Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#281 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 3. - 20:48

Ha a többiek is rábólintanak akkor a Cornerben leszünk, Kaposváron.Ezt a Vasary kávéházzal szemben találod, ha a Kossuth téren a templomtól felfelé sétálsz a Zárdaközön akkor meglesz.

#282 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 3. - 21:09

Oksi,ez így megvan,teljesen képben vagyok a helyet illetõen. :D

#283 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 10:57

Na akkor utoljára megkérdezem kinek felel meg csüt. este 6 óra a Cornerben?Kinek van kedve / ki tud eljönni?

#284 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 11:33

Jelentkezem. :D

#285 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 11:35

A csütörtök jó, de a 18 óra kicsit korai, én 19 körül érek oda kb.

#286 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 19:17

Sziasztok!Én is jelentkeznék!!!Kelly anyu, örülök, hogy eljössz :guny: (bár nem én tudtalak rábeszélni :( )Remélem sokan leszünk, és a mobilomat kikapcsolom :kir: Holnap ha összejön megyek lovardába :yeah:

#287 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 19:29

Szuper akkor csüt. lesz capucchino....BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ma voltam terepen 2 órát Atissal csináltam ám rengeteg képet..kint terepen is és lovardában is....TerepenTerepen AtissalOmiOmár + JusufTovábbi képek ITT

Edited by chyki, 2006 február 4. - 19:49.

#288 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 20:40

Cucu várunk holnap loviban!

#289 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 21:03

Sziasztok! Nekem is jó a csütörtök,majd igyekszem oda érni idõbe :rolleyes: .Kelly Anyu én is nagyon örülök,hogy el jössz!Chyki köszi a képeket jok lettek,na a terep hogy sikerült,jó volt,Atis hogy ment,okos volt?

#290 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 4. - 21:33

Szuper ló ez.Nem ám a többi ló mögött...nem õ ha akart elõl ment, ha akart hátul ill. ahogy kértem, nemigen érdekelte a többi mit csinál...A segítségekre jól reagál semmitõl nem ijedt meg, még egy kis fahídon is átsétált utánam.Csak kicsit hosszúra sikeredett...este fél 6ra értünk be...

#291 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 11:34

Igazán jó neketek,nekem a tegnapi terep társaság hiányában elmaradt.... :( De lovaztam eggyet bennt.Felültem Hadfira,aki november óta pihenõn volt,és így senki nem ült rajta azóta..,csak karámban volt.A felszállás elég viccesre sikeredett,mert kihoztam,hogy lefutószárazom,ügetett kb. 10 perce,amikor azt gondoltam magamban,hogy "de uncsi ez a futószárazás,nem is csinál semmit,különben is ismerem mint a tenyerem,inkább felülök,ahelyett,hogy itt ácsorgok egy szárral,lóval a végén."Minden rendben is van eddig,kérek segítséget a felüléshez,mert Hadas amúgysem szeret megállni;éppen kászálódok fel a nyeregbe..félig fenn(a legbizonytalanabb pozíció) amikor az én Drága egyetlen,jól ismert Lovacskám írtózatos bakolások közepette igyekszik levetni engem a hátáról.Nem sikerült :dev: !Aztán nagyon jót lovagoltunk,mert természetesen nem csinált Õ akkor már semmit se.És úgy szálltam le az istállónál munka után,hogy" de jó,látod én tudtam,hogy nem is fog semmit se csinálni."Visszatérve,azért szíveen mentem volna inkább én is terepre.

#292 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 12:38

Szép formás kis ló, Hadfi.Merrefelé lovazol?

#293 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 13:50

Pécs mellett,Kökénypusztán,van egy lovi és ott lovagolok.Hadfi 19 éves furioso fed. mén.

#294 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 20:48

Na akkor utoljára megkérdezem kinek felel meg csüt. este 6 óra a Cornerben?Kinek van kedve / ki tud eljönni?

Hozzászólás megtekintése

Nekem jó. És Chyki grat az 1. terephez, igazán sajnálom, h nem tudtam jelen lenni :hupp: . És a másik tel. se óhajtja lejátszani a nyihahát :hupp: . De ha addigélekis lesz olyan csengésem! :dev: Leon akkor téged is várunk a kapcsira!

#295 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 5. - 22:25

Akkor majd nyerítek én neked....Jha, az elsõ terep hosszabb lett a kelleténél, de jó volt.Ma lesétáltattuk õket.

#296 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 18:34

Ígérem ott leszek,de még mindíg nem tudom kiket is kell a szememmel kersnem... :D Valami ismertetõjelet please.. :ang:

#297 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 20:29

Hehe...Nem hinném hogy sokan lesznek a cornerban, de majd foglaltatunk asztalt és akkor ha mondod h. keresel egy tucatnyi lóbolondot akkor megmutizzák...Sztem ne pont 6ra gyere mert akkor még nem biztos h. odaérünk... kicsivel utána.

#298 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 6. - 22:14

Sziasztok!Leon01, ha gondolod viszünk egy patakést, és ahhoz az asztalhoz kell jönnöd, ahol megtalálod. Ha ez sem elég nyerget is vihetünk, de akkor legközelebb a Corner helyett más találka központot kell keresnünk. De ha még fokozni kell viszünk lovat, de akkor más város is kell :kir: ! Szerintem megtalálsz, mert válogatott egy társaság vagyunk :dev: . Üdv mindenkinek, akkor majd csütörtökön :kv:

#299 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 7. - 19:44

Hát halljátok, én még mindig nem tértem ám magamhoz! Ez a mai szõrén-kötõfékkel lovaglás annyira jó volt :yeah: ;) most asszem egy kicsit nem vagyok beszámítható.... :dev: u.i: és Maxi is jobban van - boldogságom határtalan :ang: :)Ja és sztem Leon, símán meg fox minket ismerni, de Cucu ötletét díjazom, ha a múltokr nem dobtak ki minket, mikor ott volt a bõrlikasztó, meg a szügyelõ, akkor most jöhet minimum 1 patakés. Vagy vasvilla? :dev:

Edited by chestnut, 2006 február 7. - 19:47.

#300 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 13:00

Szió, ma is jössz ki?Mármint szõrén, kötõfékkel?

#301 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 15:06

Lécci vigyetek vasvillát... :dev: Nem vagyok ám olyan elveszett kislyányka mint amilyennek most Ti gondoltok engem ám!Amúgy csatlakozik velem a jelek szerint egy másik Baranyai lovas leányzó,akiknél lovazok. :D

#302 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 19:35

Szió, ma is jössz ki?Mármint szõrén, kötõfékkel?

Hozzászólás megtekintése

Hát kivittem, de tiszta zizi volt, nem eröltettem a dolgot. Ijedezett, meg ugrált meg ilyenek. :( (amúgy vmi miatt nem léptetett ki a rencer, és úgy láthattad, h napközben is fent vagyok, de nem voltam. ki se látszottunk a melóból)Leon, nem gondoltuk, h elveszett vagy, de meglásd, eccer csak viszek magammal vazsvellát, de akkor nem kell többször a Cornerbe menni :dev: ;)

#303 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 21:32

Hozzászólás megtekintése

Sziasztok!Én is megyek!Csak kicsit elmaradtam manapság... késni én is lehet, hogy fogok, de egy ilyen társaságot nem hagyok ki, semmi kincsért! :dev: :D :kocc:

#304 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 8. - 22:28

Szia akkor 6 után vmikor.Szuper. Örülünk h. jössz.Akkor holnap. Hajrá Somogy!

#305 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 13:05

Chestnut!Ezt imádom Somogyba,"vazsvellát"..... :D :kir:

#306 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 19:39

Chestnut!Ezt imádom Somogyba,"vazsvellát"..... :D  :kir:

Hozzászólás megtekintése

Aha, asszem beletrafáltál, csak tanulom az itteni tájszólást. :D Hát, amúgy remélem jó a buli, sajnálom, h így alakult. :( Nemrég értem haza (kicsit megcsúsztunk 1 melóval...), és volt rá esély, h indulhatunk is tova az állatorvoshoz, Fonyódra. De szerencsére anniyra nincs nagy gáz. Tessék itten beszámolni, millen volt a kapcsi. Igaz, lehet, csak holnap olvasom el, mert ma hulla vagyok. :hupp:

#307 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 9. - 23:10

Most értem haza.....Klassz volt, jót beszélgettünk, kicsit talán az idõbe is belefeledkeztünk.....Chestnut hiányoltunk.Leon1 örülök h. mind itt voltatok, legközelebb is várunk titeket.

#308 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 14:47

Én is örülök,hogy elmentem,és megismertelek egy kicsit titeket.Mindenféleképpen ott leszek legközelebb is,de csak a magam nevében tudok nyilatkozni.Mondhatom nagyon szimpatikus embereket ismertem meg a személyetekben.És nagyon jól éreztem magamat,rég beszélgettem ennyire nagyon jót lovas témában viszonylag idegeneke :D l.

#309 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 15:23

Örülök. Jaaaa KÉPEKET.... :gm: kérünk szépen....

#310 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 20:28

Sziasztok!Kicsit éjszakába nyúltunk tegnap, de észre sem vettük... :kocc: Chesnut, hiányoltunk ám!Nem úszod meg a következõt! :D Örülök, hogy ennyien voltunk, remélem mindenki jól érezte magát!Én igen! :kir:

#311 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 21:15

Aranyosak vagytok, igazán jól esik :ang: . Nagyon remélem, h a következõn ismét ott leszek ;) !

#312 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 10. - 22:15

Holnap ha minden jól megy... akkor már az új torziós nyergemben ülök fel egy pirinyó terepre a picike lovam hátára....Du. pedig a picit nagyobbacska lovam érkezik Szarkavárra.... Vas de. lelovagolom.... du karámban v. terepen van önként jelentkezõ?Almelita, nem jössz ki vmikor?

#313 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 13:21

Pirinyó terepre????? :kir: Almelita! Télleg, mikor jössz ki?

#314 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 13:58

Ma....Kicsit kiengedek, mert megfagytam délelõtt, és kikocogok megnézni Benneteket!Jó? :yeah:

#315 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 18:41

Orpheus&Cavallo harcolnakKökénybe a Pacik,no meg Én

#316 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 20:15

Na meggérkeztem kalandos utunkról. Hát, nem volt eccerû, de a lényeg, h nyertünk, és Sunny mostmár kint van Szarkaváron :yeah: . A mai terep....hát na majd talán a holnapi jobban sikerül. (hátha Cherry már nem lesz olyan zizi)Almelita, köszönöm mégegyszer a mûzlit, már meg is kóstoltattam vele ;) utána is csak kereste, van-e még :D , a jövõ héten vmelyik nap kiszaladok majd, ha nem zavarok, és rendezem anyagilag. (nem mellesleg remélem megnézhetem a pacijaidat is, mert most este nem sokat láttam abból az 1bõl, ami ott kíváncsiskodott).A mai képek pedig, amiket Cucu készített: itten vannak

#317 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 20:16

Orpheus&Cavallo harcolnakKökénybe a Pacik,no meg Én

Hozzászólás megtekintése

Leon, szépek vagytok :yeah: !

#318 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 20:36

Omi és LiviChestnut! Köszönöm a segítséget és a türelmet.Almelita, az a táp nem volna kicsit nagyobb tételben?? :kir: Ne haragudj hogy elõttetek zavarogtunk, szerencsére a pokróccal már simán ment.Légyszíves add át hálás köszönetem a segítségért annak a fitalembernek aki segített felvezetni.Örülünk hogy kint voltál. :kocc:

#319 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 21:02

Leon a pacik tényleg szépek, fõleg Orpheusz! :) Tök jó hogy Sunny is megérkezett! Remélem nem lessz az éccaka balhé a Juszuffal!

#320 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 11. - 21:51

Chesnut!Gondoltam, hogy ízeni fog Cherrynek, mert az enyémek is szeretik.Várlak szeretettel, minden du-án edzés van kb.14 órától, és persze szeretném megmutatni a szõrmotorokat is...Chyki!Az a fiatalember, a Párom... :dev: , úgyhogy átadom a köszönetet! :kir: Engem nem zavartatok, csak nekem másak az elveim, és inkább leléptem...Örülök, hogy épségben odaértetek Szarkavárra!Nagyon hangulatos egy hely, van mit csinálni, de sokan is vagytok, hogy Kelly Anyunak és Szarkavárnak segítsetek ebben. Ilyenkor télen+latyakban minden szürke, de nagyon szép lehet tavasszal, meg is nézem majd! :yeah: Mit értesz az alatt, hogy nagyobb tételben kell a mûzli? Nagyobb zsák, vagy több zsák? Eddig ez a mûzli a legjobb minõségben és árban egyaránt, amit kipróbáltam az évek alatt. A lovak egyenesen imádják, úgyhogy a Telivérem nem is eszik, ha netán elfogy :confused: . minden vitamin+nyomelem benne van, energia nem sok, viszont kerekek a lovak tõle.