Ugrás a tartalmakhoz

Akhal

• Please log in to reply
1089 válasz a témához

#281 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 8. - 14:11

Tegnapi helyzetjelentés Mahócáról: 2 Aydin csikó.

A frissebb (2 napos) :

http://gallery.site..../mahoca_032.jpg

És a másik :

http://gallery.site..../mahoca_006.jpg

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Sziasztok!

Lehet hülyeséget kérdezek, de hát az ember a kérdések által tanul, mindig ezt mondják, igy megkérdem :) Melodia képein mért is vannak bebugyolálva a lovak? Mert ha legalább lotakaró kinézete lenne, vagy ez is annak funkcionál?

Köszi :)

Nem hülyeség, a türkmének így tartják a lovakat.Egyrészt az edzésmódszer része, a felesleges zsír "kiolvad", nem cipel a ló fölösleges plusz súlyt. Másrészt a vastag nemez, birkabõr stb szigetel is (hidegtõl - melegtõl egyaránt ). És végül, de nem utolsó sorban a vérszívóktól is véd. Amikor az ilyen bebugyolált lovakat a fényképezéshez "levetkõztették", azonnal elkezdték õket csípni, és az addig teljesen nyugodtan álldogáló lovak elkezdtek csapkodni, topogni, nyugtalankodni.

#282 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 8. - 14:21

Tegnapi helyzetjelentés Mahócáról: 2 Aydin csikó.

A frissebb (2 napos) :

http://gallery.site..../mahoca_032.jpg

És a másik :

http://gallery.site..../mahoca_006.jpg

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Nem hülyeség, a türkmének így tartják a lovakat.Egyrészt az edzésmódszer része, a felesleges zsír "kiolvad", nem cipel a ló fölösleges plusz súlyt. Másrészt a vastag nemez, birkabõr stb szigetel is (hidegtõl - melegtõl egyaránt ). És végül, de nem utolsó sorban a vérszívóktól is véd. Amikor az ilyen bebugyolált lovakat a fényképezéshez "levetkõztették", azonnal elkezdték õket csípni, és az addig teljesen nyugodtan álldogáló lovak elkezdtek csapkodni, topogni, nyugtalankodni.

Íme, mi minden van a lovon:

http://gallery.site....-2/iran_186.jpg

http://gallery.site....-2/iran_187.jpg

http://gallery.site....-2/iran_188.jpg

http://gallery.site....-2/iran_189.jpg

#283 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 10. - 12:04

Gratulálok a csikókhoz! :guny: Melódia, nálad mikor várhatók?
Azért takarók nélkül jobban néztek ki a lovak a képeken. :ang:
S találtam egy új tenyésztõi oldalt: Geli Teke. Szívesen megnézném ezeket a lovakat élõben is... (Gaigisiz, Sagib, Janardag, stb.)

#284 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 7:52

Sziasztok! Van/volt a Tûz Oceánja túra(kb. 260 km),biztosan sokan láttátok a kiírást,amit Sherif tett. Most megy a pro és kontra,hogy a gyõztes páros kétlábú tagja sanyargatta-é a társát vagy sem. 90km-t mentek egy nap,lépve,egymás mellett sétálva,gondolom néha ügetve. Azt szeretném tõletek megkérdezni,hogy egy Akhal-al mennyi idõ alatt lehetett volna lenyomni a távot? Természetesen úgy,hogy a vége ne a ló kimúlásához vezessen. Sokat hallottam már eme fajta hihetetlen szívóságáról.....kíványcsi vagyok.

#285 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 14:30

Amit én errõl tudok mondani, az a következõ...Ahal heréltem Cseppentõ tenyésztésû, megjárta Rodostót és vissza, hozzám kerülve minden nap lovagoltam min 1 órát, szombatonként 3-4 órás vágtaterepeket csinált. Iram 250-320-350 m/min. Idõnként (15-20 perc) beiktattunk lépés szakaszokat (5-10 perc). A terep jellemzõen sík volt, homokos, de nem mély, a szintkülönbségek max néhány 10 méteresek. A ló eltekintve a kánikulai napokat szinte sosem izzadt meg. Frisseségét végig megõrizte, tetszés szerint bármikor gyorsíthattam, pálcát nem ígényelt, finom csizmára is azonnal reaGÁLT. 1 konkrét táv: Ferihegyi út-Rákóczi út sarok (istálló) Péteri Töviskes(?)-major 9-tõl 12-ig...3 ló, a másik kettõ furiosó és magyar fv. kancák, ugrólovak. De elmentünk Isaszegre is, ugyanennyi idõ alatt, Pécel, Nagytarcsa, Cinkota, Mátyásföld kör, viszont nincs konkrét hiteles távmérés... Ami pedig a Tûz Óceánja VERSENYT illeti, ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy a VERSENY nem sétagalopp, fittness-wellness üdülés, nem rekreációs tevékenység, természetébõl következik a VERSENYzõ(k) teljesítõképességének (fizikai-pszichikai!)-állóképességének extrém határokig való feszítése...Önmagu(n)k legyõzése... :rolleyes:

Edited by feribácsi, 2007 július 11. - 14:35.

#286 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 14:53

feribácsi! A megtett távokról még halvány sejtelmem sincsen,hogy mennyik lehettek.(vidéki vagyok feribácsi :) ) Azt szeretném csak megtudni,hogy egy Akhal-al hamarabb be lehetett volna érni? Tényleg kategóriákkal jobban bírják?

#287 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 11. - 20:50

Hát azért akhal meg akhal között is van különség, nemde? Nem mindegy, hogy fel van e készítve vagy nem? Ha a tûz óceánja TÚRA(mintha így lett volna meghirdetve)elõtt 1 nappal szeded elõ, addig semmit nem dolgoztál vele, akkor lehet az akhal... De gondolom Zemann arra utaltál, hogy mondjuk ugyanolyan körülmények között, tehát ha ugyanolyan jól fel van készítve a ló... Erre én is kíváncsi lennék meg pl. egy arab és egy akhal távversenyére.

#288 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 21:37

MINT AZT KÖRVONALAZTAM VOLT, ÉN 1 AHALRÓL SZÓLOTTAM VOLT... õkelme semmivel sem bírta jobban, mint a mfv.- sportló-ugróló kancám (amit 1 "akkori" cimbi lovagolt!) ((((mongyuk énnékem kívételes érzékem van a tébolyúlt/elbaszolt/meggárgyult/elnyûhetetetlen lovak gyûjtése terén :D :yeah: ))) HA! 1 M.o. térképet elõveszõ' és közelítõleg rákerese3l a megadott településekre, fogalmad lesz! HA! 1 megyetérképet veszel, akkor numerikus adatokkal jól közelítve becsûlheted...HA! katonai térképeket veszel, akkor szinte "képbe' vagy"... :D Arab versus ahal témában: ATTÓL FÜGG, KI KÉSZÍTI FÖL ÉS HOGYAN FIZETIK MEG :gm: :P

Edited by feribácsi, 2007 július 11. - 21:38.

#289 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 11. - 22:40

Feri bácsi. Ezek szerint nálad volt Álmos...Azért azt vegyétek figyelembe, h a rodostói túrában 3 lóból egy elpuszult. A két túlélõ egyike volt Álmos - olyan állapotban, ami után kevés ló lett volna bármire is használható, nemhogy hosszú túrákra. Az arab versus ahal összehasonlítás azért sántít, mert a két fajta egyedszáma a világban nagyságrendekkel tér el egymástól. Egyedekrõl lehet beszélni, vagy az egyedszámhoz viszonyítani az eredményes lovak számát. "Angol telivér" távokon a galoppon az ahalok pár mperccel lassabbak, de ahogy nõ a táv, ez változik. Pl. Musztafa apja, Akbar 1962-ben Taskentben a 10.000 m-t 14 perc, 14,8 mperc alatt teljesítette. Az Asgabad - Moszkva táv vagy 4300 km -84 nap alatt, extrém körülmények közt. Ha az ember elkezd keresgélni, talál számszerû adatokat. Ami a saját tapasztalatom: az egyik tvérû kancámmal kb 3 éve télen eljártam párszor lovas ismerõsökkel túrázni vasárnaponként. Vegyes lótársaság, közte lip., arab, mfv, sportló... Mi mentünk elöl szinte mindig, mert az én kancám nem fél semmitõl. A vágták mindig "érdekesek " voltak, hallottam - láttam a kûzdelmet a hátunk mögött. Egyik ilyen alkalommal a mögöttem jövõ odakiabált, h gyorsabban. Egyetlen csettintés és "állva hagytuk õket". És mindezt bármiféle érzékelhetõ erõfeszítés nélkül, egyszerûen csak elnyúlt, mint a rágógumi. (Hozzáteszem, a lassítás is ugyanígy ment.) Egyébként a 90-es évek elején a magyar távlovaglásban is indultak ahal félvérek, pl Musztafa - Dáma, vagy (a tripla Musztafa) Kisegér, amennyire én tudom, elég eredményesen. De ezeknél a lovaknál a ló - lovas közti jó kapcsolat sokkal hangsúlyosabb, ha ez nincs meg, kár is erõlködni. Pl Karador 96-ban volt "távlovas kipróbáláson" - vagyis nem volt, mert sarkantyúval és pálcával sem tudták az udvarból kihajtani... egy olyan lovat, aki a galopp pályafutása elsõ évében a volt SZU 5 legjobb versenylova közt volt....

#290 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 12. - 6:59

Tudomásom szerint az elpusztult ló NEM a terhelés következtében került veszteséglistára, hanem "gondatlanság" miatt... Szent meggyõzõdésem, hogy a lovak nagságrendekkel többet bírnak fizikailag, mint amit a mai "hobbylovasok" kérnek tõlük, sõt! az alulterheleés már-már fizikai (testi-szervezeti) károsodásukhoz (leépülésükhöz) vezet

#291 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 7:02

Ferkó! (így hívják az egyik nagyon kedves ismerõsömet) Nem lett volna egyszerûbb beírnod egy körülbeli km-et? Gépelni se kellett volna ennyit. De köszi.

#292 Guest_melodia_*

Guest_melodia_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 12. - 7:47

Tudomásom szerint az elpusztult ló NEM a terhelés következtében került veszteséglistára, hanem "gondatlanság" miatt...
Szent meggyõzõdésem, hogy a lovak nagságrendekkel többet bírnak fizikailag, mint amit a mai "hobbylovasok" kérnek tõlük, sõt! az alulterheleés már-már fizikai (testi-szervezeti) károsodásukhoz (leépülésükhöz) vezet

Az én tudomásom szerint pedig MINDHÁROM ló a szakszerûtlen használat és a takarmányozás teljes szakszerûtlen volta miatt került végközeli állapotba. Mi ott voltunk Ópusztaszere, amikor megérkeztek...( milyen dolog az, h lótápot soha nem látott lovakat elkezdünk a túra elején koncentrált táppal etetni, aztán, amikor elfogy, marad az árokpart, vagy még az se? A 3. ló valószínûleg ezért evett meg egy nylonzacskót, amibe belepusztult.)
Ami a terhelhetõséget illeti, az ahalok zömét régebben galoppon mindenképp kipróbálták, és ez után kerülhettek más spotágakba. Pl. Abszent is versenyzett galoppon, 2 évesen 5 versenybõl 1x I., 1x II: és 2x III lett.Azután még egy év galopp után kezdték díjlovagolni, és 16 éves koráig tartott a sportkipróbálása, nem épp eredménytelenül. És ezek után ép lábakon és idegrendszerrel vonult tenyésztésbe.Vagy egy ma is élõ ló, Taran. Szintén galopp pályafutás után indították távversenyen, Taskent - Moszkva távon.... Melyik telivér, vagy sportló bírna ki ilyen igénybevételt?

#293 Zemann

Zemann

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 9:18

Lehet,hogy hülye a kérdés. Két ugyan olyan "elõélettel" rendelkezõ ló (fajta)közül, melyik a szívósabb,az Akhal vagy az Arab. Elõéleten azt értem,hogy szakszerûen felkészített,etetett ló.

#294 adambarna

adambarna

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 11:14

Lehet,hogy hülye a kérdés.

Két ugyan olyan "elõélettel" rendelkezõ ló (fajta)közül,

melyik a szívósabb,az Akhal vagy az Arab.

Elõéleten azt értem,hogy szakszerûen felkészített,etetett ló.

Üdv...
Sosincs hülye kérdés...
Tapasztalatom szerint nem érdemes összehasonlitani õket. Mindkét fajtában találhatunk ilyet is és olyat is. A szivósság mindkettõben meg van és személyesen Te döntöd el, hogy melyiket választanád. Én ha melegebb vidékrõl lenne szó az Arabra voksolnék, ha viszont egy kicsit enyhébb lenne a klima akkor az Akhalt tenném elõre.
ab.

#295 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 11:43

Zemann, feribácsi hozzászólásait olvasni sem érdemes, sokan szûrõvel kímélik magukat, :dev: mert mindent szétoffol, szakmai véleményt meg, ahal témában pláne, ne tõle, hanem melódiától vagy mahócától várj.

elõrebocsátom, hogy az én hozzászólásom még a szakmai hozzászólás látszatát sem kívánja kelteni, csupán információ ill. vélemény kíván lenni. itt találsz egy linket, ahol angolul leírják a francia, német, belga távlovas versenyeken szerzett tapasztalataikat belga távlovasok, mint látni fogod, van olyan verseny, ahol egyedül õk indultak ahallal http://www.akhalteke.../intro new.html, írj nekik emailt és tedd fel a kérdéseidet. õsszel megyek megint Belgiumba és megpróbálom meglátogatni ezt a családot, mondjuk engem az érdekel, hogy bírják az ahalok a belga idõjárást :gm:

ab-nek szerintem igaza van, nem lehet õket összehasonlítani, távlovaglásra ajánlott fajták pl az arab, shagya arab, ahal-teke, berber fajtájú lovak, aztán minden fajtában van kiugróan tehetséges meg kevésbé az, ráadásul mivel az ahalok lélekszáma nagyságrendileg össze sem hasonlítható a többiével, illetve földrajzilag is általában távol vannak egymástól, ezért olyan nagyon nagy tapasztalat sem áll rendelkezésre, hogy mi történik, ha ahalokat meg arabokat indítanak ugyanabban a versenyben. Pl. Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában több ezer arab lovat tenyésztenek, sokszor kifejezetten távlovaglás céljára szelektálva és fõleg arab lovakkal indulnak távlovas versenyen, ehhez képest ezekben az országokban még azt sem merem mondani, hogy pár száz ahal van, hogy azokat meg hogy párosítják, mire szelektálják vagy mire és hogyan kéne szelektálni, az eléggé messzire visz.

'Everything that is done for us, without us, is not ours.'

#296 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 12:01

Forki,
ha jól szedegetem össze a hírmorzsákat, akkor van egy akhal csikód? Csak nem Bluenál tartod? (bár akkora szerencsém nem lehet ...)

#297 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 15:02

aha, Altynnak hívják (vagy Nününek :gm: ) és Blue-nál lakik, most volt 3 éves. nem tisztavérű, hanem 94%-os (ezt melódia számolta ki nekem :) ), de azt a 6% egyéb vért elég nehéz rajta tetten érni, egyébként, családja többi tagjához hasonlóan, egy magfizikus. Előzőleg már belinkeltem róla képeket ebben a topicban (érkezésekor készültek, úgyhogy csak mérsékelten ijedj meg, azóta már normálisan néz ki), azt a részt nézd, amikor Unicorn csesztet, hogy nem elérhetőek a linkek. különösebben nem kívántam nagydobra verni, ennek okát inkább nem fejtem ki, mert kulturáltan, indulatok nélkül nem tudom, és abból fórumról eltiltás lenne. ha jól látom az ismerős pipacsmezőből, akkor te pedig a szomszédban lovazol.

#298 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 16:02

méghogy csesztet :nem:

#299 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 12. - 16:16

Köszi a gyors választ. Megnéztem már korábban is a képeket, de nem derült ki számomra az elõzményekrõl, h. õ a te lovad. Az a cseppnyi idegen vér elenyészõ. Sok örömed legyen benne! :) Meglátogatnám valamikor, ha nem bánod, úgyis esedékes már egy látogatásom Bluenál is.

Edited by Adrienn, 2007 július 12. - 16:21.

#300 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 12. - 20:34

Ferkó! (így hívják az egyik nagyon kedves ismerõsömet)

Nem lett volna egyszerûbb beírnod egy körülbeli km-et?
Gépelni se kellett volna ennyit.

De köszi.

De ! 1xûbbnek 1xûbb lett volna...de ezek szívemnek kedves emlékek, miket újraélek leírásuk közben...mellesleg köztudomásúlag és bevallottan grafomán és logorrheás vagyok... :D
Ezenfelül VAN 1 jó, és nyomos okom is: ha az ember számot ír, AZONNAL akad aki beleköt és aszongya márpedig az NEM ANNYI...SZÁMOT CSAK AKKOR ÍRNÉK,HA MÉRÕESZKÖZZEL KÍSÉRÕJÁRMÛVEL tudnék verifikálni...

Ha forkissima szól, mindíg teljes a figyelmem, mert õ 1xûen fantasztrikus... :rolleyes:
Róla jut eszembe például, amikor rám utal...:" A balga a saját fejével ítél rólad, a bölcs a tiéddel!" :yeah: :gm:
..s ez így rendben is van... :ang:

#301 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 16. - 15:59

méghogy csesztet :nem:

na ne húzd fel az orrod, tudod, h nem úgy értettem :cool:

#302 Mahóca

Mahóca

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 26. - 10:11

Kedves Ahal szimpatizánsok! Ez évben is szervezünk nyílt napot, mely augusztus 19-én lesz. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk Mahócán! Üdv, Mahóca lásd: www.mahoca.hu

#303 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 július 30. - 13:36

Tudja-é valaki tapasznyalatból, mennyi az út idõtartamilag Budapestrõl Mahócára autóval... :rolleyes:

#304 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 július 31. - 17:32

Tudja-é valaki tapasznyalatból, mennyi az út idõtartamilag Budapestrõl Mahócára autóval... :rolleyes:

Flórián tér-Varbó 203,8km, onnan egy laza séta.(uszkve 2,5 óra)

#305 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 1. - 7:01

Pöpec! :D :kv:

#306 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 3. - 19:58

tapasztalat szerint ha nincsenek sokan az autopalyan, akkor ket ora alatt is abszolvalhato az ut. en hozok embereket kocsival, de meg szervezes alatt, hogy ki akar jonni tolunk, igy nem merem mondani, hogy van szabad hely. ha lesz, akkor irok ide.

#307 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 10. - 11:33

utriusque másfél hét a dicsõ napig a mahócai ahalos örömködésig/élvezkedésig... Amit ma meg(t)ehetsz, ne halszd holnapra...motóra, lassacskán kéne mozgolódni "telekocsi" szervezés ügyében! Szívesen társulok is (költséghányad-vállalással), de ha a nagyszámú érdeklõdõ tömege indokolttá/szükségessé teszi, magam is indít6ok "iránytaxit" (...költséghányadot vállalóknak :D ) :kocc: :ang:

Edited by feribácsi, 2007 augusztus 10. - 11:34.

