Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#281 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 15. - 13:34

Sheena, a dzsungel királynõje címû remeket láttátok?Zebrán lovagolt!!! Posted Image Jó, a zebrának hosszú, fehér, magasan tûzött farka volt, és egy kicsit arabos mozgása, de csíkos volt! :D Posted Image

#282 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 15. - 13:47

Igen látszott rajta,hogy ló volt,mert kicsik is voltak a fülei.Én sajnos csak abemutatóját láttam,elfelejtettem megnézni! :(

#283 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 15. - 19:45

idézet:
Eredeti szerzõ: pepszin:http://disneyvideos....ts/0008803.html [/QUOTE]Esetleg valaki le tudja fordítani? (elméletileg én is tudok angolul, de lusta vagyok azt a sok ismeretlen szót kikeresni a szótárból Posted Image )

#284 Zsuzsu

Zsuzsu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 16. - 20:06

Én is láttam a Sheenát, bár csak az elejét. Mivel én nem vagyok ennyire otthon ezekben a dolgokban, elõször csak nem hittem el hogy a csajszi meglovagolna egy zebrát, és miután jobban megnéztem akkor tûnt csak fel, hogy ez vszínû nem egy zebra! tongue.gif A másik: a Fekete szépséget gondolom látta mindenki; a film legelején, mikor megszületik a film a fõhõse látszik hogy igazából az illetõ ló nem is mén, hanem egy kanca... Természetesen ezt sem én vettem észre, úgy mondták nekem is! :D :rolleyes:

#285 liviakonrád

liviakonrád

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 931 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 16. - 22:21

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsuzsu: A másik: a Fekete szépséget gondolom látta mindenki; a film legelején, mikor megszületik a film a fõhõse látszik hogy igazából az illetõ ló nem is mén, hanem egy kanca... Természetesen ezt sem én vettem észre, úgy mondták nekem is! :D :rolleyes: [/QUOTE]Fõleg hogy öt különbözõ lovat használtak a filmhez Fekete szépség szerepére...

#286 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 13:02

Ez olyan mint a Suttogó.ott is volt vagy 3 különbözõ ló.Amúgy a Fekete Szépség gazdája az a Gyûrûk Urában is játszott.(Boromí) :D

#287 tetke

tetke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 213 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 15:10

És szegény Csillám se orrcsíkos ló amikor már ott a végén haldoklik csak átfestették a hókáját és pont egy közelibe rakták be szegény lovat nagyon feltünõ.

#288 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 17. - 19:41

Sziasztok!Ki látta a Nagy Sándort? Tudom, hogy nem kifejezetten lovas film, de azért ha valakinek van tippje, akkor légyszi írja meg, hogy milyen fajtájú ló az a Bukhepalos (mármint a filmben)? Olyan mint egy nagyranõtt fríz (nekem legalábbis) :rolleyes: , különben meg nagyon szép!

#289 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 18. - 17:11

Visszatérve a Fekete Szépséghez,most melyik az eredeti?Úgy értem nekem megvan mesében kazin egy elég régi,de nagyon jó.Ott Csillámot Gingernek hívják.A pónit Vidám Lábnak.Csak azért mert olvastam regényt,rendes könyvet,láttam két mesét és egy filmet róla.Na?Most mi az igazság?

#290 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 18. - 21:43

Nekem még egyikhez sem volt szerencsém :( , de ma kivettem a könyvtárból könyvben :rolleyes: , úgyhogy már csak el kell olvasni (vajon kitart hétvégéig :confused: Tuti nem Posted Image , szerintem már holnap kiolvasom :D

#291 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 19. - 16:17

Melyik könyvet vetted ki?Úgy értem mi a címe?

#292 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 19. - 20:57

A Fekete szépséget

#293 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 19. - 21:12

Azt gondoltam.De regény vagy sima tele színes képpel?

#294 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 19. - 21:16

tessék szépen visszalapozni, a fekete szépséget már kiveséztük. már csak herélni kell :D

#295 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 19. - 22:25

Dzsingisz Kán-t kinézte???Végülis jó fil volt 20,30 évvel ezelõtt. Fõleg, hogy mongoliába western nyeregbe lovagoltak az már kicsit nevetésre méltó volt. Ja és birka szõr vete körül.

#296 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 20. - 9:51

És Kojak mongol volt...

#297 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 20. - 15:59

Unicorn:Akkor te tudsz válszolni a kérdéseimre?Nekem fontos lenne

#298 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 22. - 14:39

Sziasztok! Én egy filmet keresek, aminek a pontos címében nem vagyok biztos, én úgy emlékszem "Lovasok" vagy "A lovasok" de ilyen címen nem találtam sehol semmit, ezért lehet tévedek:(. A díjugratók világáról szólt, a zárt körben élõ emberek életérõl. Jó lovakkal, és lovaglásokkal mert profikkal csinálták a lovas részeket én úgy tudom. A legtöbb lovas züllött életet élt, és az egyik lovas kifejezetten durván bárolta a lovait. Aztán egy szürke nem bírta ezt ezért eladta egy akkor még nem túl eredményes lovasnak, aki szeretettel bánt a lovaival,és ezután a szürkével nagy sikereket ért el. Mind a két lovas bekerült egy nagy versenyen a körbelovaglásba, a szürke megismerte elõzõ lovasát, és szépen ledobta:)Azt szeretném kérdezni, nem látta-e ezt a filmet valaki, és nem tudja-e esetleg valaki megmondani a pontos címét, ill. hol lehetne megszerezni?

#299 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 23. - 19:51

idézet:
Eredeti szerzõ: pepszin:
idézet:
Eredeti szerzõ: pees: Sziasztok! Én egy filmet keresek, aminek a pontos címében nem vagyok biztos, én úgy emlékszem "Lovasok" vagy "A lovasok" de ilyen címen nem találtam sehol semmit, ezért lehet tévedek:(. A díjugratók világáról szólt, a zárt körben élõ emberek életérõl. Jó lovakkal, és lovaglásokkal mert profikkal csinálták a lovas részeket én úgy tudom. A legtöbb lovas züllött életet élt, és az egyik lovas kifejezetten durván bárolta a lovait. Aztán egy szürke nem bírta ezt ezért eladta egy akkor még nem túl eredményes lovasnak, aki szeretettel bánt a lovaival,és ezután a szürkével nagy sikereket ért el. Mind a két lovas bekerült egy nagy versenyen a körbelovaglásba, a szürke megismerte elõzõ lovasát, és szépen ledobta:)Azt szeretném kérdezni, nem látta-e ezt a filmet valaki, és nem tudja-e esetleg valaki megmondani a pontos címét, ill. hol lehetne megszerezni? [/QUOTE]
[/QUOTE]Nos, én láttam a filmet. Szerintem Lovasok címen futott és 2 részben adták le a tv-ben. Emlékszem, hogy az elején az egyik pasi úgy edzette a lovát, h ne érjen hozzá a rúdhoz, hogy sünbõrt rakott a rúdra... És az említett szürkét Murpynek hívták (emlékeim szerint). Amúgy engem is érdekelne a film. Meg továbbra is keresem a fekete musztángos filmet.. [ Január 23, 2005, 21:16: Az üzenetet átszerkesztette: Õz ]

#300 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 11:35

Igen, igen! Ez az a a film. Én is így emlékeztem, hogy Lovasok a címe,és hogy két részes volt. De hiába kerestem rá bármilyen filmes keresön, mintha ez a film nem is létezne..... :( Pedig szívesen megnézném....

#301 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 11:50

hasu, ne bárolj, vissza tudod olvasni, láthatod, h vita volt róla, h hányféle van, szépen össze lett szedve mind. mivel nem voltunk ott a szerzõdéskötésnél, nem tudjuk, melyik az eredeti. szerintem langy mindegyik, még a mese a legaranyosabb. jahh, de tudom, melyik az eredeti. a könyv. eredeti feldolgozás nincs, ha feldolgozás, akkor nem lehet eredeti tongue.gif Posted Image a lovasok c. film is elég gagyi szerintem, de emlékeim szerint alapból volt több részes, de nekem 4 rémlik és nem tûnt különösebben profinak a lovas rész. valahol megvan kazettán, épp csak kiválogatni azt a pár százat... wehhe. inkább szólt amúgy bármi másról, mint a lovaglásról, fõ szál volt az egyik pasi nemi élete, amit minél különbözõbb nõkkel él, emlékszem, a fõcímben részt adtak annak, hogy reggel felébred a nõstény mellett és végigsimítja a lovaglópálcával. aztán csodálkozunk, miért hisznek marhaságokat a laikus emberek a lovasokról... [ Január 24, 2005, 13:56: Az üzenetet átszerkesztette: Unicorn ]

#302 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 14:45

Arodoet,A lényeg annyi hogy nem megrendelhetõ a film. Valószínûleg moratórium listás és lehet soha nem adták ki máshol mint a tengeren túl.Bár biztos egy jó csomó Disney film van amirõl nem hallottam, de ez nagyon meglepett.

