Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 3. - 9:09

BÚÉK Vegas lakóinak! :kocc: Jajj, de nagy már ez a csikó, csodaszép, egyem a dinnye farizmait! :ang: Persze a mamája is csinos. ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 31. - 12:03

Fuh, már megint én írok ide, milyen dolog ez?.. :kv: :D Csak el akartam újságolni, hogy tegnap véletlenül összefutottam Sakurával - szép, jól van, és szeretik! :ang: :)

#3003 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 31. - 12:35

Tegnap délután ellopták Õrbottyánból a Vegasz Farm társalgójából az alábbi fényképezõgépet: Canon EOS300D és a hozzá tartozó objektíveket Canon 18-55, Canon 28-70 USM, Sigma 55-200, minden egyéb tartozékkal együtt. Ezen kívül még pénz is tûnt el. Kérem, ha valaki látott bármi/bárki feltûnõt a környéken, esetleg felkínálják neki a fényképezõgépet, jelentkezzen. Amennyiben a környékbeli lovardákban is tûnt el érték a rendõrségi nyomozást segítendõ jelentkezzetek! Köszönöm, Éva

#3004 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 31. - 14:42

Elkeserítõ. Nagyon sajnálom Éva. Szívbõl remélem, hogy elõkerül valahogy a gép, és azt is legalább ennyire, hogy idegen mûve. Borzasztó lenne, ha megszûnne az a családias bizalom, ami eddig jellemzõ volt Vegason :( (Ezek szerint lehet, az sem véletlen egybeesés, hogy az én kulcsom is aznap tûnt el a szekrényajtóból?)

#3005 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 31. - 22:09

Ez nagyon durva! :mad: Nem is láttam idegent aznap a tanyán! Ezentúl elõvigyázatos leszek, mert hajlamos vagyok pénzt, kulcsot, telefont, stb. elõhagyni! Ezt meg beteszem ide is: Elkészült az autóm. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki volt olyan kedves és fuvarozott vagy akár csak felajánlotta a lehetõséget! Meghatódott és hálás vagyok a segítségért! Nagyon köszönöm! :ang:

#3006 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 31. - 23:03

Amikor éppen teljesen lemondok az emberekbe vetett hitemrõl a beírásokat olvasva, akkor mindig jön egy hozzászólás, ami azt súgja, hogy nem szabad feladni...

#3007 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 14. - 17:05

A lopás témához: Az egyik eltûnt pénzösszeg egy szekrényben lévõ táskából hiányzik. Mindez az öltözõben pihent. Nos, szerintem vagy nagyon hideg fejû, profi tolvaj tette, vagy olyasvalaki, akinek nem feltûnõ a jelenléte az öltözõnkben. Arra gondoltam, inkább nyisson rám valaki a csapatból, minthogy bekopogjunk, és amíg "felhúz egy gatyát", simítsa a terepet, aki ilyenre vetemedik. Bosszantó, hogy ilyen történik! :mad:

#3008 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 21. - 12:28

Idézem innen: http://www.vegasfarm...S...=126&Type=1

FARSANG KUPA
2011.02.13
Március 13-án, vasárnap FARSANG KUPA a Vegas Farmon! (igaz, igaz, hogy báli szezon 9-én véget ér, de mi ráhúzunk még 4 napot, mert egyrészt miért pont ezt tartanánk be, másrészt a hétvége hosszú, sõt, talán így a tavasz kezdetén nem szenvedünk fagyhalált, mint 2009-ben)

Szóval ügyességi verseny lesz, majd írok részleteket mélen is és ide is, annyi tuti, hogy jelmez kötelezõ! Mármint a lovasnak, bár a lónak sem tilos, ha például az minden vágyatok, hogy Wapit halnak öltöztessétek, Hanát pingvinnek, Dömpillát meg nyoszolyólánynak. Van rá egy hónap, készüljetek, de kölcsönzõs maskara nem ér! Este eredményhirdetés, meg minden egyéb, aztán - nagykorúaknak - csapatépítõ züllés, amíg bírjuk. Akinek nincs lova, Nikollal egyeztessen, a verseny nem lesz gyilkos nehézségû, de azért haladó lovasokra számítunk. És kérjük, jelezze, akit érdekel, mert ha csak 2 induló lesz, akkor sorsolással döntünk és lóra sem kell ülni ;)
(Március 15-én pedig esetleg egy szezonnyitó hazafias túra?)

Edited by Eva, 2011 február 21. - 12:29.

#3009 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 13:08

Sziasztok! Azt hiszem, itt az ideje, hogy formálisan is bemutatkozzak. Néhányotókkal már találkoztam, de mától bértartó vagyok Vegason. A lovam: Alfréd, 23 éves magyar félvér herélt. Fõállású házikedvenc. Én: a tipikus "nikolszomorító": lelkes, de tehetségeteln hobbylovas. Lauber Éva

#3010 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 13:21

Szia Juice! :yeah: Mi már találkoztunk, azt hiszem :D

#3011 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 13:32

Akkor hivatalosan is, mindkettõtöknek Welcome! É&Sz

#3012 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 13:42

Nocsak nocsak :D Üdv a Farmon! Mesélhetnél az ifjú daliáról, este majd megnézem, legalábbis megpróbálom kifürkészni a sötétben, de mit keressek?

Edited by Eva, 2011 március 2. - 13:48.

#3013 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 14:04

Ér nézõként, vendégként (lovastul) oda "pofátlankodni"? ;)

Idézem innen: http://www.vegasfarm...S...=126&Type=1

FARSANG KUPA
2011.02.13
Március 13-án, vasárnap FARSANG KUPA a Vegas Farmon! (igaz, igaz, hogy báli szezon 9-én véget ér, de mi ráhúzunk még 4 napot, mert egyrészt miért pont ezt tartanánk be, másrészt a hétvége hosszú, sõt, talán így a tavasz kezdetén nem szenvedünk fagyhalált, mint 2009-ben)

Szóval ügyességi verseny lesz, majd írok részleteket mélen is és ide is, annyi tuti, hogy jelmez kötelezõ! Mármint a lovasnak, bár a lónak sem tilos, ha például az minden vágyatok, hogy Wapit halnak öltöztessétek, Hanát pingvinnek, Dömpillát meg nyoszolyólánynak. Van rá egy hónap, készüljetek, de kölcsönzõs maskara nem ér! Este eredményhirdetés, meg minden egyéb, aztán - nagykorúaknak - csapatépítõ züllés, amíg bírjuk. Akinek nincs lova, Nikollal egyeztessen, a verseny nem lesz gyilkos nehézségû, de azért haladó lovasokra számítunk. És kérjük, jelezze, akit érdekel, mert ha csak 2 induló lesz, akkor sorsolással döntünk és lóra sem kell ülni ;)
(Március 15-én pedig esetleg egy szezonnyitó hazafias túra?)

#3014 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 2. - 15:15

köszönöm a kedves fogadtatást :ang: Eva! nem kell nagyon keresni, egyelõre magánszeparéban van a lókikötõk mellett és a kerítésen keresztül ismerkedik a ménessel

#3015 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 5. - 19:36

A franc essen ezekbe a fránya fórumos nevekbe! :rolleyes: Nyilván az emberben kialakul vmilyen szimpátia vagy ellenszenv a fórumtársak irányába, többnyire írásaik alapján. Van akinek drukkolunk, hogy meggyógyuljon a lova, van akitõl falra mászunk, mert folyton értetlenkedik, a másik kioktat vagy jótanácsokkal lát el, valakivel együtt örülünk egy-egy jól sikerült lovaglás okán, másokon nevetünk, hogy milyen bénán vett lovat, stb. Aki gyakran látogat ide, az megítél és megítéltet. Nahát nekem is vannak kedvenceim. Egyesekkel szeretek eszmét cserélni,sorsközösséget vállalni vagy csak elolvasni az írásait. Részemrõl Juice irányába is nagyfokú szimpátiát táplálok. Szerdán lóztam. Tapogatok a nyergesben, beszélek a csajjal 3 mondatot a csúf idõjárásról, nyekergek magamban kengyelszíjügyben. Halványan emlékszem, ez a lány bemutatkozott nekem vmi Évaként. Látom az új lovat a karámban, a lóútlevelet a vendégházban. Kérdezgetem Vegát milyen paci, honnan, minek? Mondja: Alfréd, 23 éves, az Éváé. Aha, cuki. Beszélgetünk tovább, ott vannak Dömpilla Éváék is. Éva csodálkozik, hogy Juice-nak van lova. Én meg próbálom az infót összekapcsolni a szõke fejemben. Mivanmivanmivannn? Az ott az az Éva, az a Juice? De hát az tök jó fej! Vega: - Az hát! Ismered? - Igen. Nem. Izéé, fórumról. Nehát... hogy mik vannak... Vega még kifejtette, hogy egyre több fórumos jár már Vegasra és mind a jófejek közül. (Mondjuk ebben tévedett, mert én is itt vagyok. :dev: ) Szóval Juice Isten hozott! :yeah: Örülök, hogy személyesen is! Meg akartalak várni, de olyan sokáig tartott az edzés, hogy leléptem. Egyébként tájékozottságomról sokat elárul, hogy bár régóta ismerem Évát és Henit, csak pár hónapja tudtam meg, hogy testvérek. :rolleyes: Bezzeg a csitrik pasiügyeiból naprakész vagyok! Egyértelmû, hogy a hiba az én készülékemben van! :gm:

#3016 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 5. - 20:08

Azért az az én saram, hogy nem úgy mentem oda, hozzád, hogy "szia Jucc, juice vagyok", ;) de real time-ban az Évát sokkal szívesebben használom mint a juice-t

#3017 Janó

Janó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 6. - 12:07

Na Juice neked annyi!..Itt végleg befogadtak! :D :D :ang:

#3018 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 7:33

iBIza! Gyere és szurkolj (azaz nevess velünk-rajtunk) régen láttunk már! :D OSH? Juice, sajna, nekem nem áll számra az Éva, szóval, elõre bocs, de azért igyekszem :dev:

#3019 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 8:04

Az a sajnálatos helyzet (mármint részemrõl sajnálatos), hogy nem leszek ott a farsangon, családi program okán. Elfelejtettem ugyanis, hogy aznap színházba megyünk, kivételesen délután. Sebaj, jelmezem úgyse lett volna - pedig az idén legalább már azt kitaláltam, hogy mi lehetnék -, ugrani amúgy sem mernék, sõt, egyes alapfeladatok kivitelezése is erõsen kétséges. (Kicsit azért sajnálom, de majd jövõre, addig gyúrok rá.) Érezzétek jól magatokat! Túrázni mennék azért, ha valaki elárulja, mikor indulunk ;) Ja, ha valaki épp Medinával akarna mérkõzni, tegye nyugodtan. Szerintem még emlékszik az angolos alapjaira.

#3020 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 11:33

Sajna én is csak távolból szurkolok majd :hupp: Pedig úgy készültem és már a jelmezünk is megvolt! De mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok legyen ez is legalább olyan jó mint a tavalyi vagy még sokkal jobb. És valaki csináljon fényképeket légyszi légyszi ;)

#3021 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 11:36

Sokkal jobb lesz, mert tavaly mintha nem lett volna :) (vagy csak én maradtam le róla.... :rolleyes: )

#3022 zapolya

zapolya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.806 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 11:42

Nem volt tavaly. Juice-t én is nézegettem már pár hete, mikor szállt le a lóról, hogy jééé, de ismerõs. Eddig csak fórum real time-on találkoztunk, és nem tudtam hogy Vegason lovagol. De hogy Juca miért nem láttad egybõl, hogy tesók vagyunk Évával (mármint nem Juice-Évával), azt nem értem, pedig mint két tojás... :D

#3023 pudleinere

pudleinere

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 340 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 11:51

Úgy hasonlítanak egymásra, mint egy tojás sárgája a fehérjéhez...

#3024 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 11:53

Csak január óta lovagolok Vegason, elõtte egy gyömrõi lovardába jártam, ahol Alf is lakott Ma megállapítottam, hogy nehéz lehet a gyerekorvosok élete csupa aggódó szülõvel körülvéve. Nikol reggel hívott, hogy beengedi az öregfiút a ménesbe. Sajnos nem tudtam ott lenni, így egyfolytában azon kattogott az agyam, minden rendben van-e a jószággal? Biztos boldogan rongyolt be a többi közé. Ugye nem bántotta a többi? Muszáj volt felhívnom Nikolt...Szerencsére megértõ volt :ang:

#3025 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 12:04

A jószág szerintem egyfolytában áldja a neved, hogy áthoztad ide. Hát még, ha majd kizöldül a legelõ. :)

#3026 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 12:06

Ez nem kérdés :) és ésszel tudom, hogy minden rendben van, Vegáék figyelnek rá, csak az aggódó "anyai" szív ;)

#3027 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 12:13

Mostanaban mar sokkal elfogadobb a vegasi menes. 4 eve, amikor Doncike bekerult a menesbe, szanaszet lyukasztgattak a fonokok (Liderc, Bende) es a magat fonoknek kepzelo kis zoldfulu, Walker. :D Kivancsi vagyok melyik banda fogadja partfogasaba az oreg Urat! :) Ja, bocs Juice, ezzel nem megijeszteni akarlak, epp ellenkezoleg. Szerintem semmi gond nem lesz. :)

Edited by Csuti, 2011 március 7. - 12:21.

#3028 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 12:56

féltem az öreget, de tisztában vagyok a realitásokkal ;) és felkészültem a kezdeti nehézségekre is

#3029 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 13:37

Sokkal kevesebb a sérülés legelõn, ahol van hely elfutni, mint karámban. Az enyémek is átalakították a rangsort (sõt, jól összekuszálták, most csak én tudom, ki kivel van :D ), mióta Maja újonnan bekerült. Volt adagolás bõven, de csak két karcolás két lovon.

#3030 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 17:45

Nemááá! Se Fakó, se Adrienn... :hupp:

#3031 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 18:08

Csináljatok sok sok képet! Léccilécciii!!! Hogy jól fájjon a kicsi szívem :)

#3032 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 19:19

Na jó akkor nem tavaly hanem tavaly elõtt. De a legutóbbin. Én viszont szeretném látni hogy ki minek öltözik és azt csak képeken tudom. Szóval valaki fényképek plíííz.

#3033 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 19:49

A jószág szerintem egyfolytában áldja a neved, hogy áthoztad ide. Hát még, ha majd kizöldül a legelõ. :)

Pont ezt láttam ma este a fején ;)

Muszáj volt kimennem. Maximálisan megbízom Vegáékban, de van valami buta ösztön, ami miatt az ember 1,5 órát autózik, hogy negyed órára lássa a sánta vén gebéjét. Hogy megvakargathassa és a fülébe súghassa: látod, mondtam, hogy jó lesz itt. A ménes békésen szénázott, amikor odaértem. Szünnap van ma, így nem voltak lovasok, csend volt az udvarban. Alfréd egy kupac széna közepén állva majszolgatott és békésen tûrte Ouzo ismerkedõ szaglászását. Biztos a sötét miatt, vagy inkább a mindkettõnk megnyugodott lelke miatt, de esküszöm, kevésbé összeszakadtnak tûnt az öregfiú, mint tegnap reggel, amikor behisztizett a magánzárkában, rombolt és extra testmozgásra késztette Józsikát.

A vakarászásra a nyakát kéjesen elnyújtva dõlt bele a kezembe, szemmel láthatóan bejött neki az élet. Én meg álltam a sötét legelõn, a lovak között, hallgattam, ahogy ropogtatják a szénát, és valahogy leolvadt rólam az a feszültség, ami miatt fél órával elõbb még bõgni tudtam volna. Messze került a város, a problémák, a bosszantó emberek és valami hihetetlen béke töltött el. Lefelé jövet Alf elkísért és ha már ott volt, ivott is. Bírom, ahogy a fülével szivattyúzza a vizet a fejébe. Aztán némi búcsúvakarászás után szépen visszaballagott a többiekhez. Sovány, a mozgása nem tiszta, de esküszöm, még sötétben hátulról is látszódott, hogy elégedett.

#3034 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 20:05

Na, jól van, kellettél már ide :) Írogass csak ;)

#3035 Csikasz

Csikasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.633 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 7. - 22:19

Jiuce - Vegáék lóbolondok, a legjobb helyen van Alf :ang:

#3036 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 9. - 7:46

Régi kedves "farmlakó" ismerõsömnek, DZ-nek nagyon boldog szülinapot kívánok! :kocc:

#3037 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 9. - 8:04

Nahát, tényleg szülinapja van! Sok boldogságot DZ! :kocc:

#3038 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 9. - 20:01

Köszönöm a jókívánságokat!!! :)

#3039 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 14. - 14:42

Nos, hogy sikerült a farsang? A délelõtti izgatott nyüzsgés alapján úgy gondolom, remekül! Valaki igazán megszánhatna egy beszámolóval :)

#3040 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 14. - 16:07

Jó volt :) Az ügyességi versenyt Zsófi és Mákvirág nyerte. Jelmezben a vegyvédelmi kacsától kiszeltündén át a banyáig (elnézést az egyszerûsítésért, Éváék kompozíciójának a nevét nem tudtam megjegyezni) mindenféle volt. A lovasok ügyesek voltak, elég sok nézõ volt. Az esti bulit kb. hajnali 1/2 4-kor fejeztük be.