Kedves Nyanya és Merénylõ!
Ezúton szeretném bemutatni nektek imádott lovamat Szigonyt, aki 2002-ben született Békáspusztán, szülei
pedig nem mások mint Mátka és Dárda. Külsõre nagyon hasonlít anyucira és ahogy elnéztem a képeket
a nõvérére is, de a természetét azt lehet, hogy nem az anyjától örökölte. Szigony kicsit hisztis és akaratos, a többi lovat se igazán kedveli,és nagyon egyemberes ló, de ennek ellenére nagyon jó fej.
Ja, és Nyanya ugye meglátogathatlak majd valamikor ha már ilyen közel vagyunk?
Szeretném látni Mátkát és persze Negrót is. Mert amig bértartásba volt a lovam egy lovat kedvelt
csak Negrót és én is nagyon megszerettem.
Képek róla, feltéve ha sikerült beilleszteni.
Szigony 1Szigony2Szigony 3Szigony 4Szigony 5
Ó! Halihjó!

Üdvözlünk itt... Kicsit megkésve bár, de törve nem...

Noss igen, valóban hasonlít a kis Kedves a nõvérkére meg az anyucira. Apucitól csak a nyakat örökli mindegyik!

Jó Nektek, h Ti ilyen közel vagytok egymáshoz. Én "kiskukutyinfalván" lakok... :(

Nnnna, tegnap akkora élményben volt részem, hogy ültem a Sudáron (akinek ugyebár Mátka az anyja).
Sárga is, hannoveri is - de mindezen hátrányos tulajdonságai ellenérealapvetõen egy jó irányba lovagolt lovacska, igen könnyû szájjal, és van neki háta, amikor ugrik (nem is rosszul, de még kevés rutinnal), néha viszont elképesztõ "saját ötletekkel" áll elõ.

Igen tudjuk...tudjuk... sárga is, hannoveri is... De azért jajj de jól hátból, meg könnyû szája van... Nyammnyamm...

Igen, mert õ egy szép fekete, nem sárga.
![]()
Hát köszönöm... Hamarosan lila is lesz benne... De csak amolyan szolíd...

A csajszitól igen.
![]()
Nahh de kérem... Õ már egy kész hölgy...