Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#281 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 14:19

Nanáá :gm: :dev: eh elképzelem argit dijlónak, :kir: tééleg jól ugrik? :ang:

#282 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 14:20

aha, voltam vele ügyességin, az engler átkönyörögte egy 30 cm magas ikszen, de csak másodszorra vitte...az egész akadályt:D

#283 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 14:23

Hihihi :D :D :D ééédepofa Argi, gondolta magában énse erre teremtettem :D nem ugy mint popi :dev: szóval akkor argi a megtestesült tereplóóó :yeah: :kir:

#284 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 október 28. - 14:24

hát kb, mellékállásban konyhamalac és plüssmaci

#285 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 4. - 18:31

Egy kis programajánló: :)

MEGHÍVÓ

Kedves érdeklõdõ lovasbarátaink! Szeretettel meghívunk Benneteket

A FURIOSO – NORTH STAR LÓFAJTA KEDVELÕINEK TALÁLKOZÓJÁRA

mottó: MIÉRT SZERETJÜK?!

Elõadások:

Fülöp Sándor fogathajtó világbajnok: A furiosok fénykora Apajpusztán

Domokos Gábor: Kapcsolódási pontok (Miért szeretjük?)

Kabály Mónika és Cseporán Adrienn: Furiosok a világhálón

Idõpont: 2007. november 10.
Beérkezés: de. 9.30 órától – 10.00 óráig
Helyszín: LAZÍTÓ-LIGET, Dabas Dr. Halász M. u. 24.
(a Halász Móricz kúria mögött)

A belépés díjtalan!
(büfé a helyszínen)
Köszönet a házigazdáknak Kozma Krisztinának és Bokros Tamásnak!

A rendezvény célja a furioso - north star lófajtát tenyésztõ, a fajta egyedein sportoló, a fajtát valamilyen módon használó lovasok, valamint a többi tradicionális magyar lófajtát kedvelõk számára kötetlen és közvetlen kapcsolatteremtési lehetõség biztosítása, miközben lovas ismereteinket különbözõ hasznos elõadásokból gyarapíthatjuk. Szeretnénk ezt a lehetõséget hagyományteremtõ szándékkal biztosítani és a fajta kedvelõi számára évente legalább egy-egy hasonló baráti találkozót megszervezni.
A találkozó elõadásaival kapcsolatban várjuk kérdéseiteket és felvetéseiteket. A hozzászólásaitokat elõzetesen írásban (a rivanics@yahoo.com ; illetve a tanczosaniko@freemail.hu e-mail címre), majd a helyszínen szóban is megtehetitek.
Bõvebb információt a 06/20- 331 62 15 telefonszámon, valamint a tanczosaniko@freemail.hu e-mail címen kaphattok!

Minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk!

Köszönettel a szervezõk: Plutzerné Tánczos Anikó, Kabály Mónika és Ivanics Réka.

Útbaigazítás a helyszín eléréséhez: az 50-es útról a Gyóni vasútállomásnál a Vasút útra kell térni, az út végén a keresztezõdésnél jobbra fordulni a Kossuth L. u-ra, kb. 100 m után a templomnál balra kanyarodni a Tó u-ba, az y-elágazásnál jobbra térni, jobb kéz felõl már látható a helyszín.

#286 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 5. - 11:48

Köszönjük Anikó a tájékoztatást :ang: én megpróbálkozom az elmenetellel :yeah: de ez még nem 100%os

#287 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 20:11

Nah itt is zajlik az élet,örülök neki :) Lovaztok rendesen?Én már kéthete nemvoltam...Rengeteget kelltanulni,pedig eddig minden nap jártam..

#288 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 8:04

felém is nyögés van lóhiányban. vagyis ló van bõven, csakhátaz idõ. Szombat reggeltõl vasánap 2-3 óráig tudok lovagolni, akkor gyors elintézem, de akárhogyis számolom, ez 4 ló felszínes lemozgatása:(

#289 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 9:58

Én helyettetek is lovazok :ang: :D akkor :) bár én csak két packót lovagolok :P szerencsére idõm mint a tenger, :gm: inkább az idõjárás az ami beleszól... de majdcsak alakul az idõ is.... :) Zulejka, pedig hát Te mindig gyarapodsz egy ujabb lóval, uuugy irigyellek :dev:

#290 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 1:19

pedig nem kéne:( múlt héten lesütötték vilit, meg a két csikót. a csikaszok ménesbõl jöttek, nem valami barátkozósok. az egyik már szóbaáll velünk, a másiknak közelrõl még csak a senekét láttam, mert eléggé alulszocializált. pedig úgy nyerít, ha valaki bejön az istállóba, vagy mozgás van. dómi kerekedik és sunyít, argó kerekedik, csak épp nem vemhes:D a kecském meg aktuálisan nagyon szerelmes, de legalább hozzám is kedvesebb, pedig én nem tudok neki segíteni a gyönyörszerzésben. lássuk ki maradt ki. ja fanni. hugom gyötri, végülis az övé:)

#291 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 6. - 12:18

Boldog mikulást mindenkinek! :yeah: Posted Image

#292 gombocartúr

gombocartúr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 22. - 20:08

Hajrá BRONCO :yeah: :kir: :kir:

#293 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 24. - 11:03

Kellemes meghitt és Boldog Ünnepeket mindenkinek! :ang:

#294 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 13:43

És igen! Posted Image
Itt itt! Posted Image Kiskunhalas. (Ha nem is a megye csücske, csak a térgye kalácsa, de azért szeretem.)
Kiskunhalason semmiféle western-szívû nincs, én vagyok azt egyetlen az egész régióban.
Ezért vagyok kénytelen (hehe) Silverado földjére lépni, hogy hódolhassak az új szerelemnek.
Asszem szombaton mégiscsak megyek... nem tom. Ha a mamáék nem jönnek, akkor biztosan.
Anikó! BKM-is szívû! Posted Image Nem jössz? ma tudok választ adni, hogy biztosan Silveradozom-e a hét végén!

Szia !
Én is halasi vok. Te ki vagy? Western lovagolsz még? Én most kezdem tavasszal.

#295 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 14:51

Hehe. Gumilovas vagyok. Ja westernben utazom (nyeregben). Nincs kitöltve az adatlapod, és képed sincs, úgyhogy én sem tudom ki vagy. ;) Silverado a törzshelyem ég-világ kezdete óta...:)

#296 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2008 február 14. - 16:42

Lajosmizsén ismer valaki egy Mátrai nevû lovasembert?

#297 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 28. - 19:21

Bács-Kiskun megyeiek hól vagytok?? :rolleyes:

#298 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 11. - 9:42

itten, itten:D mesélj magadról:) honnan meddig és miért nem szóltál eddig, hogy létezel ebben a megyében?:)

Edited by zulejka, 2008 március 11. - 9:43.

#299 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 8:58

szia :) merről vagy?nem Te Zuli :D Téged esmerlek :P

Edited by aryka, 2008 március 18. - 8:58.

#300 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 9:55

Én Felsõszentivánon lakok!Ti merre laktok! :)

#301 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 19:07

nahát kvázi földi. inkább arinak, mint nekem, de lóilag énis inkább baján ismerek embereket.felsõszentivánit egyet ismerek:Pmégmég...van lovad? mióta lovazol? kiket ismersz stb stb...mert igen kicsi a világ...

#302 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 20:33

Igen van lovunk a lányom 6 éves és lovagól!Sajna a mienken még nem tud mert egy 2 éves 7 hónapos sportfélvér csõdõr csikó!Még csak 5 hónapja került hozzánk!Kit ismersz Felsõszentivánról?

#303 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 20:42

hát csak a keresztnevét tudom, valamilyen attila. én a bajai lovasokat a gyerekversenyen keresztül ismerem:) õ is ott szokott színre lépni 18 körül lehet. van egy aida nevû lova.a csikóról van képed vagy kik a szülei?:)

#304 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 20:50

Akkor csak a Lakatos Attiláról lehet szó!Ismerem itt lakik tõlünk nem messze!Szokott a lányom is indulni a versenyeken neve Mikó Maya!Te is szoktál indúlni?Van képem a lovunkról!Adj e-mai címet és küldök!Ja apósom meg fogatot szokott hajtani kettõ pónit!Nem vóltál még Szentivánon versenyen??

#305 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 21:15

de két éve, egy szürke kancával.aluzjeva@gmail.coma mi lovaink, ha érdekelnek, a profilolban van a képtáram és abban minden:)

#306 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 18. - 21:19

Üdv :D én felsõszentivánon nem nagyon vagyok ismerõs. Nekem innovánál van a lóállatom, a másik kettõ meg itthon :gm: ügyességi versenyekben igazán Zuli a tudóbb mert én nem jártam oda.

#307 aryka

aryka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 511 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 1. - 17:34

nahát nahát, milyen dolog, hogy ide nem is irogatunk :rolleyes: pfff

#308 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 5. - 14:22

Nah üdv mindenkinek :) Miujság ló bolondok?Mindenkinek jut ideje a lovakra? :) Én épp elvok havazva,19én vizsga van.Otthagytam a versenyzést,maradok a hobbi lovazásnál..Majd kiderül mijen lessz.Kéne már egy saját :)

Edited by Hasufel, 2008 május 5. - 14:22.

#309 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 13. - 14:02

hasufel a hõs, aki megmenti bácska becsületét. errefelé is vizsgák, meg lóhiány, mert a szerelmem eladtuk a többi meg vagy ellett vagy csikó vagy a hugomé:D lovas programban viszont nincs hiány. :yeah: de neked milyen vizsga ilyet fiatalon? vagy zseni vagy és már felsõoktatásban?:D

#310 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 15. - 9:42

:D Köszi,érdemrend nincs? :D Már eladtátok a lovakat? Apa itt mondta h segítsek keresni gazdát.Mondom itt vok én :D merhogy ismeri apudat :) Izé hát szakvizsgázom :) Tudod én nem érettségiztem,majd 3 év múlva. Pénteken megyek lózni,múlthéten is voltunk és olyan ûberkirály terepet mentünk h huuuu :)

#311 zulejka

zulejka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.066 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 21. - 14:51

micsodiii? szóval apáink ismerik egymást? és ezt te miért nem mondtad? egyátalán honnan tudod kivagyok? ésésésés.... jajdeizgatott lettem :D és voltál már nálunk is? meg ismered a lovainkat? :eek: mein gott ;) csaka mirzát adtuk el. arginak lóg még a lába kifelé, de annyira édi. kétlem, hogy bárki el tudná vinni:D

Edited by zulejka, 2008 május 21. - 14:53.

#312 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 21. - 19:34

:D Azt nemtudom h kivagy(najó képrõl :D ) meg apa megkérdezte apudat h milyen néven vagy itt :D ennyi :) Azért nem mondtam mert nemrég mondta nekem apa :) Aztán uttána írtam ide.A lovaitok sem ismerem és nem voltam nállatok még. :)

Edited by Hasufel, 2008 május 21. - 19:34.

#313 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 10. - 14:36

Nah mi ez a punnyadás ismét? :D Mesélek én akkor.Túlvagyok a vizsgáimon,sikeresen :) Lovazok ha csak tehetem,hálistennek minden nap szinte. :) Vá most olvasom nem lessz Tatár :( pedig úgy készültünk,mentünk volna,tényleg innen senki nem akart jönni? :)

#314 Guest_Gyöngyi_*

Guest_Gyöngyi_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 20. - 12:55

Szia Hasu! Mi egyéni kalózakcióba kezdtünk. A tatári Tutuval ledumáltuk, hogy mégis lemennénk hozzájuk a hónap végén. Kb 10-15 fõs csapattal, és pont Heténybõl lesz az indulás :) Tutunak nem kell velünk törõdni, nem kell extra kiszolgálás, csak a placcon szorítson nekünk egy kis helyet, illetve a sátrainknak, no meg persze a lóállatoknak :D Mindent viszünk magunkkal, gondolok itt az emberi és lókajára, csupán csak vizet kérünk-kéregetünk Tõle. Aztán meg majd benyújtja nekünk a számlát, az esetleges általunk okozott kényelmetlenségekért, és minden rendben lesz. Ha gondolod, magánban elküldöm a párom telefonszámát, és konkrétabban meg tudod vele beszélni a dolgot. Én majd csak autóval megyek, de a párom lóval.

#315 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 23. - 17:41

Szia. Hmm jól hangzik.De sztem akkor szólni kellene a többieknek is nem?Hiszen innen is annyian szeretnének jönni.Vagy Tutu csak nektek engedélyezte? A tel.számot szívesen fogadom,akkor beszélek vele.Köszönöm :)

#316 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 24. - 13:31

törölhetõ

#317 hugo

hugo

Új vendég

• Fórumtag
  • 15 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 9. - 16:19

Sziasztók! Valaki nem lakik Lajosmizse környékén?jó lenne lovasokkal találkoznom és barátkóznom,egy kicsit be vagyok fásulva a tanyámon,pedig 3 gyönyörû pacim van.Válaszoljatók4 :yeah:

#318 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 13. - 12:45

Nah kihalóban a topic. :( Kérdés: valaki v valakik akik hozzám közel laknak szombatonként késõ du nincs kedvetek terepre jönni? nincs kedvem egyedül,néha jó amikor arra van szükségem...de már jó lenne más lovasokat is látni :)

Edited by Hasufel, 2008 július 13. - 13:09.

#319 bonusz+manusz

bonusz+manusz

Új vendég

• Fórumtag
  • 20 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 30. - 16:45

Sziasztok Mi nem rég költöztünk Lajosmizsére és jó lenne lovasokkal is megismerkedni, de sajnos ez eddig nem jött össze. nem mintha másokat is ismernénk :dev: nem tudtok itt mizse környékén egy tavacskát ahol lehet pacikat úsztatni? :D

#320 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 11. - 14:12

haliho emberkek!:)becsatlakoznek a kisse punnyado forumozasba:Dmar meg ne sertodjetek, de eleg regi az uccso bejegyzes.egyebkent kecskemeti vok, van egy furiosom bertartasban,hat kb ennyi magamrol.most gyogyulok fel egy rohadt nagy esesbol,ugyhogy majd megorulok,hogy nem ulhetek lora:Smegy el a nyar,es en max augusztus utolso par napjaiban kezdhetem ujra(orvosi utasitas:().mikozben szeptembertol egyetem es azt se tom elkepzelni,hogy milyeen lesz majd,hogy csak hetvegen tudok lovazni...:Svki hasonlo cipoben esetleg? :(