 17:58

No végre gép elé kerültem, hát a képeket majd holnap felkerítem Netre, most sajna kinn maradtak Pécselyen... De holnap megyek ki, ha nem török össze (és miért törnék, csak egy gyilkos pacira ülök háháá), akkor hazahozom a fotókat, és töltögetek... A gyerektáboros képeket minden esetre meg tudjátok majd nézni a szokásos helyen ( www.gallery.site.hu/u/szikra97 ), de külön kiválogatom a pacis képeket, amiket amúgy fotóztam, azok meg itt lesznek majd, ha ...haha: www.gallery.site.hu/u/santakatalin

A Kõvágóõrsi nevezésem megvan, Tinus külön nekem kinyomtatta ma szép zöld lapra.
Címnek beírtam: Pécsely, Klára-puszta, 7-es szoba. A lovakat is ledumáltam, kiderült, hogy a rendezõvel ismerjük is egymást :) Csak a névmemóriám nem az igazi :D
Szállásom elvileg lesz, bár nem pont a helyszínen, de a közelben... Majd a Gábor megszervezi - remélem még nem felejtette el :P

Akkor 2hét múlva találkozunk, addig is jók legyetek!

#287 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 28. - 7:01

BAKONYKOPPÁNY - KÉPEK

#288 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 8:14

Kata, Nagyon jók a képek, így kicsit más mint amikor Bakonybélben nézegettük a gépeden miközben vártuk a segítséget :)

#289 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 7:44

Sziasztok! Én is ma neveztem Kõvágóörsre egy 3 fõs csapattal. Szurkolok mindenkinek! :) Találkozzunk szombaton!

#290 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 11. - 19:13

Sziasztok! Jó volt a verseny! Hetedikek lettünk csapat, haladó kategóriában... :) Tapolcán is ott leszünk! U.I.: Nem tudjátok, mi lett a beteg csikóval? Üdv

#291 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 13. - 15:13

Szia Bettie, úgy tudom a beteg csikó jobban lett az infúziótól, mire mi visszaértünk, kb 2 fele:D már bevitték a boxba, ahol evett, ivott, trágyázott. Örülök, hogy tetszett a verseny, jól láttam, h Tapolcai vagy? Ha igen, akkor szeretném megkérdezni, hogy ismered-e a helyet ahol lesz a verseny, mert szeretném megkérdezni, hogy tudod-e h van-e lehetõség boxot lószállásra? És a lovasok hol tudnak éjszakázni? Van ott a loviban szállás? Vagy panzióban kell lenni a közelbe? Elõri is köszi a válaszokat!! Márti

#292 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 13. - 19:33

Szia Milli! Köszi a választ! Aggódtam szegényért, mert az anyján régen sokat lovagoltam, és ezért a csikó sem közömbös számomra :) Igen, tapolcai vagyok, és szerencsére személyesen ismerem a rendezõt is! A közelben van lovarda, de a rajtnál szerintem nem fognak kialakítani szállást (de erre még rákérdezek, holnapra meglesz a válasz). Tudom ajánlani Kisapátiban (Tapolcától 4 km) a Diska Majort, itt szállás is van (3 lakás), és a lovaknak bokszos elhelyezés, 2 - összesen körülbelül 12 bokszos - istállóban. A tulajokat ismerem, ha kell, tudok adni elérhetõséget. A másik lovarda Tapolcán van, Sebron Lovastanya, de sajnos ezt a helyet nem ismerem. Holnap egy kicsit érdeklõdök, aztán majd leírom az infókat. Puszi, Bettie

#293 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 13. - 19:54

Gyulakeszi sincs messze Tapolcától (Gyulavezér lovasbirodalma www.csobancvar.hu).

#294 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 13. - 23:01

Úgy tûnik, hogy tudok menni Gyulakeszire, ha már egyszer hívtak, szóval szervezem az újabb izgalmas hétvégémet :) Amúgy mi még mentünk egy laza levezetõ túrát a picilovakkal - 4 órásra sikeredett... Pécselyre kb este 10kor értem. Szép ez a Káli-medence, jövõre is ott a helyem, és igyekszem az 5. helynél jobbat elérni :) Képek majd egyszer, bár most többnyire nem a versenyen fotóztam, hanem akkor, mikor a hucul-arab lovacskákkal fedeztük fel a környéket... De ha érdekelnek, akkor majd igyekszem töltögetni felfelé a fotókat. Egy szomorú hír: vasárnap reggelre a kiscsikó elpusztult.

