Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#281 Guest_zsizsi88_*

Guest_zsizsi88_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 17. - 18:23

Sziasztok!
Tavaly Zalakaroson nyaraltunk és átjártam Galambokra lovagolni.Jár valaki oda közületek?Vitéz ott van még?

Szia zsoci!

Vitéz megvan még, él és virul, unja a sok kezdõ lovast, fõleg a futószáras minkát : DDDDDDDD

#282 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 17:28

Sziasztok,Zala megyei lóbarátok! Mi pestiek vagyunk még sajnos,de van egy olyan lehetõségünk,hogy Zalaszentbalázson (Zalaegerszeg és Nagykanizsa között)megvegyünk egy kis házat. Véleményetek szerint lehet Zalában munkát találni?Van a környéken lovarda vagy állattartó telep? Csak úgy tudunk leköltözni,ha munkát találunk.Lovász a szakmánk,de más munka is érdekelne.

#283 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:00

Sziasztok,Zala megyei lóbarátok!

Mi pestiek vagyunk még sajnos,de van egy olyan lehetõségünk,hogy Zalaszentbalázson (Zalaegerszeg és Nagykanizsa között)megvegyünk egy kis házat.
Véleményetek szerint lehet Zalában munkát találni?Van a környéken lovarda vagy állattartó telep?
Csak úgy tudunk leköltözni,ha munkát találunk.Lovász a szakmánk,de más munka is érdekelne.

Szia!
Szerintem az elsõdleges szempont az legyen, hogy minél jobb közlekedésetek legyen, mert ha nem tudtok saját autóval járni, akkor lényeges, hogy a busz-vonat megfelelõ legyen! Jelen pillanatban Boncodföldére (nem Bocfölde) keresnek lovászt! Ez egy kicsit messzebb van Balázstól. Állattartó telepek végülis vannak bõven pl tehenészet, kecskések...! Ha kicsit erõszakolod õket, mármint nem konkrétan akkor jelentkezel, amikor dolgozót keresnek akkor is lehet szerencséd! Viszont jellemzõ, hogy ezekre a helyekre nem éppen színvonalas munkaerõt keresnek! :rolleyes: A lovardákba is szerintem érdemes így próbálkoznotok, mert mindig van olyan, aki éppen nem elégedett a jelenlegivel.
Sok sikert! ;)

#284 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:15

Ez a hely pont Zalaegferszeg és Nagykanizsa között van,fõútvonalon. Tényleg nincs kocsink,ezért csak a busszal megközelíthetõk jöhetnek számításba.

#285 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:21

Ez a hely pont Zalaegferszeg és Nagykanizsa között van,fõútvonalon.
Tényleg nincs kocsink,ezért csak a busszal megközelíthetõk jöhetnek számításba.

Igazad van! Utána gondoltam és rájöttem, hogy összekevertem Zalaszentivánnal! Végülis Iván, Mihály Balázs... Ilyenek vannak bõven Zalában! :D Remélem sikerülni fog jó állást találnotok!

#286 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 20:24

Nagyon szeretnénk,mert tetszik a környék,a ház,és gyûlöljük Pestet.

#287 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 29. - 7:00

Nagyon szeretnénk,mert tetszik a környék,a ház,és gyûlöljük Pestet.

Nodenémmá, rokonlélek! :D

#288 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 6:37

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!
Tegnap Veszprém megyébõl, Kisvásárhelyrõl elloptak egy mfv. pej, hókás, hátsó lábon kesely kancát!!! 10 éves, nyereghelyen bal oldalon korona 320, jobb oldalon Mezõhegyes 97 sütéssel!!!!!!!
A megtaláló, nyomravezetõ jutalmat kap!!!!
Segítsetek!!!

0630-251-0682 éjjel-nappal
0620-5353-225 éjjel nappal

Õ az!!

#289 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 6:56

Itt van pár kép a lóról,és még némi információ:

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Tehát, Fruska:

Sportló kanca, 5 hónapos vemhes.
BAL OLDALON: KORONA alatt 320, és a nullában sejlik egy 8-as szám.
JOBB OLDALON: M(Mezõhegyes), és 97.
Csillagból kiinduló keskeny hóka, jobb hátul félszár , bal hátul csüdben kesely.
A bal elejére sánta, patkó már nincs rajta, körmölve volt, július közepén.
A szegárkok még látszódhatnak.
Elég rossz a patája, csúnya,töredezett.
Sörénye kb arasznyira van szépen levágva.
Képeket csatolok, kérlek nézzétek meg.
A NYOMRAVEZETÕ 500.000 FORINT PÉNZJUTALMAT kap!!
A lóval együtt 3 malacot is megdobbantottak.

#290 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 8. - 23:28

Fruska megvan!

#291 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 9. - 9:49

Fruska megvan!

Mi történt, hogyan lett meg? :)

#292 Guest_zsizsi88_*

Guest_zsizsi88_*
  • Guests

Közzétéve 2007 október 27. - 15:42

Sziasztok!!!
Bár nem sok esélyt látok rá, hogy megtaláljam, mégis megpróbálkozom, hátha szerencsém lesz (Istenem de jó lenne :hupp: ) .Keresem elsõ lovamat, akit Penny-nek hívtam. 1993-as születésû pej kanca, apja: Rádiháza Forintos, anyja nevére nem nagyon emlékszem, de mintha úgy rémlene, hogy Fecske volt. Elsõ otthona Nemespátró volt, onnan eladták Beleznára, ha jól emlékszem 1997-ben, majd 2000-ben onnan is elkerült, ha minden igaz, Zalalövõre....innentõl semmit nem tudok Róla. Ja nyakon sütött, bal oldal: ZA 93, jobb oldalon 93....különleges ismertetõjele, hogy az orrnyergén van 2 keresztirányú csík, ami feltörésbõl (kötõfék) adódott. Van Róla pár képem itt:
Penny

esetleg, ha valaki tud valamit....

#293 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 október 29. - 16:34

Ahogy megláttam a hirdetésedet az aprók között, riasztottam a lövõi ismerõsöket, most várok. :) Hátha valaki emlékszik rá. :)

#294 Guest_zsizsi88_*

Guest_zsizsi88_*
  • Guests

Közzétéve 2007 október 29. - 18:06

:) Ez jó hír!!!!!! Köszönöm....remélem valamit megtudok róla....már évek óta ezen gondolkodom, hogy hogyan tudhatnám meg, mi lett vele....nagyon hozzám volt nõve :(

#295 Guest_Ford_*

Guest_Ford_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 6. - 23:10

Sziasztok!!!
Bár nem sok esélyt látok rá, hogy megtaláljam, mégis megpróbálkozom, hátha szerencsém lesz (Istenem de jó lenne :hupp: ) .Keresem elsõ lovamat, akit Penny-nek hívtam. 1993-as születésû pej kanca, apja: Rádiháza Forintos, anyja nevére nem nagyon emlékszem, de mintha úgy rémlene, hogy Fecske volt. Elsõ otthona Nemespátró volt, onnan eladták Beleznára, ha jól emlékszem 1997-ben, majd 2000-ben onnan is elkerült, ha minden igaz, Zalalövõre....innentõl semmit nem tudok Róla. Ja nyakon sütött, bal oldal: ZA 93, jobb oldalon 93....különleges ismertetõjele, hogy az orrnyergén van 2 keresztirányú csík, ami feltörésbõl (kötõfék) adódott. Van Róla pár képem itt:
Penny

esetleg, ha valaki tud valamit....

Szia!Ha kicsit többet tudnál az anyjáról,mármint a Fecskérõl az segítene.Ismerek a környéken Fecskét.Kb 25 éves,fekete.Remélem tudok majd segíteni!

#296 Panni

Panni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.191 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 7. - 9:34

Ha már lókeresésnél tartunk: Letenyérõl került Egervárra három éve, egy fekete hidegvérû kanca. Mima nevû lipicai méntõl volt vemhes. Nem tud róla valaki valamit? Nálunk van az eggyel korábbi csikója ugyan ettõl a méntõl, és a kancáról szeretnék fényképet, ha lehet, meg a tesóról is... Gondoltam hátha szerencsém lesz... :)

#297 Guest_zsizsi88_*

Guest_zsizsi88_*
  • Guests

Közzétéve 2007 november 7. - 12:49

hm....hát annyit tudok még a mamáról, hogy amikor megvettük a csikót, Zalaszántón laktak, és hogy Fecske fekete volt. Sajnos akkoriban 13 éves fejjel nem nagyon nézegettem a marhalevelet, úgyhogy többre nem emlékszem...ja csak még arra, hogy amikor megvettük Pennyt, az akkori tulajdonosok Pajkosnak hívták : )

#298 mi.kinga

mi.kinga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 867 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 17:25

Én is zalai vagyok :) :) Baktüttösön lakom, és Radiházára járok táborba/lovagolni :) szuper helyek, terepek vannak erre :)

#299 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 17:49

Én is zalai vagyok, és Vasboldogasszonyban lakok. Egervár szomszéd falu de a kancáról nem nagyon tudok. Legalábbis hidegvérût nem nagyon láttam, csak itt a faluban :( Egyébként én Rádira jártam, voltam de csak egy-kétszer Ságodban, és most ha minden igaz Alibánfára fogok járni :)

#300 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 20:15

Én is zalai vagyok, és Vasboldogasszonyban lakok. Egervár szomszéd falu de a kancáról nem nagyon tudok. Legalábbis hidegvérût nem nagyon láttam, csak itt a faluban :( Egyébként én Rádira jártam, voltam de csak egy-kétszer Ságodban, és most ha minden igaz Alibánfára fogok járni :)

Szia!
Ságodba hova jártál? A suli telepére?

#301 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 21:22

A Kinizsi Lovasklubhoz jártam, de nem akarok senkit megsérteni, de nekem nem nyerte el a tetszésem...

#302 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 20:08

A Kinizsi Lovasklubhoz jártam, de nem akarok senkit megsérteni, de nekem nem nyerte el a tetszésem...

Kinizsi Lovasklub?? :eek: :gm: Azon nem csodálkozok, hogy nem tetszett! :D vagy inkább: :( Én sem véleményezem. Lovagoltam ott egy kancán- Sári- szegény kb egy hónap múlva kehes lett! Nekem nagyon szimpi ló volt, nagyon hasonlított természetre egy másik lóra, akit régen lovagoltam, sajnos eladták több lóval együtt... :rolleyes:

#303 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 21:15

Én Babát kaptam...akinek akkor még csikója volt, amit el sem választottak és tízpercenként úgy döntött, h õ visszamegy a csikójához és vágta közben megállt :/ Meg tanügetésbõl beugrott galoppba és tett egy 180 fokos fordulatot... Azért nem semmi ló XD De hát nem az én szintemnek való, pedig állítólag õ a legnyugisabb :D

#304 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 21:29

Babát ismertem. Innét tõlünk került el a lovárdából. Elõször nem is ismertem rá amikor Ságodba megláttam! Õt úgy kell elképzelni, minta sodrott lenne, egy tank! :) Ságodba meg hiába kerestem, egészen addig nem ismertem meg, amíg felém nem fordította a fejét, akkor is csak a jegyeirõl tûnt fel, hogy õ az a ló, amelyik osztályban dolgozott a legszebben, soha semmi gond nem volt vele itt nálunk! Sokat lovagoltam, a legjobb volt, a legkisebb jeleket értette. Az elsõ kiscsikóját sikerült is a hozzáértõknek elpusztítani a Kinizsinél. Ennyit róluk. Hihetetlen volt, amikor ott ültem rajta, mint egy csontváz olyan volt a régi formája után, de amit kértem tõle régrõl, azt tudta, egybõl vette a lapot. Hát így váltott egy elit helyrõl szegény, aztán kehes is lett ha jól vagyok informálva! :rolleyes:

#305 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 22:28

Uhh :S Errõl nem tudtam...hát, egyes lovakra nem is szívesen nézek rá ott :S Hát igen...a negatív példa :/ De azért jó tudni, hogy vannak annál sokkal színvonalasabb helyek :) Én Rádiházán tanultam lovagolni, és sztem nagyon jól tartják a lovakat :)

#306 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 11:33

Ehez a témához én is hozzászolok ha nem baj. :D Én a Kinizsibe jártam középiskolába,meg érettésgi után ott végeztem a technikust is. Elméletileg ott tanultam lovagolni. Vagyis akit ti lehet már nem ismertetek,mert már elküldték, a Hende László tanított minket. Bár az tulzás,hogy tanított. Úgy tanultam ügetni,hogy ha nem engedem el a nyerget akkor vágtázni fogunk. Én teljesen ismerem a Baba leépülését,mert pont ott voltam akkor. A Bagodi xy hölgy (nem tudom ki) ajándékozta a suli igazgatójának, aki felajánlotta a sulinak. Na így került oda. És hát nem kell mondani hogyan le lett építve. De tényleg ha olyan ült rá akkor rövid idõn belül mindent megcsinált. Én nagyon szerettem. És sajnáltam. Írdatlan állapotok voltak akkoriban ott. Sokszor csak azért volt kialmolva,rendesen etetve jónéhány nagyon sovány ló,mert loptunk nekik tápot,kukoricát fentrõl.És azzal megspékeltük a kajájukat. Meg többet adtunk nekik. Mindegy.....jobb nem is beszélni róla. Örülök,hogy tulságosan buzog bennem a lovass és nem azon a szinten ragadtam le. És hogy most jó helyen lovagolhatok. (Keszthely Georgikon egyetem klubja) :) Most Ságodban valami állatsimogató van. Állítolag.

#307 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 14:41

Szerencsére a Kinizsi telephelye az igazán lószeretõket nem "rontotta meg"! Nem egy jó szakembert adott, persze ez nem a suli érdeme... :rolleyes: A Hendének meg nagy szerencséje, hogy nem pont a Baba alatt törte a nyakát! Persze szó szerint! :yeah: Ja, Baba! Én bírtam nagyon, utána meg csak sajnáltam, mert elõször szegény nagyon nem találta a helyét terepen sem! A volt gazdájával pedig addig sem találkoztam soha, csak nagyzásból vett lovat, de lovagolni sem tudott állítólag. Ott Bagodban tanítgatták, de le is mondott róla, mert még a tartását is úgy utalta. Szóval állítólag Németországba ment ki tanulni és ezért ajándékozta el! :rolleyes: Na, állatsímogató! Attól nem laknak jól! :( Mennyi kisbárány pusztult el... :( Szegény Zafír is! Akkor derült ki, hogy csikója lesz, amikor már a tõgyén látszott... Hát az etetés az jó volt! :) Legalábbis amikor ott voltam láttam: egy lesett jön-e a tanár, a másik meg extrán pakolta a kaját a lovaknak! :D :( Ez inkább szomorú! :(

#308 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 21:37

Szerencsére a Kinizsi telephelye az igazán lószeretõket nem "rontotta meg"! Nem egy jó szakembert adott, persze ez nem a suli érdeme... :rolleyes: A Hendének meg nagy szerencséje, hogy nem pont a Baba alatt törte a nyakát! Persze szó szerint! :yeah:
Ja, Baba! Én bírtam nagyon, utána meg csak sajnáltam, mert elõször szegény nagyon nem találta a helyét terepen sem! A volt gazdájával pedig addig sem találkoztam soha, csak nagyzásból vett lovat, de lovagolni sem tudott állítólag. Ott Bagodban tanítgatták, de le is mondott róla, mert még a tartását is úgy utalta. Szóval állítólag Németországba ment ki tanulni és ezért ajándékozta el! :rolleyes:
Na, állatsímogató! Attól nem laknak jól! :( Mennyi kisbárány pusztult el... :( Szegény Zafír is! Akkor derült ki, hogy csikója lesz, amikor már a tõgyén látszott...
Hát az etetés az jó volt! :) Legalábbis amikor ott voltam láttam: egy lesett jön-e a tanár, a másik meg extrán pakolta a kaját a lovaknak! :D :( Ez inkább szomorú! :(

Hát igen, a lóimádatot senkise tudta kiirtani belölem. :) És nem is fogják. Remélem sose. Bár most átpártoltam egy kisebb kiadásra. Az agilityre. :D Kutyás díjugratás szerû. Az ebemmel, Ödönnel.

Jü tudni,hogy van még ez a szokás,és hogy eteti valaki pluszba öket. Valamikor megint kimegyek körülnézni majd.
:hupp:

Hogy áll Bagodban a fedeles? Nem tudja valaki?

#309 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 23:09

Hát igen, a lóimádatot senkise tudta kiirtani belölem. :) És nem is fogják. Remélem sose. Bár most átpártoltam egy kisebb kiadásra. Az agilityre. :D Kutyás díjugratás szerû. Az ebemmel, Ödönnel.

Jü tudni,hogy van még ez a szokás,és hogy eteti valaki pluszba öket. Valamikor megint kimegyek körülnézni majd. Kb akkor járhattam én is ott, amikor Te! Szóval, nem tudom most mi a helyzet! :(
:hupp:

Hogy áll Bagodban a fedeles? Nem tudja valaki?

Az agility tényleg jó sport! Nekem még nem adatott olyan kutya, akivel ezt ûzhetném! Igaz, nem is cserélném le azért a kutyámat, Vénséges Vén Vénlányt! :D Különben nagyon szimpi sport!
A fedelest utoljára nyáron láttam, már volt fal, tetõ meg minden! Szóval már valószínû kész, mert ezen a télen már használatba akarták venni!

#310 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 23:31

Az jó! Nekünk azt mondták kb. 2 hete,hogy 1 hónap és kész. Mert lehet téli idõszakban szeretnénk kibérelni edzeni.Agilityre gondolok. :D Szerencsére nekem egy border collie adatott, akivel írtó jól lehet ezt a sportot üzni. És írtóra szereti is csinálni. Már van egy második helyünk is, 30 kutyából, és csak tizedeken mult az elsõ. :D Ugyhogy én most ebbe vagyok szerelmes. De persze a lovak mindig megmaradnak. Csak addig amig nem lesz olyan anyagi hátterem szerintem nem lesz pacom. Dec. végén is megyünk 2 napos versenyre Pozsonyba. Napi 3 futam. Nagyon kemény lesz! :yeah: :yeah:

#311 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 23:44

Az jó! Nekünk azt mondták kb. 2 hete,hogy 1 hónap és kész. Mert lehet téli idõszakban szeretnénk kibérelni edzeni.Agilityre gondolok. :D

Szerencsére nekem egy border collie adatott, akivel írtó jól lehet ezt a sportot üzni. És írtóra szereti is csinálni. Már van egy második helyünk is, 30 kutyából, és csak tizedeken mult az elsõ. :D
Ugyhogy én most ebbe vagyok szerelmes. De persze a lovak mindig megmaradnak. Csak addig amig nem lesz olyan anyagi hátterem szerintem nem lesz pacom.

Dec. végén is megyünk 2 napos versenyre Pozsonyba. Napi 3 futam. Nagyon kemény lesz! :yeah: :yeah:

Láttalak a kutyáddal Zegen az állatbarát napon! Tényleg szép! Télen a kutyával tessék a természetbe menni!! :gm: Méghogy fedeles!! :D Pozsonyba mivel utazol ki? Igaz, ha csak otthon ûzöd ezt a sportot, magad kedvére, lényegesen olcsóbb. De ha már utazol is, akkor mennyire húzos dolog?
30 kutyából nem semmi a második hely! :huh: Vannak a kutyák valamilyen szempont szerint különítve? Úgy értem, hogy együtt versenyzik egy terrier és egy collie vagy egy tacskó? Vagy vannak kategóriák?

#312 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 23:58

Láttalak a kutyáddal Zegen az állatbarát napon! Tényleg szép! Télen a kutyával tessék a természetbe menni!! :gm: Méghogy fedeles!! :D Pozsonyba mivel utazol ki? Igaz, ha csak otthon ûzöd ezt a sportot, magad kedvére, lényegesen olcsóbb. De ha már utazol is, akkor mennyire húzos dolog?
30 kutyából nem semmi a második hely! :huh: Vannak a kutyák valamilyen szempont szerint különítve? Úgy értem, hogy együtt versenyzik egy terrier és egy collie vagy egy tacskó? Vagy vannak kategóriák?

Köszike! Én is nagyon szeretem. :D :yeah: Megyünk is a szabadba, csak amikor hó van meg latyak akkor nem lehet edzeni. Ha csúszik akkor már csak csuszkál,meg csak a lábát töri. Ugyhogy ilyenkor fedett hely a jó. :) De a tavalyi helyünket eladták, ugyhogy nem jó már. Mivel azonban valahol kéne néha edzeni, föleg ha megyünk versenyre is télen, ezért gondoltunk arra a fedelesre. Annyira messze sincs.
Ha utazol meg versenyzel akkor már huzosabb. Attol is függ hány versenyre mész. De általában 2-3 ezer a nevezés. És plusz az utazás költsége. Ami oszlik annyi felé ahányan megyünk egy kocsiban. Pest ha 4en megyünk akkor kb. 3-4 ezer. Nagyon ritkán megyünk csak kétnaposra. (mi most elöször megyünk). Akkor még kaja meg szállás rájön. Nekünk most Pozsonyban 3500 egy éj, ugy hogy kutyát is bevihetsz.

A versenyen 3 kategória van marmagasság szerint. Mini midi és maxi. És van még ezeken belül 3 nehézségi osztály. A1, A2, A3. A1ben kezd minden kutya. És ha megvan neki 3 hibátlan futama akkor mehet A2be, aztán 3 hibátlannal A3ba.

#313 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 14:06

Agility :) Azt én is szeretem, és akartam is Jennyvel rendesen versenyekre járni, de kutyaiskola messze van ehhez, így maradt az itthoni játék XD Eddig a 81 centi a rekordja XD De csak mert magasabbat nem tudok építeni :) Bár most kiskölykök miatt jó ideje nem edzettünk :D

#314 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 16:39

Agility :) Azt én is szeretem, és akartam is Jennyvel rendesen versenyekre járni, de kutyaiskola messze van ehhez, így maradt az itthoni játék XD Eddig a 81 centi a rekordja XD De csak mert magasabbat nem tudok építeni :) Bár most kiskölykök miatt jó ideje nem edzettünk :D

Agilityben nem a magasság a lényeg. Fontos,mert akkor tul hamar tönkremenne az izülete. Ezért vannak alacsonyabbak, de több. Meg egyéb akadályok. Ugyhogy te is vigyázz az ebedre :D , ne sokat ugrassd olyan magason.

#315 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 17:27

Elég szemét dolog egy ilyen kutyás helyet megszûntetni Zegen, vagyis eladni a helyet! :rolleyes: Ha azt vesszük mennyi problémás kutya van, kell a segítség a gazdának, hogy megértse! :rolleyes: Így is már teljesen kiszorultak a város szélére, nem beszélve arról, mennyi idõbe telik egy új helyet kialakítani ilyen célra! Egyébként csak a hellyel vannak problémák ugye? A klubbal nem?

#316 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 18:55

Elég szemét dolog egy ilyen kutyás helyet megszûntetni Zegen, vagyis eladni a helyet! :rolleyes: Ha azt vesszük mennyi problémás kutya van, kell a segítség a gazdának, hogy megértse! :rolleyes: Így is már teljesen kiszorultak a város szélére, nem beszélve arról, mennyi idõbe telik egy új helyet kialakítani ilyen célra! Egyébként csak a hellyel vannak problémák ugye? A klubbal nem?

Itt csak béreltük a téli helyet. De eladták. Te az állandó helyünkre gondoltál, nem? Az is most megoldodott. Kintvagyunk a zete stadion mögött. A Zalán túl. Most oda alakitunk ki egy klubbot. Majd lesz bizti valami. :D Csak optímistán.

Amugy a klub szerencsére megvan. Kicsit összekell rázni a csapatot,de megvagyunk jól. :)

Edited by csajszika13, 2007 november 24. - 18:56.

#317 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 20:25

Itt csak béreltük a téli helyet. De eladták. Te az állandó helyünkre gondoltál, nem? Az is most megoldodott. Kintvagyunk a zete stadion mögött. A Zalán túl. Most oda alakitunk ki egy klubbot. Majd lesz bizti valami. :D Csak optímistán.

Amugy a klub szerencsére megvan. Kicsit összekell rázni a csapatot,de megvagyunk jól. :)

Hát csak nehogy mire berendezkedtek, azt is eladják vagy kitalálnak valamit! :rolleyes: A régi hely Alsóerdõn volt, nem? Majd ha nagy leszek és olyan kaliberû kutyám lesz megyek én is! :D Léda kutyám visszatért szokásához: kopaszodik és csak iszik és pisil, iszik és pisil... Sajna jelen pillantban össze-vissza vagyunk, még azt is nehéz most megoldani, hogy a lovak foglalkoztatva legyenek! :)

#318 Gengsty

Gengsty

Új vendég

• Fórumtag
  • 18 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 23:04

Agilityben nem a magasság a lényeg. Fontos,mert akkor tul hamar tönkremenne az izülete. Ezért vannak alacsonyabbak, de több. Meg egyéb akadályok. Ugyhogy te is vigyázz az ebedre :D , ne sokat ugrassd olyan magason.

Tudom, h nem a magasság a lényeg :) Csak kíváncsi voltam mekkorát hajlandó önszántából ugrani, azt is csak egyszer ugrattam, azóta nem is ugrattunk, hanem szlalomoztunk :P

Egyébként, kell valakinek kölyökkutya? :) belga és németjuhász keverékek :D

#319 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 23:52

Egyébként, kell valakinek kölyökkutya? :) belga és németjuhász keverékek :D

:) Aranyosak lehetnek! :D Én retikül-méretre hajtok! :gm:

#320 Gengsty

Gengsty

Új vendég