Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#281 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 14:42

Rider, minden megoldás érdekel, max. összekommunázunk Cavval, de ne gatyázzál sokat!

#282 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 15:04

#283 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 15:28

Esetleg Jásd? :)

#284 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 28. - 15:32

Nanemáááááááá! Az hol van?

#285 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 1. - 7:35

A Bakonyban a dombok által határolt völgyben, patak szeli ketté.......Jásdon csak olyan helyet tudok ,ami egy picit munkás (újra kell rakni a házat keriteni a területet és venni hozzá még egy darabot stb) Amúgy gyönyörû vidék .........

Edited by RIDERMAN, 2005 augusztus 1. - 7:38.

#286 Fövenyi

Fövenyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 3. - 12:48

Jásd esetén bátran forduljatok Lámpáshoz, neki van ott egy nagyon közvetlen humán értelmiségi ismerõse. + Egy ottani erdészt nekem is volt szerencsém megismerni.

#287 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 21:40

Üdv Mindenkinek!Tanyát nem tudok, viszont egy eladó "régi százas" szarvasmarha istállót tudok Fehérvárcsurgón! Nagyon szép helyen van, pont a víztározó mellett. Érdeklõdés esetén bõvebb info-val szolgálhatok!Cav.:ha tényleg lovas állást keresel, Dinnyésen tudok egyet. Magyar sportlovakat tenyésztenek, kb. 13 ló van, abból is 4-5 a felnõtt kanca, a többi csikó. Megmondom õszintén nyugdíjas állás, ha valaki megbecsüli magát. A tulajdonos egy nagyon rendes fiatal házaspár. Szállást, kaját is adnak, ha kell.

#288 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 20:22

Jöttök 13-án szombaton? Megkérdeztem mindent, lehet jönni lóval, akár éjszakai szállás is van, kajával együtt 1500 pénz per ló. A faházban kényelmesen 6 ember tud aludni, kicsit összehúzva magunkat szivacs-hálózsák kombinációval akár 10-12 is. Pár exkollégám fog jönni az ibmbõl is, egyben céges búcsúbuli is lesz. Natos, Lámpás, RM, Fövenyi, gyertek beszéljünk tanyákról is, meg mindenrõl, Falovacska, te is gyere, beszéljünk a helyrõl Dinnyésen, Petya, MM, Jhonny Tivio, ti is gyertek, lesz sör, bor, pálinka! :)

#289 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 20:40

Jó. Hányra. Oda? Ahol a jeges északi szélben dinnyét ettünk?

#290 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 21:27

Hahó!  Várpalota -Noszlop-Bakonyszûcs-Bakonynána-Lókút  most próbálom ellenõrizni õket.Üdv RM

Hozzászólás megtekintése

Noszlopra küldhetnél valami rendes lovast, mert olyan árvák vagyunk itt egyedül... :D És olvasd a gyõri topicban, mirõl maradtál le!Natos! Te is olvasd, de te nem maradsz le, remélem...! ;)

Edited by Ágimam, 2005 augusztus 9. - 21:28.

#291 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 22:02

Jó. Hányra. Oda? Ahol a jeges északi szélben dinnyét ettünk?

Hozzászólás megtekintése

Ja, oda. Pákozd, Kapaszkodó lovarda. 10.00-tól lehet jönni, elkezdünk gyülekezni, tüzet rakni, aztán valamikor elkészül a kaja délután felé. Közben, meg utána iszogatás, beszélgetés. :) Egy kis piát hozzatok, a kaját összedobjuk.

#292 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 9:23

Halihó! Augusztus 20 után költözöm Kisbérre lómenhelyezni, van valakinek tippje minél óóócccsóbb lószállításra? :( A 4 saját nyomilovamat kell átvitetnem Regölybõl + az apraja (kecskék, kutya, macska, miegyéb, saját cucc, jáááj...)

#293 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 9:30

Vontatód van? Vagy az is kell?

#294 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 9:32

Sajna minden kéne, én csak a lovakat tudom garantálni az akcióhoz. :hupp:

#295 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 9:34

Majd törjük az agyunkat.

#296 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 10:26

Köszi. :)

#297 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:04

Jöttök 13-án szombaton? 

13-án este 8 után tudok csatlakozni! :kocc:

#298 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:05

Még akkor is tartani fog? :eek:

#299 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:07

Hehhh, szerintem akkor fog csak igazán elkezdõdni. :dev: Azért majd jól viselkedjetek! :o

#300 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:18

Ajaj, akkor a Natossal kell egy faházban aludnom? :eek: :nem:

#301 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:18

Nyugi, Bokorkám, én 100 km-es körzetbõl mindig hazamegyek aludni!

#302 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:28

:huh: :o :cool:

#303 Jhonny Tivio

Jhonny Tivio

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 123 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 10. - 20:49

Sziasztok!Az a helyzet hogy megyek Csengõdre MM-ékkel,és pont szombaton van a verseny,így SAJNA :( nem tudok elmenni!De ha lesz még ilyen akkor szóljatok ám mert nem szeretek kimaradni semmibõl!Fõleg ha lesz sör-bor-pálinka :rolleyes: (de ezt most inkább hagyjuk)!!!De Cav-nek már küldtem magánt!

Edited by Jhonny Tivio, 2005 augusztus 10. - 20:50.

#304 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 12:50

Csak nem, hogy összejön valami?Versenyen vagyunk szombaton, de ha végeztünk utánna nem kizárt.....

#305 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 11. - 13:10

Cav!Szombaton arra visz az utam, remélem találkozunk!Üdv RM

#306 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 25. - 21:12

Úristen! Mi van Veletek? Éltek mééég? :eek: Cav: hogy sikerült a buli? Dinnyésrõl írtam magánt. :) Lámpás: mi van a tanyán? Mi volt a szombati versenyen? Tán nem megnyerted a csikót?:D Jhonny Tivio mesélj má' arról a csengõdi versenyrõl! :yeah:

#307 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 25. - 21:21

Úristen! Mi van Veletek? Éltek mééég?  :eek: Cav: hogy sikerült a buli? Dinnyésrõl írtam magánt. :)

Mindenki meghótt ételmérgezésben. Még én is majdnem.

#308 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 25. - 21:39

[/quote]Mindenki meghótt ételmérgezésben. Még én is majdnem.

Hozzászólás megtekintése

[/quote]Nem ittatok elég sört, bort, pálinkát! :kocc:

#309 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 26. - 17:43

Natos, kár, hogy nincs itt ilyen pofonosztós smiley! :P A buli jól sikerült, de sajnos majdnemhogy csak b.zi informatikusok voltak, Meggyes meg Natos erõsítették a lovas tábort, meg döglött emlõs húsát ették õk is ám! :D Falovacska, köszi a magánt, válaszoltam is, kár, hogy már betöltötték a helyet. Azért próbálkozok még, jó lenne lovas helyet találni. :) Vagy bármilyen melóhelyet ideiglenesen, csak fizessenek. Najó, peepshowba ablakot pucolni mégse. :D

#310 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 26. - 17:59

Cavalier, ha úgy vesszük, tényleg jól sikerült a buli, mert életben maradtam. Legközelebb én fõzök. Teát, lágy tojást, piritóst.

#311 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 13:12

Falovacska, köszi a magánt, válaszoltam is, kár, hogy már betöltötték a helyet. Azért próbálkozok még, jó lenne lovas helyet találni. :)  Vagy bármilyen melóhelyet ideiglenesen, csak fizessenek. Najó, peepshowba ablakot pucolni mégse. :D

Hozzászólás megtekintése

Sajnálom, hogy nem jött össze a meló! Ha tudok valamit, majd megint szólok! Szeretnék kérdezni valamit: Te, mint a számítógépek Tudora, nem tudnál abban segíteni, hogy hogyan lehet megszûntetni az állandóan "orrom elé ugró" Üzenetküldõ szolgáltatásokat? Remélem tudod, hogy mire gondolok! Folyamatosan elém pattannak ezek az ablakok és nem gyõzöm õket bezárogatni...persze addig semmit nem tudok a gépen csinálni, szóval nagyon unom már õket! Elõre is köszönet!

#312 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 21:36

Sajnálom, hogy nem jött össze a meló! Ha tudok valamit, majd megint szólok! Szeretnék kérdezni valamit: Te, mint a számítógépek Tudora, nem tudnál abban segíteni, hogy hogyan lehet megszûntetni az állandóan "orrom elé ugró" Üzenetküldõ szolgáltatásokat? Remélem tudod, hogy mire gondolok! Folyamatosan elém pattannak ezek az ablakok és nem gyõzöm õket bezárogatni...persze addig semmit nem tudok a gépen csinálni, szóval nagyon unom már õket! Elõre is köszönet!

Hozzászólás megtekintése

Köszi, elõre is! A héten megyek megnézni két helyet is, ha minden igaz. Öööö. Milyen üzenetküldõ szolgáltatásokra gondolsz pontosan? Mik jelennek meg olyankor?

#313 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 12:40

Íme a pontos "kórisme":Üzenetküldõ: SYSTEM Címzett: ALERTMicrosoft Windows has encountered an Internal Error. Your Windows registry is corrupted. We recommend a complete system scan. visit! www.FixRegNow.com To repair now!Aztán itt egy másik, hogy változatosabb legyen az élet:Küldõ: FROM ( milyen találékony!) na és persze a címzett mi más lenne, mint:TOTo fix the errors please do the following:1.Download eAntispy from: www.pcregistryfix.com2.Install eAntispy.3.Run eAntispy.4.Reboot your computer.Még annyit, hogy nem az angol fordítás okoz problémát, hanem az. hogy semmi kedvem ismeretlen weboldalakat letölteni... De igazán nem szeretnélek terhelni ezekkel, csak próbálkoztam, hogy esetleg találkoztál már ilyennel!

#314 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 31. - 15:12

Szerintem felmászott valami spy program a gépedre. Telepíts vírusirtót, ami rendszeresen frissíti magát, meg kéne futtatni rajta valami Ad-Aware vagy Spybot programot, ami leszedi az ilyen dolgokat. Ha meg vannak fontos dolgok a gépen, azt mentsd le elõtte CD-re, vagy valami...

#315 Falovacska

Falovacska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 1. - 14:37

Köszi a tippet! Gondoltam, hogy ez nem lesz vmi könnyû eset... Vírusölõm van, de lehet, hogy ez ismeretlen számára?! :confused: Más. Kicsit megkésve, de gratulálok a kiscsikóhoz! Szép "kis" jószág! Mikor viszed ki a mamával sétálni? :)

#316 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 21:02

Pálinkás jó reggelt Fejér megyeiek!Nagyon lapos a topic.... pedig már volt néhány esõs nap.Talán megoldódott a lopás sorozat probléma, már több mint két hónapja 24 órás ügyeletet tartunk a tanyán.Nyáron belekeveredtünk a díjugrató versenyekbe ill. leginkább a fiam.Reményeinken túl igen jól sikerültek az elsõ szereplések.Októbertõl lehet nálunk bértartani, ha valakit esetleg érdekel, részletesebben a bértartás topicban.Még mindig szívesen látok minden fórumozót a tanyán, hétvégén biztosan mindig kint vagyunk!

#317 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 3. - 14:26

Melyhez hasonló jókat kívánok én is! (mézespálinkásat)Csatlakozom, ne hagyjuk ez a topicot ennyire leülni!Most van (lenne) a szép õszi lovaglások ideje is. Részemrõl teljesen nyakig behavaztam, próbálok kievickélni belõle. Reszkess, amint levegõhöz jutok nem uszol meg egy élménybeszámolót a versenyekrõl.Az idén már lóháton nem hiszem hogy bárhova is eljutok ami fél napnál távolabbra esik. Igazából Úrhida meg Seregélyes felé kacsintgattam, de ez a a pazar nyár jól betett a lovaglásainknak. Üdv RMJa, bértartani nálam is lehet (remélem nem rontom a bótót), én még lovat is tudok hozzá adni!

#318 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 18:42

Lehet csatlakozni??? ;) Én viszont direkt rontom a boltot, már azzal , hogy a hétvégéken igen jó túrákhoz tud nálam csatlakozni a bértartó. De nyugi barátaim, úgysem találnak ránk a lógazdik :-))Eszméletlen ironikus lettem az utóbbi idõben, de azt mondják az öniróniám csak alig javít az egészen valamicskét.Van 4 üres EU standard boxom és ezek közül 2-ben még sosem állt ló. Árat direkt nem írok, úgyis havi 25-ért csinálom. :gm: (eszméletlen, olyan pofátlan vagyok hogy mindjárt kimoderálom innen magam) P.

#319 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 8:07

Lehet csatlakozni???  ;)  Én viszont direkt rontom a boltot, már azzal , hogy a hétvégéken igen jó túrákhoz tud nálam csatlakozni a bértartó. De nyugi barátaim, úgysem találnak ránk a lógazdik :-))Eszméletlen ironikus lettem az utóbbi idõben, de azt mondják az öniróniám csak alig javít az egészen valamicskét.Van 4 üres EU standard boxom és ezek közül 2-ben még sosem állt ló. Árat direkt nem írok, úgyis havi 25-ért csinálom.  :gm: (eszméletlen, olyan pofátlan vagyok hogy mindjárt kimoderálom innen magam) P.

Hozzászólás megtekintése

Jaj Petya elfelejted , hogy a legpesszimistább ember is optimista csak késöbb derül ki, nem tud olyan rossz lenni hogy ne lehetne fokozni! Na, de félre a vidámsággal. :kv: :nem:

#320 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 7. - 8:13

Hali!Tud valaki a környéken oktatót?