Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csongrád megye

• Please log in to reply
445 válasz a témához

#281 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 19:08

Tudod mit, jóember! Kóstolgasd azt, akinek enni adsz, s ne engem.Csak arra hívtam fel a figyelmed - ha nem vetted volna le - hogy felesleges vakítani a fórumozókat álinformációkkal. A segítséget megadhattad volna úgy is, ha nem akarsz feltûnni jobban informáltnak, bennfentesebbnek, mint amilyen vagy, állattenyésztõ létedre...Részemrõl befejezve, személyed a megfelelõ helyen az értékrendemben. Eddig is ott volt, ahogy a lovaidat elnéztem...

Rossz duma, ha Te nem fontoskodsz én csendben maradok.Mellé lõttél,bár én nézegethetném a Te lovaidat bizton örömöm telne bennük.Félre értettél, kár, nem így gondoltam az egészet.De ahogyan máshól én sem bírálom hozzászólásaidat a fórumon talán lehettél volna elnézõbb ill nem ennyire lekezelõ.Amúgy akinek segíteni szeretnék bennfentesebbség nélkül mondhatom jobban ismerem mint sem egy magasságokból addott homályos válasszal lerendezzem.Kérhetnék!!! vagy mondanék valamit a kostolgatás helyett: ha Néked a 3 bocs-kérés nem elég talán nézzél tükörbe de jó nagyba .Én még mindig tisztellek mint ahogyan eddig,ne küzdj ellene, hidd el lesz alkalmunk még szóban helyre tenni ezt a dolgot.Ezt az egésszet meg hagyd ránk Évával mert ehhez történetesen most nincs semmi közöd.Nem úgy hangzik de valóban van tiszteletre méltó tulajdonságod nem csak szerintem mások is említették.

#282 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 9:12

Jesszus, ez már havasba való.Soma, ha nyílt terepen balhéztok, akkor azt mindenki látja és bele is pofázhat, így teszek most én is.Csupán annyit: abban teljesen igazad van, hogy Furiosonak sok tiszteletre méltó tulajdonsága van! Kizárólag a szó jó értelmében véve.Ámen.

Edited by bigblue, 2006 november 8. - 9:15.

#283 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 18:25

Jesszus, ez már havasba való.Soma, ha nyílt terepen balhéztok, akkor azt mindenki látja és bele is pofázhat, így teszek most én is.Csupán annyit: abban teljesen igazad van, hogy Furiosonak sok tiszteletre méltó tulajdonsága van! Kizárólag a szó jó értelmében véve.Ámen.

Szia! Én is ezt mondom,de hát látod! Távol áll tõlem a balhézásnak még csak a szándéka is de miért kell leosztani az embert minden kicsi botlásért ráadásul még azt is tudja nem vagyunk egy súly csoportban,bár ettõl még én is embernek érzem magam.Ámen.

#284 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 19:46

Jelen! :DAz írásnak nagy-nagy hátránya, hogy nem érzékelhetõ a hangsúly és a mimika.Elképzeltem az fenti beszélgetést élõben :dev: köze nem lett volna a havashoz, inkább a kocsmához :kocc:

#285 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 6:34

Jelen! :DAz írásnak nagy-nagy hátránya, hogy nem érzékelhetõ a hangsúly és a mimika.Elképzeltem az fenti beszélgetést élõben :dev: köze nem lett volna a havashoz, inkább a kocsmához :kocc:

Te ismersz! ;) No ne hagy cserben várom a paci azonosítóját.

#286 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 3:32

Kedves Régiós Lovas Társaim, elsõsorban HMVhelyiek!Tudja-e valaki Hódmezõvásárhelyen mikor lesz ill. megrendezésre kerül-e 2007 tavaszán a hagyományos jelmezes lovas falvonulás?Lehetséges résztvevõként érdekelne közelebbi infó (szervezõ tel száma e-mail címe).Lehet korai az érdeklõdés de nekem szükség van több idõre a felkészülésre,mert elõtte még a Télapó szálítás a szilveszteri lovas csoportom. A segítséget elõre is köszi. :)

#287 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 17. - 10:07

Soma !A Dél-Alföldi Lovasudvar szokta szevezni a felvonulást a városban , úgy tudom hogy 2007-ben is megszervezik valamikor február elsõ felében .Ha jók az információim akkor az új fedelesben lesz egy kis farsangi verseny is .Megyek ki akkor megpróbálok rákérdezni pontosan .Gabóca

#288 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 17. - 19:08

Köszönöm Gaboca !Irigyellek a Kisbéri félvér lovaid miatt. Nekem sajnos nem volt a fajta képviselõivel szerencsém. Helo Soma.

#289 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 20. - 10:08

Nekem is az elsõ kisbéri lovaim a Csillogó és a csikója .Jó szándékú és nyugodt kanca , nagyon jó vásárlásnak látszik .Voltam a Dél-Alföldi Lovardában vasárnap , megkérdeztem a jövõ évi program terveiket .Azt mondták , hogy lesz februárban farsangi felvonulás .A pontos dátum december végén lesz meg .Gabóca

#290 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 21. - 6:06

Nekem évekkel ez elõtt volt két herélt elegáns térölelõ mozgással, az is lett az oka hogy meg kellett válnom tõllük.Az egyik barátom elhozta magával ukrán üzlet társát lovagolni hozzám s a Vasil beléjük szeretett s mondott egy olyan összeget amit nem lehetett visszautasítani.Felkészítettem õket az útra néhány orosz vezény szóra kb 2hónap volt rá (no meg a hatósági engedélyek az valami rém álom volt) s elvitte õket. Most anyit tudok rólluk, hogy egy 30-40 db-ot számláló magán ménes alapító tagjai lettek valahol Dnyetropetrovszk (remélem jól sikerült leírni) környékén egy 300 ha-os farm van a ménesnek fent tartva. Az infót és a jó indulatot köszi majd keresem Anikót.Soma

#291 shagan

shagan

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 2. - 11:13

sziasztok,Van-e itt valaki Kunszentmártonról?Ha igen, akkor a segítségét szeretném kérni egy dologban.köszi, shagan

#292 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 9. - 10:32

Meg van!A sütés száma: CD 99, 52

#293 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 19. - 12:39

Kedves lovardatulajdonosok, lovasok!!!JELENLEG EGY LOVARDAKALAUZ ELKÉSZÍTÉSÉN DOLGOZOK, MELYBE SZERETNÉM ÖSSZEGYÛJTENI MAGARORSZÁG ÖSSZES LOVARDÁJÁT, LOVASPANZIÓJÁT, ÉS AZ EGYÉB LOVAS KOMPLEXUMOKAT. eHHEZ KÉRNÉM A SEGÍTSÉGETEKET, HOGY LOVARDÁTOKRÓL, KEDVENC LOVAS HELYETEKRÕL BEMUTATÓKAT KÜLDJETEK NEKEM.RÉSZLETES LEÍRÁST A http://www.nyihaha.tuti.hu/ oldalon találhattok!Üdv: Gábor Péter!!!

#294 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 22. - 18:17

No végre net közelbe kerültem, ez a hét kissé rohanósra sikeredett, így csak Rosinante tanyáján tett látogatásunkról írtam, SOMA barátunk kimaradt az emlegetésbõl.(A Lómenhely Balástyán topikban olvashatjátok a rövid összefoglalót.)Miután összegyûjtögettük a rõzsét páran még sötétedés elõtt elhúztunk, hogy elérjük a kompot Mindszentre.Ugyan majdnem az utolsó pillanatban jeleztük jöttünket, azért János természetesen megoldotta, hogy legyen helyünk a bölcsiben és kaptunk "hand made" vacsit is! Este végre sikerült leülni beszélgetni, már nagyon hiányzott (régebben, mikor gyakori vendégek voltunk, éjszakákat vitáztunk mindenféle lovas dolgon és erre egyre rikábban adatik meg az alkalom) és ismét belaktuk a bölcsi konyháját, mint régen :DSokat ugyan nem aludtunk, reggel szinkén sk reggelivel vártak, majd tanyalátogatásra indultunk páran. Lóra sajnos nem ülhetek, de azértjó volt látni, hogy mennyire megnõttek-erõsödtek a csikók és a "régi" lovak is kikerekedtek. Nem hiába a legelõ pótolhatatlan. Egész állatsereglet van ám már ott, tehén, pulyka, malac, liba, egész kis állatkert és egész nagy ménes :ang:Sajna sok idõnk most sem volt, így egy rövidke lovaglás után indultunk is haza. Remélem 2007-ben már többször lesz módunk a Mihály tanyán egrecérozni a lovakat :dev:Itt is: Isten éltessen Soma!

#295 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 23. - 19:19

No végre net közelbe kerültem, ez a hét kissé rohanósra sikeredett, így csak Rosinante tanyáján tett látogatásunkról írtam, SOMA barátunk kimaradt az emlegetésbõl.(A Lómenhely Balástyán topikban olvashatjátok a rövid összefoglalót.)Miután összegyûjtögettük a rõzsét páran még sötétedés elõtt elhúztunk, hogy elérjük a kompot Mindszentre.Ugyan majdnem az utolsó pillanatban jeleztük jöttünket, azért János természetesen megoldotta, hogy legyen helyünk a bölcsiben és kaptunk "hand made" vacsit is! Este végre sikerült leülni beszélgetni, már nagyon hiányzott (régebben, mikor gyakori vendégek voltunk, éjszakákat vitáztunk mindenféle lovas dolgon és erre egyre rikábban adatik meg az alkalom) és ismét belaktuk a bölcsi konyháját, mint régen :DSokat ugyan nem aludtunk, reggel szinkén sk reggelivel vártak, majd tanyalátogatásra indultunk páran. Lóra sajnos nem ülhetek, de azértjó volt látni, hogy mennyire megnõttek-erõsödtek a csikók és a "régi" lovak is kikerekedtek. Nem hiába a legelõ pótolhatatlan. Egész állatsereglet van ám már ott, tehén, pulyka, malac, liba, egész kis állatkert és egész nagy ménes :ang:Sajna sok idõnk most sem volt, így egy rövidke lovaglás után indultunk is haza. Remélem 2007-ben már többször lesz módunk a Mihály tanyán egrecérozni a lovakat :dev:Itt is: Isten éltessen Soma!

A kapu nyitva áll, mindig szivesen látlak benneteket s valóban régen sikerült enyit beszélgetni . A jó kívánságot köszi.

#296 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 24. - 12:20

Minden csonrád-megyei fórumosnak és lovasnak Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

#297 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 24. - 14:39

Minden csonrád-megyei fórumosnak és lovasnak Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Köszi és viszont kívánom! :ang:

#298 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 4:37

Csongrád-megyei lovasok, fórumosok! Kívánok nektek sikerekben, lovas örömökben gazdag Boldog Új Évet!!!! MJ

#299 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 17. - 8:42

Sziasztok lovasok!Mizujs? Hogy megy a lovazás? Hogy álltok a lovaglás tudományával? És a lovak a fejlödéssel?:DÉn végre kész vagyok a vizsgaidöszakommal:D NAgyon szupi, végre ráérek, és ki is megyek egy hatalmas terepre Csinivel... De lehet ugro edzés lesz belöle.. .még meglátom:)Továbi jo lovazást mindenkinek..

#300 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 19. - 6:54

Gratu Ági, remélem a vizsgák is jól sikerültek. :yeah: Csinivel meg mostmár akkor tessék foglalkozni, hallom, h milyen jó már, örülök, ez a Te érdemed. :ang: Én is mesélek majd, ha túlvagyunk hétvégén a versenyen, mert most nagy a káosz az én fejemben és Hugó fejében is.. Remélem azért a ez a pályán nem fog annyira meglátszani. :confused:

#301 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 21. - 12:29

Ugyik legyetek a versenyen. Majd ird meg milyen volt. Meg mibe mentetek. Puszi

#302 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 21. - 16:25

Na hát, most értem haza, gondoltam leírom a fejleményeket. A kisebb pályán hibátlant mentünk, egy kicsit necces volt, belenézegetett az ugrásokba, és nem is volt olyan folyamatos pálya, mint annak lennie kellett volna. A nagyobbon pedig kettõt vertünk, az egyik egy meredek, ahhoz alig értünk hozzá, a másik a kettesugrás második eleme, amibe pedig full beleugrottunk.. :rolleyes: Erõsen gondolkodtam, hogy nem érünk át.. De végülis nem volt olyan gáz, igaz megint a folyamatossággal voltak bajok.. Meg egy kicsikét bepörgött Hugó, a közönségre nagyon haragszik, ki is küldött nekik egyet bent pályán. Hm, nem kellenek azok oda. :D Szóval úgy összegezve: nagyon van még mit fejlõdnünk. :ang:

#303 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 24. - 22:35

Gratula Dodó. Habár a közönséges részt nem értettem:D De gondolom nem dijazza h ott vannak az emberkék:) láttam a neten is az eredményt, tök jol sikerult.. ne szerénykedj:D Bárcsak mi igy mentunk volna Csinivel már az elején. Na további sok sikert.(elmegyek sielni, tehát egy darabig nem olvasom)

#304 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 25. - 8:20

Köszi Ági, kedves vagy. :rolleyes: Majd meglátjuk mi lesz belõlünk. :ang: Neked jó sielést, és majd mesélj, milyen volt! :D Többiek? Miújság Veletek csongrád-megyeiek??

