Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#281 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 2. - 19:01

A terepverseny eredményei is fellelhetõk ITT, jobb oldalt.Mano, ha fent lesznek a képeid, légyszi linkeld a címet. Köszönöm. :)

#282 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 2. - 19:35

Hát megnéztem a képeket tök jó.Manó ajánlom figyelmedbe a 14-es csapatot a nagy sárgával voltam hogy legközelebb te is felismerhes. :kocc:

#283 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 3. - 8:50

A képek annyira jók, hogy el is határoztam: õszig szorgalmasan tanulok lovazni, mert ha törik, ha szakad nekem is ott kell lennem! (Végülis egy versenyben mindig vannak utolsók is; A részvétel a fontos.... stb.)Ágimam!Jól láttam? Valahol azt olvastam, hogy kinn voltatok terepen A-val. Mesélj, milyen volt???

#284 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 3. - 11:51

Ó, ez még tavaly õsz végén volt... :( Bár mostanában lett volna... :rolleyes:

#285 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 3. - 11:56

Sziasztok! Hallottatok valamit a Kali-napok felol? Nem tudja valaki, hogy mikor lesz pontossan es hogy iden is jon-e Kassai Lajos? Koszi :)

#286 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 3. - 11:59

Ó, ez még tavaly õsz végén volt... :(  Bár mostanában lett volna... :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Bocsi! Tudod éjszakánként keresztbe, hosszába olvasgatom a topicokat - már csak néhány ezer oldal lemaradásom van -, így néha képes vagyok megkeverni a dolgokat.

#287 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 12:42

"Kicsit" megkésve, de felkerültek a képek. Sorry..Pécselyi terepversenyA képek sajnos nem idõrendi sorrendben vannak fent, mert 2 géppel készültek.

#288 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 13:10

Dejó képek! Köszönjük szépen! :kocc: :)

#289 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 13:20

Asztamindenit, de jót mulattatok! :) Köszönjük a képeket!A Káli napokra, ha jön valaki közületek, nézzen ám be hozzánk is! :yeah:

#290 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 13:34

Ágimam!Kittu fentebb kérdezte, hogy ted-e valaki valamit a Káli-napokról. Próbáltam utánna nézni, de a neten csak a tavalyiról találtam infót. Te nem tudsz esetleg valami konkrétumot?Most mikor lesz, hol lesz, milyen programokkal?

#291 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 13:41

Idén juli. 28-tól augusztus 6-ig kerül megrendezésre, ITT TALÁLSZ bõvebb infot.

#292 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 13:54

[QUOTE]csak a tavalyiról találtam infót[QUOTE]Szinten csak a tavalyi programot talaltam meg. De sebaj! Azt is olyan jo volt olvasni... :) Agimam! Amit belinkeltel, az a Volgy, nem? En nem talaltam benne leirast a Kali-napokrol. :( Viszont a Volgyet se szabad kihagyni! :kir: Csak ott nincsenek lovas prgramok, ha jol tudom. Pedig milyen jo lenne! :yeah: Valamit ki kene talalni... :D

#293 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:00

Agimam! Amit belinkeltel, az a Volgy, nem? En nem talaltam benne leirast a Kali-napokrol. :(  Viszont a Volgyet se szabad kihagyni! :kir: Csak ott nincsenek lovas prgramok, ha jol tudom. Pedig milyen jo lenne! :yeah: Valamit ki kene talalni... :D

Hozzászólás megtekintése

Páran már kitalálták, keress rá itt a Fórumon :)

Edited by Eva, 2006 május 4. - 14:01.

#294 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:03

A Káli-napok ezek szerint nem egyenlõ a Mûvészetek Völgye-rendezvénysorozattal?Jav: De akkor ki tud a Káli-napokról valamit? :confused: Kittu, vigyünk pár lovat? :D :cool: Már tavaly is gondolkoztam azon, hogy kellene szervezni egy túrácskát a Mûvészetek Völgyéhez, de én ehhez most kevés vagyok...

Edited by Méz, 2006 május 4. - 14:05.

#295 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:10

Nem nem egyenlõ Méz!A Mûvészetek völgye a Kapolcsi rendezvénysorozat(Taliándörögd,Vigándpedend,stb...)és ez 1hetes rendezvényA Káli napok meg Kékkút meg nem tom még kik vannak benne és ez csak asszem 3 napos de javitson ki valaki ha rosszul tudom. :) Kittu! ha tudsz valamit hogy jönnek a Kassaiék feltétlenül szólj köszi :yeah:

#296 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:11

Szia Mez! A ketto ket kulon dolog. En is szivessen ellovagolnek arra, csak nincs ra lehetosegem, se lovam. De ha te jossz loval v anelkul, azert osszefuthatunk! :) Szia Eva! Azt talaltak ki paran, hogy a ketto nem ugyanaz, vagy hogy be kene csempeszni a paccokat a volgybe? :confused: :) Bizti bena vagyok, de nem tudok rakeresni...hol vetodott fel a tema?Koszi :)

#297 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:16

Szia Zorka!Hat nem hiszem, hogy en elobb megtudnam, hogy jonnek-e a Kassaiek. De nagggyon remelem! :) Annyira, de annyira jo volt, mikor eloben lattam! Ez ket eve volt, mert tavaly sajnos pont a vegere ertem csak oda... :mad: Ezek szerint Te ott leszel? :)

Edited by Kittu, 2006 május 4. - 14:16.

#298 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:26

Idén másodszor kerül megrendezésre július 21-31. között a Káli Napok – Káli Vigasságok ... Káli Napok - Káli Vigasságok. Rendezvény kezdési idõpontja: 2006. július 20., csütörtök Rendezvény vége: 2006. július 30., vasárnap ... Ezt találtam!? Meg ezt!

Edited by aroon, 2006 május 4. - 14:35.

#299 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 14:35

Nem nem egyenlõ Méz!A Mûvészetek völgye a Kapolcsi rendezvénysorozat(Taliándörögd,Vigándpedend,stb...)és ez 1hetes rendezvényA Káli napok meg Kékkút meg nem tom még kik vannak benne és ez csak asszem 3 napos de javitson ki valaki ha rosszul tudom. :) Kittu! ha tudsz valamit hogy jönnek a Kassaiék feltétlenül szólj  köszi :yeah:

Hozzászólás megtekintése

Köszi, segítettél. :) Most megtaláltam, hogy a Káli-napok helyszínei: KöveskálKõvágóörsMindszentkállaMonoszlóSalföldSzentbékkállaDe akárhova kattintok, mindenhol 2005-ös programok szerepelnek. :(Jut eszembe, Zorka! Ha már Kassai, akkor tuti nem mész ma íjászkodni Szõlõsre? pedig nagyon várnak. ;)

#300 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:24

De megyek csak majd vasárnap lóval :)

#301 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:27

Hurrá! Akkor lesz a Füred TV-s felvétel is?Majd mesélj, milyen volt! :)(Kár, hogy nem tudok ott lenni, pedig úgy mennék. Fene a vizsgákba. :( )

#302 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:30

mér vasárnap is ott lesz a füredtv??? nem ma??? nehogy elrontsam ;) ;)

#303 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:31

de ha jönne velem valaki lehet ott lennék loval ma is

#304 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:31

Én nem tudom, kérdeztem. Nekem András csütörtököt mondott. :D

#305 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 15:35

akkor mégiscsak vasárnap megyek az nyugisabb :yeah: a végén még felvennék milyen béna vagyok meg még egész füred is látná :D nekem is meg a lónak is

#306 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 19:03

Hát akkor én jól becsapódtam. Én is azt hittem, hogy a kettõ egy és ugyanaz! Bocsi! De mindegy is, mindkettõ nem messze van innét, a meghívásom akkor is érvényes! :)

#307 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 20:37

Kittu!A Káli-napokra idén mehetnénk együtt is!No meg persze tudodhová aug-ban!Tavaly is voltak ám a mieink,de sajna nem tudtam elmenni:(Majd idén bepótoljuk...Hogy én ma milyen jót lovagoltam!VÉÉÉGGRREEEEEERemélem ezentúl csak ilyen következik!!:)

#308 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 8:52

Szia Eva! Azt talaltak ki paran, hogy a ketto nem ugyanaz, vagy hogy be kene csempeszni a paccokat a volgybe?  :confused: :) Bizti bena vagyok, de nem tudok rakeresni...hol vetodott fel a tema?Koszi :)

Hozzászólás megtekintése

Ezés ezHirtelen ezeket találtam.Méz! Nézz át ide is. Meg itt is találsz képeket.

#309 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:05

Eva, köszi! :) A Dóra-majoriban már nézelõdtem és írogattam korábban.A képekért külön köszönet. Éppen szerepel az albumban két olyan csapat, akik tõlünk kaptak egy-egy lovat: Itt a jobb oldali ló volt tõlünk: Pompás és itt pedig jobbról a második a Kisfiú.

#310 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:19

Eva, köszi! :) A Dóra-majoriban már nézelõdtem és írogattam korábban.A képekért külön köszönet. Éppen szerepel az albumban két olyan csapat, akik tõlünk kaptak egy-egy lovat: Itt a jobb oldali ló volt tõlünk: Pompás és itt pedig jobbról a második a Kisfiú.

Hozzászólás megtekintése

A jobb oldali lovas Coachman (a másik lovas Fiatal Csikó), és Zsazsa lovasa ExHunter. No és a verseny nyertesei tudtommal a Bolyaisok :D

#311 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:26

Na itt a szép idõ! Nekem meg kezd elegem lenni! A tulaj, elküldi a lovászunkat(barátomat). Vihetem én is a lovam, de hova? Pedig ez évre kivan fizetve a tartás!Most mi a bánatot csináljak? Eladjak mindent? Tele van a t..öm! Mikor már azt hittem minden jól megy, beüt valami.Sajnálom, hogy rázok zúdítom, a gonjaimat, de kinek panaszkodjak.

Edited by aroon, 2006 május 5. - 9:32.

#312 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:38

Hozzászólás megtekintése

A jobb oldali lovas Coachman (a másik lovas Fiatal Csikó), és Zsazsa lovasa ExHunter. No és a verseny nyertesei tudtommal a Bolyaisok :D

Hozzászólás megtekintése

Milyen kicsi a világ. :)Aroon, miért kell elvinned a lovadat onnan, pláne hogy ki van fizetve a tartása?

#313 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:43

Mert egyedül nem az igazi, lovagolni! Már nem marad bértartó!Barátok nélkül, nem az igazi, még a lovaglás sem!

Edited by aroon, 2006 május 5. - 9:56.

#314 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 9:57

Jól értem, hogy mert te ezzel a lovász-barátoddal szoktál kilovagolni? (És mi volt a baj, miért küldte el? :confused: )

#315 Maka

Maka

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 10:01

Bocs a nem idevalóért!Aroon - küldtem neked magánüzenetet. Érdeklõdnék arról a lovastáboros dologról, ahol helyet keresnek.kösziMari

#316 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 10:02

Igen, vele szoktam lovagolni. Tõle tanultam! Nincsenek bértartók, igy nincs szükség rá. Sajnos!! Majd kitalálok valamit. Ha meg nem tudok mit csinálni, el kell adnom a lovam. De ez a legvégsõ eset.

#317 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 10:07

Aroon, azt nem hiszem el, hogy a környéketeken ne lenne valami másik hely, ahova el tudnád vinni... Vagy akkor beszéld rá a párodat, hogy többször lovagoljon ki veled. Vagy valami... De nem tudom rólad elképzelni, (amiket eddig írtál, és amiket mondtál nekem "lóérzésrõl") hogy megválj a lovadtól!

#318 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 11:15

Asztamindenit, de jót mulattatok! :) Köszönjük a képeket!

Hozzászólás megtekintése

Pedig az igazán bulis képeket még fel sem mertem rakni.. :DVolt ereszd el a hajam rendesen..

#319 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 11:22

Asztamindenit, de jót mulattatok! :) Köszönjük a képeket!

Hozzászólás megtekintése

Pedig az igazán bulis képeket még fel sem mertem rakni.. :DVolt ereszd el a hajam rendesen..

Hozzászólás megtekintése

Hujujj, szép lehetett! :yeah: :D Nem tudod, az Attila (magas szõke srác) csinálta a diszkót?

#320 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 6. - 11:46

Nem tudom, hogy szõke volt-e vagy sem, de nagyon ellenszenves fickó volt..A buli közepe táján már senki nem táncolt, mi csak azért nem, mert nem jön be az a mulatós stílus. Kértük, hogy tegyen be 1-2 számot amit szeretünk.. Erre mondta, hogy OK. 10 percenként mentünk szólni, kb. 1 órát vártunk, aztán látványosan kivonultunk.. Máshol folytattuk a bulit.. :D Jóó volt.. :yeah: