Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovardatulajdonosoknak

• Please log in to reply
4016 válasz a témához

#281 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 8:51

http://www.larus.hu/termek_hun.htm összeállitható csarnok

#282 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 11:31

Az áráról tudsz valamit?P.

#283 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 17:39

sajnos nem, de ha valakit érdekel akkor a lapjukon az is ott van. Én most egy Zalai céget hajtok, használt fémcsarnokokat árulnak(szigetelt is van) és Kb.1.5m Ft-ért adtak egy Kb 8x15-öst!Én tavaly kaptam töllük egy árajánlatot de sajnos a költözésnél elvesztek az infók,annyi támpontom van hogy annak idején a képesautóban hírdettek a hátoldalon, ha bárki tud bármit....

#284 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 18:15

sajnos nem, de ha valakit érdekel akkor a lapjukon az is ott van. Én most egy Zalai céget hajtok, használt fémcsarnokokat árulnak(szigetelt is van) és Kb.1.5m Ft-ért adtak egy Kb 8x15-öst!Én tavaly kaptam töllük egy árajánlatot de sajnos a költözésnél elvesztek az infók,annyi támpontom van hogy annak idején a képesautóban hírdettek a hátoldalon, ha bárki tud bármit....

Hozzászólás megtekintése

Ilyen csarnokokat hoz be egy ismerõsöm több méretben, Ábrahám Sándor, 30/9563824. Édeklõdjetek nála, ott az istálló is ilyenbõl van.

#285 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 18:17

Nem vagyok egy világutazó, de párszor jártam nyugat európában, és azt láttam hogy minden faluban (majdnem minden) van egy lovarda.Úgy tünt nekem, hogy a tulajdonosok meg is élnek ebbõl a tevékenységbõl.Hát azt modják itt a népek, hogy mi is arra (nyugatra) tartunk, akkor ezek szerint csak pillanatnyilag ilyen sz.. a helyzet, tehár fel a fejjel. :)

#286 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 20:19

Hozzászólás megtekintése

Én árat nem találtam, de lehet kérni bõvebb tájékoztatást.Ugye megosztod velünk, ha megtalálod a zalaiakat? :)

#287 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 20:40

Az ismerõsöm 22x18 -at, bõvíthetõt, két bejárat-ablakok, cakli-pakli, betonozás-szállítás-összeszerelés-munkadíj,durván kb 6 millió volt.Zalatechnikaez a cég.Packa szerintem te is ezeket keresed. Tel: 92-598-029zalatechnika@axelero.hu

#288 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 21:08

Az ismerõsöm 22x18 -at, bõvíthetõt, két bejárat-ablakok, cakli-pakli, betonozás-szállítás-összeszerelés-munkadíj,durván kb 6 millió volt.Zalatechnikaez a cég.Packa szerintem te is ezeket keresed. Tel: 92-598-029zalatechnika@axelero.hu

Hozzászólás megtekintése

Köszi az infót, már továbbítottam is a barátomnak!-)

#289 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 29. - 18:52

Hát nem viszik túlzásba! :D Biztosan jûazért,mert gyakorlatban jobbak! :yeah:

#290 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 8:18

Köszönöm, óket kerestem. Én tavaly kaptam egy hangárra árajánlatoz (használt, mert az is van) mert ha felhívod õket akkor nagyon segítõkészek. Még1x köszi :kocc:

#291 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 10:22

Köszönöm, óket kerestem. Én tavaly kaptam egy hangárra árajánlatoz (használt, mert az is van) mert ha felhívod õket akkor nagyon segítõkészek. Még1x köszi :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Elárulod, hogy mennyi volt a használt?

#292 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 10:34

1.7!!De ma beszéltem velük és küldenek árajánlatot, az elsõ dolgom lesz feltenni(vagy a második) :D

#293 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 13:37

Aminek az árát beírtam az egy kis méretü szerelõmühely árajánlata.De most beszéltem velük és egy 17x40-es bevilágítóablakos részben használt ára:7milla

#294 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 15:44

Amirõl én írtam korábban, az is használt és szerintem olcsóbb.

#295 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 15:47

[Ilyen csarnokokat hoz be egy ismerõsöm több méretben, Ábrahám Sándor, 30/9563824. Édeklõdjetek nála, ott az istálló is ilyenbõl van.[õ az?

#296 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 15:50

Aha

#297 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 18:28

Nagy kõ esett le a szívemrõl , mivel a decemberben kirugott lovászom végre talált munkahelyet , igy nem rontja a levegõt tovább itt .Figyeljetek Csabdi környékén a lányokra mert veszélyes alak rájuk nézve , ja ugyanez igaz lehet a lovakra is , csak más-más módon .

#298 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 18:49

Neve?

#299 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 19:45

A lovak etetésében ill gondozásában egy bácsika segít ill. Õ látja el ( persze csak 7 ló).Szóval nem volt, és nincs lovászom meséljétek már el, hogy mit vesztettem eddig ill. mit veszíthetek.

#300 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 19:55

Nagy kõ esett le a szívemrõl , mivel a decemberben kirugott lovászom végre talált munkahelyet , igy  nem rontja a levegõt tovább itt .Figyeljetek Csabdi környékén a lányokra mert veszélyes alak rájuk nézve , ja ugyanez igaz lehet a lovakra is , csak más-más módon .

Hozzászólás megtekintése

Fotó? Hátha megtetszik valakinek. :D

#301 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:10

anyja neve 3 pldányban, és éljen az anonimitás

#302 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:18

anyja neve 3 pldányban, és éljen az anonimitás

Hozzászólás megtekintése

Sok lány szereti a veszélyes akakokat.

#303 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:24

Nem vagy elég figyelmes, mert a fentiekbõl kiderül, hogy az "alak" nagy nõ csábász, és ha elfogytak a csajok, jönnek a lovak, kutyák, macskák, mókusok.Én már el is zártam a hörcsögömet :P

#304 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 18:50

Neve?

Hozzászólás megtekintése

Schmidt Zsolt

#305 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:00

A lovak etetésében ill gondozásában egy bácsika segít ill. Õ látja el ( persze csak 7 ló).Szóval nem volt, és nincs lovászom meséljétek már el, hogy mit vesztettem eddig ill. mit veszíthetek.

Hozzászólás megtekintése

Te csak nyertél eddig , pénzt , õsz hajszálat és barátokat .A lovász ezeknek a hatékony és nyors elvesztéséhez segít hozzá .Nekem a második lovászom elvitte a húgomat is .Én nem tudom mit tudhatnak , de van egy nimbusza annak hogy a pasi felül arra a nagy állatra ... Szerintem a fehérló és királyfi is itt úszik be a képpe .A sok butácsak lányka-nõcske-asszonyka bedõl a dumának és rögtön utánna az ágyába is .A másik kérdés ami számomra fontosabb hogy a lovakkal hogyan bánik , na az sem mindig korrekt .Örülj hogy nem kellett még találkoznod alkalmazóként ezzel a helyzettel .Boldog ember !!!!

Edited by Dél-Alföldi, 2006 január 31. - 19:00.

#306 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:16

Lámpás,hogy mit vesztettél?A teljesség igénye nélkül:- rugdossa a lovaidat,- szúrkálja vasvillával õket,- nem trágyáz ki normálisan,- ha nincs ott a fõnök,lehet,hogy ki sem trágyáz,- nem rak elég szalmát a lovak alá,- lerészegedik munkaidõben mint állat,- tud mindent a lovakról,és megmagyarázza neked 3 havi meló után a lótartás mikéntjét,úgy,hogy elõtte életében nem volt lóközelben,vagy nem ült lovon,- ha nincs ott a fõnök,nem kapnak annyi szénát a lovak,- ha nincs ott a fõnök nem kapnak annyi abrakot a lovak,- ha valamelyik lónak külön cucc kell,pl vitamin, nem biztos,hogy megkapja.- lehet,hogy a kedvenc lova kapja meg,amit kiszemelt magának(lovaglásra)- lopkodja a bértartók cuccait,- lopkodja a tulaj cuccait,- lelécel úgy, hogy egy büdös szót nem szól.természetesen a kivétel erõsíti a szabályt, illetve,ezek a pontok nem minden lovászra értendõek.lehet,hogy csak 4-5 stimmel.... :gm: :D

Edited by hihi, 2006 január 31. - 19:17.

#307 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:17

Nem vagy elég figyelmes, mert a fentiekbõl kiderül, hogy az "alak" nagy nõ csábász, és ha elfogytak a csajok, jönnek a lovak, kutyák, macskák, mókusok.Én már el is zártam a hörcsögömet  :P

Hozzászólás megtekintése

Látod Te sem vagy elég figyelmes.Megállt a lányszöktetésnél Posted Image

#308 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:20

Lámpás,hogy mit vesztettél?A teljesség igénye nélkül:- rugdossa a lovaidat,-  szúrkálja vasvillával õket,- nem trágyáz ki normálisan,- ha nincs ott a fõnök,lehet,hogy ki sem trágyáz,- nem rak elég szalmát a lovak alá,- lerészegedik munkaidõben mint állat,-  tud mindent a lovakról,és megmagyarázza neked 3 havi meló után a lótartás mikéntjét,úgy,hogy elõtte életében nem volt lóközelben,vagy nem ült lovon,- ha nincs ott a fõnök,nem kapnak annyi szénát a lovak,- ha nincs ott a fõnök nem kapnak annyi abrakot a lovak,- ha valamelyik lónak külön cucc kell,pl vitamin, nem biztos,hogy megkapja.- lehet,hogy a kedvenc lova kapja meg,amit kiszemelt magának(lovaglásra)- lopkodja a bértartók cuccait,- lopkodja a tulaj cuccait,- lelécel úgy, hogy egy büdös szót nem szól.természetesen a kivétel erõsíti a szabályt, illetve,ezek a pontok nem minden lovászra értendõek.lehet,hogy csak 4-5 stimmel.... :gm:  :D

Hozzászólás megtekintése

Én meg azt hallottam egy lovásztól, hogy a fõnökasszonya meg is verte. :D Komolyan.

#309 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:21

Ha megérdemelte.....

#310 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:22

Az a gáz , hogy nem állt meg a lány szöktetésnél , mert utánna dolgoztatta - azaz vele trágyáztatott ki stb . majd verte is és végül mikor haza költözött zaklatta .Hihi ! Én nem akartam senkit megsérteni , de én összefoglaló néven úgy szoktam mondani - a lovász is egy állatfajta - a felsorolásod szinte teljes van tapasztalatod !

#311 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:24

Sajnos van...Mintha külön tenyésztenék õket.És vannak a ritka kivételek, akik olyanok,mint a fehér holló. :)

Edited by hihi, 2006 január 31. - 19:25.

#312 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:24

Packa !!Lehet hogy azért kapta a verést mert mindezt csinálta , vagy nem tudott eleget tenni a fõnök elvárásainak - vagy csak egyszerûen kedvelte a szadó-mazó stílust !

#313 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:28

Igen , helyesen mondtad - ritka !Én most találtam egy jelenleg szimpatikus pasit , most kezd dolgozni .Eddig megismert lovász stílustól letérõ a viselkedése és a stílusa .Majd meglátjuk , ugyan ezt mondat a vak asszony is és bement a kirakat üvegen !

#314 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:30

Packa !!Lehet hogy azért kapta a verést mert mindezt csinálta , vagy nem tudott eleget tenni a fõnök elvárásainak - vagy csak egyszerûen kedvelte a szadó-mazó stílust !

Hozzászólás megtekintése

Volt a hapsinak egy verziója, de két okból nem idéztem.Elõször mert úgyis kimoderálnák, másodszor pedig magam sem hittem.

#315 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:32

Ha megérdemelte.....

Hozzászólás megtekintése

Akkor sem járja verni az alkalmazottat. :)

#316 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 31. - 19:49

Mindenki úgy intézi,ahogy tudja...... :) Az adott helyzetet kellene ismerni,így nem kellene errõl vitatkozni.

Edited by hihi, 2006 január 31. - 19:49.