#305 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 1. - 9:17

Sziasztok csongrád megyeiek!Gondolam ide is beírom, hátha valakit érdekel közületek!Fajtatiszta Jack Russer kiskutyák eladók! Két alom született, 4-4 kiskutya, ebbõl még van 6. 7 hetes körüliek, és gyönyörûek. :ang: Képek róluk:kicsikkicsik2kicsik3a két büszke mami!Érdeklõdni tudtok magánban, vagy e-mailen, ha komoly, akkor adok egy telefonszámot!

#306 bigblue

bigblue

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 398 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 5. - 9:25

***** LOVASBÁL *****2007. február 10-én lovasbál lesz Szegeden a Kék Csillag étteremben, svédasztalos vacsorával, zenével.Belépõ: 5000 Ft.Pontosabb információ, helyfoglalás:Berente Sándor, tel: 30/46 36 406

#307 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 6. - 8:47

Sziasztok csongrádiak! Ha valakit érdekel Dallos Gyula edzõtábora kortól, tudástól, lovas szakágtól függetlenül jelentkezhet. Íme a kiírás: http://www.lovasok.h...dex.php?i=16617

#308 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 6. - 10:45

Lovarda Avató verseny Hódmezõvásárhely !február 17.-én !Gyerek ügyességi és ugró verseny . A pontos kiírást délután megpróbálom feltenni .

#309 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 7. - 8:14

Kedves csongrád megyeiek!Most hétvégén sajnos elmarad a lovasbál.. Az influenza járvány miatt sokan visszamondták, így nem érdemes most megrendezni. De remélhetõleg, ha sikerül megkapni megint az éttermet, akkor bepótolja a szervezõség. A pontos idõpontot még senki nem tudja, majd értesítenek mindenkit. Addig is, jó lovazást és kellemes kikapcsolódást minden csongrád megyei lovasnak!gabóca!Érdekel a kiírásod, várom, hogy feltedd! :)

#310 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 7. - 10:18

2007.február 17.-én a Dél-Alföldi Lovasudvar Fedeles Avatót rendez ! I. Gyermek Ügyességi gyakorló verseny 10 db ügyességi akadály ( ugrás nélkül )II. Amatõr lovasok díjugratása 9 db 80 cm-nél nem magasabb, 80 cm-nél nem szélesebb ugrás , egy kettes ugrással . Elbírálás – egyszeri összevetés az alappályán hibátlan lovasok között .Fedett Verseny pálya : 21 m x 44 m Versenybíró : Kucsora István Indulhatnak : mindenki , kobak használata kötelezõ .A verseny 9 órakor kezdõdik .Startdíj : 2000.FtDíjazás : 1-6 hely szalag az elsõ helyezettek tárgyjutalom A versennyel kapcsolatos információ : Keresztes Lajos - 30-383-1299Minden lovas barátunkat és érdeklõdõt szeretettel várunk !

#311 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 7. - 15:00

Egy kérdés? Külön póni szám nincsen? Pl. az ugróban. Vagy ez megoldható pónis nevezések esetén?

#312 Guest_gabóca_*

Guest_gabóca_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 7. - 15:27

Dodó !Nem tudom a kérdésedre a választ .Szerintem hívjátok fel a Lajost , megadtam a számát .

#313 Dodó

Dodó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 13. - 8:16

Köszi. Beszéltünk vele, õ sem tudott túl sok mindent mondani. A kezdéseket nagyjából. Hát akkor gondolom ott derül ki, hogy egyáltalán el tud e indulni a póni. Na mindegy, remélem igen... :rolleyes:

#314 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 27. - 18:52

Farsang !A Dél-Alföldi Lovasudvar az elõzõ évekhez hasonlóan megszervezi a városban a jelmezes lovas felvonulást .Ebben az évben a város is szervez mellé farsangi programot .„Temessük a farsang farkát!” télûzõ farsangi felvonulásHódmezõvásárhely 2007. március 2.LOVASOK PROGRAMJA15.00 Dél-Alföldi Lovasudvar jelmezes lovasainak hívogató felvonulása a városban 15.00 Lovas kocsik kiállása a Szent István u. 75. szám alatti általános iskolához.15.00 – 15.30 Menet kocsira ülése, menet beosztás15.30 Dél-Alföldi Lovasudvar lovasai csatlakoznak a menethez15.30 Menet indulása Útvonal: Szent István u—Teleki u. – Szántó K. J. u. – Kossuth tér – Szõnyi u. – Oldalkosár u. –Tájház Az útvonalat a Rendõrség biztosítja. A Kossuth térre az eligazítás szerint a zenekart ésA komédiásokat szállító kocsik fordulnak be, a vörös téglás résznél, a többi kocsi várakozik az út mellett, vagy az Alföldi Galéria elõtt. Innen tovább indulnak a Tájházhoz.16.00 Érkezés a Tájházhoz. Menet VÉGE. Itt érdekes népi játékok és porgramok lesznek .Minden érdeklõdõt szívesen várunk !

#315 greyhound

greyhound

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 755 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 5. - 12:17

Sziasztok!Munkát keresek Csongrád megyei istállóban (szegedi vagyok). Ha tudtok ilyet magánban jelezzétek légyszi! :) Köszííí!

#316 sanya

sanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 106 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 6. - 19:45

Sziasztok!Április 29.-én Vásárhelyen amatör fogathajtó verseny lesz amely a Csongrád megyei amattör bajnokság I. fordulója a XIV. Alföldi Állattenyésztési Napok keretében. A versenykiírás és a nevezési lap pár nap mulva megtalálható a www.hodmezogazda.hu honlapon.

Edited by sanya, 2007 március 11. - 21:51.

#317 Dél-Alföldi

Dél-Alföldi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 608 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 27. - 17:02

Április 01.-én Tavasz köszöntõ lovas túrát szervezünk Hódmezõvásáhelyen .Indulás a Dél-Alföldi Lovardából és érkezés kb 10 km megtétele után Mártélyra .Ebéd a Bütyök csárdában , majd vissza lovaglás .Várunk minden lovas barátunkat !

#318 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 20:19

Sziasztok, van ötletetek, hol tudnék szénát venni, lehetõleg Kistelek közelében? Illetve egy jól dolgozó kovácsot is keresek, csak körmölni kell a menhelyes gebéket, azt viszont rendesen. Egy környékbeli "szakit" már kipróbáltunk, nem nyert. :rolleyes:A tippeket elõre is köszönöm. :)

#319 Pacika

Pacika

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 1. - 18:58

Dél -Alföldi!Nem tudom, ti hol voltatok, mi készültünk, s ott voltunk! Szóval csak annyit, hogy örülünk, hogy találkozhattunk veletek! Vagy csak áprilisi tréfának szántátok? Mert annak nem volt a legjobb....Vagy mi értettünk félre valamit?

#320 SOMA

SOMA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 84 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 2. - 6:12

A felhívás többszöri átolvasása után úgy gondolom, ebben az esetben akár áprilisi tréfa, akár más miatt sikerült Mártélyon találkoznunk a vásárhelyi lovasok híján magunkkal, - azért más van. Vásárhelyen s környékén mindenki tudja, a tavasz köszöntõ lovas kirándulás különösen ilyen szép idõben sok lovas ember, családok, barátok találkozója, könnyed kirándulása volt.Ahogyan visszaemlékezem régebben (mint most is) több mindszenti lovas a szegváriakkal közösen el- kocogott még a Lúd-vári gátõr házig is az ünnep, a barátok kedvéért .Jelen esetben Mártély Bütyök csárdához vártuk a Dél-Alföldi lovarda szervezésében a lovas cimborákat, de hiába. Nos lehet ezer oka, hogy otthon maradtak, de (s én ezt tartom bántónak sõt tiszteletlenségnek) a Bütyök csárdában még csak nem is tudtak arról, hogy ilyen lovas megmozdulás lesz, holott nekik kellett volna a felhívás szerint a vendéglátást biztosítani, egyszerûen nem is várták a lovasokat!Szóval "kedves szervezõk" úgy gondolom megbuktatok. Legalább is az ott lévõ mindszenti és szegvári lovasok szemében biztos. Lehet poénkodni is rajta, mi is azt tettük, amíg hazafelé úton nem találkoztunk lovas cimborával, aki elmondta, már nem ez az elsõ eset, amikor megbuktatok ilyen jellegû események szervezésével a közel múltban.Szervezõk,amit tettetek az nagy mértékû felelõtlenség, más lovas emberek semmibe vétele,lenézése akár tréfának szántátok, akár szervezõi hanyagság volt az ok. Tudom hogy több rendezvényt,versenyt lebonyolítottatok már, azt is tudom milyen helyet foglaltok el a vásárhelyi lovaséletben,(éppen ezért bántó) most elveszítettek néhány lovas barátot az biztos. Lehet nektek ez nem számít. Üdv:Mihály János