#308 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 15. - 18:09

Nekem holnap derül ki, hogy lesz-e a hely az autóban, most jöttem meg a nyaralásból, még fel kell vennem a fonalat. Mahóca, hány órától lehet érkezni? Mit hozzunk? Csomagolom a vegikajámat :gm:

#309 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 15. - 19:52

froclee, alattomos aknamunkám 6ására, megadta magát és hajlandó telekocsit indítani... Így MINDEN nem saját kocsival utazni akaró, vagy a költségérzékeny/társaságkedvelõ utazást kedvelõ jelentkezzen minél elõbb 1eztetés céljából.... Ha! forkissima környezetébõl nem telik meg a kocsi, esetleg froclee + én is mehetnénk vele, mert az ésszerû spórolásnak nagy hívei vagyunk... :D Amúgy mi 2, (max.) 3 utast tudunk még bezsuppolni Opel márkájú piros autóba!!! ;) várjuk a mindenre elszánt, vállalkozókedvû ahal szimpatizánsokat :D

#310 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 16. - 22:44

nekünk tele a kocsi vállalkozó kedvû ahal szimpatizánsokkal. Számítások szerint összesen 8 ember érkezik ahal nézõbe.

#311 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 augusztus 17. - 7:24

froclee-nál még van 2 kényelmes, 3 szûkös(ebb) hely... (kötélidegzetû, vasnyugalmú 1éneknek, mert ÉN is a kocsiban fogok utazni :D )

#312 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 17. - 11:53

Mahóca kérése, hogy 11 vagy inkább 12 után érkezzen mindenki ahalnézõbe, elõbb NE.

#313 pepszin

pepszin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 153 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 25. - 13:15

Élménybeszámolók sehol?? :(

#314 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 26. - 9:21

A képekre várunk, Unicorn csinált egy csomót, csak nagyon el van havazva a melóival. Mi olyan fél egy felé értünk oda, akkor már ott voltak feribácsiék és tahóék, õk is adósak a saját élménybeszámolóikkal. Amint vannak képek, írjuk a rendes beszámolót is, mi nagyon jól éreztük magunkat!!! Annyira, hogy már nem is jutott idõ az egri pincelátogatásra :gm:

#315 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 27. - 12:10

wehhehe, egy hete fent vannak az oldalamon, csak nem volt itt semmi mozgás, hát nem meséltem :) csak meg kellett volna néznie valakinek. ma hajnalban 4kor jöttem haza amúgy.

#316 Mahóca

Mahóca

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 28. - 23:07

Kedves Unicorn!
Megnéztem a képeket. Õszintén gratulálok, a képek majdnem jobbak, mint az élõ látvány! (nekem ez miért nem sikerül?) Akit érdekelnek a képek, Unicorn honlapja az alábbi:
http://www.myrtill.com/
Mindenkinek köszönöm a látogatást !
Mahóca

#317 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 29. - 9:46

köszönöm, megkaptam a magánt is :)

#318 forkissima

forkissima

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.661 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 29. - 12:44

mahóca, na ezért nyúzlak, hogy valahogy rakjatok össze Unicornnal egy csak fotózós napot. meg azért is, mert kellenek a képek az egyesületi honlapra :gm:

#319 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 augusztus 29. - 18:14

hajjaj, sokba fog az fájni az egyesületnek :gm: ehhez kell amúgy: - egy nap, amikor miskolcon vagyok - amikor süt a nap - tiszta lovak és felszerelés - pár segítõ lehet tombolni :) a legnehezebb az elsõ feltétel teljesülése.

#320 Tao

Tao

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2007 szeptember 11. - 20:36

Megkésve bár de törve...
Csak párat kimazsoláztam.
Foto:by Rajos Ildikó

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg