Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dóra-major avagy élet az üllõi homokon

• Please log in to reply
512 válasz a témához

#281 Bolyai Honvéd Lovasklub

Bolyai Honvéd Lovasklub

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 15:25

Én ha más nem, beveszek egy levél Cataflamot, de megyek, szokásos Zsuzsák duóban! :)

Hozzászólás megtekintése

Na ezt a hozzáállást már szeretem! Amúgy ha elég sok induló lesz, el lehetne azon gondolkozni, hogy a lovak két körben menjenek!

#282 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 14:38

Ahhoz azért jó kondiba kéne õket hozni, nem tudom, ti hogy haladtok ezzel. A mi lovainknak bõven elég lesz egy is, fõleg mivel most már minimum dobogós helyre hajtunk. :D

#283 Bolyai Honvéd Lovasklub

Bolyai Honvéd Lovasklub

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 15:43

HALIHÓ MINDENKI!Már kevesebb, mint két hét van hátra a versenyig! Szedjétek össze magatokat, meg az ismerõseiteket, és jelentkezzetek! Ne hagyjátok az utolsó pillanatra!Sziasztok! :)

#284 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 9:10

Vasárnap egész nap kint lebzseltünk. :) Volt minden, mi szem-szájnak ingere. Edzés Genny-n, aki visszaváltozott egy évvel korábbi önmagává, azaz szelíd báránykává. Úgy látszik, hogy a csikóellés, szoptatás kiveszi az erejét, nem marad energiája, hogy rosszalkodjon, tiszta élvezet most rajta lovagolni. Jelenleg õ a legkirályabb. Milyen szép lenne, ha így maradna! Aztán még arra is volt idõ, hogy kihozzuk Dömpillát és Duli-Fulit, futószárazással kezdtünk. Nekem Dömpi jutott, a jóságos, jámbor nagyseggû. Nyereg nem megy rá, kezdtem futószárazni, mert van olyan, hogy vadul megmozdítja teltkarcsú testét. Most is így volt, "kitombolta magát" két rodeós mozdulattal, aztán már csak ügetni tudott. :ang: Feltuszkoltak rá, lovacskáztam, az ember csak úgy pattog azokon a zsírpárnákon, amikkel kétoldalt rendelkezik, nem is olyan egyszerûen kényelmes elsõre, mint gondoltam volna. Olyan, mintha egy gumimatracon ülnék. A vágtabeugratás nem sikerült, mert még nem tud szépen beugrani, csak az ügetést szaporázza, én meg majdnem lerepültem. :D Aztán jött egy ügyesebb lovas, õ már ravaszabb volt, pálcával próbálta beugratni, de arra meg kirúgott egy jó nagyot. :kir: De nincs harag, hamar elfelejtette az õt ért atrocitásokat, utána is ugyanúgy jött, bújt, nézett ártatlanul, ahogy azt tõle megszokhattuk. Dulcsi neve merült fel, hogy esetleg vele indulhatnék a tájékozódásin, de õ most nem teljesen százas.

#285 Bius

Bius

Csikó

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 11. - 11:00

nem indulok :hupp: nincs kész a ló(MARCIKA)

#286 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 16. - 17:17

Tegnap voltam kinn szívni az üllõi jó levegõt :DMegdögönyöztem Dömpillát, Dulcsit, Dusit és pár napja született csikóját.Dusi teljesen "lefogyott", hasa szinte semmi, de a szügye és fara semmit sem változott. Szépen fejlõdik a terület, vannak már elkészült és készülõdõ villanypásztorra körbekerített legelõk. Javában folyt a militari, de sajna egy mákszemnyit sem láttam belõle, inkább elnézegettem a többiek edzését. Soma!Mi a helyzet felétek? Remélem minden rendben!

#287 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 16. - 20:27

Tegnap voltam kinn szívni az üllõi jó levegõt :DMegdögönyöztem Dömpillát, Dulcsit, Dusit és pár napja született csikóját.Dusi teljesen "lefogyott", hasa szinte semmi, de a szügye és fara semmit sem változott. Szépen fejlõdik a terület, vannak már elkészült és készülõdõ villanypásztorra körbekerített legelõk. Javában folyt a militari, de sajna egy mákszemnyit sem láttam belõle, inkább elnézegettem a többiek edzését. Soma!Mi a helyzet felétek? Remélem minden rendben!

Hozzászólás megtekintése

Hát szia! Tulajdon képpen nem sok már két napja nem fogy el 1l "lovakra a nõkre stb stb az Osztorában a lovak echte hasig vízben lép üget úszik + néha aki birja alapon vágta amugy mj-módra.Végül is a csikó-pacik(Megyesnek: 4 évet betöltötték s elviszik a 80-90kg-os lovast is vigan de hisz láttátok már ) az öreg lányokrol nem is beszélvecukorrépás kondiban vannak 2 nap alatt néger-barnára sült arcok, 7 esés+zugás. "2 hét mulva 60-65 km Jászszentlászló."kisfiam s turacsapat"Ritának 8. csikó-nyihaha sajna fiúcska. Nimfáé órák kérdése.Röviden ennyi ja és jól esett hogy akadt végre VALAKI aki szóba állt velem.Bár én úgy tudtam lábadozol. De akkor is pusz pusz s jó egészséget. ui: valahogyan szeretnék Norbiék nyomára bukanni., ha tudsz segits! És helyesírni soha nem fogok tudni megtanulni. Az idõt inkább a lovaim úszás oktatására fordítom,mert sajna lehet hamarosan szükség lesz rá. Na mostmár valóban pusz. (ha égettelek bocs, tagadj le)

#288 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 17. - 9:26

Még lábadozom, lóra nem ültem, már február közepe óta, majd meglátjuk...Heni most is lenn van Norbiéknál, készülõdnek Tatárszentgyörgyre, kocsizzák Dezsõt és Jenkit :D Szólok nekik, hogy hívjanak!Te nem mész Jászszentlászlóra? Pedig meglepit tervezünk Henivel!Örülök, hogy minden rendben és sajnálom, hogy nem tudok "vizilovagolni" :kir: Na csak óvatosan, vigyázzatok magatokra!Itt (is) mindig megtalálsz és nem beszélj badarságokat :dev: Puszi!

#289 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 17. - 19:17

Még lábadozom, lóra nem ültem, már február közepe óta, majd meglátjuk...Heni most is lenn van Norbiéknál, készülõdnek Tatárszentgyörgyre, kocsizzák Dezsõt és Jenkit :D Szólok nekik, hogy hívjanak!Te nem mész Jászszentlászlóra? Pedig meglepit tervezünk Henivel!Örülök, hogy minden rendben és sajnálom, hogy nem tudok "vizilovagolni"  :kir: Na csak óvatosan, vigyázzatok magatokra!Itt (is) mindig megtalálsz és nem beszélj badarságokat  :dev: Puszi!

Hozzászólás megtekintése

Ma elugrottunk egy kapucsinot inni (32km) a "szokott helyen" mert hogy kapucsinot számomra máshol nem is tudnak kreálni ja ja készíteni.Két nap kellet istállogõz kifüstölni ma már mint kés a vajban hó-ra nyere kisujjra jobbra balra 2-3 patanyomot.Lacival éppen az elõbb telegráfoltunk.Most 10 nap pihi és azután Jászszentlászló most még az Öreget is viszik magukkal. Alig várom megropogtathassam bordáidat.Remélem Döme-pótlék jó paszban lesz. Gyógyulj, gyogyulj . :dev: Folyamatban van de terápiás pacizásra még nem vagyunk felkészülve, :dev: gyogyulj pusz és megint csak pusz

#290 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 18. - 10:50

Somának: szervezkedünk, meglepit. :) Ozzyval a legelõ körül keringek, mert még mindig sánta. El is ment a kedvem a lovaglástól, nincs kedvem másik lóra ülni. A többi lóval sincs baj, csak annyi, hogy egyik sem Ozzy. Wapit néha gyötröm, bár nem sok sikerrel. Azt hiszem, hogy Éva meglátása volt jó, hosszú száron (majdnem) mindent szépen megcsinál, aztán ezen a vonalon haladunk, remélhetõleg elõre. :) Készülünk a kocsizásra, mentünk tegnap 37 km-t, a lovak nagyon elfáradtak, kivett belõlünk egy csomót, hogy sárba ragadtunk, de ügyesek voltak, kihúzták a kocsit és minket is a csávából. :) Jankóban van küzdeni akarás, Dezsõ egy kicsit lógós, de most már túléltünk egy-két vasúti átjárón átkelést, kis forgalomban kocsizást, másik csõdörnek, csinos kancának beszólásokat Dezsõ részérõl. Pankának egyre jobban megy a hajtás.

#291 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 11:07

Lezajlott a tájékozódási verseny szombaton, nagyon jól sikerült, én csak azért vigyorogtam, mert nem indultam, különben lehet, hogy Miska bácsi szavaival élve Kecskemétrõl kellett volna visszajönnöm. :D Nagyon tréfás volt a pálya, majd Éva leírja a részleteket, jólesõ fáradtsággal érkeztek meg a ló-lovas párosok. Mivel nagyon sokáig kellett várni a párosok visszaérkezésére :dev: :D , ezért közben leápoltam Ozzyt, legelt, stb. Semmi nyúzás, jó sorsa van. Végre nem láttam sántítani, szóval most minden nagyon szép és jó, mindennel meg vagyok elégedve. A versenyrõl majd beszámol Éva. Dulcsit és Dömpit elkaptuk egy kis futószárazásra, édesek voltak (mint mindig), de nem volt elég nekik a mozgás, mert hallottam, hogy másnap szabadlábra helyezték magukat a karámból, és a hidegvérû ménes többi tagjával együtt körbevágtatták a mezõket. Gondolom, a környékbeliek azt hitték, hogy kisebb földrengés volt.

#292 Zsó

Zsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 15:32

[COLOR=green]Hali!Olvastam h miket irogattatok , és azt szertném kérdzeni h az a Dusi az a hidegvérû izabellafakó Dusi???Mert kiskoromban még rajta lovagoltam futószáron 1 csomót, jajj de szép is volt akkor :kir: [/FONT]

#293 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 15:47

Szia Zsó! Igen, õ az, még mindig õ "A Dusi", az intézmény, két hete született megint csikója. :) Most már nyugdíjas, nagyon ritkán sétál a gyerekekkel, vagy ha valami esemény van, ahol kell lennie egy lónak mutatóba, akkor õt viszik mutogatni, de azt is nagyon ritkán. Szinte háborítatlanul éldegél, sajnos sokat öregedett. Dulcsi is, akit szoktunk néha lovagolni, az õ egyik csikója. Milyen volt Dusi mikor te tanultál rajta lovagolni?

#294 Zsó

Zsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 19:02

Akkor mindennep ment mindig futószáron akkor nagyon sok táboros volt és nagy volt az élet és szinte mindig kinn volt a kis kör pályáján :) .Állt nyeregben ment de sokxor kapszkodós hevederre.Na meg azt se felejtsük el h rajta tanítottak + lovat szerszámozni!!! :D

#295 Zsó

Zsó

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 19:07

uppsz +kéne tanulni gépelni :guny:

#296 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 25. - 8:49

Még én is lovagoltam rajta futószáron, emlékszem az elsõ vágtára, mentünk fél kört, de én már a fellegekben éreztem magam. :D Most már nyerget nem teszünk rá, nincs is akkora, ami jó lenne rá, tavaly még nagyritkán kimentünk vele egészségügyi sétaterepre.Ha jársz felénk, biztosan szívesen fogad egy kis almát, répát egy régi ismerõstõl. :) Arra mindig vevõ.

#297 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 25. - 9:53

III. DÓRA MAJORI TÁJÉKOZÓDÁSI VERSENY beszámoló itt

#298 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 4. - 8:38

Begyûjtöttem két lóharapást tegnap. Az egyik bûnös Tiffy csikója volt (ugye olvasod, Bius?), mert elfajult az ismerkedés egy kicsit, körbevettek a másik vércsikóval, Genny-ével, és nem hagytak békén. :D A másik egy új ló volt, aki kinyújtotta a boxból a fejét és belémcsípett. Elõtte nem sokkal megsimogattam a fejét reflexbõl, de nem nagyon tetszett neki, úgyhogy békén hagytam... Egyik sem volt veszélyes, csak furcsa volt, hogy mi van ma ezekkel a lovakkal?! Már azt vártam, hogy Ozzy is megharapjon, de õ csak a fûcsomókat harapdálta sétáltatás közben. Sánta, de nagyon jó kedve van, kövér*, levedlette a téli szõrt, és képes volt megijedni, mert egy békésen legelészõ tehén RÁNÉZETT! :dev: Jó a kedve és ez a lényeg, bár nekem sokkal fárasztóbb gyalog megkerülni a legelõket, vetést, mint lóháton. :( *ez most pont nem jó, de már a kiálló bordáit sem akarom látni többé

#299 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 8. - 7:44

MEGHÍVÓSok szeretettel és májaszsíros kenyérrel, pogácsával, süteménnyel várunk minden lóbarátot a 2006. május 13.-án, szombaton 10 órától tartandó második jótékonysági bolhapiacra!Helyszín: Aranypatkó lovasbolt Budapest Üllõi út 433.Szinte mindenkinek van otthon megunt, felesleges, de még használható lovasfelszerelése, szobanövénye, könyve, egyéb használati tárgya, vagy házilag készített lekvárja, süteménye, vagy bármi olyanja, amit jótékonysági célra felajánlana. A felajánlott holmik árából befolyt összeg egy olyan összefogás tõkéjét gyarapítaná, amely segítségre szoruló lovak gyógykezelésében, elhelyezésében, szállításában stb. segédkezne.Sok kicsi sokra megy!!!Tehát várunk mindenkit, aki eladni, venni, segíteni szeretne, illetve mindazokat, akik szívesen találkoznának, beszélgetnének lovasokkal egy finom harapnivalók mellett…Információ:Lukácsi Vera 06 70 385 02 72

#300 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 8. - 17:42

SOMA!(mert tudom, hogy ezt olvasod)Ma van a te napod, ezért: :kocc:

#301 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 9. - 9:17

Lindusnak megszületett szombaton a csikója, aki leginkább egy bocira hasonlít az igen érdekes jegyei miatt. :D

#302 Bius

Bius

Csikó

• Fórumtag
  • 57 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 11:43

Helló mindenki!Eladjuk a Tiffyt meg a Kiccssikót(rá már van vevõ)Léci szóljatok ha valakit érdekel a Tiffyke!!!!!!Elõre is köszönöm

#303 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 12:07

Bius! Írd be az apróhirdetések eladó lovak rovatába részletekkel, fotót is linkelj be róla. Sok szerencsét! Remélem, hogy legalább olyan jó gazdát találtok neki, mint amilyenek ti vagytok!

#304 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 19:24

Sziasztok!Ne haragudjatok, hogy belepofátlankodok a topicotokba, csak a segítségeteket szeretném kérni. Holnap megyek spermáért a Dóra- majorba, és nem egészen tudom, hogy pontosan hova is kell mennem... :confused: Megköszönném, ha leírnátok. :) Köszi szépen! Roni

#305 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 6:50

Sziasztok!Ne haragudjatok, hogy belepofátlankodok a topicotokba, csak a segítségeteket szeretném kérni. Holnap megyek spermáért a Dóra- majorba, és nem egészen tudom, hogy pontosan hova is kell mennem... :confused: Megköszönném, ha leírnátok. :) Köszi szépen!  Roni

Hozzászólás megtekintése

Üllõn a lámpás keresztezõdésnél elmész jobbra Ócsa felé, a ÁOTE látszik az útról, a Makovecz épület az egész, a portások kedvesek segítõkészek és egybõl felhívják az ügyeletes dokit, vagy akit keresel. Nem lehet eltéveszteni :D

#306 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 6:56

Köszönöm szépen, Eva! :) Remélem odatalálok. ;)

#307 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 7:22

Köszönöm szépen, Eva! :) Remélem odatalálok. ;)

Hozzászólás megtekintése

Ne aggódj, nem lehet eltéveszteni :D

#308 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 18:15

Sikerült!!!! :D Tényleg nem volt nehéz! :) Már a kancámban van a "cucc" . ;) Köszi mégegyszer!

#309 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 10:19

Ravallo lesz a papa?

#310 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 12:35

sziasztok !Lehet, hogy figyelmetlen vagyok és levan írva valahol:a nyári táborról szeretnék infókat :D Lehte, hogy ide jövök! :gm:

#311 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 19:13

sziasztok !Lehet, hogy figyelmetlen vagyok és levan írva valahol:a nyári táborról szeretnék infókat :D Lehte, hogy ide jövök! :gm:

Hozzászólás megtekintése

Még nem tudunk semmit, de rákérdezünk és szólunk! :)

#312 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 21:30

Zsuzska! Igen, Õt választottam. Remélem nem nyúltam mellé Vele. :) Azt gondolom, hogy illik Zafíromra. Te eseteg ismered õt egy kicsit jobban, mint én? ;)

#313 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 7:30

Nem ismerem sajna, csak hallottam, hogy itt fedez, de még meg sem néztem. Az edzõm mozgatja, egyelõre csak annyit hallottam róla, hogy kezd sárkány lenni. :D

#314 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 11:03

Nyári lovastáborÜllõ – Dóra majorbanLovastábor gyerekeknek: - 2006.július 9-tól – augusztus 19-ig (7-tõl 18 éves korig, 6 napos turnusokban)Programok:Vasárnap - 17 órától érkezés, ismerkedés a lovardával, vacsoraHétfõ-Csütörtök - minden nap lovaglás, ló körüli foglalatosságok (ápolás, szerszám-ismeret, sörényfonás, stb.),elméleti oktatás, Nagyállatklinika megtekintése, kocsikázás és fogat- hajtás terepen, kézmûves foglalkozás, pancsolda (a kerti gumimedencékben), rajzverseny, lovas videók, egyéb játékok (számháború, tollas, kártya, foci, stb.)Péntek - délelõtt sétakocsikázás, délután lovaglás, este tábortûz és bográcsolásSzombat - délelõtt elméleti és gyakorlati vizsga, délután lovaglás vizsga a szülõk részvételével, utána oklevél átadásSzombaton az oklevél átadás után hazautazás (kb. 17 óra körül).A programok változtatásának jogát fenntartjuk! (idõjárás, stb.)Jelentkezés és információ folyamatosan:Takács Mária: - 06-30-22-15-684Központi iroda: - 06-29-521-360Részvételi díj: 26.000 Ft/fõ - 6 éjszaka (egy emeletes, zuhanyozós, WC-s házrészben), teljes ellátással (4 étkezés)

#315 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 12:04

jók nnagyon!olcsó is és jók is a programok úgyhogy holnap lefoglaljuk!és nem utolsósorban nincsis messze :D lehet, hogy hozok még egy embert!vagy kettõt :ang:

#316 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 20:19

ÉVA EZ JÓ NEVEZZETEK BE ENGEM IS. BÁR AZ ÉJSZAKAI LOVAGLÁS AZ MÉG FELDOBNÁ

#317 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 9:13

Szeretnél egy hetet, amit végre lovak között tölthetnél? :DTavaly már pedzegettem, hogy milyen izgalmas lenne a táborozóknak az éjszakai lovaglás, de a táborszervezõk nem haraptak rá az ötletre. Pedig még a békás sztorit is elmeséltem. :)

#318 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 21:21

HÁT ÍGY NEKEM IS MARADT VALAMI KICSI VONZERÕM. DE ESETLEG A ZIPZÁROS DENEVÉREK MÉG LABDÁBA RÚGHATNAK. :kir:

#319 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 23. - 21:35

AZ ELSŐ KÉRDÉSED AZÉRT ÖVÖN ALOLI VOLT. A VÁLASZOM IS MEG LESZ RÁ HA MAJD EGYSZER A "DÖME-POTLÉK" EL MERÉSZKEDIK A BALKÁN ÉSZAKI PEREM VIDÉKÉRE SAJNOS A RITA MÁR NEM FOG REÁD VIGYÁZNI BÁR A FÜLÉT TEKINTVE Ő IS INKÁB CSACSINAK NEVEZHETŐ .NO NEM GONDOLKODOM TOVÁBB,(ÍROM HELYETTED: NEKEM AZ NEHÉZ IS LENNE) SZÓVAL KÁR HOGY RÉGEN LÁTTUK MÁR EGYMÁST, SAJNA NEM MINDIG ÉRTJÜK MÁR EGYMÁST. :(

#320 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 24. - 8:25

Asszem itt félreértés esete forog fennen...............