#295 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 14. - 12:36

Jaaajjj de sajnálom szegény csikókát...:-( Csatlakozom Katához, h tényleg nagyon szép ez a Káli medence, bár jobb lett volna ha mi is kicsit többet látunk belõle, és nem abból a ... erdõbõl próbáltunk volna 2 órán át kikeveredni:D Ez azért rossz hír, hogy akkor a rajt nem egy lovardában lesz Tapolcán...Meg h ott akkor nem is lehet a lovakat elszállásolni. Mert mi még csakcsak elkavirnyálunk autoval a szállásra, de ha a lovakat is át kell vinni...Nem lesz egyszerû:( De majdcsak találunk rá vmi okos megoldást! Az infókat mindenesetre várjuk! M.

#296 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 14. - 14:27

Kerdezek. Regen, ezelött 100 evvel tajekozodasi futo voltam evekig.. aztan egyenruhaban futottam az erdökben terkeppel-tajoloval, föleg ejszaka.. aztan indultam lovas tajekozodasi versenyen is (aranyerem!!! Szabadszallason) es nagyon tetszett.. de szkeptikus vagyok: nem okozza a GPS megjelenese az egesz sport halalat? Ti hasznaltok GPS-t? Szabad hasznalni? Ha nem, hogy lehet megakadalyozni a csalast? Ha igen, van igy meg ertelme ennek a sportnak?

#297 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 14. - 21:08

Mi nem nagyon használunk GPS-t, aki használ is a térképes versenyen, az csak a távok mérésére (kíváncsiságból, és nem segédeszköz céljából) használja. Fõként baráti lovaglásnak mondanám, szerintem kizárt, hogy valaki csaljon, márcsak sporttársi tiszteletbõl sem. Persze lehet, hogy naív vagyok, mert minden megeshet. De ez még egyáltalán nem vérre menõ dolog, így nem is lenne értelme a csalásnak. Szerintem...

#298 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 7:24

Valamelyik versenyen úgy emlékszem volt GPS-es verseny is, nem tudom mennyi induló volt.

#299 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 8:01

Én is sajnálom a kiscsikót olyan kis drága volt... GPS-es verseny elvileg mindenhol lehetne, de mivel nincs elég induló így nem tûzik ki a pályát, de azért Pécselyen szokott lenni.

#300 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 12:51

Sziasztok! Ma a rendezõvel lovagoltam (kipróbáltuk a szuper új lovát, egy 5 éves shagya herélt), és lehet, hogy a Diska Majornál lesz a start (mint már írtam, ott van kb. 12 boksz, és szálláslehetõség is)! Javasoltam, hogy így sokkal könnyebb lenne megoldani, de még semmi sem biztos, mert a tulajokkal nem futottunk össze. Szerintem majd felhívja õket. Vagy az is megoldás, hogy a kijelölni az útvonalat a startig a majortól. De szerintem sokkal jobb lenne, ha egy helyen volna minden. De majd még pontosítok. Egyébként a GPS-es csalásról én is ugyanazt gondolom, mint skatya :) Szerintem ez a tájékozódási terepverseny egy jó kikapcsolódási lehetõség, és nagyon élvezi mindenki, nem olyan komoly dolog, hogy most aztán muszáj nyerni :) Jaj, szegény Tünci csikója :( Mennyire sajnálom...

#301 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 14:06

Köszi az infókat Bettie! Így látatkanban mindenképpen az lenne a lagoptimálisabb, ha minden egy helyen lenne! Nagyobb lesz a buli;-) GPS-es csalásról nekem is az a véleményem, h sztm senki nem él vele, meg nem is lenne hatalnas elõny... Amugy elmondom, remélem nem fogtok megkövezni, de nekem van egy ilyen órám, vagy mim, ami GPS alapján méri a sebességet, meg megtett km-t. Tehát térkép nincs benne:) És most Kõvágóörsön felvettem, de ahogy az alábbi példa mutatta (mármint h még haza is alig találtunk vissza) nekünk nem hinném, h nagy elõnyt jelentene. Sõt lehet h még hátrány volt, mert azzal szórakoztam ahelyett h az utat néztem volna...:))))

#302 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 12:58

Már én is sokszor gondtam arra, hogy viszek magammal GPS-t na nem azért mert akkor jobban mennék, hanem, hog ymegtudjam mennyit mentem, illetve, ha eltévedek akkor az meg tudja mondani, hogy merre a haza. Egyébként szerintem GPS koordináták nélkül nem is lehet csalni vele, de azokat meg nem adják meg, így max csak tényleg távolság, átlagsebesség mérésére szolgálhat. Bettie, Nem veled mentem tavaly egy csapatba Pécselyen? :)

#303 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 18:45

Szia! Lehetséges... :D Béreltél lovat? :)

#304 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 17. - 13:41

Szia! Lehetséges... :D Béreltél lovat? :)

Igen :) És én vezettem kicsiny csapatunkat, ami utána a duplájára növekedett a 3. pontnál...

#305 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 17. - 15:55

De jó, igen, tényleg együtt mentünk :D Én egy igencsak vékony sárga kancával mentem, szegényt eléggé lefárasztotta az út! :) Most milyen lóval jössz?

#306 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 20. - 8:09

Hát valószínûleg Robitól bérelek lovat és azt beszéltük, hogy már pénteken lemegyek Sümegre és átlovagolunk Tapolcára, ott elszállásoljuk a lovakat és persze magunkat. Szombaton verseny, majd vasárnap vissza Sümegre. De ha esetleg tudsz lovacskát ott Tapolcán amit lehet bérelni a versenyre az jobb lenne...

#307 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 20. - 9:17

Szia! Uhh, megkérdezem az ismerõseimet, szerintem biztos tudnak adni... :) Majd jelentkezem!

#308 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 20. - 15:14

Köszi :) Azért mesélhetnél egy kicsit a Laci új pacijáról :) Tényleg nem tudod, hogy jövõ héten indul-e Izsákon?

#309 Bettie

Bettie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 183 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 22. - 8:35

Szia! Hát, a paci egy 5 éves deres shagya arab herélt, Gazal Hadfi a neve, és nagyon jó kis ló :) Bújós-követõs, és jó gyors is! Egy rossz mozdulata nincsen, és egyáltalán nem félõs. :) Szerintem nem indul Izsákon, mert Hadfi még nincsen versenykondiban (kis dagi), az Aga :ang: pedig most elég sovánka, õ épp hízókúrán van.

#310 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 22. - 9:40

off: skatya! Vannak a hétvégérõl képeid?

#311 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 24. - 10:21

Milyen fotók? Merre jártál Kata már megint? Bettie, Majd a versenyen azért jól megnézem az új szerzeményt (remélem lesz majd rá lehetõség...) :) Remélem majd sok-sok jó eredményt érnek majd el

#312 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 25. - 9:13

Gyulakeszin jártam, konkrétan a Gyulaffy Napok Csobáncért címû rendezvényen, fotóztam sokat, épp töltöm fel. Nameg a kõvágóörsi képeket is közkinccsé kell tennem. Immár van idõm kicsit gépezni, lement a 6 lovastáborom, legközelebb két hét múlva lesz még egy. Tegnap ültem ám Madáron! De jó volt. Utoljára a pécselyi tájékozódási után ültem rajta, azóta senki nem ment vele... És egy rossz mozdulata sem volt! Imádom az ilyet :)

#313 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 25. - 16:09

Gyulaffy Napok Csobáncért

...sajna a vártámadásra nem maradt energia az elemeimben (telefonnal csináltam pár képet :huh: ), de nézem a te képeidet is, jók lettek nagyon :)

#314 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 25. - 17:35

Kõvágóörs ... kicsit másképp, mint máskor...

#315 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 26. - 21:06

nézem a te képeidet is, jók lettek nagyon :)

Csak a helyiekrõl csináltam én párat, a többit anya csinálta. :)

#316 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 27. - 10:07

Kata, Jók a fotók (bár tõled ezt már megszokhattuk). Képzeljétek hétvégén voltam Balatonvilágoson díjlovas versenyen, nagyon érdekes volt fõleg az esti KO versenyszámok... Fotók majd ha felkerülnek netre akkor majd lehet nézegetni õket. Már csak egy hónap és újabb forduló :) Már nagyon várom...

#317 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 29. - 21:02

... én nem várom, mert akkor az azt jelenti, hogy elment a nyár, és még nagyon sokmindent akarok csinálni. Pl nekiálltam kigazolni és kitakarítani egy házikót, amit 3 éve csak a pókok laknak, így van vele munkám bõven... vállalkkozókedvûeket várom szeretettel augusztus 16-tól a tapolcai versenyig, kivéve aug. 21-22-23, mert akkor Kisrécsén vagyok, és falunapozok egyet :) Segítségért cserébe ingyen szállás, kilátás a Balatonra, este buli - borhetek lesznek Füreden akkor már javában ;) .

#318 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 11. - 21:32

Verseny idõpontja: 2009.08.29., szombat

Verseny helyszíne: Tapolca, Pék László

Verseny rendezõje: Pék László, 30-298-1272

Verseny kezdete: 10:00

Versenyiroda: Andratschke Tinus (20-219-7478)

Versenyiroda nyítása: verseny napján: 08:00-kor

Nevezési határidõ: 2008.08.27., csütörtök, 20:00

Ki indul? :)

#319 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 7:57

Énénén:)) Jut eszembe: Szállás ügyben beszélt már valaki a Pék Lacival? Én ha lesz idõm ma felhívom és kifaggatom, és ha van érdemleges infóm megosztom Veletek:))

#320 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 13:01

Én is megyek :) Most hívtam a Lacit, de a kollégája azt mondta, hogy most szombatig nem elérhetõ... :( Legközelebb szombat délelõtt hívom, hátha tudok vele beszélni és infót szerezni...