#317 Sedon Béla

Sedon Béla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 0:05

A lovász, és amit elvárunk tõle:Ezt ne:"ide kívánkozik a lovarda tulajdonosok eddigi negatív hozzászólása, lásd fentAmit pedig elvárunk tõle, hogy mindezt ne tegye meg, mégpedig úgy hogy szélsõséges esetben kap 120000 (szerintem ez már a plafon) ha lehet, aludjon ott, hiszen este ki vigyáz a lovakra, ha bármi probléma adódik, legyen kedves az összes lóval, bértartóval, tulajjal, látogatóval, kutyával...stb., ja és becsülje meg magát, mert mi adjuk neki a kenyérkét.És valószínûleg õ nagyon szereti a szakmáját, nincs megfizetve, rengeteget dolgozik, tonnákat mozgat meg naponta, és ha még úgy is érzi, hogy "lovászként" bánnak vele akkor tele lesz a töke, és egy életre megutálja az egészet.És nem fog eljönni hozzánk, de a lovász az kell, mi keresni fogunk, aki mindezt megcsinálja 3-ért naponta, és aztán indul a panaszáradat.Vagy megpróbáljuk megbecsülni a fanatizmusát, ugyan a bérét nem tudjuk kitermelni (a bér alatt értem egy fizikai munkás napi bérét) de mivelhogy normális "fõnökei " vagyunk maradni fog, mert egy barom.A tapsvihar vszinûleg elmarad, de remélem a szemlélet egy, kicsit változik.

#318 neferu76

neferu76

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 91 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 0:25

reszemrol szivesen kelek veled vitara. 4 eve vezetem a sajat lovardankat, es megszamolni sem tudnam, hany lovasszal probalkoztam mar sajnos.ami azt illeti en pont a szelsoseget kepviselem egy ideje. (tuti nem vagyok normalis:) ) megkapja a 120.000 ezer forintot (sot! tobbet is, mert be van jelentve) mert ugy gondoltam hogy dijazni fogja az ertelmesebbje. sot....per pill 3 ilyen embert toborzok, de valahogy mindig lesre futok. nincs kivetel. megprobaltam, de nincs.ha azt hiszed, hogy ezert a penzert jobban figyelnek az allatra, es megbecsulik magukat, hat el kell hogy mondjam hogy sajnos nem. :(pont ugyan azokat a hibakat, szemetsegeket kovetik el, mint havi 60-70-80 ezerert. pont ugy probalnak kijatszani, atverni, hulyenek nezni es meg sorolhatnam. de azt hiszem lassan faladom, es ujra visszaterek a havi 80.000-res fizeteshez. ...mert nincs ertelme. egyszeruen nincs. miert van az, hogy a "lovasz" szo csak itt magyarorszagon jelenti majnem a legaljat a tarsadalomnak??? miert van az, hogy a kaposvaron vegzett lovas diplomas fiatalokert versengenek a nemet lovardak???elmennek a fiatal vegzoseink. nem is csoda....es marad nekunk az iszakos, hazug, igenytelen sotet legalja. vagy nagyon rosszul latom a kerdest???

#319 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 0:50

Ami azt illeti, a nõvérem orvos, most ment át egy másik kórházba a szemészetre, ahol orvosi diplomával, tíz év tanulás után 80.000 Ft a fizetése. Nem olyan nagy dolog 120-ért szart lapátolni és mosolyogni hozzá. Én már csak tudom, mert voltaképp én is ezt csinálom, csak minimálbérért. Mondjuk én egy barom vagyok, de mentségemre legyen mondva, hogy nem innen szándékszom nyugdíjba menni :)

#320 neferu76

neferu76

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 91 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 1. - 1:07

hat ez az! sajnalom a novered....nagyon sok, ertelmes diplomas ember hasonlo cipoben jar es ez szomoru. legalabbis velemenyem szerint. :(ezek az alakok meg....aaa....nem is bosszantom magam ezen. :(lesz ez meg igy se. fo a pozitiv hozzaallas es ha mindig a sarkukban vagyunk, talan kepesek elvegezni a munkat. illetve egy reszet....amig ott vagyunk. :mad: es igazabol teljesen mindegy, hogy mennyiert. :rolleyes: