Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Miskolc és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3209 válasz a témához

#281 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 23:59

Ha már paródia, nemtom olvastátok-e már, nekem nagyon tetszett. Egyik színpadi beszéd vizsgámond ezt adtam elõ, megvolt a sikere, a félévben dícséretes 5ös lettem :D Szóval maguk azok?! És mind lovagolni szeretne? No, majd teszünk róla. Maguk egy óráért 120 Ft-ot fizetnek. A ló ingyen csinálja (max. szórakozásból), de ahogy magukat elnézem, rosszabbul jár.Lovat láttak már? Olyat még nem ettek? Nem baj... Mutatok én egyet. Az ott, amelyik alul van...helyesbítek, felül... Tehát a ló. Mint látják két vége van, amit egy kis zenei hallással könnyû megkülönböztetni egymástól. Ugyanis elöl böfög, hátul pedig..., ...hátul pedig a farka van. De ezt lovaglás közben nem láthatják. Ha mégis, akkor maguknak már régen rossz. Gondolom, a fejét minden biológiai elõképzettség nélkül is felismerik. Ott elöl, a száján bemegy a lóhere,... nem, nem homoszexuális...a másik végén pedig kijön a ... még jó, hogy nem narancs. A szeme a fej elülsõ részén található, ezért elõre jobban lát. Amelyik minden irányban egyformán lát, az a vak ló. Az a két hegyes a tetején nem irányjelzõ, hanem a fülei. Ez egyrészt arra való, hogy hallja amit mondok neki, másrészt maguknak van mibe kapaszkodni veszély esetén. Egyébként ez egy farmotoros állat. Hátul van két lába, ezekkel fut, elöl is van kettõ, ezekkel fékez. Mind a négy láb patában végzõdik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. Mint látják mindegyik patájára patkót szereltünk. Ez azért fontos, hogy ha valakit megrúgna, az ne tudjon reklamálni. Látják rajta a nyerget? Õseink alatta puhították a húst. Mi fölötte szoktuk, mint azt a hátsó felükön tapasztalni fogják.No most, ha maguk láttak olyan nyerget, ami alól csak a fej meg a lábak látszottak ki, akkor az nem ló, hanem teknõsbéka volt. Bírtak követni? Jó. Akkor kérem az elsõt...Már ne haragudjon, hogy megkérdezem, de magának tényleg így áll a lába? Hogy a kedves nagymamájától örökölte? Lehetetlen! Már rég kihalt volna a családjuk, ha neki is ilyen közel álltak volna egymáshoz a térdei...Gondolja, hogy közé fér majd a ló?! Talán akkor üljön fe! Nem, ne elölrõl, mert ott harap. Ugye mondtam... Ne hátulról mert ott meg rúg. Jobbra a kis épületben van az orvos, oda vigyék! Köszönöm. Kár érte, ilyen fiatalon, nõsülés elõtt...Ki a következõ? Ha adhatok egy tanácsot, oldalról próbálkozzon. Na még egyszer !!... Most egy kicsit pihenjen amíg én kiröhögöm magam. Segítsen neki! Emelje a lábát! Nem a magáét ! Nem a lóét !!!! A társáét !!..!!! Úgy! Most lendítse föl! Talán ennyire nem kellett volna.Mi az, maga baloldali? Na végre... Hé, ha maga rugdossa ki a társa fogait, akkor az állatokat miért tartjuk? Most dugja bele a lábát a kengyelbe, ne olyan mélyen, mert feltöri a térdét. Látja azt a szíjat? Az a fék, de itt kantárnak hívják. Ha meghúzza a ló lassít, ha megrántja, a ló megáll. Ha nagyon erõsen megrántja, a ló hanyat fog esni, és magának lapjával nagymértékben megnõ a légellenállása.Így nem lesz jó. Egyikük száljon le. Vagy maga vagy a majré. Igaza van. A csúcson kell abbahagyni.Mi az? Maga már fel is ült? Mit lát? A ló farát? Talán tolatni akar? Forduljon meg! Na végre! Figyeljen! Ha azt mondom: ügetés, a ló ügetni fog. Maga csak kapaszkodjon! Ha azt mondom: vágta, hunyja be a szemét, majd ha a ló visszafelé jön, megint felülhet, ha lesz kedve hozzá.Nem tudna kicsit lazábban ülni? Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. Aztán még egy-két ilyet pattan a nyeregben, és azt, hogy maga férfi, két t-vel fogják írni. Igen, az a múlt ido jele...Csukja be a száját! Megállunk. Most kiköpheti, amit a nyelvébõl leharapott. Tisztelem a tudományos érdeklõdését, de tudtommal a talajmintát nem harapással szokták venni. Hé, hova megy? Különben ahogy látom, maga most egy hétig nem nagyon akar ülõsztrájkot kezdeni...Ön következik, hölgyem. Ne remegjen annyira mert agyrázkódást kap a ló. Üljön nyugodtan! Magának úgy sincs veszetnivalója... Elindulunk... Tisztában vagyok vele, hogy kinõtte már pubertáskori zavarait, de a térdével még most az egyszer szorítson erõsen! Mint kislánykorában... Nem megy? Csak nem a szolgáltatóiparban dolgozik?Látja azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek. Szórakozni...Hát akkor ügessünk! Aha....ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett. Csak nem a strucc a kedvenc madara? Hogy dobál a ló?! Majd máskor gyorsabban kimászik a vége alól. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyümölcsözõ lesz a kapcsolatunk...Van még valaki? Mi...? Maga meggondolta magát? Rendben, de a tandíjat nem adjuk vissza! Úgy nézem mára megvolnánk. Aztán, ha kedvük szottyan egy jót lovagolni, csak jöjjenek bátran. Szeretettel várjuk magukat, én is, meg ez a kedves ló is!!!

#282 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 0:01

És lõn, egy debreceni westernes nyitja a 8. oldalt. :D ;) [ Február 18, 2005, 23:06: Az üzenetet átszerkesztette: Xiren ]

#283 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 10:04

Látjátok feleim mik vagyunk?Paródia és kamu vagyunk ;) Sõt, már Ikszlábú Irén (rövidítve X.Irén) mûvésznõ, mellékállásban westernmûlovarnõ is otthagyván Debrecen városát, átjövén hozzánk fellépni, melyet mi nagy örömmel vevénk. Posted Image Az echos szekér platóján állva Ikszlábú Irén diadalittasan néz körbe a Miskolci régió ló és kúttúra szeretõ közönségén, akik már nagyon szomjúhozzák a színészetet, ilyen szemet gyönyörködtetõ csomagolásban pláne. A mûvésznõ fekete csizmát, vörös fûzõt, mély dekoltázzsal és fekete hosszú hasított szoknyát visel, melybõl a jól bepróbált koreográfia által, olykor-olykor kivillan Ikszlábú Irén szexi combja, amelynek láttán a férfi nézõhad felnyerít, jelezvén vizuális ingerét. Sõt néhányan bakolnak is. Elsõnek az avasi templom szignálját énekli el, négy oktávban, katonazenekar kiséretében, majd rögtön belekezd a "Jajj cicapaci, eszem azt a csöpp kis szád!"-kezdetû dalba, amelynek a végén már akkora tömeg veszi körül, amilyet még a ródsókon és politikai nagygyûléseken felnövõ ember nem látott. A dalvégi tapsviharban többen felkiabálják a "Istennõ vagy"! "Imádunk!" "Bravó!" "Megcsöcsörésznélek!" - mondatokat. A zenésblokk után Tom verse következik, "Megy a gõzös, megy a gõzös Nyékládházára"-címmel. Ezt Irén olyan katartikus átéléssel és naturalista színjátszással adja elõ, hogy szinte sípol, fütyül, fújtat, gõzölög és dugattyúzik, s a közönség vokálként sóhajtja a csihuhuhu-t. A következõkben Kopasz Kutya úr balladáit szedi csokorba Irén. A lovasok hobójának tartott író nevének kiejtésekor a nézõtéren hirtelen olyan csönd lett, hogy még egy magánhangzót sem lehetne leejteni. Irén, meglovagolván eme áhítatot, hosszú szempilláit lágyan mozgatja le-fel és gyõzedelmesen végig pásztázza a balladára vágyó közönséget, majd egy tónussal lentebb vivén a beszédhangját, westernes fejõstehénként, belebúg a szomjas fülekbe:"Kopasz Kutya balladája"Irén a ballada szavalása alatt, az emberi fül számára alig érzékelhetõ, 15 különbözõ hanlejtést használ, amire csak a szappanoperák szinkronszínészei képesek, a 638. rész után. A hatás fergeteges. A nõk sikítoznak, a férfiak gyönyörmámorban kiabálnak és többen elájulnak.Irén, kihasználva az ovációt, hosszú szipkájú cigarettára gyújt és újra énekelni kezd. Ekkorra már megalakult az Ikszlábú Irén funclub, az "Építsünk Nemzeti Irén színházat!"-egylet, és a X.Irén szekta is, melynek alapító okiratában szerepel, hogy mindenkinek kell hozni mégy egy westernt.Így lett Ikszlábú Irén egyszemélyben a Borsodiak hét vezére, a mi honfoglalónk, az õsanyánk, Istennõnk és védõszentünk. Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#284 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 10:52

Tájékoztatom a kedves fórumosokat, hogy visszatértem.A kóborló partizánok és az ukrán maffia megtévesztésére kellett azt az információt elhintenem, hogy az osztrák havasokban síeltem. Azonban az igazság odaát van Dracula gróf földjén. Uticélom vérfrissítés volt, melyet a családi termoszban kívántam megvalósítani. Azonban a tervembe hiba csúszott, mert utitársam a saját termosza helyett az enyémet vitte el és boldogan hörpintette fel, minek hatására kezdõ sielõ létére a fekete pályákat vette célba. Sajnos a nagy lendületben letért a pályáról, kidöntve a kabinos felvonó oszlopát és tömegkatasztrófát idézett elõ. Azonban a baj ezzel nem ért véget, mivel ahogy a kabin lezuhant lavinát indított el, maga alá temetve Brassó városát. A szerencsétlenségben odaveszett a híres recept, a brassói aprópecsenye eredetije, ezzel kulináris katasztrófa fenyegetett. A világméretû szerencsétlenséget elkerülendõen sürgönyöztem Borókának, hogy hozzon létre egy könyvelési botrányt az APEH-nél. A keletkezett káoszt kihasználva, nagymamám bundabugyijában kicsempésztettem egy õsi brassói pecsenye receptet és így a probléma megoldódott.Sajnos ezzel rengeteg idõm elment és a vért nem tudtam megszerezni, így a shagya arab kancámat nem tudtam alattomos, tömegpusztító vérlóvá alakítani.

#285 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 21. - 10:57

KK!Biztos nem tetszett az arabos lóállat, biztos????? Posted Image Dracula földjén megerõsödtem ám!!!Tom: a lovacska shagya, a papája Dahoman XXXI-133, a mamája Sharon Ibn- Galal II-4 utánMost láttam egy fedezõmén rokonát, akinek az anyja ugyanaz a ló, mint az õ anyai nagyanyja (Farag II-7), benne van a Lovas nemzetben.Most, hogy már itt vagyok, térjünk vissza a 26.-i találkozóra!!!Kinek jó és mikor?Legyen korábban kb. 4-kor, vagy estefelé inkább?A válasszal igyekezzetek, mert le kell foglalni a bowling pályát! [ Február 21, 2005, 09:58: Az üzenetet átszerkesztette: agrobe ]

#286 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 13:31

A sok hozzászólás között megpróbálok helyet szorítani magamnak:Akkor én jelentkezem a 26.-i találkozóra ,nekem a 4 óra körüli idõpont lenne a legjobb.

#287 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 14:32

Agrobe, KK-t elvitte a sintér! (??) :( (Én Pesten leszek, és egyébként is unalmas a társaságom. Csak "papíron" vagyok jó ;) )

#288 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 14:36

Magda! Mesélj a fogatozásról!Sajnos nem volt még benne részem, de konyhaszinten, fórumosan érdekel! Posted Image Van a fogat, vagy mi, meg a ló. És aztán? tongue.gif Milyen fogatok vannak? Azt tudom, hogy hatos, meg négyes, vagy ilyesmi. Hogy van a paci beosztás a fogatba? Mi a különbség a fogatos szár és a hátas szár között a hosszon kívûl?Ha hülyeségeket kérdeztem, ne lepõdj meg. Posted Image

#289 Boróka

Boróka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 158 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 15:49

Miután sikerült elsimítanom az Apeh-os botrányokat, jelentkezem.Sajna nekem sem biztos még a 26-i program, mert valószinûleg én is Pesten leszek. Esetleg nem lehetne ott megrendezni? :D

#290 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:03

Miért nem a fórumon van a buli? Posted Image Esetleg webcam? Posted Image Fórum gazdaságos bulee! Posted Image Bocs...(Ezt mindig a szervezõ szívja meg. :( )Agrobe! Keményíts be! :cool:

#291 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 16:20

Akkor most bekeményítek!Ha utáljátok a pofámat mondjátok meg!Ha utáljátok 26-át mondjátok meg!Legyen akkor vasárnap 27-e?Vagy más?Nem fogadok el olyan hozzászólást, amiben csak az van, hogy ez nem jó, az nem jó, anélkül, hogy épkézláb más javaslat nincs helyette!Azt a rézfánfütyülõjét a bandának!

#292 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 17:17

Ez az Agrobe! Posted Image És most elképzellek lovaglócsizmában,ostorral a kezedben, egy cuki bõrnaciban! Posted Image Posted Image Posted Image Hajrá Agrobe! Posted Image

#293 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 19:27

Mivan Bébiiii, berágtál? Bezzeg mikor ellógtál a csikóból,hogy ne keljen Tommal és velem találkozni,akkor nem ráncoltad így a szemöldököd) Posted Image (nézd má he,még támad ) Különben csak akkor megyünk,ha hoztál nekünk ajándékot!

#294 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 19:49

Tom,vasárnap mennék hozzád kézzel-lábbal,hun leszel?

#295 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 22. - 21:31

Agrobe!Köszi az infót az állatról.Még egy párszor biztos megkérdem :D .A 26.-a elvileg jó (ha nem jön közbe semmi halaszthatatlan).De ha nem jön össze a nép szart se ér az egész szervezés :( .KK!Elvileg itthon, ha nem jön közbe semmi halaszthatatlan.A nyereghez még nem nyúltam, mert könzultálni kell felõle veled(de gondolom azért jössz).

#296 bivak

bivak

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 7:52

Sziasztok!Miskolci lóbarát vagyok és már régóta olvasgatom a forum oldalait. Jónak tartom az oldalt és ami mégfontosabb, hogy azonos érdeklõdésü embereket fog össze és ez a ló. Ami lehet sokmindennek a szimbóluma! Lehet rá gondolni mint egy gyönyörü állat amit isten megalkotott vagy mint a magyar nép történelmében nagy szerepet játszó öseinktársaira amiben egyben kiemeli a magyar nép ezt a gyönyörü állatot sorsa alakulásában mert nem kis jelentöséggel bírt és még sorolhatnám még nemcsak pozitív hanem negatív dolgokat is de azt most nem teszem mert fõ a pozitív gondolkodás![cenzúrázva] Becsüljük meg az ilyen kezdeményezést mint amit AGROBE kezdett miszerint legyen egy találkozó a miskolci lovasoknak, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz! Ne forduljunk egymással szembe! Még ha a multkor a sárga csikóban az történt, hogy....... biztos megvolt az oka! [cenzúrázva] Szóval én ha még áll a 26.-ai összejövetel mennék és bármilyen idõpont jó. [cenzúrázva] Szóval én ott lennék a megírt idõpontban és aki nem jön annak csak azt tudom mondani, hogy sajnálhatja majd, hogy kimaradt ebböl az összejövetelbõl! üdv [ Február 23, 2005, 07:46: Az üzenetet átszerkesztette: Õz ]

#297 bivak

bivak

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 9:24

Vétettem a szabályok ellen ezért kicsit meg lettem moderálva:). Eredeti üzenet akit érdekel ha magánban megírja, hogy igen akkor csatolva küldöm a privát email címére. Még jó hogy ctrl+c-eztem. Régi bevett szokásom:). Ráadásul mégegyszer ugyanazt már nem is tudnám leírni:)

#298 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 10:21

Szia bivak!Remélem nem csak a neved utolsó három betûje a nomen est omen-ed tongue.gif Vagyis tökéletesen igazad van, de olvasva azt, hogy miként kerekedett buli tervezéssé és arra ki jelentkezett kiderül a régebbi írásokból. Posted Image A fórum tényleg jó és hasznos és azon tagok, akik találkozni akarnak egymással, találkozni is fognak. Ha jól olvastam az eddigi oldalakat, ez már meg is történt...A hiúság ellen meg nincs orvosság... Posted Image Posted Image Posted Image

#299 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 12:20

Kedves Tom!Könnybelábadt szemmel olvastam, hogy jönnél a talira... Vannak új képeim Beysharól, majd megpróbálom felvarázsolni.Egész izgi lenne kettesben a lovas találkozó.Elfajzott lófaj!Neked nem fekszik a találkozó, mikor lenne jó?Megsúgom, van bõrnadrágom, bár nem szexes, inkább veszkós, bõrsallangos-lobogós.KK! Nem mertél nyilatkozni a lovam szépségérõl újra! De majd felrakom az új fényképeket, azon megláthatód, milyen ha mozog a dög.Kedves Bivak!Nem báni itt senki senkit, csak humorkodunk. Személy szerint nem szoktam szmájlikat használni, de azért a többiek írásaiban van egy pár, ami azt jelzi, hogy nem gondolta komolyan a dolgokat. De azért köszi, hogy mellém álltál a lusta csürhét meg jól lehordtad! :D <--Na most raktam ide egy pofát. Ha neked jó ez az idõpont, akkor jelentkezz!Nem okoz álmatlan éjszakát, ha nem jön össze erre az idõpontra a tali, majd lesz máskor idõpont, de azért jó lenne találkozni, úgyis Tomnak szülinapja van.

#300 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 12:40

Személy szerint én legközelebb talán húsvétkor, de az is lehet, hogy csak nyáron megyek Miskolcra, kivéve, ha az APEH másként nem akarja.Viszont, bulizni egyáltalán nincs kedvem sem Veletek, sem mással. Lovagolni igen. Az más.(Ja, említettem már, hogy nyolc szuvas fogam van, lepedékes a nyelvem, ezért penetráns szájszagom van és szeretek közelhajolva beszélni? Valamint foltosan, de baromira korpásan kopaszodom, ekcémás a kezem, hatalmas kelés van az orromon, az egyik szemem üveg, a másiknak meg tengelyferdülése van. Legyetek boldogok, hogy megkímellek Titeket magamtól!)De szeretem a lovakat! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#301 bivak

bivak

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 13:02

Én sem gondoltam teljesen:) komolyan a dolgokat ám. Amolyan frissítõ volt. Meg kiváncsi voltam hogy figyelnek e a moderátorok:) Jelentem FIGYELNEK:))) Szóval azt is mondhatnám, hogy a nemzetközi helyzet egyre fokózodik!!!:)))) (Ha nem baj egyenlõre ilyen vigyorokat rakok:)) de majd megtanulom a másikat is föleg az az ördögfejes tetszik.Szóval akkor nekem jó az idõpont igy én ottleszek az éppen utolsó informácioknak megfelelõen.

#302 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 13:26

"Kedves Tom!Könnybelábadt szemmel olvastam, hogy jönnél a talira..."Ennek örülök :D .

#303 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:02

Tom, Bivak!Írjatok órát!4, 6 vagy késõbb?

#304 bivak

bivak

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 14:10

Részemröl mindegy. Minden esetre én holnap meg pénteken napközben nem leszek gépközelben csak péntek este. Ami éppen kialakul! Csak a pontos idöt és helyet írjátok le. Gondolom péntek délutánra legkésöbb kialakul.

#305 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 15:05

Agrobe
idézet:
Megsúgom, van bõrnadrágom, bár nem szexes, inkább veszkós, bõrsallangos-lobogós.[/QUOTE]Posted Image Hogy felül is legyen valami, ezt ajánlom: Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#306 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 15:38

KIrályságos, bár az én mogyorófejemen nem mutatna valami jól...Ráadásul a pápaszemhez se passzol a kalap, ez az én nagy bánatom. Na meg az, hogy a bulizáshoz büdös a társaságunk. Vagy a buli büdös.Kár hogy ilyen anticociális vagy buliügyileg.Akarsz róla beszélni?Leszek a picológusod :D

#307 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:24

Sztem inkább 17-18h körül.

#308 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:30

Persze, hogy beszélek róla.Az egész Miskolcon, vagy hol is kezdõdött...? Posted Image Posted Image Hát kérlek szépen, minden akkor kezdõtött, amikor még teljesen egészében, a lényegét tekintve, sokkal korábban, elõzményekkel társítva, de nem hagyva figyelmen kívül a részegységek párosításának a polusos rezonanciáit, a kör átmérõjével azonosítva, tehát egészen addig semmi különös. Aztán a "nagybadabumm" és minden megváltozott. tongue.gif

#309 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 16:57

Kedves páciens!A probléma összetett. kérem feküdjön a kanapémra, beszéljen nyugodtan, nekem letelt a munkaidõm, ezért holnap mondom el a gyógykezelés lényegét.

#310 Lófalójófaló

Lófalójófaló

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 187 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 17:10

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Igazi Borsodi lovasteráPIÁT akarok! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#311 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 9:10

Van többféle terápiám:paprikapálinka, mentalikõr, rumok borok és egyebek. de neked nenm ez kell.A személyes kontaktus kialakítása szükséges a szociális elfajulás kezelésére.Kutyaharapást szõrével, tartja a mondás.Találkozóról,Nos: akkor felhívom dél körül a Megacity-t, hogy mikorra van pálya és le is foglalom, illetve szólok néhány jófej ismerõs-lovasnak még.

#312 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 23:08

Apropó, ma érdeklõdtem egy sort:A Lovas életben hirdetett Parelli-képzés Márc 12-13-án lesz (az elsõ adag).A részvételi díj nézõként 4000/nap, lóállatval 35000(nem tudom hogy naponta vagy sem).Kamerát vinni lehet én fogok is.

#313 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 23:10

idézet:
Eredeti szerzõ: tomsawyer: Apropó, ma érdeklõdtem egy sort:A Lovas életben hirdetett Parelli-képzés Márc 12-13-án lesz (az elsõ adag).A részvételi díj nézõként 4000/nap, lóállatval 35000(nem tudom hogy naponta vagy sem).Kamerát vinni lehet én fogok is. [/QUOTE]Ja és reggel 8-tól este 18-ig tart 2óra szünettel.

#314 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 15:00

Sziasztok!Lefoglaltam a pályát szombatra!Találkozó 17 40-kor a Miskolc Plázában a Megacityben a 4-es bowlingpályánál!!!

#315 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 15:26

Bárki bárkit hozhat!!!Leírom, akik (azt hiszem) jönnek:Én+(esetleges) párom +2fõBarátnõm+ esetleg kedveseMásik barátnõTom+ XBivak+ x

#316 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 16:44

Aki holnap erre jár és van ideje, kedve, bátran csapódjon hozzánk!Üdv mindenkinek, megyek ki a lúhoz...

#317 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 10:35

Újabb képek láthatók itt Beysha-ról.[url="http://"http://kep.tar.hu/agrobe/50023851#2"]http://kep.tar.hu/agrobe/50023851#2[/url]

#318 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 27. - 20:26

Rövid élmény beszámoló:Tegnap voltuk bulizni, tök jó volt Posted Image .

#319 bivak

bivak

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 9:17

Kemény buli volt, még izomlázam is lett:))))

#320 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 9:44

Bivak szerénykedik...Amellett, hogy megváltottuk politikailag (is)a világot, titokban hihetetlen golyózsonglõr, már fel is figyeltek rá. A világ minden tájékáról kapja a jobbnál jobb meghívásokat a bowling egyesületekbõl. még gondolkodik, hogy a Dél-Afrikai-t, vagy az Ausztrált válassza... Tom viszont a bowlingozáshoz szükséges energiákat a töménytelen mennyiségû vaníliashakebõl merítette, de másnapra gyomorrontást kapott, majd mellékhatásként identitászavar jelentkezett nála. Ennek hatására ma már Mütyürkével egy ágyban alszik és szerelmes szavakat suttog a fülébe. Az orvosok szerint azonban az elváltozás nem végleges, egy újabb összejövetel kizökkentheti ebbõl az állapotból.ezért kedves fórumtársaim: Mentsük meg Tomot!!!!És tartsuk itthon Bivakot!!!