Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#281 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 9:11

Jól hangzik! Melyik nap lesz? Azért aki lónélkül megy az is felkucorodhat egy kicsit vmelyik ûberlovadra egy kis játékra? :)

#282 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 21:20

Vasárnap! Remélem nem jön közbe semmi, szeretnék ott lenni!

#283 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 22:14

Hol lakik ez a két ló?Bábolnához találjatok ki idõpontot.

#284 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 13. - 8:25

Szia Fec!De jó, hogy itt vagy!Tatán lakik a két paci, Csavargó lelt rájuk.Akkor gondolkozunk idõponton.Neked valami javaslat?

#285 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 21:05

Tegnap végre teljesült az álmom, vágtázhattam, ráadásul a kedvenc pacimon!Ma érzem az eredményét rendesen! És Csavargó, nektek sikerült terepezni?Bábolna senkit nem érdekel rajtam (és Katán) kívül?!

#286 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 12:29

Helo, sajnos nem voltunk, de ma megint kimegyek egy kicsit.Megnéztem az állatkáidat, a kajlafülû nagyon ari:)De engem is érdekel Bábolna, mondjuk május 28-án?

#287 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 13:08

Május 28.-án van gyereknap. Sajnos nem jó.Kata családi napra megy, én meg valószínû, hogy a keresztlányommal leszek.Viszont az az utáni hétvége jónak tûnik.Megkérdezem katát, melyik nap jó neki a kettõ közül, mert dolgozik.Nektek jó lenne?Kár, hogy nem jött össze az a terep!Majd számolj be mi volt!

#288 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 17. - 9:42

Rájöttem, hogy a pünkösdi hétvége lesz a 28.-i utáni hét.Azt pedig már foglalt Pampalini által. :-)10.-i hétvégén majálist tartunk a Puskinban Tatabányán. De nehéz összehozni!

#289 Pampalini

Pampalini

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 344 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 22. - 8:51

Jól hangzik! Melyik nap lesz? Azért aki lónélkül megy az is felkucorodhat egy kicsit vmelyik ûberlovadra egy kis játékra? :)

Hozzászólás megtekintése

A részletek megvitatása a Kalandozó topicban van, de azért itt is válaszolok egy-egy kérdésre, amennyiben idõben észlelem. :) Kérlek jelezzétek ama topicban, ha jönni szeretnétek, hogy összeírhassuk kikre számíthatunk, mikor érkezne meddig maradna, mik az igények stb. Lehet már szombaton is jönni, van egy sátram is amit fel lehet állítani, szénatárolóban is lehet aludni, ezt a Csepin Péterék fogják nektek elõre letesztelni, még ezen a hétvégén. :yeah: És igen, lesz lehetõség felkucorodni mindenféle pacikra, enyémekre is. :)

Edited by Pampalini, 2006 május 22. - 8:57.

#290 Fõkolompos

Fõkolompos

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 24. - 10:10

Kedves Kelet-Komárom-megyeiek! Június 3-án, szombaton délután 2 órai kezdettel egy kis baráti "mini-távlovagló" versenyt szervezünk Tabajdon.A gyülekezõ, a rajt és a cél a Magyar Póló Klub pályája melletti parkolóban lesz (táblák jelzik a pályát és a parkolót is, a KEVE Rt. felé vezetõ úton kell menni).A táv nem lesz több, mint 15 km, állatorvosi vizsgálat lesz. A versenyzõknek kobak viselete kötelezõ. A verseny után a résztvevõk bográcsgulyás mellett pihenhetik ki a fáradalmaikat.A nevezési díj 500 Ft, a helyszínen fizetendõ.Elõzetes jelentkezéseket május 31-ig kérek a 0620 424 7435-ös számon, ugyanezen a számon az érdeklõdõknek további információkat is adok.Minden érdeklõdõt szeretettel várunk! :yeah:

#291 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 28. - 10:49

Kicsit megkésve ugyan, de sikerült feltennem a dióspusztai képeket!http://kep.tar.hu/degulo

#292 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 7:52

Tegnap nagyon aranyos volt Pici paci, mondjuk a zablát nagyon nehezen veszi be, pontosabban egyáltalán nem akarja bevenni, de aztán kimentem vele egy kicsit a tó mellé és nagyon szépen ment, ügettünk is és annyira aranyos volt, nagyon megbízik a lovasában:)Már várom, hogy ma is kimenjek vele egy kicsit...

#293 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 10:18

:-) Tényleg aranyos lehet!Tinnyére megy valaki autóval Tatabánya környékérõl?Tömegközlekedve nem lehet eljutni innen. Hihetetlen...Én igazából reggel mennék, este jönnék és valószínû vasárnap.

