Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Északi-Bakony régió egy része (3 megye szeglete)

• Please log in to reply
749 válasz a témához

#281 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 17. - 22:26

Aaazigen! Akkor volt ribillió! :rolleyes: Ki gondolná, hogy két racka így fel tudja villanyozni a lovakat... :kv: (A végkifejlet a lényeg! Hajrá kisgida! :))

#282 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 20. - 11:28

A tar. hu befejezte végre a konvertálást, úgyhogy némi adalék a múltkori sztorimhoz:Az akcióhõs.Anyukával.A háttérben már kezdenek beizgulni az ellenfelekÉs még a ráadás:Mi is kérünk bárányhúst.

#283 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 20. - 14:25

Jó képek, ha sikerül én is patintok fel párat, merthogy a Vilma nevû is megellett.

#284 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 20. - 20:20

Hajrá! Részemrõl várjuk a képeket!

#285 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 23. - 10:07

Sajna ami késik arra várni kell, de már nem sokat.

#286 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 26. - 10:39

Szépen sikerült átvinnünk a topicot párosujjú patásba. Hogy folytassam az offolást szombaton sikerült összeszoktatnom a gidát a lovakkal és a kutyákkal. Kb 3 és fél percig tarott. Kiengedtem a rackákat, majd vezetõszáron egyenként odavittem a lovakat. Dárius egy kicsit toporzékolt, majd megszaglászta a gidát és ezzel napirendre tért a dolg felett. Pálma még ennyit sem reagált. Teljesen érthetetlen számomra a múltheti drámai reakciójuk. Aztán jöttek a kutyák. Elöször megpróbálták megkergetni a gidát, de az anyuka simán lebeszélte õket. Sõt tegnap már a gida maga zavarta el a nálánál 8-10-szer nagyobb növendék komondort.Szóval, azthiszem ismét sikerült túlaggódnom a dolgot. Ha ellés után nem különítettem volna el õket, akkor valószínüleg simán megoldoták volna.

#287 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 1. - 20:37

haliÍ!én borzavári vagyok!(zirctõl 5 km.)és ha már bakony és lovaglás...imádok terepen menni !!szerintem az ország egyik legszepp helye :ang:

#288 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 2. - 8:55

Napkelet! :) Üdvözlet itt a topicban! Érezd jól magad köztünk! Mit tanulsz Gyõrben?Néhány hete akadtam rá a honlapotokra, és el is határoztam, hogy egyszer benézek oda. ;) Ahogy az lenni szokott! De a szándék az továbbra is megvan bennem!

#289 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 3. - 11:10

Bármikor szívesen látunk...lehet lovagolni western ás angol stílusban egyaránt...aranyos,szép lovakat ,nyergeket venni :yeah: ...nagyokat túrázni...amúgy lovasrendõrnek tanulok!!!ha valkit árdekel a lovaglás valakit...www.alomvolgy.fw.hu (egy kis ízelítõ)szándákaitokat a napkeletfreemail@citromail.hu e-mail címre várom!!! :D

#290 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 3. - 18:19

Üdv Napkelet! még nem láttalak errefele, de ez nem baj.Szerintem vannak itt (is) páran akiket érdekel a lovaglás. :D Magam párszor megfordultam felétek, nagyon szép helyek vannak arra is, sajna lovas léptékkel picit messze van hozzánk. :kv:Megnéztem a weboldalt is, jó az izelítõ.

Edited by RIDERMAN, 2007 március 3. - 18:29.

#291 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 11:09

No motor rali!Dudar, Csesznek, és még egy falu (talán Porva?) szervez áprilisban, vagy májusban egy laza túrát, ahol mindennel lehet indulni, amiben nincsen motor.Nem tud valaki bõvebbet róla? Én valahol a neten olvastam, de képtelen vagyok újra megtalálni! ;)

#292 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 14:29

Majd utána kérdezek, de most még ennyit sem tudok róla, viszont érdekel! :D Tegnap végre ki jutottam, annyit mentünk a vizes réten, idönként megnéztem, nem vizilovon megyek-e véletlenül. :kv: A sok vizben mászkálást dombra kapaszkodással ellensúlyoztuk, majd az élénk szélben vágtáztunk egy jót.Ma viszont meseszép idõ van fájó szívvel hagytam ott a lovaimat (ahelyett, hogy terepre mentem volna)indultam dolgzni. Kár, hogy nem videóztam mert a házi gyorsulási versenyt a kis kanca nyerte a többieknek esélyt sem hagyva. Majd nap és porfürdõzés következett.Szép hetet mindenkinek!

