Sziasztok!
Tavaly Zalakaroson nyaraltunk és átjártam Galambokra lovagolni.Jár valaki oda közületek?Vitéz ott van még?
Szia zsoci!
Vitéz megvan még, él és virul, unja a sok kezdõ lovast, fõleg a futószáras minkát : DDDDDDDD
Közzétéve 2007 augusztus 17. - 18:23
Sziasztok!
Tavaly Zalakaroson nyaraltunk és átjártam Galambokra lovagolni.Jár valaki oda közületek?Vitéz ott van még?
Közzétéve 2007 augusztus 27. - 17:28
Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:00
Szia!Sziasztok,Zala megyei lóbarátok!
Mi pestiek vagyunk még sajnos,de van egy olyan lehetõségünk,hogy Zalaszentbalázson (Zalaegerszeg és Nagykanizsa között)megvegyünk egy kis házat.
Véleményetek szerint lehet Zalában munkát találni?Van a környéken lovarda vagy állattartó telep?
Csak úgy tudunk leköltözni,ha munkát találunk.Lovász a szakmánk,de más munka is érdekelne.
Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:15
Közzétéve 2007 augusztus 27. - 19:21
Igazad van! Utána gondoltam és rájöttem, hogy összekevertem Zalaszentivánnal! Végülis Iván, Mihály Balázs... Ilyenek vannak bõven Zalában!Ez a hely pont Zalaegferszeg és Nagykanizsa között van,fõútvonalon.
Tényleg nincs kocsink,ezért csak a busszal megközelíthetõk jöhetnek számításba.
Közzétéve 2007 augusztus 27. - 20:24
Közzétéve 2007 augusztus 29. - 7:00
Nagyon szeretnénk,mert tetszik a környék,a ház,és gyûlöljük Pestet.
Közzétéve 2007 szeptember 8. - 6:37
Közzétéve 2007 szeptember 8. - 6:56
Közzétéve 2007 szeptember 8. - 23:28
Közzétéve 2007 szeptember 9. - 9:49
Mi történt, hogyan lett meg?Fruska megvan!
Közzétéve 2007 október 27. - 15:42
Közzétéve 2007 október 29. - 16:34
Közzétéve 2007 október 29. - 18:06
Közzétéve 2007 november 6. - 23:10
Szia!Ha kicsit többet tudnál az anyjáról,mármint a Fecskérõl az segítene.Ismerek a környéken Fecskét.Kb 25 éves,fekete.Remélem tudok majd segíteni!Sziasztok!!!
Bár nem sok esélyt látok rá, hogy megtaláljam, mégis megpróbálkozom, hátha szerencsém lesz (Istenem de jó lenne) .Keresem elsõ lovamat, akit Penny-nek hívtam. 1993-as születésû pej kanca, apja: Rádiháza Forintos, anyja nevére nem nagyon emlékszem, de mintha úgy rémlene, hogy Fecske volt. Elsõ otthona Nemespátró volt, onnan eladták Beleznára, ha jól emlékszem 1997-ben, majd 2000-ben onnan is elkerült, ha minden igaz, Zalalövõre....innentõl semmit nem tudok Róla. Ja nyakon sütött, bal oldal: ZA 93, jobb oldalon 93....különleges ismertetõjele, hogy az orrnyergén van 2 keresztirányú csík, ami feltörésbõl (kötõfék) adódott. Van Róla pár képem itt:
Penny
esetleg, ha valaki tud valamit....
Közzétéve 2007 november 7. - 9:34
Közzétéve 2007 november 7. - 12:49
Közzétéve 2007 november 14. - 17:25
Közzétéve 2007 november 14. - 17:49
Közzétéve 2007 november 14. - 20:15
Szia!Én is zalai vagyok, és Vasboldogasszonyban lakok. Egervár szomszéd falu de a kancáról nem nagyon tudok. Legalábbis hidegvérût nem nagyon láttam, csak itt a faluban :( Egyébként én Rádira jártam, voltam de csak egy-kétszer Ságodban, és most ha minden igaz Alibánfára fogok járni
Közzétéve 2007 november 15. - 21:22
Közzétéve 2007 november 16. - 20:08
Kinizsi Lovasklub?? :eek:A Kinizsi Lovasklubhoz jártam, de nem akarok senkit megsérteni, de nekem nem nyerte el a tetszésem...
Közzétéve 2007 november 16. - 21:15
Közzétéve 2007 november 16. - 21:29
Közzétéve 2007 november 16. - 22:28
Közzétéve 2007 november 23. - 11:33
Közzétéve 2007 november 23. - 14:41
Közzétéve 2007 november 23. - 21:37
Szerencsére a Kinizsi telephelye az igazán lószeretõket nem "rontotta meg"! Nem egy jó szakembert adott, persze ez nem a suli érdeme...
A Hendének meg nagy szerencséje, hogy nem pont a Baba alatt törte a nyakát! Persze szó szerint! :yeah:
Ja, Baba! Én bírtam nagyon, utána meg csak sajnáltam, mert elõször szegény nagyon nem találta a helyét terepen sem! A volt gazdájával pedig addig sem találkoztam soha, csak nagyzásból vett lovat, de lovagolni sem tudott állítólag. Ott Bagodban tanítgatták, de le is mondott róla, mert még a tartását is úgy utalta. Szóval állítólag Németországba ment ki tanulni és ezért ajándékozta el!![]()
Na, állatsímogató! Attól nem laknak jól! :( Mennyi kisbárány pusztult el... :( Szegény Zafír is! Akkor derült ki, hogy csikója lesz, amikor már a tõgyén látszott...
Hát az etetés az jó volt!Legalábbis amikor ott voltam láttam: egy lesett jön-e a tanár, a másik meg extrán pakolta a kaját a lovaknak!
:( Ez inkább szomorú! :(
Közzétéve 2007 november 23. - 23:09
Az agility tényleg jó sport! Nekem még nem adatott olyan kutya, akivel ezt ûzhetném! Igaz, nem is cserélném le azért a kutyámat, Vénséges Vén Vénlányt!Hát igen, a lóimádatot senkise tudta kiirtani belölem.
És nem is fogják. Remélem sose. Bár most átpártoltam egy kisebb kiadásra. Az agilityre.
Kutyás díjugratás szerû. Az ebemmel, Ödönnel.
Jü tudni,hogy van még ez a szokás,és hogy eteti valaki pluszba öket. Valamikor megint kimegyek körülnézni majd. Kb akkor járhattam én is ott, amikor Te! Szóval, nem tudom most mi a helyzet! :(
![]()
Hogy áll Bagodban a fedeles? Nem tudja valaki?
Közzétéve 2007 november 23. - 23:31
Közzétéve 2007 november 23. - 23:44
Láttalak a kutyáddal Zegen az állatbarát napon! Tényleg szép! Télen a kutyával tessék a természetbe menni!!Az jó! Nekünk azt mondták kb. 2 hete,hogy 1 hónap és kész. Mert lehet téli idõszakban szeretnénk kibérelni edzeni.Agilityre gondolok.
![]()
Szerencsére nekem egy border collie adatott, akivel írtó jól lehet ezt a sportot üzni. És írtóra szereti is csinálni. Már van egy második helyünk is, 30 kutyából, és csak tizedeken mult az elsõ.![]()
Ugyhogy én most ebbe vagyok szerelmes. De persze a lovak mindig megmaradnak. Csak addig amig nem lesz olyan anyagi hátterem szerintem nem lesz pacom.
Dec. végén is megyünk 2 napos versenyre Pozsonyba. Napi 3 futam. Nagyon kemény lesz! :yeah: :yeah:
Közzétéve 2007 november 23. - 23:58
Láttalak a kutyáddal Zegen az állatbarát napon! Tényleg szép! Télen a kutyával tessék a természetbe menni!!
Méghogy fedeles!!
Pozsonyba mivel utazol ki? Igaz, ha csak otthon ûzöd ezt a sportot, magad kedvére, lényegesen olcsóbb. De ha már utazol is, akkor mennyire húzos dolog?
30 kutyából nem semmi a második hely!Vannak a kutyák valamilyen szempont szerint különítve? Úgy értem, hogy együtt versenyzik egy terrier és egy collie vagy egy tacskó? Vagy vannak kategóriák?
Közzétéve 2007 november 24. - 14:06
Közzétéve 2007 november 24. - 16:39
Agility
Azt én is szeretem, és akartam is Jennyvel rendesen versenyekre járni, de kutyaiskola messze van ehhez, így maradt az itthoni játék XD Eddig a 81 centi a rekordja XD De csak mert magasabbat nem tudok építeni
Bár most kiskölykök miatt jó ideje nem edzettünk
Közzétéve 2007 november 24. - 17:27
Közzétéve 2007 november 24. - 18:55
Elég szemét dolog egy ilyen kutyás helyet megszûntetni Zegen, vagyis eladni a helyet!
Ha azt vesszük mennyi problémás kutya van, kell a segítség a gazdának, hogy megértse!
Így is már teljesen kiszorultak a város szélére, nem beszélve arról, mennyi idõbe telik egy új helyet kialakítani ilyen célra! Egyébként csak a hellyel vannak problémák ugye? A klubbal nem?
Edited by csajszika13, 2007 november 24. - 18:56.
Közzétéve 2007 november 24. - 20:25
Hát csak nehogy mire berendezkedtek, azt is eladják vagy kitalálnak valamit!Itt csak béreltük a téli helyet. De eladták. Te az állandó helyünkre gondoltál, nem? Az is most megoldodott. Kintvagyunk a zete stadion mögött. A Zalán túl. Most oda alakitunk ki egy klubbot. Majd lesz bizti valami.
Csak optímistán.
Amugy a klub szerencsére megvan. Kicsit összekell rázni a csapatot,de megvagyunk jól.
Közzétéve 2007 november 24. - 23:04
Agilityben nem a magasság a lényeg. Fontos,mert akkor tul hamar tönkremenne az izülete. Ezért vannak alacsonyabbak, de több. Meg egyéb akadályok. Ugyhogy te is vigyázz az ebedre
, ne sokat ugrassd olyan magason.
Közzétéve 2007 november 24. - 23:52
Egyébként, kell valakinek kölyökkutya?belga és németjuhász keverékek
Közzétéve 2007 november 25. - 9:27