Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovarda kerestetik

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
436 válasz a témához

#281 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 14:56

Sharmi hello!!!Képzeld az nagy ANgliában jó szelek fújnak.Hallotad?

#282 sármi

sármi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 567 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 15:31

Nem hallottam te is kiugrasz utánnuk? Posted Image

#283 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 20:56

Azt azért nem!Mit csinálnék ennyi AMAZON közt egymagam?

#284 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 21:14

No igen, szeptemberben már nem jártam arra... ez igaz.

#285 Ortadon

Ortadon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 175 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 10:28

Én ide járok lovagolni: http://lovarda.fpn.h...lovarda.fpn.hu/

#286 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 24. - 12:43

nem volt idõm most jobban megnézni, de khm érdekes jelenség a csikós srác az angol felszerelésû, fülvédõs lovon :gm: még ha színben harmonikus is :Delnézést, nem bírtam ki :dev:

#287 Kanga

Kanga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 26. - 17:55

[Törölhetõ]

Edited by Kanga, 2005 november 15. - 8:58.

#288 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 4. - 15:13

hy!!szeretném megtudni Miskolcon a görömbölyi lovarda telefon számát!! Nagyon fontos lenne!! elõre is köszi!

Edited by Topy Baba, 2005 július 4. - 15:14.

#289 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 18. - 18:16

Mindenkit sok szeretettel várunk a megújult PEGAZUS LOVARDÁBANKellemes kikapcsolódás az egész családnak!- futószáron felnõtt és gyermek oktás- terep és túralovaglás - sétakocsikázás 2-4 fogatban- szülinapi és céges bulik- bográcspartykElérhetõségek:Németh TamásTelefon: 20/33-60-460Cím: 2217 Gomba, Deéssy Pál utca 20.E-mail: pegazus_lovarda@freemail.hu vagy horses05@freemail.hu

#290 Kislovas

Kislovas

Csikó

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 14:50

Szia Klari!Nem tom, hogy találtál-e már helyet a pacinak, de én 2-t kapásból tudnék ajánlani:1.: Budapesttõl fél órára van, Pilisen. Csilló Lovasiskola. Szép, rendezett hely, kérésre -úgytudom- ugró edzéseket tartanak, napközben karámban vannak a pacik, jó terep van arrafelé, nagykör, karám.... Asszem 30 és 35 ezer között van a havi tartás.2.: Budapesttõl kb. 1-másfél órára van, Móron. A Hétkúti Lovarda. Még csak egyszer voltam ott, de remek hely. Gyönyörûen kialakított karámok, jó terep, szép boxok, étterem, szálloda...Ez nem tudom, hogy mennyibe kerül, de egy óra lovaglás, karámban 800 Ft. Ha érdekel valamelyik, tudok tel. számot küldeni!Sok sikert! :)

#291 shagan

shagan

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 10:51

Bocsi hogy megszólalok :dev: : megújult a Pegazus lovarda?Megnéztem a honlapot, és hát gondoltam szívesen elmennék...például a lovakat megtakarítani (fényképezés elõtt legalábbis), az istállót kicsit kitakarítani. És szívesen adnék nekik egy kicsivel több ennivalót is.És végre megtudtam a nagy titkot: terepen tanul az emberfia a lótól...hogy mit? hát majd a ló elmagyarázza. :yeah:

#292 Bonamy

Bonamy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 9:49

Sziasztok!Nem tud valaki Veszprém megyében, lehetõleg nem nagyon messze Veszprémtõl egy western pacizást oktató lovardát? Ha tudtok, lécci írjátok meg!!Köszi:)

#293 Bella

Bella

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 0:09

Sziasztok !Siófok Bella Lovas Udvar

#294 Ditapaci

Ditapaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 299 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 13:18

bocs, de ide is beirom, mert tobb olyan forum van ahol felteheto a kerdes.En 2 honapja a Honvedban lovagolok, es meg vagyok elegedve a lovakkal, oktatokkal, lovaszokkal. (jopar helyen megfordultam mar 10 ev alatt, van viszonyitasi alapom. Biztos van jobb, de nekem akkor is tetszik.) nem setalovaglas, de nem is azert mentem oda. Az istallok tenyleg itt-ott lepukkantak, de sajna a legtobb allami tulajdon igy jar - azert igyekeznek rendbe tartani. Draga, de hat megiscsak Budan van egy tok elit helyen, jo kozlekedessel. kozvetlen terep nincs de a maganlovasok ki tudnak jutni ha nagyon akarnak. ugy tunik hogy a jovo evben tudok lovat venni, ezert elore erdeklodom, hogy tudtok e olyan lovardat (arakkal) ahol normalis korulmenyu bertartas, ugro oktatas es fedeles is van es nincs 3 napi jarofoldre. A Muegyetemtol szamolom a tavolsagot. Cinkotan jartam (Pluto ajanlotta), nagyon tetszik, legszivesebben oda mennek, de sajna kicsit messze van. A Mega Farmos Ildikoval beszeltem, nagyon kedves volt, de sajna az nagyon nagyon messze van nekem. Lehet hogy maradok a Honvedban ha nincs mas, mert ez van a legkozelebb, de tenyleg kicsit huzos az ar..., plane hogy plusszba szeretnek oktatast is igenybe venni.ha tudtok valamit ajanlani, nagon megkoszonnem!

#295 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 9:57

Sziasztok!Százhalombattán szeretnék lovagolni tanulni. Két lovarda van és ha jól tudom mindkettõ oktat is. Tudna nekem valaki segíteni, melyik a jobb? Teljesen kezdõ vagyok és kissé tanácstalan.Köszi, Kicsi Mokaszin

#296 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 11:02

Szia Kicsi Mokaszin!Lovagoltam néhányszor Battán. A lovarda nevét sajna nem tudom, de a tulajt Mikinek hívták. Elég szimpatikus hely volt és tetszett a hozzánk állásuk. :D Egyébként szerintem akkor jársz a legjobban, ha kipróbálod néhányszor mindkettõt és a tapasztalataid alapján döntesz, hogy hol ragadsz meg huzamosabb ideig.

#297 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 12:27

Kedves Lombardo!Köszönöm válaszodat, és asszem megfogadom a tanácsodat. Látom, hogy régi lovas vagy itt a fórumon....tudsz nekem valamit mondani arról, hogy (bár gondolom a rátermettségtõl is függ) hány leckét kell vennem kb., hogy egyedül lovagolhassak? Nagyon szeretnék már ott tartani...Üdv.Kicsi Mokaszin

#298 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 12:36

Képességtõl függ szerintem és, hogy milyen rendszeresen tudsz kijárni.Szerintem egy heti 2-3-szori edzés mellett hamar lekerülhetsz futószárról (átlag 1-2 hét) általában, utána jöhet az osztálylovaglás, pályamunka. És ha már biztosan ülsz elõb-utóbb kivisznek terepre.Idõben ezt nehéz lenne megsaccolni, mivel személyenként változó ki, hogy halad. És lovasiskolánként is eltérõ, hogy kit milyen szintû lovastudással engednek egyedül kóricálni a lóval.Vágj bele és hamar kiderül! Jó lovazást! :kocc:

#299 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 12:49

Hát ja! Igyekszem kijárni majd szorgalmasan mert naggggyon régi vágyam a lovaglás (kb tíz éves). Köszi a tanácsokat és remélem minél hamarabb megoszthatom veled (veletek) elsõ lovas élményeimet. :D

#300 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 12:53

Úgy legyen! :ang: A fényképezõt ne felejtsd otthon! ;)

#301 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 10. - 14:09

Na, ha ezt nem mondod, valószínüleg eszembe sem jut! Pedig biztos hatalmas lesz....majd meglátod :cool:

#302 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 11. - 20:04

Szeretném megtudni a pátkai Red Horse Ranch telefonszámát.Elõre is köszi,ha valaki tudja.

#303 Kicsi Mokaszin

Kicsi Mokaszin

Új vendég

• Fórumtag
  • 12 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 13. - 18:18

Red Horse RanchPál ZoltánPátka, Sósér dûlõ20-928-8280

#304 phanny

phanny

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 16. - 13:03

Sziasztok!Gödön nem tudtok olyan helyet, ahol jó a lovas oktatás????

#305 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 19:38

Sziasztok!Lovardát keresek Bp közelében a budai oldalon max 40km-re, ahol vannak karámozási lehetõség(egész v.fél napra) és fedeles lovarda is. Ha tudtok kérlek segítsetek, mertr sürgõs lenne a lovarda váltás ló egészség miatt.Elõre is köszi a segítséget! Kutyus

Edited by Kutyus, 2006 január 23. - 19:45.

#306 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 20:33

Zsámbékon ismered a Szt. Györgyöt?Csak 38 km, a budai oldalon. :gm:

#307 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 20:37

Zsámbékon ismered a Szt. Györgyöt?Csak 38 km, a budai oldalon. :gm:

Hozzászólás megtekintése

Nagyon vicces vagy! Nem megyek visza a Szt. Györgybe, mint lótartó.Szóval még mindig kutatok.

Edited by Kutyus, 2006 január 23. - 20:38.

#308 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 20:38

...

Edited by Kedd, 2006 január 23. - 20:51.

#309 Kutyus

Kutyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 357 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 20:46

Lótartó?!Nem madarad van?

Hozzászólás megtekintése

Ha kérhatném NE itt offolj, inkább a zsámbéki topicban!!!! KÖSZI!!!!!

#310 daklugie

daklugie

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:08

Sziasztok!MINDENKINEK, AKI LOVARDÁT KERES!Bp-tõl nem messze, Monor mellett (gombán) tudok egy nagyon jó helyet. A számos saját ló mellett bértartást is vállalnak. A fiatal, jó társaságba új tagokat keresnek. A terep gyönyörû, a lovak nagyon jók, a hely rendkívül kedves, hangulatos.A bértartóknak mondom, hogy ez egy nagyon jó hely!Kitûnõ az ellátás, télen még répát is kapnak a lovak.Van karám, legelõ, és nagyon jó terepeket lehet menni. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a gombai PEGAZUS LOVASUDVARRAEzen a számon elõre is lehet érdeklõdni:Németh Tamás: 06203360460Gyertek minél többen, gyarapítsuk a jó társaságot!

#311 daklugie

daklugie

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 20:09

Sziasztok!MINDENKINEK, AKI LOVARDÁT KERES!Bp-tõl nem messze, Monor mellett (gombán) tudok egy nagyon jó helyet. A számos saját ló mellett bértartást is vállalnak. A fiatal, jó társaságba új tagokat keresnek. A terep gyönyörû, a lovak nagyon jók, a hely rendkívül kedves, hangulatos.A bértartóknak mondom, hogy ez egy nagyon jó hely!Kitûnõ az ellátás, télen még répát is kapnak a lovak.Van karám, legelõ, és nagyon jó terepeket lehet menni. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a gombai PEGAZUS LOVASUDVARRAEzen a számon elõre is lehet érdeklõdni:Németh Tamás: 06203360460Gyertek minél többen, gyarapítsuk a jó társaságot!

#312 skandináv

skandináv

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 21. - 15:15

Sziasztok! :yeah: Ha meguntátok, hogy fizettek valamiért, amit nem kaptok meg, ha elegetek van abból, hogy alapvetõ dolgokért (tiszta alom, vizezett széna, karámozás, idõben való etetés) kell vitáznotok.ha bántják a lovatokat (vagy csak "félti a fejét", ki tudja mitõl???)gyertek és nézzetek körül nálunk! Bértartást vállalunk XVII. kerületben, Ferihegy környékén, skandináv szinvonalon, Siuox almolással (por mentes!!!), igény szerinti takarmányozással (megbizhatóan), szerintem kiválló terep adottságokkal, karámozással, állandó állatorvosi felügyelettel!!! Érd.: 06 30 355 1587 vagy: 06 20 448 6420

#313 Rivális

Rivális

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 23. - 12:22

Helló!Sajnos szerintem is gyakori probléma ez ! Örülök, hogy végre valakinek a bértartók közül is eszébe jutott, hogy a tulajdonos is a világon van. Király az elképzelésetek, :guny: Rivális

#314 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 8:48

Ismerõsöm ismerõsének 7 éves kislánya számára Törökbálint, vagy Érd környékén keresnek oktatót, illetve lovat. A 11.kerületben laknak, Pilisvörösvár, ahol mi vagyunk, messze van nekik. Ha tudtok valamit, írjatok! Köszi.

#315 Maka

Maka

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 9:02

Csepel-sziget, Lakihegy és Halásztelek között: www.lovastelek.hu. Ez nincs olyan messze nekik.Mari

#316 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 19. - 9:18

Köszi, már meg is írtam neki.

#317 KisAni

KisAni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 12. - 17:47

Sziasztok!Szeretnék nyáron lovak körül dolgozni, megköszönném, ha valaki segítene nekem ebben! Ha lehet, westernes helyen, de ez nem fontos! Fóton lakom, 16 éves lány vagyok, van lovas tapasztalatom és nagyon szívesen csinálnám, ha lenne rá lehetõségem!! (lepucolás, nyergelés fel-le, istálló takarítás, etetés stb...)Ha tudsz ilyen helyet, ahová mehetnék, légyszi szólj magánban, nagy a biroanita@fotnet.hu címen! Köszi! :)

#318 Chronos

Chronos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 13:44

Ismerõsöm ismerõsének 7 éves kislánya számára Törökbálint, vagy Érd környékén keresnek oktatót, illetve lovat. A 11.kerületben laknak, Pilisvörösvár, ahol mi vagyunk,  messze van nekik. Ha tudtok valamit, írjatok! Köszi.

Hozzászólás megtekintése

A Pasaréti Honvéd Lovardát tudom ajánlani, kedves oktatók, tündéri lovak, jó pályák, fedeles, kultúrált környezet stb. www.honvedlovarda.hu

Edited by Chronos, 2006 május 26. - 13:46.

#319 Chronos

Chronos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 304 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 13:47

"Bértartás Budapesten a Pasaréti Honvéd Lovardában.Bokszos elhelyezés, napi háromszori széna és abrak, 62x25 méteres fedeles lovarda és nyitott pályák, vágtapálya, jártatógép, karám, öltözõk. Sík- és ugróedzés szakképzett oktatóktól, sportegyesület. Tel.: +36709452393, +36204339987, +36209553485."

#320 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 14:48

Sziasztok!Baracskán ( Érdtõl 10 percre kocsival) bértartás és lovagoltatás! Decembertõl indul!boxos tartás 35 000,-/ hó/ ló, 3 lótól kedvezmény!méneses tartás futó istállóban, 25 000,-/ hó/ ló.fedeles készülõben!Saját halastóval! ( tavasztól pecázási lehetõség :yeah: )futószáras oktatás: 2500,-/ 60 perckarámban oktatás: 2200,-/ 60 percterep lovaglás: 2000,- / 60 percLegelõ tavasztól!Érd: 06-20-970-6383

Edited by Zsófi2, 2006 november 6. - 14:50.