#303 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 14:55

mit zavar téged Unicorn hogy nem olvasom vissza.De inkább hadjuk.Amúgy a piros Ruhásnõ c filmet ki látta?Abba is voltak lovak.A pasi elég bénán lovagolt szegény Villámon Posted Image

#304 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 14:58

nem zavar, csak akkor felejts már el ezzel a problémával. ha annyira érdekel, majd utánanézel.a lovas film amúgy szerintem nem egyenértékû azzal, ha van ló a filmben. van annyi filmben... a körben pl. szétrúgja a lószállítót, kiszabadul és beleugrik a vízbe. van vagy 3 perc az egész, mégse lovas film...ps: milyen az a "piros Ruhásnõ"? [ Január 24, 2005, 13:59: Az üzenetet átszerkesztette: Unicorn ]

#305 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 15:06

Már elfelejtettelek.Jó csak írtam.Tudom láttam a Kört.Erre csak azt tudom mondani ha érdekel nézz utána,maúgy a Tv2-n volt vaalmelyik nap tongue.gif Posted Image

#306 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 15:21

arra próbáltam célozni, ahogy írtad, de úgy fest, csak nekem tûnt fel. piros Ruhásnõ. olvasd el újra Posted Image

#307 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 15:28

Unikorn! Köszönöm az észrevételedet, valójában azonban én segítséget szerettem volna kérni ebben a topicban, hogy megtaláljam ezt a filmet, mert engem érdekel, nem pedig kritikát a filmrõl. Ahány ember annyi izlés, ami valakinek tetszik az nem biztos, hogy másnak is. Én úgy emlékszem jó lovaglások voltak, de mivel régen láttam, többek között ezért is szeretném megint megnézni. Ami pedig az "aztán csodálkozunk, miért hisznek marhaságokat a laikus emberek a lovasokról..." megjegyzésedet illeti...csak annyit mondok, nem zörög a haraszt...tisztelet a kivételnek . Én is lovas vagyok, közelrõl is ismerem a lovasok világát, ezért nem kell bemutatni, de elfogult sem vagyok velük szemben, és bizony sajnos nem véletlen, hogy a laikus emberek véleménye az, ami.

#308 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 15:35

De értettem,bocsi hogy rosszul írtam,de siettem az írással.A piros ruhás nõ.Megfelel?Ha nem lovas fil és van benne ló akkor mi?azt is mondhatod annak még akkor is ha nem a ló afõszerepló.De ezt csak halkan jegyzem meg,és ez az én véleményem.

#309 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 20:42

idézet:
Eredeti szerzõ: Pluto: Arodoet,A lényeg annyi hogy nem megrendelhetõ a film. Valószínûleg moratórium listás és lehet soha nem adták ki máshol mint a tengeren túl.Bár biztos egy jó csomó Disney film van amirõl nem hallottam, de ez nagyon meglepett. [/QUOTE]Lemaradtam valamirõl? :confused:

#310 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 22:18

Posted Image [ Január 24, 2005, 21:43: Az üzenetet átszerkesztette: Unicorn ]

#311 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 24. - 22:52

Unikorn! Akkor félreértettük egymást, ne haragudj! Bár én nem véltem felfedezni korábbi hozzászólásodban azt, hogy erre gondolnál, hogy: "azért lovagol sok lány fiatalkorában, mert szexuálisan vonzzák a lovak vagy mert ilyen jellegû élvezetekhez jutnak a nyeregben?" (én egyetlen ilyen laikust ismertem, aki így gondolta, csak õt senki nem tartotta normálisnak)abból, hogy: "fõ szál volt az egyik pasi nemi élete, amit minél különbözõbb nõkkel él, emlékszem, a fõcímben részt adtak annak, hogy reggel felébred a nõstény mellett és végigsimítja a lovaglópálcával. aztán csodálkozunk, miért hisznek marhaságokat a laikus emberek a lovasokról..."Nos én ebbõl arra gondoltam, hogy a lovas férfiak kicsit túlfûtöttek, nem túl hûségesek, és mindenkinél bepróbálkoznak,(hangsúlyozom, a többség, nem mindenki, fõleg az élsportban) és nem vetik meg az alkoholt sem. S a film igaz, hogy kicsit nyers õszinteséggel mutatja be ezt az oldalt is, én erre gondoltam, hogy nem zörög a haraszt..(azért a NÕSTÉNY jelzõ is érdekes!..).De az én emlékeimben mégse ezek a részek maradtak meg, mert a másik oldalt is bemutatja, hogy nem mindenki ilyen, és valahol el is ítéli ezt. Mindegy. Valóban eltértünk a tárgytól, továbbra is érdekelne, ha valaki tud valamit errõl a filmrõl, és hol lehetne megszerezni.Szerintem Hasu sem húzta fel magát, ahogy én sem, csak nem hagytuk szó nélkül a feldobott labdát...Egyébként...ajánlanál egy olyan lovas filmet, ami szerinted nem gagyi vagy gyerekes? Kiváncsi lennék rá! Posted Image

#312 Pluto

Pluto

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.266 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 9:44

Arodoet,Január 15-én kérdeztél valamit. Arra volt ez a válasz, bár elismerem megkésve válaszoltam.A kérdésed egy Disney-s lovasfilmre vonatkozott. Lipicai lovak, Bécs.

#313 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 11:26

Red Rum élete Posted Image a Black Stallion angol változata, amikor hajótöröttek lettek, az tetszett, de az is ilyen romantikus nyálfilm, persze, hogy megmenekülnek, persze, hogy indulnak versenyen, persze, hogy lesérülve is nyernek. a lovak cserélése is normális, ne csak egy lovat nyúzzanak, csak utálom, amikor feltûnõen teszik ezt.

#314 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 12:09

A lovas tvmûsor szekesztésénél általában az szokta a legnagyobb gondot okozni, hogy milyen filmeket minõsítsek lovas filmnek, illetve milyet ne. Mivel a filmek 90%-át sosem láttam, így általában kénytelen vagyok a cím alapján ítélni. Az a helyzet, hogy ha csak az olyan filmeket írnám bele a mûsorba, ahol a ló kap fõszerepet, akkor kb havonta 1 db filmet írnék ki, és még lehet hogy sokat is mondtam. Ezért beleírok minden filmet, amiben esetleg ló is szerepelhet. Én pl alapból szeretem az olyan filmeket, amik abban a korban játszódnak, ahol még lóval közlekedtek. Ezek sokkal közelebb állnak hozzám, mint lovashoz, mert nem a lovon van a hangsúly, "csak úgy használják", mert a díszlet része és ebbõl kifolyólag sokkal természetesebb a jelenléte. Nem úgy, mint a kifejezetten lóközpontú filmekben, ahol olyan dolgokat "adnak a ló szájába", amiket soha az életben nem csinálna, de muszáj, különben unalmas lenne a film. Tény, hogy nehéz olyan filmet készíteni, ahol a ló a fõszereplõ és még érdekes is. A laikusoknak az az állatbeszéd, ha nyerít, ugat, nyávog, stb, pedig az állatokat jó ismerõ hétköznapi ember is tudja, hogy javarészt az állatbeszéd nem hangokból áll, pláne nem lovaknál. Engem pl kifejezetten irritál, amikor a lovas filmen a ló folyamatosan nyihorászik, bármi is történik. Pl a Szilajnál szerintem sokkal jobb lett volna, ha beszél az a szerencsétlen, minthogy állandóan össze-vissza nyihorászott különbözõ emberi hangsúlyokkak kifejezve mondanivalóját.Na mindegy, csak eme lovas-nemlovas film dilemmámat szerettem volna megosztani veletek, mert nem egyszerû kitalálni, pláne címek alapján, de azért igyekszem. Én pl kifejezetten szeretem a történelmi filmeket is, mert valami csodaszép állatokra tudják azokat a királyokat, stbket felpakolni, mégha nem is passzol az adott lófajta, vagy nem tud rendesen lovagolni a színész. Pl a Nagy Sándor-ban azon röhögtem de nagyon nagyot, hogy kisfiúként lazán felpattant arra a hatalmas frízre, de amikor már "felnõtt", le kellett térdeltetni neki a lovat. :D Na, csak hogy valami értelmessel is megörvendeztesselek titeket:Ha jól láttam a Spektrumon újraindították a Lovasok sorozatot, ami egy-egy lovakkal foglalkozó népcsoportot mutat be. Állítólag ezek is elég gagyik, de legalább lovakról szólnak. Talán majd most sikerül megnéznem belõle részeket. Posted Image