#294 Fõkolompos

Fõkolompos

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 31. - 14:28

Kedves Messziföldijeim!Ma lezárul a szombati tabajdi távlovagló verseny jelentkezési határideje :-(Eddig egy, azaz egy jelentkezõ volt rajtam kívül:-(Tegnap lanyha érdeklõdést mutatott még egy tabajdi lovasember, de parázott az idõ miatt.Nem hiszem, hogy estig a fülemre sülne a mobilom a sok jelentkezõ miatt, ezért a versenyt határozatlan idõre ELNAPOLOM.Mondjuk tény, hogy nincs valami szép idõnk, és a tervezett útvonal is egy merõ sár (jó kis tabajdi agyagos vályog). Egy laza terep keretében még csak-csak rámegy az ember a lovával, de ilyen anyagban versenyezni... Nem hiányzik egy lesántult ló vagy bukás sem...VISZONT, hogy így jártam, javaslom, hogy akiknek tényleg volna kedvük egy ilyen találkozóra eljönni errefelé, azokkal egyeztessünk itt a fórumon egy sokaknak jó idõpontot (az állatorvoshoz és a pólósokhoz is igazodnom kell).Hmm?Üdv: hj

#295 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 15. - 10:22

Helo!Itt Tata környékén lenne kedve valakinek hétközben túrázgatni? Nem lehet, hogy ennyire nincsennek lovasok ezen a részen...Énmegyek ma is az Öreg tó körül illetve Szentgyörgypuszta felé is elnéznék...:)

#296 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 15. - 10:55

Van arrafele egy jó ismerõsõm, (biztos forrásból tudom 2 nagyon jó lova van)lehet vele kéne felvenni a kapcsolatot, ha érdekel át küldöm a számát (nem egy nagy netezõ)Más gyere felénk(+40Km) én ma is kimegyek :kir:

#297 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 15. - 12:04

Oké várom a telcsi számot.Én is gondoltam rá, hogy találkozhatnánk valahol út közben, meddig jötettek már el erre felé? Mór környéke?Ági

#298 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 15. - 12:36

Elõ kell ássam, de ha megvan holnap átküldöm!Mórra (viszonylag) hamar el lehet jutni. De lehet hogy Bakonysárkányfele jobb az irány, meg kell ezt térképpel komponálni.Az a helyzet, hogy pár órát megyünk valamerre, aztán (elöbb- utobb)hazakeveredünk. :guny:

#299 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 16. - 21:42

Anyuval elmentünk Szõlõsre epret szedni és kik jöttek velünk szembe?Szabina és az új paci!Olyan jó volt õket látni újra!

#300 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 14:28

:)

#301 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 19. - 8:29

De nagy a csend a környéken!Mizu veletek?Én a Táltosba járok rendületlenül...És ti?

#302 Vénusz

Vénusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 21. - 16:49

Sziasztok!Nagyon tetszik a fórum, bár én még nem írtam.egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy ló akit nagyon szeretnék megtalálni, mert nagyon szeretem és sokat jelent a számomra.A neve Vénusz, bár lehet azóta más nevet kapott.Kanca, szürke, érdekes csillag van a fején, mind a négy lábán sötét zoknit hord,a melsõ jobb lábán, azon belül a térdén egy nagy heg található.Sörénye sötétebb színü, mint a testét borító ször.Aki esetleg felismerné vagy látni véli valahol az kérem írjon ide a fórumra, vagy erre az e-mail címre kathy83@chello.hu vagy hívjon ezen a számon 06205383940.Képet a www.kep.tar.hu weboldalon találtok róla, ezt írjátok be a képkeresõbe: awsedrftgzhu.Sajna nem tudtam feltenni a képét.Elöre is köszi mindenkinek!!!!!! ;) :) ;)

#303 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 21. - 18:04

Sikerült beilleszteni Vénuszról a képet!Íme:Posted Image

Edited by Degulo, 2006 július 21. - 18:12.

#304 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 22. - 16:55

Ma díjugrató versenyen jártam Vénusszal Vértesszõlõsön.Legeltettük a szemeinket a gyönyörû pacikon.http://kep.tar.hu/degulo

Edited by Degulo, 2006 július 25. - 20:31.

#305 Vénusz

Vénusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 28. - 17:04

Hí!!!Nagyon jók a képek, Degulo. :) Kár, hogy most külön megyünk pacigolni, ha tudom, hogy szerdán kell csak visszamennem a dokihoz akkor hétfõre iratom magam.Na mindegy, majd következõ héten együtt megyünk oksi!Légy jó, ja most nem otthon vagyok, hanem apáméknál Tarjánba, õk elutaztak.Légy jó, pusszz!!! :D

#306 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 31. - 22:25

Hali, Degu! Megvagyol még? Nem sûrûsödik errefelé a lovaslétszám.

#307 Degulo

Degulo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 306 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 8:42

Szia Fec!Természetesen vagyok!Igen, sajnos eltûntek az emberek!Mikor menjünk Bábolnára? Vagy várjuk meg az õszt?

#308 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 16:43

Sziasztok a héten többször is voltam lovagolni Pici pacin, probalok néhány képet feltölteni, hogy megmutassam merre jartunk, de a nagyjat itt megnezhetitekwww.aginzsolt.blogspot.comirtam is hozza szoveget hogy lassatok milyen szep helyeken turaztunkAgiui: Gyertek velem!!

#309 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 11. - 19:26

Helo, na megprobálok beszurni pár képet topikszinesites cimen...:-)Posted ImageItt nyergelem Pici pacit.Takaritgatas.A szuleim itt voltak az elmult heten Tatan es anyu bicos kiseretevel jo kis turakat tettünkitt a Gerecsével a háttérben legelészünk Posted ImageMajd az erdei uton ügetve kijutunk az Öreg tó partjáraPosted ImagePosted Imageaz Erzsebet lovas szobrot is meglátogatjukPosted ImageMásnap Vértesszõlõs felett a domboldalon lovagoltunkPosted ImageRöviden ennyi, de csináltam még pár képet, azt megnézhetitek a fenti linken.[Átszerkesztettem, mert a hozzászólás egy részét duplán küldted el, ráadásul a beilleszthetõ képek száma idõközben maximálva lett - a duplázást töröltem, az egyik képet linkké alakítottam. Õz]

Edited by Õz, 2006 augusztus 19. - 17:06.

#310 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 19. - 11:38

Csavargó én nem tudom megnézni itt a képetet mert semmilyen link sincsen :(Bábolnán e hét végén van volt nagy bulicsak engem a maratonhajtás érdekelt volna (10-tõl indultak)de már nincs értelme elindulni így meló után :(

#311 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 19:23

Helo Altair!Pedig leirtam a blogcimet, megha a kepeket nem is engedi megjeleniteni, mert nagyok lettek egy kicsit...De majd mindjart ujra megprobalom... :)Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImageItt van a tobbihttp://www.aginzsolt.blogspot.comNem ertem miert nem hozza ugy hogy rakapcsolhassunk, de itt vannak...

#312 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 3:12

A képre rákatt, nagyban megjelenik, annak a keresõ sorában lévõ linkjét (itt .jpg a vége) használod fel a link beszúráshoz.Általában igaz, de ez a link nem jön össze. :gm: Ha áttelepíted pl a ta.hu ra, megoldódikIde keresnek lovasokat a környékrõl. Egyenlõre belovaglás folyik, aztán csavargás várható .Pár kép a bábolnai fogathajtásról. Nemsokára teszek fel még.

Edited by Fec, 2006 augusztus 23. - 23:16.

#313 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 29. - 17:34

Szioasztok látom ide tartozik Bábolna is, van itt mélg aki Bábolnára járt/jár suliba????Engem most vettek fel belovaglóira, atán ott leszek, aztán csak érdeklõdök!Jó lovazást mindenkinek!

#314 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 30. - 7:12

Helló,Épp most kérdeztem a Fejér megyei topicban, hogy ide fogsz-e járni suliba Deni, de már meg is találtam a választ:) Én nem jártam ebbe az iskolába, de itt dolgozom a ménesudvarban, na jó csak az egyik irodában, nem a lovak közt, de az ablakomból épp látom mennek ki a tanulók az ugrópályára:)). Ja és a lovam ott tartom bértartásban ahova az iskolások (nem tudom hányadikosok) járnak gyakorlati órákon.

#315 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 30. - 19:10

Na, ezt meg tárgyalhatjuk ebbe a topicba, akkor lehet összefutunk én belovaglóira fogok járni 2 évig, aztán majd meglátjuk mi lesz belõlem...Én ki fogok tünni a tömegbõl, mivel kb 196 cm vagyok, néha hordok szemüveget is, és kicsit hosszabb hajam van, ha esetleg látnál, akkor köszönj rám és tudunk beszélgetni, ha gondolod, legalább lesz pár paci.hu-s ismerõs, lesz téma.Szia, lehet már holnap összetudunk futni, de tényleg köszönj rám, mert én viszont nem tudom, hogy hogyan nézel ki... hello

#316 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 31. - 12:54

Szia!Hogy tetszik Bábolna? Hol fogsz lakni, a koleszban? Egyébként ez ilyen OKJ-s képzés? Csak mert most látom, hogy nem is középiskolás korú vagy? Én is gondolkodtam azon, hogy jelentkezem erre, de aztán mégsem tettem. Lehet idén "letesztelem" rajtad milyen és jövõre meglátjuk:)Ha látlak rádköszönök persze.

#317 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 2. - 21:35

Eddig nem rossz, a kocsmák is tetszenek, a csajok is :D :D ... meg persze a suli is.Ja koleszos vagyok, lehet számot kéne cserélnünk, de azt magánba, aztán majd összefutunk. Most otthon vagyok, hiányoztak a lovak, nem mintha nem fogok elég lovon ülni...Na szia, majd beszélünk

#318 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 10:36

Hogy tetszik Bábolna?

Készen van a körforgalom?

nem mintha nem fogok elég lovon ülni...

Joker, Monseniur leginkább?

#319 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 10:38

Igen, a körforgalom készen van.

#320 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 7:40

örülök, hogy elégedett vagy a csjok és a kocsmák "minõségével":)telefonszám megy magánban.