Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Karcag és környékének információs topikja

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
543 válasz a témához

#281 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 11:38

Te egy kissé huncut vagy sakát illetõen. Ha gondolod Te is rá ülhetsz. :dev:

#282 gysaka

gysaka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 14:25

Halló! Saka is felül hétvégén, hacsak nem lesz rongyidõ. A taknyot meg nem láttam, szerintem, ha kimegy mozogni lehet elõjön belõlle. Megkérdeztem egy pár embert aki azt monda, h köptetõféle, mint az ACC ilyenkor nem túl jó dolog, mert folyik az orra tõle. Ha el van dugulva akkor meg muszály, mert megfúllad. NEMDE? :D :D

#283 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 16:24

Lehetséges hogy huncut vagyok. de ebben is anira hasonlítok!!! :) höhö volt kitõl örökölni!

#284 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 18:18

ejnye má na nem is igaz én nem szoktam neked ilyeneket mondani(azt se én mondtam hogy veszet vagy)höhö :D na most lebuktál csak Táncost meg ne harapja! ÉDUÁT BEKELL OLTANI! már a lovakra is veszélyes lehet!!! Édua már annyira veszet,hogy már engem is meg harapott vmikor csak foggalmam sincs rólla mikor! :dev: :D ÉN= :ang:

#285 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 18:23

Ahha szóval már megint elferdíted az igazságot. Ejnye-bejnye nem is tom kinek hagy ki az agya?! Ki hagyta el a telóját ha már itt a piszkoskodásnál vagyunk?? hm?? Na erre nem tudsz mit mondani! hm Am Kriszti neked mondta h veszett vagy nem nekem! höhö :) :ang:

#286 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 18:30

aha persze én nem úgy hallotam elsõnek ble :D am azt neked modta szünetbe :) oszt mír hazudsz már megint?höhö ja a telefonnal kapcs:sejtelmem sincs rólla holvan :( és am neeeeem hallgatsz a NAGYOBBRA(ami én vagyok)am 1év de mind1

#287 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 10. - 19:50

Persze persze blabla ! na jó nem kötekszem tovább. Szombaton megyünk ki ha nem szakad az esõ mert sajna mondják az idõjósok :'( Jó lenne ha nem esne mert Táncossal szeretnék 1 kicsit foglalkozni. Ráfér a tanulás . Szóval megvan a 7végi programom ha lehet?! Na de majd kiderül!

#288 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 15:42

Számonra nagyon jó volt a lovaglás fõlleg a vágta :D ááá az volt a legjobb amikor vágtáztunk Fanni meg lette a fejecskéjét és mintha a levegõbe lovagagoltam volna!!! :gm: :D meg amikor a kerítésnek majd nem neki mentem Remélem Saka nem ütöted megmagad? :(

#289 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 16:33

Jaja részemrõl is jó volt a lovaglás! Fõleg a bónusz Sárikán! :) Szegénykém, bár nem ellenkezett , nem mutatta nem tetszését. Nagyon jó volt a mai nap meg a vágta is nagyon jó volt Karinán mégha nem is szándékosan lett beugratva! Csak azt éreztem, hogy gyorsabban megyek meg akkorákat nyújt. Nagyon jó volt! Ezt még megismételjük! Csak a lovaglás végét nem amikor Saka vágtázott a többit már igazából nem láttam csak azt hogy a földre esett . De nem nagyon fájhatott neki mert nem mondta! Uhh mit írjak még?! Jó volt a rodeó amit Sárika mûvelt meg a szalmadombos is nagyon jó valt! Szóval röviden így telt el a mai nap. ui. Nagyon király volt!!!

#290 katyca

katyca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 127 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 19:30

én meg nemtudok kijutni a lovakhoz :( ma megvettük az új fényképezõgépemet végre :D Nikon D40 :kir: olyan széééép :P

#291 gysaka

gysaka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 20:01

Szépen lecsúsztam a paccról :) Egyáltalán nem ütöttem meg magam, tsak sáros lett a nagrágom a seggem felõl. Az zavart, hogy vizes lett a gatya. Fö Katyca! Azzal a géppel biztosan tudsz jó képeket késziteni :)

#292 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 12. - 21:28

Katyca akkor most boldog vagy?! Majd küldeszz 1-2 jól sikerült képet. Hátt az csúszásnál 1 kicsivel nagyobb volt. ;) Amúgy miután mindenki elment és már csak mi maradtunk a lovakkal Táncos nagyon elálmosodott hogy nem volt mozgás. Megfogta magát és lefeküdt. Olyan ari volt (mint mindig) jó volt mert nem kellett pipiskedni hogy elérjem a fenekét. Elég sokáig ott feküdt , drága olyan nyüszögõ hangokat adott ki . Akkorákat kuncogtunk rajta. Utánna tettem alá egy kis szalmát hogy ne dörzsölje ki a beton a lábát. De mielõtt haza indnultunk nagy nehezen felállítottuk mert a kötõfék annyira odacsúszott a szeméhez, hogy teljesen elnyomta neki a szeme alatti részt. Féltünk , hogy kinyomja a szemét. Nem tetszett neki a bögdösés, de végül csak felállt. Nagyon jó volt a mai nap!!! :)

#293 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 10:15

Hát igen nagyon jó volt a tegnap!!! Fõleg amikor a végén ketten lovagoltunk még hátul!!!hát az jó volt az a kerítéses rész ááá majd nem sikerûlt leesnem :gm: meg az volt még jó amikor Éduát felültette Zemann maga elé:) jöttünk befelé Édua meg hát elengedte a szárat :D Zemann meg kapszkodott de utánna is elvoltunk2-en,felûltem oda bent Fannira megfordultam rajta :dev: de egész jól tûrte,nem csap kodott a farkával se,csak hátra fordult és megnézte micsinálok,utánna megevett tovább! :ang:

#294 katyca

katyca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 127 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 12:24

igen bizony jo képeket csinál :D majd megyek ki a lovakhoz(hozzátok) fényképezgetni :) majd ha kint lesznek.feltéve ha nem bánjátok :ang:

#295 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 16:45

OKOK majd csinálsz Táncoskáról hihi meg majd 1 közös képet. Már beszéltük anival hogy kéne 1 olyan kép amin az összes lovas rajta van. majd valahogy össze hozzuk

#296 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 18:26

A mai nap is nagyon jó volt mint a tegnapi! Amikor kiértünk nem találtunk senkit csak a lovakat, hát elmentünk körülnézni. Akkor hallottuk Zemann kiáltását és rögtön tudtuk merre menyjünk. Aztán Kacagány azt mondta: Lóra fel! Egy kicsit meglepõdtünk de nem kellett 2-szer mondani! Aztán elindultunk. Aldó már az elején cirkuszolt. Torda meg szerencsére letudott pattani róla. Elkezdtünk lépni de már a lovak nagyon mehetnékesek voltak! Aztán Aldó még tovább szórakozott így nem volt más bekellett vinni. Mi még kintmaradtunk 1 kicsit. Kerestük az elejtett pálcát. De a lovaknak már nem tetszett a sok lépés. Elkezdtünk ügetni amibõl természetesen vágta lett! Fannika elkezdett szórakozni, Sára úgyszintén és már csak azt vettem észre hogy Ani a földön van! :huh: Elszakadt a kantár ezért bementünk.Lenyergeltünk, lekantároztuk a lovakat. Majd pár óra elteltével hazamentünk. Nagyon élveztem a vágtát! :D Most már tudom hogy Ani miért szeret ennyire a vágtázni! ui. Remélem megismételjük!

#297 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 19:43

Végre jó idõ volt a hétvégén, szinte kora tavaszias. Gondoltam, hátha összejön ma egy jó kis lovaglás! Kimentem 9.00 körül, Kacagány azzal fogadott, hogy segíteni kéne behordani pár bála szénát meg szalmát a lovaknak. Nosza, mondom megcsapjuk. 11.00-re végeztünk is. :D 8 bálát készítettünk be a jószágoknak. A csajok persze a munka végére értek ki! :D Ezután Kacagány kiadta a vezényszót: lóra! :) Nekem az Aldó jutott . :( Valahogy arra senki sem jelentkezett önként. Vajon miért? :confused: Na, mondom egye fene, bevállallom. Egyszer már lovagoltam (azaz egyesek szerint csak utaztam) rajta 3 órát egyhuzamban és sikerült rajta maradnom. Megtakarítottam, felnyergeltem-közben csipkedett-kitakarítottam a patáját. Felveszem a bal elsõ lábát, erre kezd lefeküdni. Hohó, mondom ezt most nem kéne! Aztán kivittem megfutószárazni, mondom mégse alattam bakkoljon, mint a múltkor. Na adott is az érzésnek rendesen! Amikor lehiggadt, felültem, még futószáron. Egy-két lájtos bakkolással még bepróbálkozott, de semmi extra! Gondoltam innen már nem lesz gond. De lett! A többiek is felnyergeltek, aztán kimentünk a közeli tisztásra egy kis lájtos lovaglásra. Ahogy azt Móricka elképzeli!!! Alig értünk ki, az Aldó olyat bakkolt, hogy a múltkori ahoz képest bolhafing volt! :D Arra eszméltem ,hogy kapaszkodok a nyakába, a következõ pillanatban meg már mellette állok! Talpra érkeztem, mint a macska! :yeah: " Megdicsértem", aztán visszamásztam. Na ezután következett csak a java! Tiszta Rodejó volt! 3-szor ágaskodott is, úgy éreztem magam, mint Zorró! :kir: Nem tudom, hogy sikerült fennmaradnom, de nem estem le! Ezek után a mûbika gyerekjáték lenne! A 3. Zorrós figura után leszálltam és besétáltam vele, nehogy valamelyik másik ló is átvegye. Mire lenyergeltem, a többiek is jöttek befelé, Ani kézen vezette a Fannit, ugyani neki nem volt olyan szerencséje, mint nekem és egy kicsit sáros lett. :( De legalább megtalálta a pálcámat, amit valahol elhagytam. Köszike! :) Egyszóval nem ez volt életem legjobb lovaglása! :( De legalább jó idõ volt!

#298 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 20:44

Az tuti,hogy ilyen ródejót nem láttam. Ki kellene próbálni nekem is. Olyat rúgott ki hátra.hogy.....húúú.Kb.75 fokos szögben és amint leért a hátsó lába,már ágaskodott is.Ez kb. 3-4x megjátszotta. Aztán be lett vezetve. Következett Ani. Szépen nyakon elõre csúszás.Kivitelezésért 8,7-es pontszámott kapott tõlünk. Nem volt mit tenni....be kellett menni.Pedig olyan jó volt az idõ. A hétvégén szétszakadt két kantárunk.....így drága lesz a lovaglás. :)

#299 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 20:52

Hát nincs mit,de azt Zemann találta meg :D tök messzirõl kiszúrta azt az ártatlan pálcát Én csak szétnéztem a földön mint tegnap Saka is,és ugyan az lett a vége hogy a kantár szét szakadt :( AZ lényegtelen hogy én leestem,ha nem az a fránya kantár :mad: Szóval egy esésel több:ennyi...... :gm: de oda bent még fel-fel ugráltam Fannira és hát sikeresen belém is harapott,de utánna megbánta a pofon miatt,amit kapott még idõben! :rolleyes: hát mindenki tanúl a hibáiból!!!mind két esettben :D

#300 tizenot

tizenot

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 13. - 21:18

Sziasztok!
http://www.rtlklub.h...amp;adasid=3907
Ezt ma látta valaki? Hát ilyen Karcagon is elöfordult már nem egyszer sztem (legutóbb mikor pont Pesten voltam), mégse volt ekkora hírértéke. Mondjuk igaz h akkor kár se keletkezett.
De itt sederült ki h mi lett a lovasokkal (valsz semmi :D )

#301 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 15:12

És a 8,7pont az jónak számít? :D Hát Torda az nagyon durva volt az az ágaskodás,de akkor még rosszabb lett volna ha hátra estek na hát olyat senkinek se kívánok :hu: de én se szeretnék ám úgy járni,hogy rám esne 1ló :( egy kicsikét kellemetlen érzés lenne ;)

#302 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 18:20

Tudom egyszer Béres Attila lovai szabadultak ki és pont a mi, meg az apu keresztapujának a kertjét taposták össze . Úgy sajnáltuk az öreget mert minden nap kijárt hogy locsolja a növényeket és nagyon le volt törve.

#303 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 23:06

Sziasztok karcagiak!

Itt van egy kis ízelítõ az ugrólóképzésre! Mikor azt mondjuk, hogy ugrik mint a guminyúl mire is gondolunk! :)
Ugrik! Mint a guminyúl!

#304 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 7:51

Tegnap én is "felfáztam". :D

#305 torda

torda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 90 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 8:56

Zemann! Melyik lóról "fáztál fel"? :D Az én mutatványomat nem is pontoztátok? :confused: Pedig én többször is kiviteleztem a produkciót! :kir: Lehet, hogy kimegyek ma a Zorróval foglalkozni, amíg el nem lesz cserélve! :)

#306 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 11:53

Zorro lovát Tornádónak hívják...

#307 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 13:49

na ez jó Torda és Tornádó ;)

#308 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 15:30

Sárikám mutatott újat. Olyan szépen repültem,hogy csak na. Nem Zorro,hanem Tordó. Na jó...a tiéd 9-es volt.

#309 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 17:20

HM akkor az télleg valami lehetett ha tegéd ledobott A Tordó pedig :D :gm: ;)

#310 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 17:56

JAH és Zemann nem fáztál meg?

#311 édua

édua

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 55 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 18:06

Ki tudja?! :) Amúgy szentem már otthon fekszik és ott az ágyba szürcsölgeti a teát annyira beteg! :D Szerencsére pénteken elmarad a tanítás :yeah: Ezért természetesen a lovakhoz megyünk!!! Csak még ezt a 2 napot éljem túl.

#312 ani

ani

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 97 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 15. - 18:08

;) honnan tudod,lehet hogy forralt bort iszik?! :gm:

#313 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 9:32

Jól vagyok én. Kicsit a vállam fáj még,de elmegy. Olyan szépen katapultált,hogy csak úgy repültem.Arra sem volt idõm,hogy felfogjam,hogy már nem a lovon ülök.

#314 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 15:19

Holló pedig úgy kilõtt mint egy gyorsúlási versenyen szokás, jobbfajta gépcsodáknak. Egyetlen reményem a drójtkerítés volt. Gondoltam legalább ott egyikõnk megáll. Lehet tippelni ki ment volna tovább a kerítés fölött. Mielõtt a kerítés elõtt balra elfordúltunk volna, jobbra néztem. Akkor láttam Sárit lovas nélkül vágtázni. A fordúló után láttam, hogy Z. vagy száz méterre tõlem bandukol felém. Holló úgy felhékulázta magát Sári cselekedetén, hogy õ is meg szeretett volna szabadúlni tõllem. Toporzékolt, ordított, forgott, aztán egy óvatlan pillanatban már le is szálltam. Elindúltunk befele. A lovagló pálcával menetben egy párszor pofán kellett vágnom, hogy tudja a helyes magaviseletet. Aztán lassan lenyugodott és mire beértünk normálisan jött melettem. Az volt a mázlim, hogy nem kezdett el bakolni. Pénteken ugyanezt nem mondhattam el Sáriról. Akkor Torda pajtást vitte Holló mint a tollat. Sárit visszafogtam. Erre vagy tízet egymás után bakolt. Utánna is csak körözve tudtam utólérni Tordát, aki a búzavetés túlsó végén végül is gyõzedelmeskedett. Holló megállt. Szerintem, ha menni akart volna ment volna tovább. Kicsit sok az abrak, de most olyan jól néznek ki. Ki vannak kerekedve.

#315 gysaka

gysaka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 19:11

Azt olvastam az egyik lovaskönyvemben, hogy annak a lónak, aki állásba van kötve nagyon kevés zab kell. Szinte semmi. A zabot úgy emlegeti, hogy az az energiaadó takarmány.

#316 Fecó

Fecó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 19:59

Üdv a karcagi lovas társadalomnak!

Fedeztetésre szeretném ajánlani tavaly vizsgázott KISBÉRI saját tenyésztésû fedezõménemet.Vizsgályát jó eredménnyel végezte Szabadon 130-cm, lovassal 135-cm teljesített.Tavaly többször indult kezdõ csikó kategóriában,sikeres pályákat abszolvált.Kezelhetõsége ,lovagolhatósága mintaszerû,megbízható hátas,szivesen és jó stiusban ugrik.Származása a fajtában fedhetettlen. :
-Apja: Ozora II Aranyláz ,Ozora II tm után
-Anyja: Széplak Aila több kiállitás gyõztese, származásában megtalálható a már igen ritka Dunure vonal.

Kancák panziós tarását megbízható boxos elhellyezéssel vállalom!
A fedeztetési díja: 35.000 Ft : Kisbéri egyesületi kancák fedeztetési díjából nagy kedvezményt adok!!

Posted Image

#317 kacagány

kacagány

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 251 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 9:11

Ajánlom hozzá a lassan elmúló Formás családból Formás Kényest. Ha még fog. :(

#318 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 13:41

Jé! Az én fotóm! :)

#319 Fecó

Fecó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 17:28

Qkesz FOTÓ Novotni.

#320 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 19:17

Ellenõríztem! Tényleg! Nem akarok más tollával ékeskedni! :)