Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#3121 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 20:23

Dé! ment a magán! Kiárulkodtam magamat! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 20:25

Én meg elolvastam! :D Tuuuudtuuuuuuuuk! :dev:

#3123 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 20:35

Pont írtam, hogy ez a régió tiszta kémelhárítás! Kb. fél percig volt titok elõttünk! ;) :D

#3124 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 20:36

PH! Nézd meg a csikókarámot, belinkeltem két videót - Barátok Közt. Off off :kir:

#3125 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 21:00

vazzz... elfelejtettem!!!!!!!!!!!!!!!!! Ebbõl látszik, hogy marhára nézem... :D

#3126 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 21:06

Gondoltam, hogy elfelejtesz :( :hupp:

#3127 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 21:07

Épp nagy magánüzenetváltásban voltam... :D De annyira nem nézzük, hogy tényleg ki ment a fejembõl. Viszont amit linkeltél nem jön be, csak valami pitypang izél a képen, meg a hangot hallom. Slussz! :hupp:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 21:16

csak valami pitypang izél a képen

Hozzászólás megtekintése

Hát ez kéééééész! :kir:

#3129 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 21:27

JÓvanna! nem úgy gondoltam! :)

#3130 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 7:52

És amit adtam codec-et, ha azt letöltöd, akkor sem látod?http://www.divx.com/.../play/download/

#3131 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:18

Háát...én ezen az oldalon már egy szót sem értek...majd visszajövök, ha nem titkosakat beszélgettek. :guny:

#3132 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:23

Gigi, arról van szó, hogy a Barátok Köztben benne voltam 2 részben, lovas jelenetben. Tök is szerepelt.Feltöltöttem két videót, amit a csikókarámba belinkeltem. Csak a múltkor PH megsértõdött, hogy nem szóltam neki. Hát most szóltam :DDe off off :ang:

Edited by Zsubaba, 2005 október 18. - 9:23.

#3133 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:26

Köszi.

#3134 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:30

Azért a pitypangos esetnél komolyan félálomban is felvihogtam... szerintem a párom azt hitte elmentek otthonrólll (mármint nálam agyilag) :Dgigi! Tessék sûrûbben látogatni... és akkor mindent fogsz tudni! ;) Kûdök neked magántot..... :)

#3135 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:41

Megpróbáltam letölteni, de lefagyott a net közben, úgyhogy inkább hagyom, mert az anyukám munkahelyen vagyok és gáz lesz, ha elszáll a melója. Majd otthon. Tegnap láttam a BK-t, egy srác vezetett el egy pej lovat a szerelmespártól. :kir:

#3136 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:44

Nekem meg azt írja, hogy kapcsolódi a médiához. De kb. fél órája ezt csinálja.... kezdek hangyás lenni tõle! :D

#3137 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 9:46

Jajj ne lúzerkedjetek már! :D :D :DHm. Tényleg nem tudok erre most már semmi okosat mondani. :confused:A letöltenivalót letöltötted és instaláltad?Akkor próbáld meg azt, hogy a linkre jobb gomb, cél mentése más néven. Lemented, és a géprõl indítod el, Windows Media Playerrel. :)

#3138 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 10:03

Én most már nem próbálkozom, mert megyek egy intelligencia elõadásra. :cool: Bocs... :gm: PH! Nem jött a magán.

#3139 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 10:09

Nem ment magán??????????????????????????? Hát mi van már itt????? Semmi nem mûködik??? Nem látom Zsubét, nem suhan azüzenet, én meg azt hittem haraxol és azért nem válaszolsz. Pedig hosszút írtam! :mad: De akkor kinek küldtem el??????????????????????? :D Na megpróbálom még1x... Zsubéjét meg majd otthon....

#3140 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:20

Dé! De, valószínûleg mi voltunk tegnap. Kicsit kimentünk sétikálni, hogy mozogjon legalább annyit. A sántasága változatlan, megvan a röntgen eredménye, elváltozás van a patacsonton és a csûdcsonton. :( Még nem mond semmit András, majd talán holnap, azt mondta, hogy még ki kell elemeznie jobban a felvételeket... Ez most akkor mit jelent? Teljesen el vagyok keseredve... :nem: Zsubaba! Láttalak Titeket, azért voltam odatapadva a TV elé már vagy egy hete. De persze el bírták húzni a dolgot. Már 3 "napja" beszéltek a lovaglásról, de alig akartak eljutni végre! ;)

#3141 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:38

Úuuuhhh Roni!!!! ez nem jó hír!!!!! Kíváncsi vagyok a további fejleményekre!!!!Ma én meg kivonultam Lindával sétikálni kicsit... 15 percet vezetgettem, körbe a fedelesben, nem mutatta, hogy sántítana, vagy fájna neki... Pörkölt birkát nézegette közben, meg vágyakozott az ugrások felé... de megbeszéltük, hogy akinek fáj a lába, az nem ugrálhat, csak szépen sétálhat körbe-körbe. Nos majd meglátjuk. Asszem a fokozatosság a kulcsszó... bár ígymost egy alkalom után korai lenne bármit is mondani... Doktor úr még nem volt kinnt, úgyhogy nem tudom, a dobozos csikónk megvan-e még! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 13:55

Mindenki a Bába szavain csüng ma, roni is, PH is... :) Egyik szomorú, másik vidám ügyben... Hát, ilyen a hírös állatorvosok élete. Ma én is találkoztam ám vele reggel,. de szerencsére nem Szelcsihez jött. :)roni, ezek nem jó kilátások, de András biztos kitalálja, mi lenne a lehetõ legjobb megoldás, és a lehetõ legpontossabb diagnózis elsõként!.. Kitartás! :ang: Majd mesélj, ha kiderült...Lindus meg csak gyógyulgasson lábilag, és pocakosodjon csikóilag! ;)Én ma kint voltam egy bértartóval terepen, akinek egy nagyon gavallér aranyos heréltje van. Annyira aranyos, hogy a lovam élbõl besárlott neki, már az elsõ 200 méteren, ha közeljött a herélt, nyikegett neki. Amikor pedig elbúcsúztam tõle, és a karámban szénázgatott, akkor meg már cérnázott is! :dev: Ez megmagyarázta nekem, mitõl gajdult be ma; 2 vágtaszakaszunk volt, mindkettõt fénysebességgel akartuk abszolválni... Elõször azt hittem, a tegnapi veszekedést akarja folytatni, de aztán rájöttem, hogy lehet, hogy már a tegnapi veszekedés is sárlás-elõtünet volt, és azért van így felizgulva, mert dolgoznak a hormonok... Az elsõ vágta elõtti ügetõszakaszon táncolt össze-vissza, aztán addig rendeztem, amíg viszonylag normálisan felvágtáztunk az enyhe emelkedõn (ez az a homokos, amit nagyon szeret), a másodiknál viszont, mivel elõtte hazafelé már tök szépen gatyaszáron ügetett, nem kartam megint viaskodni, hát hagytam felspurizni, éreztem, hogy már nagyon szeretne menni, csak egy kicsiiiiiiiit!.. Mögöttem a herélték meg is lepõdtek, de no problem, tartották az iramot. De csak egy rövid szaladást csaptunk, utána szép kellemes vágtából vettem fel ügetésbe. Majd mikor a kapunál már keményen udvarolt a lovam a heréltnek (aki persze nagyon élvezte a dolgot, és visznozta), akkor levontam a tanulságot, hogy tuti ez a baja már 2. napja... Lökött vén tyúk. Ez a herélt szokta dugni a lovakat a legelõn, mondtam a gazdájának, hogy egy fél napra tegyük már össze Szelcsivel, hadd legyen jó neki! :gm:

#3143 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 14:07

Az az igazság, hogy én nagyon nem vagyok optimista az ügyben. Bár mindennél jobban szeretném, hogy Kincsõ meggyógyuljon, de az is benne van a pakliban, hogy innentõl nem lehet lovagolni. Na akkor leszek meglõve, de nagyon... És valahogy olyan rossz érzésem van.. :hupp:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 14:50

Az ne legyen, PH-val pont tegnap (vagy mikor?) tárgyaltuk ki, hogy mennyire bejönnek az intuícióink, és nem csak a jók... Csak nem fajul idáig a dolog! Ha ez vígasztal, nekem nincs rossz elõérzetem, én bizakodok az ügyetekben, remélem, nem hiába (persze lehet, hogy csak épp nem vagyok mentálisan fogékony :confused: )!

#3145 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 14:52

Hát, akkor én meg abban bízom, de nagyon, hogy Neked legyen igazad. Sajnos az én megérzéseim is bejönnek az esetek nagy többségében... :(

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 14:54

Csak ne agyalj rajta túl sokat (tudom, könnyû mondani), nehogy falra fessed azt a bizonyost... Nemsokára kirakja András a végeredményt, és akkor megtudod. A baj meg már megvan, sajnos, tényként kell kezelni, és úgy felfogni, hogy ennél jobb kell, hogy legyen :ang:

#3147 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 16:31

Na a mai vizsgálati eredmény egyenlõre nullás. Se nem negatív 100% ig, sem nem pozitív. Pénteken újra megvizslatja.... :( Most drukkolok!Roni!!!! Nagyon együttérzek veled!!!! Hidd el!!! :( :( Küldök :ang: -t bár tudom nemsokra mész vele! :(

#3148 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 18:26

Na, Ti úgy vagytok Lindával, mint én magammal... :D Mindig a pozitív tesztet várom!!! :D :D roni! Ha minden kötél szakad, idegmetszés? :( Kérdezd meg!De ne így legyen!

#3149 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 18:49

ÉN úgy tudom, hogy a csüdizületi problémát nem oldja meg az idegmetszés. Javítsatok ki, ha rosszul emléxem, de nekem mintha azt mondta volna a doki! :(Gigi! Szurkoljunk együtt!!!! :) + :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 19:59

Az idegmetszés nem csodaszer, nem jó mindenre...

#3151 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 20:46

Jesszum mi van itt! Már jó ideje nincs idõm minden betût elolvasni, de már az is sok, amit felszínesen látok :eek: RONI! Szurkolok én is, hogy Kincsõnek ne legyen semmi komoly baja! Az nagyon rossz lenne! Ez mindenki rémálma! :( A babára vágyóknak is szurkolunk ám! :ang:

#3152 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 20:48

Ha már ennyien szurkolnak nekünk, csak nem lesz komoly baj... :( Ugye? :hupp:

#3153 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 21:17

Szerintem nem lesz baj. A nénikémnek eltört tegnap a bokája, beletettek 2 vasat...úgy látszik, ez az idõszak nem kedvez a lábaknak. :( Nem tudom, hol van baja Kincsõ lábának, nem is tisztem eldönteni, pusztán csak említettem, hogy nálunk ez bevált, amikor már semmi más nem jöhetett számításba. Dé! Tisztában vagyok vele, hogy nem csodaszer, sõt, még meg sem gyógyít semmit. Hidd el, nap, mint nap a fejmben van. :mad:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 6:58

Nekem egy éve ilyenkor tették tele vasakkal a lábam... Ezek az õszök... :rolleyes: Mindig hoznak valamit... De fel a fejjel, roni!Gigi, nem azért írtam.

#3155 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 10:13

Meg hideg is kezd lenni, ez szintén nem kedvez az izületeseknek. Azon gondolkodom, hogy Linda lábára nem kéne-e valami kis melegítõ izé, hogy folyamatosan azonos hõfokon legyen, és ne fájjon neki.... már csak az izületes ismerõseimbõl kiindulva, akik gyapjúval takargatják beteg tagjaikat, mert úgy jobbb... :rolleyes: vagy nagy marhaság???

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 14:03

Istállófásli, vagy olyan felcsatolós kamásli-szerû izé, ami arra való, hogy az istállóban melegen tartsa (de akár a karámban is fennhagyható talán, ha nincs nagy dzsuva és nem szedi le)?.. Nemtom, hogy mûködnek ezek a benti kérdések, szerencsére istállós cuccokkal még nem volt dolgom. De elsõdleges a jó mély, finom meleg alom bentre :)

#3157 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 15:31

Ja igen, ma is kb. fél centi fogács volt alatta, tök dzsuva meg 2 szál szénát rágott.... gondolom még maradt a reggeli adagjából, így bealmozott maga alá,aztán elkezdte enni!Tényleg ! Ki kéne képezni lovakat, hogy saját magukat almozzák ki és be, és akkor nem lenne gond a személyzettel! Megjavítanák a csöpögõ önitatókat (Simo-nál ma éppömlött ki a víz, de ez nem tûnt fel senkinek...) és minden más istálló körüli munkát elvégeznének.... Na?

#3158 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 19:26

Gyerekek! Rossz hírek vannak sajnos... :( Beszéltem Andrással. Több elváltozás is van sajnos az elsõ 2 lábában.. A patacsontja párhuzamos a talpával :hu: , és vékony a szaru fölötte. Ez kezelhetõ biotinnal+kerabollal, és korrigálható patkolással, tehát ez nem olyan nagy gáz. Ellenben a többi... Ízületi kopás van mindkét lábában,csontkinövéssel megspékelve és el vannak meszesedve a csontjai rendesen... :( És ez az a része, ami nem kezelhetõ. Azt mondta András, hogy kétesélyes a dolog. Lehet, hogy évekig rendben lesz így, és lehet majd rendesen lovagoli, viszont sajnos az is benne van a pakliban, hogy ezentúl csak séta marad nekünk. (Most sántít kicsit.) Sajnos kezelni nem lehet, az idegmetszés meg nem segít a meszesedésen. Sokat rágtuk a kérdést anyával, és végül arra jutottunk (leginkább Õ), hogy bármilyen nehéz is, de ha ennyire necces a dolog, akkor inkább keressünk egy "jobb" megoldást. Olyat, ami Kincsõnek is jó, mert élhet még boldogan sokáig, és nekem sem kell végleg elszakadnom Tõle, mert akkor mehetek Hozzá, amikor csak akarok. A lovasterápia topicban van a folytatás, most nincs erõm ezt leírni.. :hupp: Furcsa megoldásnak tûnhet, de a lehetõségek közül (amiket anya felvetett) ez tetszett a legjobban.

#3159 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 20:30

Megnézem a terápiás topicot... de vannak furcsa érzéseim... én pont ugyanezt már végigjátszottam!!!! :( Francba! :(Elolvastam. Lényegében mintha magamat olvastam volna vissza! :gm: azzal a különbséggel, hogy én anno felhívtam a terápiás szövetséget, ahol közölték velem nagyon kedvesen, hogy inkább adnának egy beteg lovat ingyen nekem, mert sajnos nagyon sok ilyen lovuk van... :( De kívánom Roni, hogy Neked legyen szerencséd, hátha pont Kincsõ tetszik meg valakinek...Nálunk aztán abba is maradt ez a meddõ próbálkozás, és most azért vettük tervbe a csikót ;) Persze ez most azt jelenti, hogy nekem lényegében nincs lovagolható lovam, így idõnként ellopom a pónit, vagy bérelek egy 4 lábút valahol... Persze ez Téged nem segít ki, de azért leírtam, nálunk mi a helyzet...Puszi, PH

Edited by Paint Horse, 2005 október 19. - 20:35.

#3160 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 19. - 20:42

PH!Igen, nekem is az lett volna a tervem, hogy csikóztassunk, viszont ezt anya kicsit keresztbehúzta... :( Így meg nem nagyon akarja/tudja tartani Kincsõt, amit valahol megértek, ugyanakkor nagyon fáj..Viszont már kaptam 2 magánt is.Az egyiket don-tól, aki nagyon kedves volt, és felajánlotta, hogy elmondja holnap Üllõn az orvosoknak, hogy mit mondott András, hátha tudnak valami okosságot mondani.. Ez azért egy picike remény. :ang: A másikat pedig Zsófisz17 küldte. Egy nagyon szép történetet írt le, Édesanyjával nagy dolgokat tesznek a beteg, család nélküli gyerekekért. Zsófi kapott nyáron egy lovat, amit otthon tud tartani. Õk szívesen befogadnák Kincsõt, ha úgy alakul, és ott biztosan sok szeretetet kapna, mind a gyerekektõl, mind Zsófiéktól. És ráadásul nem is laknak nagyon messze, tehát a látogatás is megoldható lenne. Ez azért megnyugtat. Szerintetek?