#293 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 15:09

Ha minden igaz, akkor egész héten jó idõ lesz. Hétvégén várható felhõsödés, de a hõmérséklet változatlanul melegnek ígérkezik. A hosszú hétvége kiválóan alkalmas a lovak szerelmesei számára.Sütyi idõjárás jelentését hallották kedves olvasóink! Akarom mondani olvasták...:)

Edited by Sütyi, 2007 március 12. - 15:10.

#294 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 12. - 20:49

Ebben a szép idõben nem jár valaki felénk?

#295 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 20:53

Kellemes hétvégét és jó lovazást mindenkinek!

#296 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 20:59

Kár, hogy ez a kellemes hétvége minden másra is alkalmas. Túl hosszú. Van ideje az embernek elhagyni a várost, és a réteket. Jó is, meg nem is.Az idõt használjátok ki! :)

#297 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 14. - 21:21

Hahó!Most találtam ezt a topicot! Bár lehet nem tartozok ide... Én téti vagyok. De imádom a Bakonyt.. :) :)

#298 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 19. - 20:29

Mindenki ide tartozik aki akar, itt nem ügy a távolság. :D Üdv a Bakonyban! :ang: Én is imádom a Bakonyt :yeah: Gyakran járok Tét fele, a héten is készülök (lóval picit tényleg messze van) arra.

#299 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 20. - 13:12

Üdvözlet Mindekinek !Rábaszentmiklósi vagyok, ez ugyan nem Bakony, de nincs túl messze. Ha valaki erre jár, szállás lónak, lovasnak van. (nem fizetõs)

#300 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 21. - 8:47

Légy üdvözölve!Én (a magam részérõl) köszönöm a feljánlást. :kv: Tavaly nyáron dél fele kerültünk a fiammal, az idén é-nyugat fele tervezem, leht a szavodn foglak. :D

#301 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 21. - 12:00

Légy üdvözölve!Én (a magam részérõl) köszönöm a feljánlást. :kv: Tavaly nyáron dél fele kerültünk a fiammal, az idén é-nyugat fele tervezem, leht a szavodn foglak. :D

Gyertek. 4 box van, meg karámok. Külön szállás vendégeknek,szigorúan ingyenesen. Amúgy én is elég sokat túrázom,Réde, Pénzesgyõr, Bakonyjákó (amig még üzemelt),Sokorópátka,Pápateszér,stb.

#302 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 21. - 21:21

Tét fele nem szoktál jönni? Nem ismerhetjük egymást esetleg látásbol? Mondjuk szüreit felvonulás a környéken?

#303 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 22. - 13:10

Tét fele nem szoktál jönni? Nem ismerhetjük egymást esetleg látásbol? Mondjuk szüreit felvonulás a környéken?

Tavaly nem voltam (pont szüreteltünk), de elõtte igen. Egy sötétpej bábolnai arab csõdörrel, elég rosszul viselkedett, igy végül mi zártuk a sor.Tétszentkúton nem voltatok pár hete a vendéglõnék fogatokkal vegyesen ?

#304 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 22. - 17:38

De igen, mi voltunk!! :) :) De én nyeregben voltam

#305 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 23. - 19:33

Dodi, Igor, szerintem ismeritek egymást, legalábbis látásból! Igor, Dodiéké az a formás kis pej ügetõ, amire azt mondtad, hogy el tudnád képzelni Gabinak. Dodi édesapja lovagolt vele a mórichidai falunapon, tavaly augusztus 20-án. ;)

#306 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 23. - 20:11

Hurbertus!Köszönöm ezt a sok dicséretet. De még a végén elbizom magam a lovammal kapcsolatban :) :) De amugy ha jora gondolok, akkor jártunk is nálatok, talán 2 éve a baboti fogathajto után!?!

#307 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 24. - 17:01

Hurbertus!Köszönöm ezt a sok dicséretet. De még a végén elbizom magam a lovammal kapcsolatban :) :) De amugy ha jora gondolok, akkor jártunk is nálatok, talán 2 éve a baboti fogathajto után!?!

Dodi !Akkor üdvözlet. Ha van idõtök eljöhetnétek,illetve ha túrázós hangulatotok van, tudok szállást Felpécen a szõlõhegyen,karám,zab,széna.Persze lovasnak is van szállás.Hubertus volt már ott.

#308 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 24. - 18:23

Egyedül nem nagyon szeretnék túrázni, de azért köszönöm! :)

#309 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 24. - 20:50

Örülök, hogy végre van itt egy kis mozgás!Én meg szeretek egyedül (is ) túrázni! :D Az idõ lehetne már jobb :mad:

#310 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 27. - 15:41

Örülök, hogy végre van itt egy kis mozgás!Én meg szeretek egyedül (is ) túrázni! :D Az idõ lehetne már jobb :mad:

Üdvözlet !Kérdésem Réde Lesaljamajor milyen messze van tõletek ? Tavaly voltam ott párszor, lehetne szervezni valamit kora nyárra,vagy akár tavaszra.Igor

#311 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 28. - 8:56

Voltam arra már lóval szerintem 2,5-3 óra alatt elérhetõ. A terep csodálatos én támogatom az elgondolást. :kir: Fiammal és még néhány lovassal voltam arra, pompás túra terep! :yeah:

#312 igor

igor

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 28. - 14:21

Voltam arra már lóval szerintem 2,5-3 óra alatt elérhetõ. A terep csodálatos én támogatom az elgondolást. :kir: Fiammal és még néhány lovassal voltam arra, pompás túra terep! :yeah:

Ha ellátogattok felénk, találkozhatnánk ott. Jól lovagolható útvonalat ismerek Rábaszentmiklósra Sokorópátkán keresztül. Az utat egy nap alatt meg szoktuk tenni,de van ingyenes pihenõ félúton.

#313 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 28. - 20:49

Csábító lehetõség, meggondolandó. :yeah: Meg is gondolom! :kir:

#314 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 19:37

Tegnap (és ma is ) fantasztikus jó idõ volt!Fiam "elvitte" Khalifát lovagolni, majd utána a lányommal ketten "felpattantunk" az "öregfiúra", hogy járjunk egyet a csalitosban. Meg kellett állapitsuk a külsõ jegyek ellenére (kissé "habosan" tért haza), nem igazán fáradt el és a másfélszeres terhelés ellenére a menõkedve kifogástalan volt. Nem is baj hiszen lenne itt hamarosan valami túra féleség no motor, just horse :kir: Mi már "gyúrúnk" rá! :yeah:

#315 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 20:06

Mi is! És én továbbra is várom azon bátor jelentkezõt/jelentkezõket akik társulnának hozzám/hozzánk!Ha valaki még nem tudná a számom: 30/9695-263További szép hetet mindenkinek! :)

#316 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 5. - 13:39

Sziasztok. A Porva-Csesznek-Dudar rallyról bõvebb infókat itt találhattok:www.nomotor.huwww.csesznek.huwww.dudar.huwww.porva.hu

#317 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 5. - 13:52

No, mivekl a honlapok fele vagy bejön, vagy nem (nekem nem), inkább idemásolom:A Párizs - Dakar Rally mintájára április 28 és május 1 között kerül megrendezésre az elsõ Porva-Csesznek-Dudar Rally.A nagy elõdtõl eltérõen itt csak gyalog, biciklin, vagy lóháton lehet indulni. A lényeg: NO MOTOR! Lovas kocsi, tricikli, bármi részt vehet, amit nem motor hajt. A túra négy napja alatt kell teljesíteni a távot.A szabályok igen egyszerûek, be kell gyûjteni 5 pecsétet egy igazolványba. Mindenki, aki teljesítette a távot, sorsoláson vesz részt, ahol értékes díjak kerülnek átadásra. Lehet Porváról indulva, vagy Dudarról, vagy Csesznekrõl, lehet egyszerre vagy két részletben megtenni a távot, a lényeg, hogy végigjárja ezt a festõi szépségû tájat. Nem érdemes sietni, hiszen a négy nap alatt a résztvevõ települések mindegyikén számtalan különbözõ program várja a érdeklõdõket.Porván: a bicikli szerelmesei vehetnek rész a "Kõris-hegy Fesztiválon".Cseszneken: Zsigmond-napi íjász verseny, biovásár, néptánc-találkozó lesz.Dudaron: a hagyományos "Dudari napok" színes forgatagába várnak minden érdeklõdõt.Április 29-én a Porva-Csesznek-Dudar Rallyn "NO MOTOR", ideje alatt kerül megrendezésre az I. Országos Málhás Kecske Találkozó, Dudaron. Ha valaki a túrát kecskével szeretné végigjárni, lesz lehetõsége azt a helyszínen bérelni.

#318 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 10:35

Már mûködik a rally oldal!http://www.nomotor.hu

#319 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 9:27

Utolsó kísérlet!

Én személy szerint részt kívánok venni a fenti rally-n. Méghozzá lóval. Hogy egy vagy két lóval, az rajtad múlik. Kérlek dönts gyorsan, mert az idõ vészesen fogy és nem bánnám, ha elötte még tehetnénk néhány rövidebb kirándulást, hogy eldöthesd melyik lóval akarsz jönni.
Meg amúgy is: csak nézz ki az ablakon, és gondold meg!
Szóval hívj minnél elöbb!
Ha valaki még nem tudná: 30/9695-263 a számom.

#320 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 11:43

Bundás, lehet, én vagyok nagyon agyhalott ma, de nem értem: te most a másik lovadra keresel lovast?