#315 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 12:16

Én nem láttam ezt a filmet. De nekem úgy tünik, hogy még abban a filmben is a hibát kerested, ami tetszett....szoktál úgy is filmet nézni, hogy egyszerüen élvezed, és nem nagyítóval keresed benne az elbaltázott dolgokat?Mert hiba az mindenbe és mindenkibe van......... Posted Image

#316 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 12:37

nem hiszed el, de szoktam. sokáig a kedvenc filmem volt a fentebb említett, de egyszerûen kiszúrom, ahogy azt is, amit palo említett, hogy folyton nyihogott a csóré csikó. életében egy ló nm nyihog ennyit, amennyit az nyihogott, arról, hogy szemöldöke és szépen kivehetõ szembogara volt a lovaknak, nem is beszélve. ahogy egyre többet lovaztam, felismertem a lovakat apró különbségekrõl, ezzel szerintem minden lovas így van, aki sok idõt tölt köztük és igenis, rémesen tud zavarni az odafestett csillag, vagy a vágásonként különbözõ hóka a lovon. a napokban volt egy film, aminek hatalmas piros pontot írtam be. amerikai film volt, de spanyolországban játszódott a történet szerint és igazi spanyol típusú lovakat szereztek hozzá. nem tudom, mennyi volt belõlük PRE vagy lusitano esetleg, de nem is érdekel. a típusra figyeltek. nem úgy, mint az az úr, aki a hõsök terén a 7 vezért megalkotta (eltekintve attól, hogy a szoborcsoport árpádot és csak 6 vezért ábrázol).pees, amúgy miért zavar téged, ha amikor lovat látok a képernyõn, akkor észreveszem a hibát? máshol is észreveszem. ha nem tetszik, nem kell velem beszélgetni, ilyen egyszerû. vagy szétrombolom az illúzióidat?

#317 pees

pees

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 13:53

Ugyan már! Dehogy rombolod szét!Én is észreveszem, csak nem tulajdonítok neki ekkora jelentöséget. A Szilaj esetében persze nyihogtak jobbra balra, meg kicsit tehenes megjelenésü, igen kötött formáju lovak voltak, és persze sokkal szebben is meg lehetne rajzolni egy lovat a mai technikával. DE! Legalább csináltak egy mesét aminek a föszereplöje egy ló, aranyos történettel, és gyönyörüen megrajzolt egyéb effektekkel. Pl, a repülö sas és a mellette elsuhanó táj, vagy a víz meg ilyenek. Nyilván egy ló sem csinál egyébként sem ilyeneket de könyörgöm, MESE! Szóval csak ezért jegyeztem meg, máskülönben úgy keresed és találod a hibát mindenben ahogy akarod, ez engem nem különösebben érdekel. Na mindegy ne "lovagoljunk" ezen a témán. Másképp gondolunk dolgokat, ennyi. A Miracle Of The White Stallions c filmet én láttam, (A szürke mének csodája), és szerintem nagyon jó volt. Egy ismerösömnek van meg videón, amerikából kapta, ezért sajna az egész angolul volt, felirat nélkül. Amikor Podhajszky (a lovasiskola akkori vezetöje) lovagolt nem a színész játszotta (bénáskodva), hanem egy nagy nevü lovas a bécsi lovasiskolából, valamint a statisztákat is az ottani gárda adta. Persze elég régi film, tehát a különbözö jelenetek (pl. a robbantás) néha nem túl élethüek, de a lovaglások igen!!

#318 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 16:49

Köszi Palomino,hogy ki állsz mellettem,vagy legalábbis te is így látod.Egyébként régen én néztem azt a mûsort ami most újból fog indulni a spektrumon,szerintem nagyon jó.Egyáltalán nem gagyi. Posted Image

#319 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 18:00

Oké Pluto, leesett :D

#320 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 25. - 22:59

Akinek meg van, mondjon véleményt a Lovas etûdökrõl. Érdemes megvenni?